يه سوال دارم
اين چراغ سبز num lock من روشن نميشه علتش چيه ؟؟
Printable View
يه سوال دارم
اين چراغ سبز num lock من روشن نميشه علتش چيه ؟؟
نه. هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه. تنها فایل های مورد استفاده ی ویندوز چک و تعویض می شوند.نقل قول:
البته علاوه بر چیزی که دوستمون در مورد repair اشاره کردن بعضی از خطاها مثل همین NTLDRنقل قول:
نوشته شده توسط هشت بهشت
سلام .
1- برای موقعی که ویندوز بالا نمیاد ، چه راه حلی وجود داره ؟؟
بعضی وقتا پیام میده که فلان فایل ( مثل NTLDR ) پاک شده و برخی مواقع پیغامی نمیده و مرتب restart میشه .
چطور میشه در این حالت ها ویندوز رو نجات داد و مجبور نباشیم دوباره ویندوز نصب کنیم .
که خودتون هم اشاره کردین از طریق Recovery console قابل حله و مشکل از این طریق برطرف میشه.
ممنون .نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
این Recovery Console کجاست و چجوری اجرا میشه ؟
با سلامنقل قول:
روشن نشدن اون چراغ بر ميگرده به كيبرد
ببينيد اگه كيبردتون يو اس بي هست يه دور بياريد بيرون و دوباره جا بزنيد
و اينكه آيا دكمه هاي بخش numlock كه با روشن بدونش اعداد بايد تايپ بشن درسته يا خير؟
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
من از لپتاپ استفاده ميكنم . حتي براي اينكه num lock روشن بشه وارد رجيستري شدم كه هنگام بوت شدن ويندوز چراغش روشن بشه و ميشه هم ولي به محض اينكه پسورد رو ميزنم و وارد سيستم ميشم دوباره خاموش ميشه . در Run كلمه osk رو زدم كه ببينم با كيبورد مجازي هم اينجوريه . ولي در كمال تعجب ديدم با كيبورد مجازي درست كار ميكنه و وقتي من روي num lock كيبورد مجازي كليك ميكنم چراغش روشن ميشه و كار ميكنه . ولي با خوده كيبورد هيچ اتفاقي نميفته .
باشرایط شما قبل ازبالا امدن ویندوز ببین که NumLock رامی تونی خاموش وروشن کنی یانه اگرر تونستی روشن کنی وهم خاموش مشکل ازصفحه کلیدت نیست بعدکه داخل ویندوزشدی به Device Manager برو Driver صفحه کلیدت رو پاک کن یک بارRestartکن شاید درست شه من یه مشکل تقریبامشابه داشتم که تاصفحه welcome Screen صفحه کلیدکارمی کردبه اونجاکه می رسیدخراب می شدکه من این کارراکردم ودرست شد :10:نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
این تاپیک رو ببینید...اگه مشکلی در این مورد بود بفرمایید.
Microsoft Windows Recovery Console
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22838
این errorهای Debug زمانی می آیند که موقع شروع یا وسط کار برنامه، برنامه دچار اشکالی می شود. و بعدش این پنجره debug (اشکال زدایی) ظاهر می شود و به شما این امکان رو میدهد که اشکال رو به ماکروسافت یا پشتیبانی برنامه از طریق اینترنت ارسال کنید. حالا ما با این ها کار نداریم.نقل قول:
متن error رو که خوندم یکی از دلایل مشکل میتونه نامناسب بودن سیستم عامل تون برای اجرای این نسخه برنامه باشه. این error از همین اول که برنامه رو نصب کردید میاد؟ اگه آره، یا برنامه تون خوب نصب نشده، یا ممکنه از نظر کرک و register مشکل داره، یا ویندوزتون با این نسخه از برنامه ناسازگاره.