نقل قول:
سلام
1.تو یکی از پستات دیدم گفتی دنیای تصویر میخونم............. بنظرت نقداش خودخاهانه نیست.......؟؟؟!!!
مثلا فیلم ها رو فقط از چند بعد نیگا میکنه مثلا بیشتر فیلم های ترسناک رو میگه اشغالن و همین طور بیشتر فیلم ها کمد رو اگه اخرین شمارشو خونه باشی دیدی که چقدر بدو بیرا به فیلم محکومین گفته در حالی که این فیلم مخاطبین خاص خودشو داره و اون اصلا به اونا توجه نمیکنه ........تمام فیلم های الپاچینو هم مینویسه هر کی نبینه باید بره بمبره .........چقدر هم از هری پاتر مینویسه
آره دنیای تصویر رو میخونم . خوب تو سینما سلیقه ها متفاوته دنیای تصویر سعی میکنه نقداش میانه باشه . به نظر من که خود خواهانه نیست .حالا شاید من فیلمی رو خوشم بیاد اما اونا بگن مزخرفه ، اما این دلیل نمیشه حکم دربارشون صادر کنم
:46:نقل قول:
بدتر از همه :
.......... از HILARY DUFF:40: هم بدش میاد :41:میگه این نون چهرشو میخره همه فیلماشو نقد بد میکنه یه ذره هم به فکر ما نیست
خلاصه نظرت درباره ی این مجله چیه........با همه اینایی که گفتم همه شماره هاشو میخرم
خب من نظرم رو گفتم . خب من زیاد از فیلمهای عامه پسند و پاپ کورنی خوشم نمیاد . به نظر شما هم احترام میگذارم به هر حال دوست داشتن یا نداشتن یه بازیگر یا فیلم سلیقه ایه .
خب مجله بدی نیست اما ایرادهای زیادی داره یکی از ایرادهاش اینه که مباحث تئوریک توش کم مطرح میشه و نقد فیلمهای ایرانی اش اصلا در خور یک مجله سینمایی نیست . برای مخاطبان جدی سینما مجله مفیدی نیست از این لحاظ مجله فیلم بهتره .