سلام.دو هفته پیش اینترنتم به مدت 4 روز قطع بود بعد از پیگیری پشتیبانی پاس ماناماد گفت که مشکل از کافوهه و مخابرات قطعش کرده بهش گفتم این 4روز که تلف شد چی میشه گفتش با فروش هماهنگ کن باقسمت فروش تماس گرفتم میگه باید مخابرات اعلام کنه که قطعی از طرف انها بوده تا ما 4روز به اکانتت اضاف کنیم.گذشت تاامروز که دیدم هیچ خبری از اضافه کردن اون 4روز نیست.یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم که در جوابم بهم گفتن: بايد مخابرات به ما اعلام کنه که مشکل از خودشون بوده در صورتي که مخابرات بهشون اعلام کرده بود تا ما اين 4 روز را به اکانتتون اضافه کنيم.ازشون پرسیدم که چه موقع به حسابم اضافه ميکنيد گفتن معلوم نیست (شاید یه سال دیگه:n04:)و به ما ربطي نداره و بايد مخابرات به ما اعلام کنه تا ما اضافه کنيم.در صورتي که مخابرات باشون اعلام کرده بد که مشکل از آنهاست.وقتي بهش اعتراض کردم و گفتم مخابرات به شما اعلام کرده گفتن نه اعلام نکرده بهشون گفتم چرا شما پيگيري نميکنيد در جواب گفتن ما که بيکار نيستم دنبال مشکل شما باشيم وقتي بهشون گفتم وظيفه شما پيگيري مشکلات کاربراهاست با کمال پروريي گوشي را قطع کرد چيزي که متاسفانه در اين نمايندگي عادت شده !دوباره تماس گرفتم يکي ديگه از اپراتورا گوشي برداشت و در جواب من که چرا قطع کرديد از همکارش دليلش را پرسيد و اونطرف گفتش که بنده بي ادب هستم وقتي اينو گفت اين اپراتور هم گوشي را قطع کرددر ضمن هيچ وقت خودشون را معرفي نميکنن تا بعدا برايشان مشکلي پيش نياييد..بعد از قطع تلفن به سایت تنظیم و مقررات رفتم و فرم شکایت را پر کردم امیدوارم که برخورد لازم را با این شرکت پاس ماناماد داشته باشندو امیدوارم مخابرات در مورد قرارداد با یان شرکت متخلف تجدید نظر کنه .اينها با اين کارشان مي خواهند ثايت کنن که کشور ما بي صاحب است و کسي نيست به اعتراض کاربران اينترنتي توجه و پيگيري کند.از همه دوستان می خوام حتی از کوچکترین مشکلی که با این شرکت دارند نگذرند و به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنند شاید تنظیم و مقررات بطور جدی پیگیری نکنه اما وقتی شکایت از شرکت پاس ماناماد زیادبشه متوجه میشن که این شرکت یه مشکلی داره و باهاش برخورد میشه.