خب اطلاع بدید بهشون بعد اگه درست نشد جمع آوری کنید الان من 2مگ دارم شبا راحت سرعت روی 150 180 هستش.نقل قول:
Printable View
خب اطلاع بدید بهشون بعد اگه درست نشد جمع آوری کنید الان من 2مگ دارم شبا راحت سرعت روی 150 180 هستش.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من شرکتم فن اوا هست میخوام بیام اسیا تک سوالم اینجوری بود که ایا این سرعت رو میده اسیاتک که برم سرویسشو بگیرم توی کرج؟؟؟
:31:خیلی گنگ نوشته بودید:31:نقل قول:
توی روز این سرعت رو میده ولی شب نه خیلی لطف کنه سرعت خوب و عالی باشه 200 بده!
معمولا 150 هست.
بستگی به هاستی داره که ازش دانلود میکنی 60-70نقل قول:
قیمتش چنده ؟نقل قول:
این ماه شاید برم 128 نامحدود بگیرم ! تا 40 تومن میتونم پول نت بدم فقط !
128 هم حدود سرعتش 40 ه یا بین 15 تا 20 ه ؟
256 نامحدود طلایی قیمتش 45000 تومن 128 نامحدود طلایی 29000 تومننقل قول:
سرعت 128 از 25 تا 40 متغییره بعضی اوقات کمتر هم میشه ولی اغلب 30 رو میده
به نظر من 5000 تومن دیگه بزارید رو پولتون 256 بگیرید بهتره
دوستان من امروز آسیا تکم وصل شد سرویس 1 مگ. شب میزارم واسه دانلود خبرش رو میدم
راستی واسه دانلود شبانه باید یوزر پس عوض کرد یا خودش اتوماتیک سر ساعت 1 میره رو شبانه؟
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه گرفتيم ميانگينش 302 ms بود ...
امکان دانلود ۳۰۰ مگابیت برثانیه در شبکه LTE امارات
اپراتور امارات متحده عربی سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه را برای دانلود سرویس ها در شبکه نسل چهارم LTE مورد آزمایش قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، اتصالات قصد دارد سرعت دانلود اطلاعات را در شبکه نسل چهارم LTE به ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه برساند. این سرویس مبتنی بر فناوری MIMO 4×4 است.
در حال حاضر کاربران از این سرویس با سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه استفاده می کنند.
شرکت مخابراتی اتصالات اعلام کرده که سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه فقط در دسترس کاربرانی قرار می گیرد که از دستگاه های پیشرفته با امکان پشتیبانی از این سرویس ها استفاده می کنند.
به گزارش اتصالات، اگر تعداد زیادی از کاربران در یک زمان از این سرویس بهره ببرند سرعت آنها کاهش می یابد.
در حالی اتصالات اقدام به ارایه چنین سرویس هایی کرده که تولیدکنندگان سخت افزاری اعلام کرده اند که از سال آینده دستگاه هایی با پشتیبانی از این سرویس ها را راهی بازار می کنند.
بر اساس این گزارش، اتصالات قصد دارد ۸۰ درصد جمعیت امارات را تحت پوشش قرار دهد.
========
حالا ما داریم بحث سرعت 128 و 512 و نهایت یک مگ دو مگ میکنیم اینجا