سلام با 1 تومن led چیز بدرد بخور میشه خرید؟
اگر نمیشه لطفا یه مدل lcd معرفی کنید.ممنون
سلام با 1 تومن led چیز بدرد بخور میشه خرید؟
اگر نمیشه لطفا یه مدل lcd معرفی کنید.ممنون
سلام
من که دیگه گیج شدم
به نظرتون بهترین led 40 یا42 که تو بازار مجوده چیه تا بتونم بگیرم...قیمت چندان مهم نیست
ممنون
پس الان بهترين مدل از ال جي تو اين قيمت همينه؟نقل قول:
والا ما چند ماه پیش یه 57000 خریدیم 47 اینچ
قیمتش هم 2200 بود اون موقع
یه بعدی هم هست که البته برای ما زیاد کاربرد نداره
اما کیفیتش خوبه
تو این رنج قیمت و سایز فکر کنم بیشتر باید تو مدلهای سامسونگ و ال جی بگردی
اما به نظر من اول باید بری بازار و از نزدیک ببینی
از سامسونگ چي؟
..........
من اولا خيلي دوست داشتم كه پلاسما بگيرم
ولي با توجه به اينكه تي وي تو خونه ي من كمه كم روزي 14-15 ساعت روشنه
پس احتمال مونگي تصوير يا مشكلاي ديگه واسش بيشتره
البته شايد دارم اشتب ميزنم
............
آره مدل 57000 به نسبت قیمتش بیشتر می ارزهنقل قول:
مدل بالاتر از اون 65100 هست که فقط هرتزش بالاتره ولی گرونتره
پلاسما هم خوبه و این که می گن تصویر روش می مونه به روشن موندن ربطی نداره
به این ربط داره که مثلا یک تصویر ثابت مدت طولانی رو صفحه باشه
پلاسما هم پیشرفت کرده و مثل قدیما دیگه انقدر زود مرخص نمی شه
در کل پلاسما یه مقدار خاص تره و باید با احتیاط بخری و خیلی چیزا راجع بهش بدونی
سامسونگ رو هم مدل هاش رو نمی شناسم اما می دونم قیمتهای سامسونگ و ال جی به نسبت بقیه مناسب تره
حدود 1800 باید باشه. این مدلی که معرفی کردم وای فای داخلی داره ولی اگر بخوای دانگل بهش بزنی مدل های ارزون ترش هم هست ولی دانگلش راحت گیر نمیاد. حالا بگرد ببین دانگلش گیر میاد یا نه ولی به نظرم همون مدل وای فای داخلی بهتره حداقل یکی از پورت های USB برای دانگل نمیره.نقل قول:
سلام
به نظرتون بهترین led 40 یا42 که تو بازار مجوده چیه تا بتونم بگیرم...قیمت چندان مهم نیست
ممنون
از قديم گفتن چوب رو كه برداري گربه دزده حساب كار خودش رو ميكنه... جالبه من اصلا از كسي اسم نبردم و شما اينطوري خودت رو ميندازي وسط!!!نقل قول:
حالا شما يا هر كسه ديگه مديون كسي نشيد چون پولي كه هزينه ميشه راحت بدست نمياد يا هيچي نگيد يا درست راهنمايي كنيد يا اگه كسي از شارپو ايكس ويژن سوال كرد راهنماييش كنيد...
نميشه كه هر كسي هر جور تلويزيوني با هر قيمتي ميخواد شما يكي از محصولات ماديران رو به عنوان بهترين بهش معرفي كنيد بعدشم بگيد بي غرضه!!!!
خب اگر قیمت برات مهم نیست برو بازار هر کدوم رو خوشت اومد بردارنقل قول:
مارک های معروف همشون کیفیت خوبی دارن
سونی سامسونگ ال جی و .....
مشکل وقتی هست که بودجه محدوده
مدل LC-40L5600X شارپ قیمتش 1050 تومن و full hd هست و گیرنده دیجیتال داخلی داره .نقل قول:
حتما" کیفیت تصویر 3D و 2D مدل le8300x رو از نزدیک ببین و مقایسه کن اینجوری بهترین انتخاب رو با تجربه خودت به دست میاری :20:نقل قول:
در مورد گزینه 3 هم باید بگم که تلویزیونی که فرکانسش زیر 400 هرتز نباشه قیمتش خیلی بیشتر خواهد بود ضمن اینکه 240 هرتز برای دیدن تصاویر خیلی سریع و متحرک واقعا" کافیه .
موفق باشی