دوستان من هنوز نتونستم خودمو قانع كنم كه ترم تابستون بردارم! شما چرا ترم تابستون برميداريد؟ (سوال در عين سادگي سواليه كه بايد روش فكر كنيد :دي)
Printable View
دوستان من هنوز نتونستم خودمو قانع كنم كه ترم تابستون بردارم! شما چرا ترم تابستون برميداريد؟ (سوال در عين سادگي سواليه كه بايد روش فكر كنيد :دي)
اوه اوه :n03: یعنی امتحانات تا 6 و نیم بعد از ظهر هم ادامه پیدا میکنه ! فقط به خاطر ... !نقل قول:
من خودم ترم تابستون خیلی اذیت میشم ولی خوب میخوام زودتر واحدهام رو پاس کنم از دست پیام نور راحت شم :n02:نقل قول:
نقل قول:
اوه اوه :n03: یعنی امتحانات تا 6 و نیم بعد از ظهر هم ادامه پیدا میکنه ! فقط به خاطر ... !
سلام دوست من که اسمت رو هم نمیدونم :n01:
خوشبختانه یا بدبختانه فعلا که اینطوری شده .برای من که فرقی نمی کنه چون من همیشه سره جلسه فقط 45 دقیقه یا نهایت 1 ساعت سره جلسه هستم و نمی تونم زیاد یک جا به صورت ساکن بنشینم:n02:
منم با این رفیقمون هم نظر هستم ولی جدایی از پاس کردن سریع واحد ها ، من این ترم بهترین ترم تابستونی را پشت سر گذاشتم چون دو کتاب برداشتم یکی دفاع مقدس و دیگری مبانی تاریخ اجتماعی ایران و هر دو تاریخی بوند و از خوندش خسته نمی شدم و اینکه تابستون باید یکم مطالعه داشت حالا چه درسی یا غیر درسی خیلی کمک کننده هست برای اینکه مغز بخواب نره و موقع شروع شدن ترم ادم کسل نیست برای خواندن کتاب هانقل قول:
این بود نظر من برای پاس کردن واحد ها :n06:
کوروش هستم :blush:نقل قول:
ولی من تا آخرین دقیقه میشینم تا اینکه مراقب میاد به زور ورقه رو ازم میگیره :n02: دیگه همه مراقبا منو شناختن :n09:
این پست هات خدایی خنده داری آقا مهدی ( خدایا این شادی رو از بچه ها نگیر ) ... حداقل موجبات خنده ی ما رو فراهم میکنینقل قول:
این ترم حتما توصیه هات رو گوش میکنم بخصوص اینکه امتحانات 31 اردیبهشت شروع میشه :n16:
بیشتر بشینی مگه چی میشه ؟:n02: ... من هم مثل کوروش تا آخر میشینم ... همین امتحان آخری به مراقب گفتم حالا یه دور دیگه بزن بعد بیا واسه من رو بگیرنقل قول:
من دوست دارم بردارم :n02:ولی چون اولین گروه کامپیوتر دانشگاه هستیم و دو ترم بیشتر هم نخونده بودیم نتونستیم برداریم ... یعنی سیستم چیزی نیاورد واسه انتخاب واحد ... مگه میشه ؟:n27:نقل قول:
سوالات تابستون خیلی هم سخت ترن دقت کردید به این قضیه؟:n03:نقل قول:
خوشبختم :n02: منم امیر هستم . قبلا به این تایپیک می امدم با یوزر karkas20 ولی جان به جان افرین تسلیم کرد و بن شد:n09::n02:نقل قول:
من کلا اگر سوالات رو بلد باشم پاسخ می دم و اونایی که بلد نباشم رو تیک میزنم و بعد همه سوالات میام سراغ این دسته سوالات و روش فکر میکنم اگر بلد بودم و به ذهنم رسید که هیچ ولی اگر نرسید یا گزینه ج یا ب میزنم و از جلسه میام بیرون . زیاد حوصله یک جا نشتن رو ندارم و چه میشه کرد :n02: باور کن کلاس ها که میرم و باید 2ساعت بنشینم روی صندلی ، عذاب می کشم که نگو ، چون کم حوصلم :n05::n02:
کسی از IT هست؟ دروس اختیاری کدومها آسون ترن و میشه خودخوان خوند؟
من IT هستم ولی میخوام برم ترم دوم:n02:خبر ندارمنقل قول: