چنانچه سیم جدید خریداری کنید و 10 هزار تومن شارژ کنید یک بسته به اصطلاح نامحدود هفتگی میده که سرعتش روی 256 قفل استنقل قول:
Printable View
چنانچه سیم جدید خریداری کنید و 10 هزار تومن شارژ کنید یک بسته به اصطلاح نامحدود هفتگی میده که سرعتش روی 256 قفل استنقل قول:
ایرانسل قصد نداره در مقابله با همراه اول بسته بلند مدت بیاره ؟
نمیدونم از همراه اول بخرم یا صبر کنم ؟
خیر صحیح نیست من یکسال هست که بسته چندکاربره دارم و 3 شب در هفته ساعتی نامحدوو فعال میکنم نامحدود شبانه به همه بسته ها اولویت دارهنقل قول:
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
بخر، همراه اول معمولا یه ثباتی داره که اوضاعت خراب نمیشه پشیمون شی.نقل قول:
ولی مودم ازش نخر، مودم آزاد بخر
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این که زده به سیم آخر بعید نیست بیارهنقل قول:
[emoji626] [emoji626] [emoji626] ایرانسل ۳ بسته یکساله برای شبکه 4g همراه ارائه کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مگ میشه همراه اول بسته بده ایرانسل بیکار وایسه [emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
گرون نیست اینا به نظر شما !!؟؟؟نقل قول:
عجببببببببببببببب پیشگویی هستم من :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خونه ما سرعت فورجی ایرانسل و همراه اول خیلی پایینه و تقریبا فورجی و تری جی فرقی با هم ندارن از نظر سرعت
تو جاهای دیگه امتحان کردم سرعت فورجی بالا بود و تا 8 مگابایت هم میرسید ولی تو خونه ما و کلا این منطقه پایینه. علامت فورجی هم بالای گوشی میاد ولی سرعت در بهترین حالت به 1.5 مگابایت میرسه اونم 6 صبح که خلوته
اگر مودم فورجی بخرم سرعت فورجی تغییر محسوسی می کنه یا نه؟
برای دانلودهای شبانه نیاز دارم به سرعت فورجی
ایرانسل قبلا هم بسته یکساله داشت که اتفاقا مناسب تر بودن، 24 گیگ و 48 گیگ داشت الان اومده زورکی حجمش رو زیاد کردهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
خیر وقتی سرعت منطقتون خوب نباشه مودم هم معجزه ای نمیکنه آلان من با مودم یه خط بیشتر آنتن میده ولی سرعت آنچنان فرقی با گوشی نداره اگه سرعت اینقدر خرابه آلکی هزینه مودم نکنیدنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نسبت به چی آخه ؟؟؟نقل قول:
نسبت به چاخان اول ( همراه اول ) !!!!؟؟؟؟؟؟
تازه اون چاخان اول محدودیت سرعت 8 مگابیت در ثانیه گذاشته روی بسته های آلفا پلاسش :n21:
ایرانول 5 هزار تومن از حمار اول ارزون تره و سرعتش حداقل برای من حدود 40 مگابیت در ثانیه هست یعنی 5 برابر بیشتر
همراه اول بره بمیره یعنی 1 سال سرعت 8 مگابیت ؟؟؟؟ :n27:
من که حتی 1 روز تحمل آشغال اول رو ندارم چه برسه به 1 ساااااااااااااااااال :n23::n23::n23::n23::n23::n23:
خخخنقل قول:
خیلی خوشم اومد نحوه اسم گذاریت روی اپراتور ها
ادامه بده [emoji23] [emoji23] [emoji23]
ادیت
همراه اول حداقل سرعت همیشه 8 مگابیته ولی ایرانسل یه زمانی از 40 میرسه به زیر 1 مگابیتنقل قول:
تجربه ثابت کرده سرویس دهنده هر چی دست و دلباز تر باشه کیفیتش به مرور پایین تر میاد و هرچی خسیس تر و گرون فروش تر باشه کیفیتش همیشه ثابت میمونه .من اینو هم توی adsl تجربه کردم هم وایرلس هم فورجی
راجع به رایتل این چیزا صدق نمیکنه، [emoji23] هم خسیسه هم گرون فروشه هم بی کیفیتنقل قول:
والا الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت ...نقل قول:
شبانه هم که مدتیه سرعت رو محدود میکنن و نمیذارن از حدی فراتر بره .
پریروز یکی از خط های ایرانسلم رو با ترابرد ، به همراه اول انتقال دادم که دیشب از ساعت 1 تا 10 صبح تونستم حدود 74 گیگ دانلود کنم !!! چیزی که تو خواب هم با ایرانسل نمیتونستم انجام بدم .
خودم تا پریروز اسم همراه اول میومد ممکن بود همین لحن شما رو براش به کار ببرم ، ولی وقتی با چشم دیدم که به مراتب بهتر از ایرانسل داره عمل میکنه ، دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم ...
فقط چون خلوت تره مثل ایرانسل شلوغ نمیشه، و با مخابراتم دست به یکین سریع همه دکلاشو ورداشته فیبر نوری وصل کرده، حالا ایرانسل که با مخابرات پسرخاله نیست حالا حالاها باید بدوه دنبال فیبر نوری، تجهیزات ایرانسل ماکروویو هست و یوزر زیاد یا بارون خیلی اختلال میندازه ولی پسرخاله اول این مسایلش تقریبا رفع شدس علاوه بر اون خلوت تره خیلی.نقل قول:
مال من ایرانسل بین 20 و 60 متغیره حداکثرش رو نگفتم 40نقل قول:
منظورم متوسطش رو گفتم 40
1 مگ نشدم هیجوقت دیگه :n22:
دیروزه هم 10 نفر از ایرانسل با جرثفیل اومدن کل آنتن های محله ما رو عوض کردن 4g پلاس گذاشن ( خود مسئولش گفت ) احتمالا سرعت برسه به 100 مگابیت
همراه اول من از طرف خود اپراتور 8 مگابیت محدود شده ... بد جوری کنده برای من چون من مودم دارم نه گوشی
به هر حال برای من 8 مساوی 100 نیست :n22:
یه مودم 4.5 g می خام بگیرم :n01:
بعدش چند با همراه اول ازم سرقت پولی کرده خوشم نمی یاد ازش خخخخخخ :n36: فکر کنم 300 هزار تومن ازم سرقت کرده
ایرانسل 20 هزار تومن سرقت کرده
واقعا همراه اول خیییییییییییییییلی سارقه و خطرناکه :n27::n27::n27::n27::n27:
سلام
دوستان من کار دوربین مدار بسته انجام میدم. واسه یه مشتری ها واسه انتقال تصویر میخوام TD LTE بگیرم (منطقه تلفن نداره).
تو سایتش چک کردم توی منطقه سبز پر رنگ بود. البته تقریبا روی مرز. یه چند متر اون طرفش سبز کم رنگ. به نظرتون جواب میده؟
حداقل 2 مگابیت نیازه. کدوم مودم های طرح شیش ماهه مناسبه؟ مودم ها سیم کارت بقیه اپراتور ها رو ساپورت میکنن؟
ممنون از راهنمایی تون :n16:
یا td خارجی بگیرنقل قول:
یا fdd داخلی
تی دی داخلی کارتو خراب میکنه.
ولی خارجیش برات گزینه خوبیه
الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایتنقل قول:
علت کم بودن سرعت فقط تراکم بالای کاربرا هستش من خودم بیشتر جاهای اهواز هم lte و هم td-lte رو تست کردم و وضعیت افتضاح بوده حتی مناطق بالای شهر که مثلا خیلی پیشرفته تره و بهش میرسن هم سرعت بین 3 تا 4 مگابیت بوده و تا حالا ندیدم به 5 هم برسه ولی توی منطقه ما که اکثرا با دمپایی میرن تو نت سرعت با بدترین سیگنال و کیفیت همیشه بالای 10 مگه و تا 30 هم رفته .تنها راهش اضافه کردن دکل هست که هم زمان میبره هم یه محدودیت هایی داره براشون باید باهاش ساخت دیگه .
دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم
متاسفانه از هیچ چیزی نمیشه به صورت دائمی به عنوان نت اصلی استفاده کرد هر چیزی یه مدت خوبه بعد از یه مدت یا خراب میشه یا کیفیتش میاد پایین یا گرون میشه مردم باید هی نت عوض کنن.
هیچ وقت این اشتباه رو نکن که برای انتقال تصویر از lte استفاده کنی رادیو وایرلس بگیر که همیشه پهنای باندش ثابت باشه و اگرم یه روز با قیمت یا کیفیتش حال نکردن بدون تعویض تجهیزات راحت شرکت رو عوض کنن معمولا برای انتقال تصویر از وایرلس استفاده میکنن .این td و lte بالا پایین میشن و هیچ بعید نیست که یه زمانی از 2 مگ هم پایین تر بیاد مخصوصا ساعات شبانه یا ساعات پیک مصرف تازه فقط هم از خودش میتونی بگیری و نمیتونی شرکت عوض کنی.نقل قول:
مودم ها هم خیر هر شرکتی قریموور خودش رو معمولا میزنه و لاکش میکنه اگر تصمیم داشتی از lte استفاده کنی مودم شرکتی نخر از بازار برو مارک هواوی یا دی لینک بگیر .
نقشه هم بدرد نمیخوره بعضی جاها توی نقشه نیست جواب میده بعضی جاها هم سبز پررنگه و جواب نمیده بهتره یه مودم گیر بیاری و سرعت رو در ساعات مختلف تست کنی.
من فقط نظرم رو گفتم به هر حال انتخاب با خودته دوست من.:n16:
تصویر مقایسه تعرفه بسته های اینترنت دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که این روزها در فضای مجازی در حال انتشار است نادرست بوده و تعرفه های ایرانسل را بیشتر از قیمت واقعی نشان میدهد تا تعرفه همراه اول را مناسب تر جلوه دهد. [emoji52] [emoji52]محتوای مخفی: t
Sent from my D6503 using Tapatalk
این همراه اول از تو شیکم مادرشم با حقه درومدهنقل قول:
یه بسته نامحدود دو ساعته شبانه گرفتم خدا شاهده ۵۰۰ مگ دانلود نتونستم بکنم سرعت بین ۱مگ تا ۲ مگ . بزرگترین اپراتور دیتا پوکیده . تو سرتون بخوره اون دیتاتون
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
هر کی اینو راه انداخته دمش گرم چون باعث شد امروز بسته های به صرفه اپراتور شله زرد در جواب به چاخان اول به صرفه تر بشهنقل قول:
شله زرد:n08: حتما بعدش میشه کاچی:n08::n08:نقل قول:
همین طور پیش برید یه لغت نامه از اسم های مختلف اپراتور ها درست میشه:n02:
ای خدا خفه کنه دزدسل رو ،اینا رو میگم تجربه دوستان بشه دیشب ساعت 8 بسته نامحدود 2 ساعته خریدم تو مای دزدسل هم امد واسه استفاده صبح
خوب 6 صبح بیدار شدم دیدم هیچی نیست و تمومه شده زنگیدم و پریدم باز دزدی؟ میگه 1 کیلو بایت هم تو گوشی بره تمومه ،گفتم روتر دارم بابا و هیچی بش وصل نبوده و...خلاصه 1500 تومان پرید بعد یک ساعته نامحدود خریدم و دقیقا تا یک ساعت کار کرد باز خریدم همون رو که ساعت 7:30 بود که بایستی تا 8 کار کنه دیدم ساعت 7:40 آنتن رفت باز زنگیدم و پریدم دزدسل گفت اره مشکل از ماست این تنظیم شده نیم ساعت به 8 از کار بیوفته و..دری و وری گفتم بابا هی پول خوردید دزدها و گفت فرم برای حل و چک مشکلتون رو رد کردم و...
بگذریم دوستان چند تا درس و تجربه جدید:
اولا همون لحظه بسته رو حتما بخرید چون اعتمادی بشون نیست
دوم نیم ساعت به 8 رو تقریبا نباید دیگه استفاده کنید یا روش حساب کنید
ولی سرعت تک کانکشن خارجی 4 الی 5 مگ بود و قابل استفاده, من بیشتر برای سرعتش میخرم وگرنه adsl سرعت رو 1.8 مگ دارم که کنده تا دانلود بکنه
ادامه بده داش [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
شما تست کردید با 4G همراه اول مشکلی نیست ؟نقل قول:
بسته 6 ماهه سیمکارتم 20 روز دیگه تموم میشه میخوام به رایتل ترابرد کنم . امیدوارم مشکل حل بشه
مثلانقل قول:
3 ماه
36 گیگ ایرانسل 70 تومنه
35 گیگ همراه اول 79 تومنه
مشکل همراه اول اینه که جدیدا داره نمودار چاخانی تولید می کنه
مثلا در این نمودار ترابرد که در کنفرانس دسته آورد همراه اول تولید شده از نظر آماری جمع سه بردار باید عدد صفر باشه چون تعداد مشترکان ثابته و فقط از اپراتوری به اپراتور دیگه رفتن اما جمع همین نمودار طوری بالا و پایینه که انگار موج آبه
قسمت خنده دار دیگش اینه که مردم تو 5 فروردین عید که همه جای کشور تعطیله مردم رفتن صف طولانی بستن که ترابرد کنن از ایرانسل به همراه اول :n08:
وحید صدوقی هم کنار این نموداره هست :
راستی 21 فروردین رو هم توی تقویم نگاه کردم تعطیل رسمی بوده و رایتی ها یهویی یادشون افتاده تو تعطیلی که همه جا بسته هست برن ترابرد کنن همراه اول . در اون روز رتبه اول شده اپراتور همراه اول به خاطر هجوم میلیونی رایتل ها در پست در های بسته :n19: :n08:
فقط چه می کنه با تعطیلات این :n08::n08::n08::n08::n08:
الان شعار درست کردم برای همراه اول :
همراه اول اپراتور تعطیلات -----> همراه اول اپراتور تعطیل ---->چاخان اول اپراتور کلا تعطیل
با تشکر از همراه اول که موجبات شادی و خنده بسیار مداوم ما رو فراهم می کنه ( به کلمه وزن کشی در بالای نمودار توجه کنید ) مگه کشتیه ؟ مسابفه کشتی نداده توی وزن کشی برنده شد :n02:
سلام
دوستان شما هم با باز کردن صفحات مشکل دارین؟ پینگ خوبه سرعتم بالاس ولی وقتی ادرس صفحه ای رو میزنیم چند ثانیه صبر می کنه بعد صفحه رو باز می کنه در حالی که یه نت ذغالی یک مگ از مخابرات دارم ازین (ایرانسل 50 مگابیتی) تندتر باز می کنه:n13:
سلامنقل قول:
نت سیم همینطوریه تاخیر داره معمولا برای ارسال حداکثر دیتا، پینگشم ثبات کمتری داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله مشکل داره. چیلترشکن استفاده کنی درست میشهنقل قول:
مودم آننن دار یا آنتن های مختلف مثل آننن یاگی تهیه کنید ...نقل قول:
مشکل از کمبود قدرت فرستنده گوشی / موبایل هست
قیمت آنتن که الان مفت شده حدود 100 تومن هست
من با مودم رومیزی b315 هواوی اصلا این مشکل رو با ندارم به غیر از اینترنت رایتل که آنتن اش نسبت به موقیعت من خیلی خیلی دور هست قسمت عجیبش اینه که b315 با 1 آنتن اونو می گیره :n02: و کار راه اندازه از این b315 خیلی الان بهتر اومده تو بازار ... توی تاپیک مودم بچه ها بحث کردن :n26:
فکر کنم کلا ربطی به فاصله گوشی با آنتن داره
این رایتل خیییییییییییییییلی آنتن هاش فاصله داره :n29:
بله تست کردم همراه اول . همراه اول سرعت باز کردن صفحه ها و تلگرام و اینستگرام خیلی عالی هست برای من . اما همراه اول هم مثل ایرانسل نت تایپ سه هست توی شبکه پلی استیشن . ولی سرعت لود خیلی عالیه .نقل قول:
والا منطقه تا بخوای دکل ایرانسل و همراه اول توش پیدا کردم . تراکم جمعیت هم نسبتا بالاست واقعا و قبول دارم رو سرعت تاثیر گذاره !نقل قول:
ولی در ساعات عادی ، من حداقل سرعتم با همراه اول 2 مگابایته ولی با ایرانسل td و 4g ، حدود 40 کیلوبایت !!! دیگه جمعیت هم به قدری نیست که همه جفت پا حمله کنن به lte و td lte ایرانسل ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا یه چیز جالب هم اینه که حدود دو ماه پیش ، میانگین سرعت شبانه ایرانسلم 4 مگا"بایت" بود که یک دفعه افتضاح شد . تنها عامل این مشکل هم ایرانسله و لا غیر !
در مورد اون بند اخر صحبتتون هم کاملا موافقم . واقعا تا الان همین بوده و این بار هم برای ایرانسل این اتفاق افتاد ...
میتونه همین طور که شما میفرمایید باشه ! ولی اقا من فقط یه مصرف کننده ام این وسط ، نه ایرانسل برای پدرمه و نه همراه اول که طرفدارشون باشم ! برای سرویس هاشون که لطف نمیکنن ! از جیب من و شما هزینه میشه و اونا هم موظفن که خدماتشون رو درست ارائه کنند ...نقل قول:
یا اصلا بذار یه مثال بزنم ! بر فرض ایرانسل یه مجموعه خیلی بزرگه و من ازشون فقط یه مداد میگیرم ! ایرانسل "موظفه" که اون مداد رو سالم و کامل به من تحویل بده . این وسط حالا هر اتفاقی بیفته اصلا و ابدا به من مربوط نمیشه .
وقتی یه سرویس td lte میگیرم که جزو سرویس های نسبتا سطح بالا محسوب میشه ، انتظارم هم اینه که یه سرعت معقول داشته باشم ! ولی وقتی پدرسوخته بازی هاشون رو دارم میبینم ، خیلی راحت میذارمش کنار با تمامی سوابق گذشتش . چون اگر قبلا خوب بوده ، لطف نکرده ! چنین چیزایی عین وظیفشونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]