کسی از جوایز تمدید بموقع خبری داره!!!
Printable View
کسی از جوایز تمدید بموقع خبری داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 ! فعلا عالیه :n12:
از مدتی که گرفتم تا حالا همیشه سرعت همین بوده چه شبانه چه بقیه ساعت ها
بفرما اینم دلیل که میگم واقعا چرا ازش حمایت میکنی خودت بببین مخابرات هم ترکیده پستای دوستانو تو لینک زیر ببیننقل قول:
مخابراتم یک دزدیه مثل بقیه منتها جوری دزدی میکنه که شما نفهمی !
چرا امروز اینجوری شده پارس همش تایم اوت مسیر عمان که هیچ سایتی باز نمیشه میده تازه بعده 10 بار خاموش روشن کردن مسیر آذربایجان گیرم اومده اینم پر تایم اوت
من تو این 9 ماه که پارس دارم سابقه نداشته تایم اوتم از 5% بیشتر بشه ولی امروز ... امیدوارم زودتر درست شه
کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟؟؟
مشکل من هم هست و جالبیش این هست که پشتیبانی طوری با من برخورد میکنه که من به انگار اطلاع در مورد گیم انلاین ندارم (با اینکه چندین سالی هست بازی میکنم و تمام بازی های نقش افرینی و mmo رو رفتم )و بیشترشون هم قبول نمیکنن که مشکلی دارند و اخرشم بدون هیچ تغییری باید خداحافظی کنی.در صورتی که ساعت 1 صبح به وقت استرالیا مشکلی برای یکی از دوستانم در استرالیا پیش اومد و شاید 10 یا 20 ثانیه طول کشید که مشکل لگ کوچیکی که داشت رفع شد.حالا شما فکر کنین دوستم توی امریکا elder scrolls online بازی میکرد . توییچ هم run بود و چت تصویری و تیم اسپیک هم اکتیو بود و توی بازی هم لگ و دیلی که چه عرض کنم ، اثری نبود. واقعا نمیدونم چی بگمنقل قول:
امروز داغونه اینترنت بین الملل !!
از صبحم اینطور بوده ....هروز یه بساطی داریم تو این خراب شده اه
زنگ زدن به پشتیبانی که کلاً وقت تلف کردن اساسیه!!!! :n09:نقل قول:
اینم پینگ:
محتوای مخفی: Ping
من سرویس گیم دارم و خیلی وقت هست که دارم و میتونم بگم زمانی بود پارس انلاین( قبل از این مسیر های جدید و کاهش پینگ تایم) که پینگ با این سرویس 240 و مسیر هم flagtel بود اما کوچیکترین تایم اوتی پیدا نمی کردین که بعد ها سرویس کاهش پینگ سیستک هم اومد و بازی کردن لذت بخش تر بود تا اینکه پینگ ها پایین اومد و داخل بازی بدون دلیل Freeze میشدی و باید حتما Alt F4 و دوباره گیم را Run میکردی و مدتی هم که پکت لاست هاش اذیت میکرد و بعد از مدتی هم از یک ساعت مشخص به بعد بازی کردن غیر ممکن بود و میتونم بگم الان 6 سال احساس میکنم پیرتر شدم پس به این نتیجه میرسیم که نه افتضاحه . حداقل برای من و دوستم که پارس انلاین داریم اینطوری بوده .نقل قول:
اینترنت که باز داغونه !
یک ساعت هم روی یه صفحه باز باشه درست لودش نمیکنه ! و نشون میده که هنوز داره لود میشه !
امروز که کلا گند زدن معلوم نیست دوباره دارن چه غلطی میکنننقل قول:
تایم اوت فراوون یه صفحه هم جون میکنه تا بالا بیاد مثلا سرعت یه مگ داریم تازه خط هم رو 9مگ بسته شده
اینجا ایرانه داداش کلا قانونش با همه دنیا فرق داره ماها خیلی بدبختیم که مجبوریم اینجا زندگی کنیم
بله امروز افتضاحه . فکر کنم هم تهران باشه بیشتر. کسی خبر داره ؟
بچه ها زیاد فش ندین...:n09: مثل اینکه مشکل سراسریه: تو تاپیک مخابرات هم دارن فش میدن: :n02:
سلام
این سوال رو تاپیک hiweb پرسیدم جواب نگرفتم لطفا اگر کسی میدونه جوابمو بده.
1-اگر حجم این دوره یک ماه رو تموم کنماگر این سه گیگ شارژ سرویس یک مگ تموم بشه باید حتما دوباره شارژ بخرم و اگه نخرم به معنی انصرافه؟یا نه کاری ندارن تا ماه بعد؟
2-اگر شارژ اینترنت تموم شه نمیتونم از شبانه رایگان استفاده کنم یا میشه استفاده کرد؟
ممنونم
:n09::n10:نقل قول:
توی پارس آنلاین و احتمالا توی اکثر آی اس پی ها اینطوریه که اگه شارژت تموم بشه برای استفاده از اینترنت باید شارژ بخری. ولی اگه نخری هم تا دوره بعد میتونی صبر کنی تا سرویست رو تمدید کنی و دوباره ازش استفاده کنی.اما اگر بعد از یه مدت معینی از پایان زمان قرارداد (سرویس) تمدید هم نکنی سرویس رو جمع آوری میکنن. اما اینکه بعد از تموم شدن شارژت بتونی از اینترنت رایگانه شبانه استفاده کنی مطمئن نیستم. فکر نمیکنم بعد از تموم شدن شارژ بشه از اینترنت شبانه استفاده کرد. البته در این مورد مطمئن نیستمنقل قول:
ای بابا... تو الان قزوینی یا امریکا؟؟؟:n09: :n08:نقل قول:
شاید پس مشکل فقط تهران باشه.... :n13:
من قبلاً cod زیاد بازی میکردم... البته الان دیگه زیاد بازی نمیکنم.... ولی پارس اینجوری بود که بعضی وقتا برای چند ماه لگی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشد (به خاطر پکت لاس) و بعد از چند ماه!!! خودش دوباره درست میشد... اگه هم تو سرورای خارجی بازی میکنید که به نظر من کلاً بازی از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد رو باید بیخیال بشید (بازم به خاطر پکت لاس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو تا تست با اختلاف چند ثانیه:
راستی! از اینترنت ملی چه خبر؟؟؟ :n08:
نمیدونم چرا Reply هام نمیاد . دوباره مینویسمنقل قول:
من سرویس گیم دارم و خیلی وقت هست که دارم و میتونم بگم زمانی بود پارس انلاین( قبل از این مسیر های جدید و کاهش پینگ تایم) که پینگ مکس 240 بود و مسیر هم flagtel بود اما کوچیکترین تایم اوتی پیدا نمی کردین که سرویس کاهش پینگ سیستک هم اومد و بازی کردن لذت بخش تر بود تا اینکه پینگ ها پایین اومد و داخل بازی بدون دلیل Freeze میشدی و باید حتما Alt F4 و دوباره گیم را Run میکردی و مدتی هم که پکت لاست هاش اذیت میکرد و بعد از مدتی هم از یک ساعت به بعد بازی کردن غیر ممکن بود و میتونم بگم الان 6 سال احساس میکنم پیرتر شدم پس به این نتیجه میرسیم که نه افتضاحه . حداقل برای من و دوستم که پارس انلاین داریم اینطوری بوده .
من قبلاً cod زیاد بازی میکردم... البته الان دیگه زیاد بازی نمیکنم.... ولی پارس اینجوری بود که بعضی وقتا برای چند ماه لگی!!! :n02: میشد (به خاطر پکت لاس) و بعد از چند ماه!!! خودش دوباره درست میشد... اگه هم تو سرورای خارجی بازی میکنید که به نظر من کلاً بازی از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد رو باید بیخیال بشید (بازم به خاطر پکت لاس) :n02:[/QUOTE]
بله متاسفانه حقیقته . من توی بعضی از بازی ها مثل wow که عضو گیلد های خارجی هم بودم این مشکلاتو کامل میدونم .همه بسیار عالی و پینگ 30 بازی میکنن در صورتی که شما باید با پینگ 160 تا 500 (بسته به نابسامانی اینترنت و تایم اوت ) بازی می کردید که من هیلر(Healer) هم بودم هم از نظر روانی روی من فشار بود و هم اینترنت و هم اینکه باید سعی کنم به خاطر لگ اسپل ها و حرکاتم رو طوری تنظیم کنم که اگر دیلی و لگ شدم Fail ندم چون خارجی ها شما رو نمیتونن درک کنن .برای بازی های مثل گیلد وارز و ترا و غیره این مشکل کمتره چون با Solo Play هم بازیکن بسیار خوبی می تونید باشید . این مورد هم برای Eso (Elder Scrolls Online هم صدق میکنه اما خب با این تایم اوت ها فکر نکنم حتی بشه Quest های لول بالاتر رو به انجام رسوند تا چه برسد به Solo کردن Dung ها یا رفتن به Adventure Zone .
مشکل تایم اوت اوکی شد خدارو شکر، اصن این سرعت عمل پارس کشته منو 3 سوت رسیدگی میکنن دمشون گرم :n19:
شاهکار جدید پارس
عزیز شما در مورد سرویس گیم پارس چیزی میدونی؟نقل قول:
اگر تست نکردی میتونی به پشتیبانی بگی برات فعالش کنن تا ببینیم چقدر رو پینگ تاثیر داره؟:n16:
همینجا ام تو قزوین بغل گوشتون :n02::n06:در ضمن سرویسمم نامحدوده که بعد از پایان یافتن مصرف منصفانه هنوزم سرعت بالاستنقل قول:
برای من هم نت بهتر شده . راستی کسی از نرم افزار Tcp Optimizer اطلاعات بیشتری داره ؟ من قبلا استفاده کردم و مثل اینکه رجیستری رو برای بازی انلاین تغییر میده و optimize میکنه
دوستان چراغ ADSL مودم من کلا خاموش میشه . نویز هم ندارم
امروز افتضاح هست کیفیت اینترنت . 6 روز دیگه قرار دادم تموم میشه دنبال یه چیز بهترم نمیدونم چه شرکتی از اینا بهتره دیگه قید پاس انلاینو بزنم برم یه شرکت دیگه
دانلود رایگان شبانه و 9 مگی بودن واسم مهمه
:n04:نقل قول:
...
...
والا من...من... من خیلی نمیدونم....... من فقط مشکلم این بود که بعضی وقتا که تیر میزدم با اینکه درست میزدم ولی نمیخورد... بعضی وقتاهم وقتی از در میخواستم برم تو بجاش با صورت میرفتم تو دیوار!!! :n02:
آخه... کلاً من تنها کاری که تو بازی های کامپیوتری میتونم انجام بدم اینه که با یه ak47 به هر چیزی که تکون بخوره(خودی یا غیر خودی) شلیک کنم:14:
------------------
پ.ن جدی: راستی! جدیداً پارس مشکل جیتر هم پیدا کرده قبلاً که پینگا بالاتر بود این مشکل رو نداشت...
من تو تاپیکم این نرم افزار رو معرفی کردم گفتم یکی که مشکل داره تست کنه ببینه وضعش بهتر میشه یا نه... کسی داوطلب نشد.... :n13:نقل قول:
:n08:نقل قول:
پکتای بیچاره اینقدر تو شبکه ی پارس چرخیدن که سرشون گیج رفته :n08:
ایشالا کوفتت بشه... :n09:نقل قول:
---------
پ.ن: الان باز پستم رو حذف میکنن....:n08:
سرویس گیم واسه من خیلی وقته فعاله من معمولا تو گیم مشکلی ندارم فقط 2 ساعت تایم اوت زیاد شده بود که نگران شدم خدارو شکر سریع رفع شدنقل قول:
الان مگه پینگ من بده که شما میگی زنگ بزنم پشتیبانی؟ پینگ به این نازی مگه داریم اصن؟
سرویس گیم تو سرعت تک کانکشن هم تاثیری داره؟؟؟ :n13:
عزیز من نگفتم پینگ شما بده.فقط خواستم تاثیرش رو بدونم چقدره...پینگ شما اتفاقا خیلی هم خوبه...فقط اطلاع نداشتم که سرویس گیم شما فعال هست.:n01:نقل قول:
روی نویز خطتتون هم تاثیری داشته؟و اینکه چند وقته فعال شد؟
+
پینگ varzesh3.com و یه تریس از 8.8.8.8 هم ممنون میشم بگیری.:n16:
خداییش راست میگی داداش؟ محدود نشدی؟ چند روزه سرویس گرفتی؟ نکنه باگ برگشته؟!:n02:نقل قول:
آخه قبلنا یه باگ بود هر چی نامحدود دانلود میکردی بازم سرعت کم نمیشد ولی قبل عید که این سیستم پله ای رو گذاشتن دیگه باگ کار نکرد :n03: ما هم بسی ناراحت شدیم که دیگه نمیشه ماهی 200-300 گیگ گرفت و کوچ کردیم محدود که شبانه دان کنیم اینم که شبی 7 گیگ بیشتر نمیشه گرفت
