سلاماز مورینیو خوشت میاد؟تیم مورد علاقه ات چلسیه؟ اگه نه چه تیمی؟بازیکن مورد علاقه ات؟کدوم لیگ اروپایی رو میپسندی؟رئال قهرمانه یه بارسا؟فعلا
Printable View
سلاماز مورینیو خوشت میاد؟تیم مورد علاقه ات چلسیه؟ اگه نه چه تیمی؟بازیکن مورد علاقه ات؟کدوم لیگ اروپایی رو میپسندی؟رئال قهرمانه یه بارسا؟فعلا
به نظرت به چه ادمایی میگن خر
نقل قول:
سلام محمد جان
مرسی از راهنماییت مقاله رو هم میخونم . تو آینده برای مشورت زیاد مزاحمت میشم
ممنون
بازم سلام و ممنون از وقتی که می ذاری و سئوالات رو با دقت و حوصله جواب می دی ...
اگه بخوای یکی از ستاره های آسمون رو انتخاب کنی پر نور ترین یا کم سو ترین ؟
وقتی که توی آینه نگاه می کنی معمولاً چه حسی توی صورتت میبینی ؟
حست نسبت به این شعر :
دستت را به من بدهحرفت را به من بزندستهای تو با من آشناستای دیر یافته با تو سخن می گویم ....
چقدر به این اعتقاد داری که اگر رویایی رو تصور کنیم بهش دست پیدا می کنیم ؟
اهلی کردن از نظر تو یعنی چی ؟ ( شازده کوچولو )
در زمینه عرفان مطالعه داشتی ؟ اگه آره برامون کمی توضیح بده ...
مراحل سلوک ؟
اعتقاد قلبیت در مورد آدمهای معتاد ؟
نظرت در مورد این جمله :
در عشق و جنگ همه چیز جایز است .
آیا خیانت رو میشه توجیه کرد ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بس که باحوصله جواب می دی ادم وسوسه می شه هی بیاد ازت سوال بپرسه ها
مرسی لطف داری
کتاب خرمگس نویسنده اش اتل لیلیان وینیچ هست مترجمش هم داریوش شاهین
ممنون از اطلاعاتی که دادی . حتما میخونمش
1- بهترین هدیه تولدی که گرفتی؟
خب واقعیت اینه که معمولا اکثر افراد تولد من یادشون میره چون 31 شهریوره و سر همه شلوغه و فکر کارای مدرسه شون هستند منم هیچ وقت صدام در نمیاد . هدیه قابل توجهی تو این چند سال نگرفتم
2 - زیاد کتاب و مجله می خونی . به قول پدرتون کلی سرانه کتاب خوانی ایران را افزایش می دید . کس دیگه ای توی خونه اینطور بود که الگوی شما شد؟
بله.تو خونه ی ما کسی اهل مطالعه نیست و من از کسی الگو برداری نکردم بلکه این موضوع به نظرم ذاتی بوده
. من اگه یه روز شام نخورم میتونم بخوابم اما اگه روزنامه نخونم نه .
3 - هیچ تابلو یا پوستری به دیوار اتاقت هست ؟
خب به مرور زمان پوستر هایی که زدم تو اتاقم عوض شد .
اول پوستر صداق هدایت بود که بعد از یه مدت ازش خسته شدم.
بعد پوستر چه گوارا بود
بعد از اون پوستر شاملو
و دست آخر هم (البته این پوستر نیست بلکه تابلوئه) یکی از نقاشی های سالوادور دالی
4- ترجیح می دی اخرین پولی که تو جیبت مونده را باهاش لباس بخری یا فیلم یا کتاب؟
کتاب می خرم بدون شک . الان دقیقا دارم همین کارو میکنم تمام پس اندازم میره پای خرید کتاب .
5- رنگ مورد علاقه ات ؟
سفید رو خیلی دوست دارم . اکثر پیرهن هام رو هم همین رنگ می گیرم . آبی رو هم دوست دارم .
6 - ادم کم حرفی هستی ؟
نه اصلا . اتفاقا اکثر افراد میگن پر حرفی . البته یه ایراد دیگه هم دارم خیلی تند حرف میزنم.
7- دلت می خواد در اینده یک پسر عین خودت داشته باشی؟
دوست دارم پسرم خیلی بهتر از من بشه چون میدونم اگه خوب راهنماییش کنم مطمئنا خیلی بهتر و موفقتر از من میشه
8- دسکتاپ کامپیوترت چه تصویریه ؟
یک صفحه خالی سبز
9 - بعد از فیلم هایی که میبینی اهل اینم هستی که گریه کنی ؟
خیلی زیاد . یادمه وقتی اولین بار فیلم " زندگی زیباست " روبرتو بنینی رو دیدم تا نیم ساعت بعد از فیلم داشتم گریه میکردم این قدر مجذوب فیلم شده بودم این قدر داستان واسم جذاب بود که اشکمو در آورد
یه فیلم دیگه که سرش خیلی گریه کردم فیلم فارست گامپ بود صحنه های آخر فیلم و جایی که تام هنکس میره سر قبرش خیلی ناراحت کننده است بر میگرده به زنش که حالا زیر خروارها خاک خوابیده از خودش و بچه اش میگه و گریه میکنه میگه که ما با هم میریم ماهیگیری ، (در این حین تصاویر اون و پسر زنش رو میبینیم) میگه با هم پینگ پنگ بازی میکنم همه اینها رو اشک ریزون میگه در حالیکه یه نامه هم دستشه بعد نامه رو میزاره زمین
دوربین نزدیک نامه میشه می بینیم یکی با دست خط بچه گونه روش نوشته Mom تام هنکس با گریه میگه این نامه رو اون واسه تو نوشته . من که نتونستم بخونمش
عین فیلمنامه رو واست مینویسم
فارست به سنگ قبر جنی نگاه میکند
فارست: هر شب ، ما یه کتاب می خونیم . اون خیلی باهوشه جنی (اسم زنش) . تو باید بهش افتخار کنی . اون یه نامه برای تو نوشته . گفته که من نمیتونم اون نامه رو بخونم من اونو میزارم این جا.
فارست نامه را روی سنگ قبر و کنار گل های تازه میگذارد .
فارست : جنی .من نمیدونم مامان درست میگه یا ستوان دان. من نمیدونم هرکدوم از ما یه سرنوشتی داریم یا همه چی برامون اتفاقی صورت میگیره . من فکر میکنم هردوتاش درسته . جنی من دلم برات تنگ شده ، اگه چیزی لازم داشتی ، حتما بهم بگو
نتونستم اینا رو ننویسم. موقع نوشتنش اشکم در اومد این سکانس بی نهایت زیباست .
سر فیلم قرمز (کیشلوفسکی ) هم خیلی گریه کردم . وقتی پسره از خیانت دوست دخترش مطلع میشه خیلی تصاویر فیلم ناراحت کننده است . تو این سکانس هم خیلی گریه کردم.
فیلم عزیز میلیون دلاری و صحنه هایی که مگی داره از کلینت ایستوود میخاد که اونو از این زندگی نکبتی خلاص کنه هم خیلی گریه دار بود : بر میگرده میگه : من نمیتونم تو این تخت دراز بکشم و هوراهای مردم رو نشنوم .نمیتونم ببینم مردم اسم منو صدا نمیکنند اسم من که نه اون اسم لعنتی که تو به من دادی (موکوشله)
10 - چت زیاد می کنی ؟ با بچه های پی سی؟
نه . زیاد اهل چت نیستم بیشتر چت کردن هام با امین هستش که اونم در مورد انجمنه
بازم مرسی واسه وقت و توجهی که صرف جوابها می کنی
موفق و شاد باشی
ممنون لطف داری
من هم ازت ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از مورینیو خوشت میاد؟
آره خیلی زیاد دوستش دارم یکی از دلایلش یه مصاحبه ای بود که ازش خوندم ازش پرسیده بودن خوشحالی که بهترین مربی دنیا شدی (سالی که به این عنوان انتخاب شد) او در جواب گفته بود واسه من بهترین بابای دنیا افتخار بزرگتریه .
یکی از دلایل علاقه ام بهش اینه که خیلی به خانواده اش اهمیت میده . از فیلم مورد علاقه ام پدر خوانده هم میشه فهمید که عاشق افرادی هستم که به خانواده شون اهمیت میدن . به قول براندو در پدرخوانده :" (خطاب به پسرش ): برای خانواده ات وقت میذاری ؟ خوبه. چون مردی که وقت صرف خانواده اش نکنه هیچ وقت نمی تونه یه مرد واقعی باشه "
شخصیت مورینیو واسم خیلی قابل احترامه.
تیم مورد علاقه ات چلسیه؟ اگه نه چه تیمی؟
یکی از تیمهای مورد علاقه امه
تیمهای مورد علاقم به ترتیب : رئال مادرید، یوونتوس ، چلسی ، وردربرمن ، آژاکس
بازیکن مورد علاقه ات؟
از قدیمی ها : اریک کانتونا (عاشقش بودم واقعا حیف که زود خداحافظی کرد)
مارادونا :( مگه میشه دوستش نداشت)
مارکو فان باستن :( مستطیل سبز او را فراموش نخواهد کرد)
از جدید ها : رونالدو (برزیلی)( خرگوش چاق رو خیلی دوست دارم . ای کاش بیشتر قدر خودشو بدونه )
زیدان (واقعا شایسته عنوان بهترین بازیکن 50 سال اخیر اروپا بود . وقتی توپ زیر پاهاش میاد اثر هنری خلق میکنه به بازی او در مقابل برزیل در جام جهانی 2006 دقت کنید )
مسی ( نامش که در زبان اسپانیولی یعنی مسیح . او واقعا نماد و تجسم معصومیت است برای من )
دل پیرو ( اسطوره یووه و محبوب قلب هواداران)
کدوم لیگ اروپایی رو میپسندی؟
لیگ اسپانیا
رئال قهرمانه یه بارسا؟فعلا
امیدوارم رئال قهرمان شه
ممنون
نقل قول:
اگه ایراد نداره جواب سئوالهای شما رو یه ذره روش فکر کنم بعدا سر فرصت جواب میدم
سلامنقل قول:
ممنون از وقتی که می ذاری و سئوالات رو با دقت و حوصله جواب می دی ...
مرسی نظر لطفته .
اگه بخوای یکی از ستاره های آسمون رو انتخاب کنی پر نور ترین یا کم سو ترین ؟
من کم نورترین رو انتخاب میکنم(جواب دادن به این سئوال واسم خیلی سخت بود)
وقتی که توی آینه نگاه می کنی معمولاً چه حسی توی صورتت میبینی ؟
حسرت . همیشه وقتی به خودم نگاه میکنم میگم ای کاش میتونستم برگردم عقب و اشتباهاتمو جبران کنم . نگاه کردن تو آیینه باعث میشه از خودم بدم بیاد .به خاطر این معمولا زیاد تو آینه نگاه نمیکنم
حست نسبت به این شعر :
دستت را به من بدهحرفت را به من بزندستهای تو با من آشناستای دیر یافته با تو سخن می گویم ....
خیلی زیباست .شاملو اشعارش همگی قشنگه و این شعر رو هم خیلی دوست دارم به خاطر اینکه یه خاطره خوب ازش دارم
چقدر به این اعتقاد داری که اگر رویایی رو تصور کنیم بهش دست پیدا می کنیم ؟
خیلی زیاد . به قول تام کروز در فیلم چشمان کاملا بسته: " هیچ رویایی همیشه یه رویا نیست"
اهلی کردن از نظر تو یعنی چی ؟ ( شازده کوچولو )
جوابش سخته . با کلمه نمیتونم توصیفش کنم اما به نظرم یعنی اینه که قلب کسی رو گرفتار کردن
در زمینه عرفان مطالعه داشتی ؟ اگه آره برامون کمی توضیح بده ...
آره یه زمان خیلی دنبال این مطالب بودم . کتاب تذکره الاولیا رو بیشترشو خوندم و از دو قسمتش هم خیلی خوشم میاد یکی قسمت مربوط به عارف بزرگ ، بایزید بسطامی و دیگری حلاج . داستان حلاج بی نهایت زیباست.
عرفان شرقی رو هم می شناسم . یه چند تایی از کتابهای اوشو رو هم خوندم .
مراحل سلوک ؟
من معتقدم نیستم که مرحله داره . به نظر من فرمول خاص یا مراحل خاصی نداره .
اعتقاد قلبیت در مورد آدمهای معتاد ؟
دوست دارم همشون یه روزی بفهمن که چقدر مهمن برای خانواده شون و دست از اعتیادشون بردارند .
معمولا جبهه گیری علیه شون نمیکنم و بیشتر دوست دارم کمکشون کنم تا به زندگی عادی برگردند
نظرت در مورد این جمله :
در عشق و جنگ همه چیز جایز است .آیا خیانت رو میشه توجیه کرد ؟
این دیالوگ یه فیلم بود که اتفاقا خود شما تو تاپیک دیالوگهای فراموش نشدنی گذاشته بودی . جمله قشنگیه یکی از بهترین دیالوگهاست .
نمیشه توجیه کرد .ابدا . خیانت یکی از مواردی که خود من نه توجیهش قبول میکنم و نه میتونم طرف مقابلم رو ببخشم
ممنون
سلام دیگه قرار نشد که سوالت منو کش بری ها....:31:نقل قول:
سلام خوبم مرسینقل قول:
سوسیالیسم یعنی چی ؟
سوسیالیسم اندیشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که هدف آن لغو مالکیت خصوصی ابزارهای تولید و برقراری مالکیت اجتماعی بر ابزارهای تولید است. این «مالکیت اجتماعی» ممکن است مستقیم باشد،مانند مالکیت و اداره صنایع توسط شوراهای کارگری، یا غیر مستقیم باشد، از طریق مالکیت و اداره دولتی صنایع.
ایده الیسم یعنی چی ؟
ریشه کلمه ایده آلیسم (آرمان گرایی)، ایده آل به معنای مطلوب کامل است. به همین جهت ایده آلیست در ادبیات روزمره به فردی اطلاق می گردد که استانداردهای بسیار بالا دارد در حالی که ممکن است این استاندارد با توجه به شرایط و یا حقیقت طبیعت و دنیا غیر واقعی یا غیر قابل دسترس باشد. از این جهت ایده آلیسم متضاد با مفهوم پراگماتیزم یا عمل گرایی می باشد. بنا به دلایل تاریخی و نمونه های فرهنگی، عده ای بر این عقیده اند که در مجموع ایرانیان ملتی آرمان گرا هستند.
نائورلیسم یعنی چی ؟
نمی دونم
رئالیسم یعنی چی ؟
رئالیسم یا واقعگرایی، مکتبی فلسفی است که مدعی است بین علم و معلوم تطابق وجود دارد. یعنی علم جهان را چنان که واقعا هست توصیف می کند.
«واقع گرایی متضمن مفهوم صدق یا حقیقت است. هدف علم نزد واقعگرایان توصیف صادق و درست چگونگی واقعیت جهان است.»(۱) چنانچه گزارهای که به آن علم داریم، در عالم خارج از ذهن نیز برقرار باشد، علم ما از معلوم «درست» و «صادق» است. در غیر این صورت علم ما «نادرست» و «کاذب» است.»
واقعگرایان معتقدند جهان مستقل از فهم انسان وجود دارد و فهم انسان میتواند کاشف پارهای از امور در عالم خارج باشد. گزارههای درست امری از جهان واقع را چنانکه هست، توصیف می کنند. واقعگرایان معتقدند نظریه میتواند صادق باشد حتی اگر کسی به آن اعتقاد نداشته باشد.
پوزیتیویسم یعنی چی ؟
پوزیتیویسم (Positivism) اصطلاحی فلسفی است که حداقل به دو معنیِ متفاوت به کار رفتهاست. این اصطلاح در قرنِ هجدهم توسطِ فیلسوف و جامعهشناسِ فرانسوی آگوست کنت (Auguste Comte) ساخته و به کار رفته شد. کنت بر این باور بود که جبری تاریخی بشریت را به سمتی خواهد برد که نگرشِ دینی و فلسفی از بین رفته و تنها شکل از اندیشه که باقی میماند متعلق به اندیشهٔ قطعی (positive) و تجربی علم است. در این عصرِ جدیدِ تاریخ نهادهایِ اجتماعیِ مربوط به دین و فلسفه از بین خواهد رفت. به هر گونه نگرشِ فلسفی که تنها شکلِ معتبر از اندیشه را متعلق به روشِ علمی بداند «پوزیتیویسم» اطلاق میگردد.
اکسپرسیونیسم یعنی چی ؟
اکسپرسیونیسم یا هیجاننمایی (Expressionism) نام یک مکتب هنری است. اکسپرسیونیسم شیوهای نوین از بیان تجسمی است که در آن هنرمند برای القای هیجانات شدید خود از رنگهای تند و اشکال کَجوَش (معوج) و خطوط زمخت بهره میگیرد. دوره شکل گیری این مکتب از حدود سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۳۵ میلادی بود ولی در کل این شیوه از گذشتههای دور باهنرهای تجسمی همراه بوده و در دورههای گوناگون به گونههایی نمود یافتهاست
نئو کلاسیسم یعنی چی ؟
نمیدونم
فوویسم یعنی چی ؟
فوویسم از نخستین سبکهای نقاشی در جنبشهای پیشتاز هنر اروپا بود که بین ۱۹۰۸-۱۸۹۸ در فرانسه پا گرفت و تا جنگ جهانی اول ادامه یافت.
هواپیما موقع فرود تو چه ارتفاعی از زمین چرخاش و باز میکنه ؟
نمیدونم
تا بعد ...
ممنون