با سلام من وقتی متنی رو از اینترنت که دارای حروف فارسی و انگلیسی و پرانتز (علامت) است رو توی ورد کپی میکنم جای پرانتز و بعضی حروف و علائم عوض میشه دایرکشن هم روی rigt to left قرار داره(word 2010)
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
با سلام من وقتی متنی رو از اینترنت که دارای حروف فارسی و انگلیسی و پرانتز (علامت) است رو توی ورد کپی میکنم جای پرانتز و بعضی حروف و علائم عوض میشه دایرکشن هم روی rigt to left قرار داره(word 2010)
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دو تا سوال داشتم.
1. خط پایین پی نوشت رو چطور میتونم بیارم سمت راست و راست نویس بنویسم؟
2. یه متن میخوام بنویسم میخوام پنج صفحه اول سفید باشه و از صفحه ششم شماره یک بخوره به بعد.
میشه همچی چیزی؟
نقل قول:
سلام دوستان این چند مورد را به من می گویید مرسی از شما خیلی احتیاج دارم
يه سوال در مورد پي نوشت دارم
دو تا پي نوشت توي يك صفحه داريم 1 و 2.
دومي رو اينتر ميزنيم تا بره توي صفحه بعدي
صفحه بعدي خودش يك پي نوشت داره
چكار كنم پي نوشت 2 صفحه قبل كه ميره توي صفحه جديد بشه شماره 2 صفحه جديد.
نقل قول:
سلام
word options> Advance قسمت Show document content اگه گزینه show picture placeholders تیک داشت تیکش رو بردارید و OK کنید.
در ضمن این مشکل قبلاً هم مطرح شده بود که گویا مشکل از فایروال بود که ارتباط ورد با اینترنت رو بلاک می کرد!!!
سلام
من یک مشکل اساسی با فرمتی که دانشگاه برای پایان نامه می دهد دارم
اون هم اینه که دانشگاه یک فایل نمونه می دهد که در آن از استایل های مختلف برای جاهای مختلف استفاده شده است
حالا سوال من این است که من چطور از این استایل ها برای تنظیم فایل خودم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای هر قسمت یک استایل تعریف شده است
ممنون اما مشکل من با پی نوشت اینه که دو تا پي نوشت توي يك صفحه داريم 1 و 2.نقل قول:
دومي رو اينتر ميزنيم تا بره توي صفحه بعدي
صفحه بعدي خودش يك پي نوشت داره
چكار كنم پي نوشت 2 صفحه قبل كه ميره توي صفحه جديد بشه شماره 2 صفحه جديد.
چجوری میشه چند تا عکس توی یه فایل ورد گذاشت و وقتی اینتر میکنی یا جمله ای اضافه میشه یا حذف میشه عکس ها با همون نوشته های متن جابجا شن نه اینکه بهم بریزن ؟ همچین چیزی میشه ؟
به نظر من بهترین روش برای قرار دادن عکس تو متن در ورد قرار دادن تصویر در Text Box هستش.نقل قول: