فک کنم برای ایکس باکس اچیومنت میده.رو کامپیوتر داشتم بهم نمی داد.نقل قول:
Printable View
فک کنم برای ایکس باکس اچیومنت میده.رو کامپیوتر داشتم بهم نمی داد.نقل قول:
من هر چی میگم ...
ببشخید شما این اولین بازیته روی pc کردی ؟ اچیومنت توی پیسی خبری نیست . توی ایکس باکس سیستمش فرق داره توی پیسی اچیومنت میخوای برو 60 هزار تومن بده مثل من اورجینال بخر . پس اینقدر در مورد اچیومنت سوال نکنید
موبایل هم بسته به رمزش یه سری اچیومنتو میبنده !
سوال کردیم چرا اینجوری حرف میزنی.؟نمی خوای جواب نده.اچیومنت نمی ده که نمی ده.به جهنم.نقل قول:
من قبل از زدن رمز چند تا اچیومنت گرفته بودم (واسه ایکس باکس 360) حالا می خوام بپرسم رمز رو اچیومنت تاثیر داره یا نه؟نقل قول:
دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
مطمئن باش راحت اجرا میشه.نقل قول:
خیالت راحت . 100% اجرا میشه و روی مدیوم میتونی به راحتی بازی کنی .نقل قول:
دوستان عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دارم تقریبا حدس میزنم روی سیستم من اجرا نشه درسته؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 512mb
:18::18: شوخی میکنید؟!!!!! من باور نمیکنم! روی ati 3650 512mb میشه مدیوم اجراش کرد؟نقل قول:
اگر اینطور باشه واقعا خبر خوبی بم دادین:10::11:
پس فقط میمونه 1 سوال:
من این تاپیک رو نخوندم و نمیدونم این بازی bug یا ایرادی داره یا نه؟ یعنی این بازی رو اگه از همین سایت خودمون بخرم full است و راحت نصب و اجرا میشه یا کلا بازی دچار عیب و ایراداتی است؟
ممنون عزیزان
بازی دارای باگ هست.ولی نه اونقدری که اذیتت کنه.با پتچ هایی هم که هست اکثرشون حل میشه.نقل قول:
1:دوستان یه سوالی من ترینری میخوام که با کرک فدور مشکلی نداشته باشه !!! .... چیزی میدونید ؟ خیلی مهمه سروریس شدم یه کرک با فدور پیدا نکردم همه با رازور کار میکنند ....
2:در ضمن این نقشه مخفی هاش رو از کجا گیر میارم خیلی گیر اوردم ولی خیلی خر تو خر هست تو ویگی جی تی ای درست هست اما نمیشه نقشه رو کپی کرد تو هارد ...
3:راستی من از پچ 1.0.0.3 استفاده نمیکنم میشه فایل اکس لایو رو بهم بدید ...
خیلی ممنونم .... فقط ترینر خیلی فوریه و اکس لایو ... سپاس ... منتظرم ...