مثل اینکه نمیشه 2 تا مودم ست کرد برای استفاده مثلا کنار جیبی با یک عدد داخلی ؟!درست ؟!:13:
Printable View
مثل اینکه نمیشه 2 تا مودم ست کرد برای استفاده مثلا کنار جیبی با یک عدد داخلی ؟!درست ؟!:13:
تو مبین نمیشه اینکارو کرد چون اکانت شما با مک آدرس مودم خودتون شناخته میشه فقط.نقل قول:
خب اگه مک آدرس مودم دوستمو بزنم بازم نمیشه ؟نقل قول:
دوستان اینا چی هستن ؟نقل قول:
Uplink
Uplink Throughput:
Downlink
Downlink Throughput:
چون دیدم چندین صفحه عقب تر بحث سرشون بود اما متوجه نشدم مال چی هستن !؟ و باید چه مقداری باشن .
فقط اینطوری که متوجه شدم اینا از طرف خود مبین نت ست میشن
لطفا بگید دقیقا چی هستن و برای من چه مقدار باید باشن
پس من آخرش چکار کنم ؟ شما میگید تعداد کانکشن ها رو بالا ببرم بعدش میگید که چون تعداد کانکشن ها بالاست مشکل جدی توی دانلود ایجاد میکنه ؟؟؟!!!نقل قول:
خوب اینطوری یعنی توی دانلود اذیت می کنه ؟
پس بهتره بالا ببرم یا همون تعداد بزارم ؟
صد در صد ایرانسلنقل قول:
باور کن اینا عمـــــــــــــــــــــــ ــرا سیستم اکانتینگشون قابلیت اشتراک دهی داشته باشه. اینا یه پهنای باند کلی رو بین همه کاربرا شیر کردن.نقل قول:
دو مگ رو فرمالیته داده، اگر زورش به دومگ میرسید با ترافیک های بالاتر هم میداد. قیمت گیگ اضافه رو هم یه چیزی گذاشته که کسی نره طرفش!
دوست عزیز آدرس مک تو چیپست مودم ذخیره میسه و شما نمیتونی همینجوری تغییرش بدی.نقل قول:
نقل قول:
برای تعداد کانکشن بالا کار خاصی نیاز نیست
یه لیچر پولی پیدا کنید و ازش اکانت بخرید بعد لینک هاتو به لیچر تا مستقیم کنه بعد از اون لینکا دانلود کن با کانکشهاش هم بالاست
لینک های مستقیم شده رو تو دانلود منجر لود کن شب بزار برا دانلود همین
سرعت دانلودتون با کانکشن بالا چنده؟
من 1 مگ دارم تا دیروز با 8 تا کانکشن 120 ک ب دانلود داشتم الان هر کاری می کنم بالایه 40 ک ب نمیره !!!!