شما هیچ اقدامی و اعتراضی نکردین که افزایش بدن؟ چطوری بدون اینکه پیگیری کنین افزایش پیدا کرده ؟نقل قول:
ممنون
Printable View
شما هیچ اقدامی و اعتراضی نکردین که افزایش بدن؟ چطوری بدون اینکه پیگیری کنین افزایش پیدا کرده ؟نقل قول:
ممنون
چرا اعتراض کرده بودم البته بصورت حضوری اما چند روز بعدش تماس گرفتن گفتن افزایش سرعت امکان پذیر نیست منم قید افزایش سرعت رو زدم اما بعد از یک ماه دیدم خود به خود پورت روی 5 مگ بسته شدهنقل قول:
سلام. من تازه adsl مخابرات رو گرفتم. روز ثبت نام اطلاعی از تعرفه های اصفهان نداشتمو فکر کردم نامحدود هم داره. موقع ثبت نام هم (توی مخابرات) من گفتم سرعت 512 با پهنای باند نامحدود و اونها همین رو ثبت کردن. تازه امروزکه تحویل گرفتم اتفاقی فهمیدم اصلا نامحدود نیست. الان هم هر چی می خوام وارد سامانه بشممیگه یوزرو پس اشتباهه با اینکه درسته. مشکل کلا از پنل یا ...؟
یه سوال دیگه اینکه اصفهان شبانه رایگان داره؟ چجوری میتونم بگیرم؟ و دیگه اینکه چجوری وقتی نامحدود نداره اینا نامحدود ثبت کردن ؟ من امروز به هزار زحمت با مخابرات تماس گرفتم تنها جوابی که داد گفت 12 گیگ حداکثر میتونی استفاده کنی گیگی 3700 تومن؟!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز برای ورود به این سامانه حتما باید با این ای پی ادرس وارد بشی 217.219.5.9
طرح زرین برات ثبت نام کردن که شبانه نداره و محدوده.زنگ بزن 2020 بگو یوزر و پسورد پنل رو میخوام بهت میدهنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید
این طرح ولادت تا ولایت بدون مودم همون که شبانه 1 درصد هست
این چطوریه واقعا 1 درصد کم میکنه ؟
ساعت رو باید چطوری تنظیم کرد که قطعا همون یک درصد کم شه
همون 2 روشن کنیم مودم رو تا 7 مشکلی پیش نمیاد ترافیک زیادتر مصرف کنه
ممنون ومتشکر
همون 1 درصدهنقل قول:
برای من دقیقا ساعت 2:10 دقیقه شبانه شروع میشه.شما هم 2:10 شروع کن دانلود رو و برای احتیاط 6:50 قطع کن دانلود رو
سلام دوستان طرح کمپین تابستانه شبانه رایگان داره؟ تو سایتش که چیزی ننوشته
ممنون
نقل قول:
درود بر شما ...
این طرح شامل شبانه رایگان نیست
اگه بخوام تغییر بدم کجای سایت میشه اینکارو انجام داد؟نقل قول:
توی خود سایت شارژ الکترونیکی رو که می زنم قسمتی که نوشته تمدید تعرفه ی جاری یا جدید وقتی تعرفه ی جدید رو انتخاب میکنم هیچ تعرفه ی جدیدی نمیاد واسه انتخاب کردن؟
کدوم طرح ها شبانه رایگان داره؟؟ اصلا جایی توی سایت وجود داره ه من جواب این سوال هامو بگیرم؟