ایمان جان، و دوستانی که میگن تشکر و......ناراحت نشین ها، اما.........اینقدر زود جو گیر نشین. حقمونو این همه خوردن. مال من وخیلیها هنوز دزست نشده. و .......
Printable View
ایمان جان، و دوستانی که میگن تشکر و......ناراحت نشین ها، اما.........اینقدر زود جو گیر نشین. حقمونو این همه خوردن. مال من وخیلیها هنوز دزست نشده. و .......
ای بابا اینو گفتم که جنبه تشویقی داشته باشه برای مهندس که بعدا سرعتمون رو بالاتر ببره:n02:
با تشکر کردن که ازمون چیزی کم نمیشه شایدم دیدی یک چیز هم اضافه شد:n01: (منظورم اینه که شاید سرعت رو برد بالاتر)
دیشب سرعت میانگین 91 و حدود 40 بار تا صبح قطعی داشت. اینم از بهبود در مخابرات.
سرعت و میزان قطعی تونو با طرحتون بگید، لطفا.
طرح طلایی نوروزی
دیشب در بهترین حالت 23 KB
حتی یه طرح دیگه هم همینطور بود
قطعی هم تا دلت بخواد
گویا منطقه به منطقه فرق میکنه
بچه ها نمی دونین چقدر ناراحتم.برای کاری باید برم شهرستان.ولی هر طور برنامه ربختم فردا شب رو نمی تونم دانلودکنم.می فهمین یعنی چی؟یعنی مخابرات الان کشید پایین ولی من نیستم که ....
دوستان فردا شب جای مارو خالی کنید.خودم نیستم ولی قلبم با شما مخابراتی های طلایی هستم.
خدایا چرا من؟
دیشب نمی دونم DU meter چش شد بود که صبح دیدم زده
اینترنت مخابراتم فک کنم مث آب سهمیه بندی شده . هر شب یه منطقه شیر فلکه اش بازه!!
سرعت ما که دیشب با طرح طلایی همون حداکثر 90 بود!
از معدود دوستانی که با 250 دانلود کردن خواهشمندیم جوگیر نشن و دست به هیچ عملی از جمله تشکر از کسی بخاطر انجام وظیفه اش اونم بصورت نصفه و نیمه و با خون جگر کردن کاربران خودداری کنن. بذارید چند شب بگذره ببینیم اولن مال ماها هم درست میشه و دومن ثباتی در کار هست یا مسوول شیرفلکه دیشب بدنبال آفتابه تو دستشویی گیرکرده بوده و از امشب سر پستش برمیگرده!
خوبه اینجا هیچکس مثل اینکه مشکل نداره و همه خوشحالن .
تاپیک شده فقط اعلام سرعت . ساعتی یه صفحه میره جلو .
با فونت بزرگ بنویسیم شاید یکی ببینه پست ما رو .
ما که الان یه هفته ای هست سرعت افتضاح روی 1 کیلوبایت از سرورهای خارجی
حالا این هیچی . جهنم . از سرور داخلی میگیریم . ولی کثافت صفحه سامانه دیگه باز نمیشه دو هفته ای هست .
یعنی کسی همچین مشکلی نداره اینجا ؟
آقا سرعت من دیشب تا صبح همون 70-80 بود میخوام برم فسخ کنم این چه وضعشه