ببرید گارانتی فکر کنم با هزینه قبول کنند تعمیر کنندنقل قول:
من خیلی وقته از تاپیک گذشته یادم نیست با کابل سالم هم هاردتو disk managment نمی یومد ؟ تو دیوایس مینیجر هم چیزی نمیومد ؟
Printable View
ببرید گارانتی فکر کنم با هزینه قبول کنند تعمیر کنندنقل قول:
من خیلی وقته از تاپیک گذشته یادم نیست با کابل سالم هم هاردتو disk managment نمی یومد ؟ تو دیوایس مینیجر هم چیزی نمیومد ؟
hdd regenerator رو دانلود کردم ولی نمی دونم چطور باید این موضوعی که گفتید رو چک کنم ؟نقل قول:
باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید و برای هارد اینترنال بوتش کنید و در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل بکنیدنقل قول:
برای هارد اکسترنال در ویندوز اسکن کنید
برای اینترنال ارور ساتا مود داد مود هارد رو رو ata یا ide بزارین
usb device not recognizedنقل قول:
وقتی به لبتاب وصل میکنم پیغام بالا رو مینویسه
سلام
من یک هارد اکسترنال یک ترا وسترن مای بوک دارم. حدود 2 3 ساله دارمش. خیلی کم کار کرده. یکبار درحال کار (رید یا رایت) از حالت ایستاده افتاد پایین و یکی دوبار هم وقتی خاموش بود اینطور بود.
الان صداهای عجیبی میده. مثل هاردهایی که خیلی کار کردن و بدسکتور دارن. مشکل اینجاست که HD Tune هیچ خطا و مشکلی نشون نمیده.
چطور میتونم بفهمم هارد مشکل داره یا نه؟
یعنی در تب health هیچ اروری نیست ؟ روی سیستم دیگه هم همینطور است ؟نقل قول:
با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن بکنید هارد رو
بله هیچ اروری نداره. اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با hdd regenerator هم یه پری اسکن دارم میکنم که نتیجش رو تو همین پست میزارم.
نرم افزار hd tune که استفاده میکنید ورژن چند است ؟نقل قول:
برای هارد اکسترنال وقتی وارد scan & repair میشه ، اول مینویسه usb connection as internal بعد یه مقدار با سرعت پایین کار رو ادامه میده بعد ، قرمز بالاش مینویسه usb interface hang up ! connect the drive has internal و کلا متوقف میشه ، چیکار کنم ؟نقل قول:
ورژن 5 بود. الان 5.50 هم نصب کردم هیچ اروری نشون نداد.نقل قول:
hdd regeneratorبعد یک ساعت و نیم که 12% هارد رو اسکن کرد هیچ مشکلی ندیده. نیازه ادامه بدم با این برنامه؟
راستی تو این ورژن یک ارور برای هارد لپتاپم نشون میده که تاحالا نبود. هارد لپتاپم هم یخورده سروصدا داره. بنظرتون مشکل این هارد چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]