اکو 2 مگ 23 تومنه؟
Printable View
اکو 2 مگ 23 تومنه؟
مشکلی نیست . اوضاع تو روز خوبه.نقل قول:
آره . همین حدوداست . با مالیات و.. نزدیک 25 تومن.نقل قول:
اکو 2 مگ 23 تومنه؟
ولی کلا فرقی بین اکو 128 و 2 مگ شاتل تو این ماه ها نیست ! با هیچ کدوم نمیشه دانلود کرد !
239,000 ریالنقل قول:
بچه ها واسه من که چند شب نبودم دیگه محدود نیستش. من اکو 512 دارم و شبا با 60 تا میکشه.
نزدیک 26روز شبا دان نداشتم.
الانم اثلا از ساعت 1شب تا 3 شب مثل قبلا محدود نمیشم عزیزان:20:
دقیقا" حق با شماست .اصلا" فکر نمیکنم بجز زمانهای خاصی که همه میدونن مشکل از مخابراته مشکلی از اینترنت و پهنای باند باشه. اصلا" به احتمال زیاد مشکل پهنای باند و از خودشون در میارن چطور توی روز مشکلی نیست و شب فقط مشکل پهنای بانده اونهم دقیقا" ساعت 1 شب اگر فقط سرعت کسانیکه سرویس آرت دارن پایین بیاد بازم میشه فکر کرد که اشکالی نداره توی کل روز ما آرتیا چندین گیگ دانلود میکنیم شب هم افرادی که اکو دارن باید اگر همینقدر نمیگیرن حداقل یه مقدار راضی کننده بگیرن ولی اون دوستان هم محدود میشن. شر کردن و کمبود پهنای باند همه دروغه .شما توجه بکنید قبل از انتخابات بیشتر کسانیکه حتی 128 نامحدود هم داشتند سرعتشون بالای 150 بود حالا من میگم بیشتر حقیقتا" سرویس خودم مابین 230 تا 250 بود اگر فکر این رو بکنیم که مشترک زیاد شده و پهنای باند پایین اومده چقدر میخواد پایین بیاد تازه صحبت این رو هم میکنن که پهنای باند نسبت به سال قبل 2 برابر شده مشترک که دوبرابر نشده تا بخواد این همه سرعت پایین بیاد .نقل قول:
دیشب از من اولش سرعت پایین بود اومدم اینجا پست بدم یه دفعه خوب شد، فکر کنم فهمیدن میخوام پست بدم مشکل رو برطرف کردن. :31:
جالبه من 10 شب سرعت شبانه ام از 4 بیشتر نمیشد بعد یهو دو شب سرعتم شده بود 220.تو این دو شب نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و باز از دیشب سرعتم شده 4.به شکل کاملا مشخصی آدم رو محدود میکنن ولی وقتی زنگ میزنی همین رو قبول نمیکنن که ما محدودتون میکنیم و هی چرند پرند تحویل آدم میدن!
به نظر من سنگینتره که برای شبانه هم محدودیت بزارن و اسم دانلود رایگان رو از روش بردارن تا ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم .
دوستان من اینترنتم 128 هست
وقتی با speedtest.net پینگ میگیرم این رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی با speedtest.ir پینگ می گیرم این رو میده:
اولن که سرعت باز کردن صفحات برای من خیلی افتضاحه پس این سرعت چیه که پینگ بهم میده؟؟؟
دومن چرا سرعت پینگ ام تو این دو تا سایت فرق میکنه ؟؟؟
speedtest.ir
زیاد واقعی نیست
دومی که اصلا پینگ رو نشون نمیده .نقل قول:
بعلاوه تست ها رو نسبت به یک سرور باید بگیرید تا بشه نتایج رو مقایسه کرد.
دوستان نمی دونم چرا 2روز هست که دقیقا از ساعت 12 ظهر تا ساعت 5 عصر سرعت من میاد رو 80 تا 100 دانلود میکنه حالا از هر سایتی دنلود میکنم همین جوریه ولی ساعت 5 که میگذره دباره سرعتم میر رو 210 تا 220 برای کسی اینجوری شده؟؟؟؟
جالبه هنوزم برای آرتی ها پنج شنبه و جمعه ترافیک کم نمیشه :31::40:
اقا این ترافیکتون رو چجوری عکسش رو میذارید؟؟ بگید با هم بذارید:31:
از ابزار snipping استفاده کن:31:
ببخشید واقعیتش من خیلی از اصطلاحات تخصصی سررشته ندارم منظورم سرعت دانلود هست که اگر دقت بکنید در تصویر دومی زده 254 کیلوبایت بر ثانیه اما در تصویر اول زده 12 صدم مگابایت بر ثانیه که فکر کنم معادل همون 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه. تا اینجا درسته؟؟؟نقل قول:
اما تعجب من از اینه که گیریم همین 128 کیلوبایت درست باشه اما سرعت من انگار کمتر از این حرفاست یعنی چند ثانیه ای طول می کشه تا یک صفحه باز بشه گاهی اوقات هم هیچوقت باز نمیشه آخه این معضل رو من چه کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من مي خوام 512 اكو بگيرم
مي خوام ببينم شبانه از چه ساعتي شروع مي شه وسرعت دانلود و آپلودش چقدره؟
اینم از سرعت دانلود من :31:
دوستان یه نفر فوری بگه سرعت دانلود توی روز چنده!؟ ترجیحاً توی غرب
دوست عزیز بیت و بایت رو داری قاطی می کنی.نقل قول:
اون 0.12 مگابیت هست و سرعت قرارداد شما هم 128 کیلوبیت که میشه 0.128 مگابیت . و Speedtest داره درست نشون میده.هیچ کدوم از اینها بایت نیست.
شما اینجا رو در مورد پینگ بخونید تا بفهمید چرا بعضی از صفحاتتون باز نمیشه :
از این نرم افزار هم برای مونیترینگ و افزایش امکان استفاده از پهنای باند استفاده کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=86266&highlight=cfosspeed&page=18
سلام
دوستانی که سرویس ART1 دارن توی این ایام دون استریمشون رو چند بسته شده ؟
رفیق من این سرویس رو داره دون استریمش روی 576 بسته شده ! سرعت دانلود هم بین 50~60 !
مگه قرار نبود 1 مگ بسته بشه ؟
سرعت echo 128 چند کیلوییه؟
تو مشهد 2 مگه جاهای دیگه هم 512 گزارش شده:31:
برای من رو 1664 بسته شدهنقل قول:
سرعت دانلود تو روز 170
شب 15
چرا دانلود شبانه ECO سرعتش اینقدر کم شده?????
به 10 کیلو هم نمی رسه؟؟؟؟؟
دوستان شما با ART1 سرعت دانلودتون در حالت عادی چه قدره؟(الان که عیده نه)
خوب بدینوسیله از شانل تشکر می کنم بابت 3 گیگ هدیه
یه مدت از اینکارا نمی کرد
دسش درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه واقعا شاتل شورش رو در آورده
امسال جمعا 2 گیگ هم نتونستم دانلود کنم
یکی که مثلا آرت 1 داره نسبت به اضافه هزینه ایی که داده گیگ بیشتر هم دریافت می کنه
آرت 1 در ماه چقدر از اکو 128 بیشتر پول داده که 15 گیگ در ماه بیشتر می گیره؟
پس همونجا حساب صاف شده
الان به ما 3 گیگ دادن و فاتحه ی اینترنتمون رو تو روز و شب با هم خوندن
هر شب هم داره بدتر می شه و دیشب در 5 ساعت 89 مگ دانلود کردم!!!
سلام
من مي خوام سرويس اي دي اس ال ام رو عوض كنم و از شاتل بگيرم
كدوم يكي از بچه ها تو منطقه مخابراتي پيام نور با پيش شماره(4446) از شاتل سرويس گرفته و سرويس دهي تو اون منطقه چطوره؟
چون شنيدم سرويس دهي تو هر منطقه با منطقه ديگه فرق مي كنه
ممنون
وضعيت اكو اين چند روزه بد جور داغونه :2::2:
اصلا هيچ سايتي رو نميشه باز كرد !!
خدايي فقط پينگ رو نگاه كنين :13:
اکو 128 رو یا روی 576 کیلوبیت میبندن یا روی 2 مگابیت بستگی به منطقتون دارهنقل قول:
سرعت echo 128 چند کیلوییه؟
ولی شب ها که دانلود رایگان هست مشخص نیست.
توی روز سرعت دانلود آرت 1 رو روی 196 کیلوبیت محدود می کنن و شب ها روی 128 کیلوبیت.نقل قول:
دوستان شما با ART1 سرعت دانلودتون در حالت عادی چه قدره؟(الان که عیده نه)
که به کیلوبایت میشه روز حدودا 22-23 و شب 15-16
من 760eco کیلو بیت دارم
از اول عید هم روزانه با سرعت 85 دانلود دارم یک کیلو بایت هم به سرعت اضاف نشده
سرعت شبانه هم که هیچی به 10 کیلو بایت نمی رسه
اگه میبینید اختلاف هزینه ی آرت با اکو براتون قابل پرداخت هست شما هم تشریف بیارید به جمع آرتی ها :11:نقل قول:
امسال که دیگه گذشت عزیزم از سال دیگهنقل قول:
تازه اونم اگه سال بعد همچین کاری باز انجام بدن
هرچند فکر نمی کنم راحت بشه 400 رو تو 2 هفته مصرف کرد، چون طبق محاسبات بچه ها شبانه روزی هم که دانلود بشه بازم نمی شه 400 گیگ گرفت
ماهم 400 گیگ و حتی 3 گیگشم نخواستیم همین سرعت عادیمونو درست بدن بقیش پیش کششون
بــه بـــه
دست شاتل درد نکنه
امروز بعد از ظهر دیدم یهو نت قطع شد بعد درجا وصل شد ولی با دان استریم 460 ... اکو 512 با دان استریم 460 و سرعت دانلودی که از 45 بالاتر نمیره ؟
امروز 1390/1/6 سرعت دانلود من به 4 KB رسید که یک فاجعه بود.
با وجـود تغییـرات ِ سرویس آرت 1 بـه آرت 7 یک سوال بـرای مـن پیش اومـده :
" چـرا سرعت دانلود مـن الان 8 ـه ؟ "
یه غلطی کردن توش موندن !
نقل قول:فکـر کنـم بـه نفعشون هـم شده باشـه . اگـر سرعت سرویس آرت 7 میخواد 8 باشـه !نقل قول:
با وجـود تغییـرات ِ سرویس آرت 1 بـه آرت 7 یک سوال بـرای مـن پیش اومـده :
" چـرا سرعت دانلود مـن الان 8 ـه ؟ "
پ.ن : اکثـراً بـرای مـن 8 بوده تـا 90-118 . . .
آقا یه سوال ببخشید اینجا میپرسم :
من باره اوله میخوام adsl بگیرم
الان به صورت آنلاین میخوام ثبت نام کنم نام و نام خانوادگی رو اسم صاحب خط تلفن رو بنویسم یا اسم خودم