بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟
بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟
غیر ممکنه ! تا وقتی اپراتور سوم که قراره نسل 3 رو به ایران بیاره نیاد و یه مدت مشخص ( مثلا 1 سال ) اپراتورهای دیگه اجازه ندارن به نسل سوم ارتقا بدن شبکشون رو !نقل قول:
این یه هفته ی اخیر دیگه افتضاح شده آنتن دهیش طرفای ما ! ضمنا اس ام اس رو هم جونش در میاد تا بفرسته !
من تالیا رو به ایرانسل ترجیح میدم البته به عنوان سیمکارت دوم !
یه سری گوشیهایی رو توی الکامپ دیدم که دوتا سیم کارت میخورد بهشون
به هر حال من اصلا ایرانسل رو توصیه نمیکنم ... مثله هندونه ای هستش که نمیدونی قرمزه یا کال
مگر اینکه هندونه شناس باشی:10:
يه سري به سايت ايرانسل بزنيد.انگاري نوشته براي دائمي ها Gprs اين ماه مجانيه!!!!؟؟؟اشتراك رايگال كه نوشته يعني چي؟؟
gprs ديشب قطع بود يا فقط براي من قطع بوده؟
چرا هر چی درخواست به شبکه میدم میگه فعلا شیکه با مشکل مواجه هست پس کی میخواد این مشکلاتش بر طرف بشه؟
خيلي وقت اين پيغام ميده ولي يه زنگ بزن با اپراتورش صحبت كن(مخش بزن) وصل مي كنندنقل قول:
ما براي دوستمون اين كاررو كرديم:27::27::27::27:
خسته نباشید
من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر
گاهي اينطوري ميشه. معمولا ظهرها و آخر شب هه خوبه....نقل قول:
گوشی منم از خونمون خیلی خیلی کم پیش میاد که کانکت بشه ولی تو خونه دوستم (دو تا کوچه بالاتره) همیشه و با سرعت خوبی کانکت میشه!نقل قول:
خسته نباشید
من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر