ان شا الله كه ميتونيد !!! :12:نقل قول:
Printable View
ان شا الله كه ميتونيد !!! :12:نقل قول:
يه نگاه به اين جدول بندازين ما ميگيم سال مشموليت اينجوري محاسبه ميشه :سال تولد +19 خوب پس اونايي كه متولد 70 هستن سال 89 يعني امسال مشمولننقل قول:
حالا توي اين جدول نوشته اونايي كه ديپلم دارن و ديپلم رو توي خرداد گرفتن (يعني سال سوم تجديد نداشتن كه بيوفته براي شهريور و دي ) و نيمه دوم (سه ماهه سوم و چهارم) هستن بايد در 18 دي و بهمن سال اعزام (سال 89 ) برن سربازي خوب اگه اينجوري باشه ديگه نيمه دومي ها كه نميتونن دوباره كنكور بدن !!:18::18:
------------------------------------------------------------
اگه اينجوري بود كه خوب بود رستگار رحماني نفر اول كنكور تجربي 88 قبل از اين يك بار كنكور داده بود و نفر 3 رياضي شده بود ولي بهش گفتن بايد بري سربازي:18: و رفت و دوباره اومد كنكور داد و روي همه رو كم كردنقل قول:
این حرفها الان وقتش نیست.دوست خودم 2سال غیبت داشت پزشکی قبول شد ازش تعهد گرفتن که توی 8سال مدرکشو بگیره در غیر این صورت بدون رزرو رشته اخراجش میکنن الانم ترم 2 پزشکی داره میخونه . شما بخونین قبول شدین کسی جلوی شمارو نمیگیره بخصوص اگه ببینن مصمم هستین این رشته رو بخونین. به قول یکی از دوستام اونا یه سرباز تحصیل کرده رو به یه سرباز دیپلمه ترجیح میدن
------------------------------------------------------------------
حالا اين بحث ها به كنار من الان دارم تقريبا 6 درس در روز مي خونم اين شيوه خوبه يعني باعث نميشه درس ها با هم قاطي پاطي بشن ؟
سلام
شاید اینجا جای درستی برای پرسیدن این سوال من نباشه ولی از هرکه می پرسم خبری نداره
سوالم اینه که من کی می تونم گواهینامه رانندگی بگیرم؟
من 23 شهریور امسال میشه 18 سالم
و اگر من امسال پشت کنکوری بمونم می تونم گواهینامه بگیرم یا نه؟
من تا چه زمانی دانش آموز مدرسمون هستم؟مثلا من از اواسط تیر برم آموزشگاه های رانندگی چون 18 سالم نشده ثبت نامم می کنند؟حالا اگه ثبت نامم کنند و تا تاریخ 23 شهریور آموزش ها را یاد بگیرم می تونم امتحان بدم؟چون اون موقع که دیگه دانش آموز مدرسه نیستم که بخوام گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم
در کل با این شرایطی که گفتم من می تونم تا آخر شهریور امسال گواهینامه بگیرم؟
پیشاپیش از پاسختان تشکر دارم
شما الان میتونین برین از مدرستون گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین. گواهی اشتغال به تحصیل مدلش اینجوریه که اگه شما تو شش ماه اول سال بگیرین تا آخر نیمه اول سال میتونین ازش استفاده کنین یعنی تا 31 شهریور و اگه تو شش ماه دوم بگیرینش تا آخر نیمه دوم سال میتونین ازش استفاده کنین یعنی تا آخر اسفندنقل قول:
مدرسه ما تا آخر تابستون اشتغال به تحصیل میداد البته نمیدونم مدرسه شما چجوریه ولی فک نکنم بیشتر از این باشه تو دوران پشت کنکور بودن هم چون گواهی اشتغال به تحصیل ندارین نمیشه گواهینامه گرفت
شما میتونین برین با اون آموزشگاهی که میخواین برین صحبت کنین که کلاسا رو از قبل برین ولی برای امتحان باید 18 سال کامل باشه پس تو اون 7-8 روز باقیمانده فرصت دارین امتحان بدید
البته من پارسال یه ذره دیر ثبت نام کردم و تا کلاسا رو رفتم خیلی دیر شد رسید آخرای شهریور آخرشم وقت نشد و شهریور تموم شد و منم فک کردم پولم پرید ولی زنگ زدن گفتن یه قانون جدید گذاشتن اونایی که امسال تا آخر شهریور اشتغال به تحصیلشون تموم میشه میتونن تا آخر آبان امتحان بدن که منم کلی از کارشون حال کردم!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اما اگه میتونی برای محکم کاری یک درس رو نگه دار برای شهریورنقل قول:
تا وقتی که 18 سال کامل نشدی بره گواهینامه نمیتونی هیچ اقدامی بکنی ...من هم مشکل تو رو دارم چون ماه تولد من مرداه ه...و تا وقتی که گواهی نداشته باشی نمیتونی کاری انجام بدی ...یه راه حلش اینه که یه درس بره شهریور نگه داری یا این که مدرسه با موافقت اداره آموزش وپرورش با این وجود که فارغ التحصیل شدی بهت گواهی بده...که البته این یکی بستگی به مدرسه داره و درس نگه داشتن هم دردسر های خودش رو داره چون اخر شهریور دانشگاه ازت گواهی فارغ التحصیلی میخواد و تو هنوز قبول نشدی...در کل وایسی بعدا بگیری بهتره
این کنکور 85 مشخصه ریتم سوالاش نسبت به 84 تغییر کرده ها. اصلا وسط آزمون داشت گریم میگرفت بس که جو سوالا واسم غریب بود:41:آخه میدونید من توی طول سال سوالای کنکور 4 سال گذشته رو نزدم که الان آزمونم جدی تر بشه. ولی خدایش چقدر خوب شد نزدم . یه جورایی شرایط کنکور 89 واسم تشبیه شد. ممکنه جو سوالای 89 نسبت به سالای قبل فرق کنه ولی نباید خودمونو ببازیم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا تخمین منو هم بزنید.
سراسری 85 ریاضی واسه منطقه 2.
ادبیات 43
عربی 43
دین و زندگی 71
زبان 68
ریاضی 17
فیزیک 37
شیمی 29
فقط فیزیکش به نظرم فوق العاده آسون بود حیف که به سوالای اولش گیر دادم وقت کم آوردم.برعکس ریاضیش که سخت بود .
نظرتون چیه؟
من خودم چند نفرو ميشناختم كه وضعيتشون اينطوري بودن ولي دوبار كنكور دادن.( همه دو سال وقت دارند جدولو ول كن )نقل قول:
يه نگاه به اين جدول بندازين ما ميگيم سال مشموليت اينجوري محاسبه ميشه :سال تولد +19 خوب پس اونايي كه متولد 70 هستن سال 89 يعني امسال مشمولن
حالا توي اين جدول نوشته اونايي كه ديپلم دارن و ديپلم رو توي خرداد گرفتن (يعني سال سوم تجديد نداشتن كه بيوفته براي شهريور و دي ) و نيمه دوم (سه ماهه سوم و چهارم) هستن بايد در 18 دي و بهمن سال اعزام (سال 89 ) برن سربازي خوب اگه اينجوري باشه ديگه نيمه دومي ها كه نميتونن دوباره كنكور بدن !
يكي از رفيقامم متولد 25/7/70 هستش و امسال اولين كنكورش رو بايد بده يكي دو ماه پيش رفتش از سازمان نظام وظيفه سوال كرد
بهش گفتند بايد خوتو به يه كلانتري معرفي كني بعد دفترچتو پست كني اونوقت 90 ميتوني كنكور بدي.