نقل قول:
کتاب های گاج توی دیفراسنیل و علوم پایه مرتبط با آن کتابای خوبی نیستند من ده استاد را توصیه می کنم
نقل قول:
کتاب های گاج توی دیفراسنیل و علوم پایه مرتبط با آن کتابای خوبی نیستند من ده استاد را توصیه می کنم
پس اینجا که خیلی ها از گاج سفید برای حسابان تعریف کردند.!!نقل قول:
بخشی از آرایه ی رمزینهنقل قول:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=c1aa9e4f5779c3a9f94b3b98fd0821dc
کد:http://up98.org/upload/server1/01/k/3ngb2w7jzqktgsycgzze.pdf
دوستان قسمت دوم جزوه گویای معادلات درجه دوم هم آماده است برای دانلود.:11:
کد:www.konkori.org/freesoft.php
شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )نقل قول:
میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :
گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش
گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو
گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز
گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )
:40::40::40::40: ALt3rnA :40::40::40::40:
اگه به لیست کتابای نفرات برتر سال و دیگر سال ها 88 نگاه کنید میبینید اکثر اختصاصیاشون گاج سفید هست ...نقل قول:
ولی برا آرایه کلک معلم هم خیلی خوبه اصلا بهترینه در کل ادبیات فقط کلک معلم ساجدی من که امسال تازه ادبیات پیش 2 و زبان فارسی اصلا نخوندم ادبیات 3 رو هم نصفه نیمه خوندم ادبیات کنکور رو 50 زدم :46: ولی زبان فارسی رمزینه خوبه:5:
سلامنقل قول:
شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )
میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :
گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش
گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو
گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز
گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALt3rnA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب اونقدام مهم نیست ! اکثر انتشارات خیلی بیشتر به فکر جیب مبارک خودشونن تا رتبه ی من و شما !
واسه همین دلیل میان و سعی میکنن کتابو هر چی شده سخت تر کنن
چون همه فکر میکنن کتاب خوب کتابیه که خیلی سخت باشه . این اشتباهه ! بهترین کتاب کتابیه که شما به تک تک نکاتش مسلط باشی و تستاشو کار کرده باشی .
کتابایی که واسه تست انتخاب کردی کتابای خوبین . ولی اگه واقعا از پس این کتابا بر میای دیگه نیازی به آموزش نداری
اونم آموزش الگو که من فقط برای سال سوم ها توصیه اش میکنم ! حجمش زیاده واقعا
اما اینکه نیاز داری به آموزش رو باز من دقیق نمیتونم بگم ! خودت خیلی راحت میتونی بفهمی
توی آزمون هایی که میدی ببین غلط ها چجوری هستن ؟ اگه واقعا اشکالای مفهومی داشتی اونموقع باید بگیری ! وگرنه غلطای محاسباتی یا حواس پرتی ربطی به آموزش نداره
به نظر من شما حسابان رو با ساعت ثابت تو هفته از هر وقت میتونی تا آخر سال شروع کن . مثلا هفته ای 4-5 ساعت . اینجوری مطالب به تدریج میرن تو ذهنت در ضمن دائما هم مرور میشن .
در ضمن ! یادت نره سوالای کنکور واقعا اونقدا هم سخت نیست . اگه میگن سخته بیشتر بخاطر محاسبات زیاد یا احتمال خطا یا مفهومی بودنه . اینجور سوالا رو معمولا وقتی تو کتابای سخت میبینی چون کنار سوالای نجومین به نظرت خیلی ساده میان و اونقدا روشون شاید وقت نزاری ولی مهم ترین سوالا همین سوالان .
خلاصه اینکه با خودته آموزش بخونی یا نه ولی به نظر من آموزشای خیلی سبز مختصر و مفیده . ولی وقت گذاشتن رو الگوی دو جلدی با توجه به اهمیت درسای پیش به نظرم خیلی به صرفه نیست
راستی من نه همایش نشر دریافت رو دیدم نه آموزش خیلی سبز . پارسال فقط همین الگوی دو جلدی رو خوندم برای آموزش پس نظری نمیتونم بدم که خوبن یا بدن . ولی درسنامه های گاج سفید به نظرم خوب بود
موفق باشی
شک نکن که ارایه رمزینه از کلک خیلی بهتره. من هرجفتشو خوندم.نقل قول:
برای ادبیات نظر من اینه:
زبان فارسی و املا و لغت و قرابت معتایی همگی از دکتر هامون سبطی (نشر دریافت)،ارایه رمزینه، تاریخ ادبیات کلک.برای تسلط روی کتاب درسی هم خودتون میدونید. من خودم در طول دبیرستان از گاج سبز استفاده کردم برای متن کتاب.
برای تسلط بیشتر در قرابت هم کتاب نشر الگو.
کسی تاریخ ادبیات رمزینه (شهریار قبادی) رو خونده؟چجوریه؟:20:
کتاب هندسه شریف خطیبی (نشر دریافت) چطوره؟
سلام ....
یه سوال کوچیک
کتاب خوشخوان حسابان قدیم چطور در مقایسه با کتاب ای دیگه ؟
( البته نه کتاب های خیلی سخت ... )