اشتباههنقل قول:
توی سایتش که چنین چیزی نیست
Printable View
اشتباههنقل قول:
توی سایتش که چنین چیزی نیست
درود به نظر منم تنها راهش تحریم هست
امروز حدود 20 نفر رو که از شاهکار ایرانسل خبر نداشتن و همیشه از بسته استفاده میکردن با خبر کردم و کلی شوکه شدن، چند نفرشون کلا همون جا سیم کارتشونو دراوردن بقیه هم گفتن بته نمیخرن و گفتم به دوستانشون هم میگن اینکارو بکنن
شما هم همین کار کنید به هرکسی اطرافتون بگید و اونا هم به بقیه بگن
خود وزیر هم گفته بسته های تشویقی دست خود شرکت هست پس به قانونشون و این چیزا دل خوش نکنید فقط و فقط تحریم و استفاده نکردن میتونه جواب بده
بسته های ترکیبی ماهانه
نوع بسته افزایشی ترکیبی پیشنهاد بسته قیمت (ریال) کد فعال سازی مدت زمان استفاده بسته ترکیبی ماهانه ۱ ۱۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۳۰۰ پیامک فارسی داخل شبکه
۵۰۰ مگابایت GPRS۱۰۰,۰۰۰ ۴#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز بسته ترکیبی ماهانه ۲ ۱۵۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۴۰۰ پیامک فارسی داخل شبکه
۱ گیگابایت GPRS۱۵۰,۰۰۰ ۵#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز بسته ترکیبی ماهانه ۳ ۲۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۲ گیگابایت GPRS۲۰۰,۰۰۰ ۶#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۵۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۱ گیگابایت gprs
فقط 15000 تومن
اونوقت 1گیگ gprs خالی 16 تومن
من با *555# هم تست کردم موجود بود
وایمکس ایرانسل؟! مزخرف ترین اینترنت مخصوصا نامحدودش من نزدیک 10 گیگ با سرعت 100-120 استفاده کردم سرویس 1 مگابایت نامحدود الان سرعت لیمیت شده رو 10- 20نقل قول:
به نظر شما مقرون به صرفه هست؟
سرویس حجمی هم که قیمتاش فضایی و نوسان شدید !
نه درسته ، منم دیروز یه بسته ترکیبی 1 هفته 20 مگابایت اینترنت رو گرفتم ، همون هزار تومن بود و افزایش پیدا نکرده بود.نقل قول:
خدایی چه بلایی سر این ممکلت اومده! :n14:
تو تاپیک ایرانسل همه دارن اعتراض میکنن که دزده ، برین سمت همراه اول ، اونجا میری ، ملت میگن بدرد نمیخوره ، برو سمت رایتل ، رایتل هم دوباره به همین صورت.
راجع به ADSL هم همینه. من چند ساله که از روی اجبار دارم از شاتل سرویس می گیرم و امروز اومدم مودم Wireless گذاشتم. این سرویس 128 ماهیانه 4 گیگی که دارم استفاده میکنم خودش به تنهایی وسطای ماه تموم میشه هی باید ترافیک بخرم ، حالا که افراد دیگه هم استفاده میکنن ازش تو خونه هیچ..
گفتم برم سمت نامحدود گرفتن دوباره ، یادم اومد سرویس نامحدود واقعی رو فقط گویا مخابرات میده الان که یه حداکثر ترافیک ثابت نداشته باشی و هرچیزی بخوای با خیال راحت دانلود کنی. ( راستی چرا به این محدودیت مسخره تو سرویس های "نامحدود" میگن حداقل ترافیک؟! ) بعد با وجود اینکه در نهایت جالب بودن (!) درگذشته چند بار تلاش کردم و حتی مخابرات هم به من سرویس نداده. ( یه بار گفتن امکانات نداریم تو مرکز شما ، یه بار گفتن واسه خط تون هست که قیبر نوریه ، یه بار ...) رفتم تو تاپیک مخابرات ، دیدم اونجا هم همه میگن مخابرات دزده ، ازمون 6 برابر پول میان دوره و چی و چی اضافی گرفته.. :n13:
یعنی همه دارن مینالن!!:n36::n15:
من نمیدونم چرا دوستان از اینترنت این و اون میگن برادر شما خودت وقتی استفاده کردی تونستی ماهی 200-300 گیگ بگیری من حرفت رو قبول میکنم
اما ایرانسل هم مثل شرکت های دیگه نامحدود رو مثلا منصفانه :n15:میده قبلا بله محدودیت اعمال نمیکرد اما الان شدیدا عوضی شده !
GPRS یا 3G ؟!!نقل قول:
نقل قول:
چه فرقی کرد حالا
بازم میافته هر 150 مگ 2250 تومان
جای تامل داره !
چه فرقی کرد حالا
بازم میافته هر 150 مگ 2250 تومان