خلاصه اگه باگ دوباره کار میکنه بگید ما هم ماه بعد نامحدود بگیریم :n16:
تا گفتم بهتر شده dc شدم : - pنقل قول:
من تو تاپیکم این نرم افزار رو معرفی کردم گفتم یکی که مشکل داره تست کنه ببینه وضعش بهتر میشه یا نه... کسی داوطلب نشد.... :n13:
من اینو تست کردم و اموزش هاشم خوندم . خیلی وقت پیش تست کردم و ترسیدم شاید این مشکلات تایم اوت برای این باشه که پرسیدم اما Tcp Frequency - no delay و یک سری تنظیمات optimal و auto tuning تاثیر داره و توی بازی انلاین بازی رو smooth تر میکنه . یک جوری مثل network optimize بلیزارد هست اگر اشنایی داشته باشید
P.S : مطلبتون رو خوندم . خیلی مفید بود
بفرمیو ! :n02:نقل قول:
در جواب سوالتون بگم که بهمن ماه بود فکر کنم که کلن پارس همه سرویس هارو خودش روی 9 مگ برد بعد من دیدم پینگم رفته رو 300 (تو LoL) که رفتم تو صفحه مودم دیدم سرعتم 9 مگ شده و snr نزدیک 10 اومده بود (قبل اون سرعتم رو 2 بسته شده بود و snr حدود 30 بود و پینگ تو بازی هم 200-220)
بعد زنگ زدم پشتیبانی گفتم نویز خطم زیاد شده و اینا بشون گفتم رو 4 ببندن نویز شد 24 ولی باز پینگم از 280 پایین تر نیومد دوباره زنگ زدم پشتیبانی گفتم گیم بازی میکنمو اونم نمیدونم معجزه کرد چی کار کرد پینگ شد 120 :n02: و این بود داستان من و پشتیبان مهربان :n02:
جالب اینجاس بعد اون دیگه تک کانکشنم همیشه فول اسپید یا نزدیک به اونه و شبانم هم افت سرعت خیلی کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای خدا بگم چیکارت کنه... چرااااااااااا زودتر نگفتیییییییییییی
:n09:
نه عزیز من آرت 2 شاتل دارم و پس از دانلود 55 گیگ هنوز محدود نشدم :n16::n02:نقل قول:
نگفتی چند وقته برات فعال شد؟(شاتل که 1هفته حداقل طول میکشه تا فعال کنن!:n02:)نقل قول:
ولی انصافا پینگ و کیفیت نتت عالیه!دست کم از پینگ مخابرات من نداره::n02:
راستی اگر میشه یه تست از سرور فرانکفورت با pingtest.net هم بگیر.:n12:
من ایشا.. منتظرم این پارس پهنای باند شهر مارو افزایش بده و دوباره برگردم پارس....ولی هر دفعه داره به تاخیر میفته! گفتن تا اخر فروردین حتما انجام میدن...حالا ببینیم به کجا میرسه...:n02:
ولی قبل از این که بیام پارس یه روشی برای شبانه شاتل دارم که باید تست کنم....اگر جواب نده میام پارس.
این گیم قضیه اش چیه ؟ همین که زنگ بزنم فعالش میکنن ؟
دوستان تو سرعت دانلود تاثیری داره ؟ چون من یه جا خوندم که سرعت دانلود کم میشه
نه تو پینگ فقط تاثیر دارهنقل قول:
همون فرداش فعال شدنقل قول:
قبلاً که خطها رو 4 مگ بود اگه گیم فعال میکردی خطو 2 مگ میکردن... الان نمیدونم چطوری باشه...:n13:نقل قول:
والا یکی از دوستان این سرویس گیم رو فعال کرده بود سرعتش تغییری نکرده بود فقط پینگای بهتری میگرفت :n13:نقل قول: