سلام. تاپیکه مفیدیه. هارد من موقع شروع کار صدای تق تق ( انگار که با مداد بزنی روش ) میده . هر وقت این صدا میاد سیستم عاملم دیر لود میشه.
به نظر شما باید هاردو عوض کنم یا قابل تعمیره ؟
Printable View
سلام. تاپیکه مفیدیه. هارد من موقع شروع کار صدای تق تق ( انگار که با مداد بزنی روش ) میده . هر وقت این صدا میاد سیستم عاملم دیر لود میشه.
به نظر شما باید هاردو عوض کنم یا قابل تعمیره ؟
سلام
یه هارد اکسترنال دارم ، که دو تا درایو داره ، وقتی به کامپیوتر وصل میکنم با چند ثانیه تاخیر شناسایی میشه ، ولی فایل ها رو با تاخیر خیلی زیاد باز میکنه ، بعضی مواقع هم باز نمی کنه و هارد ایجکت میشه .
کپی یا پیست هم نمیشه انجام داد ، بعد از چند ثانیه ایجکت میشه ، خلاصه که دیوونم کرده ، هیچ کاری نمی تونم باهاش انجام بدم ، حدود ۴۰۰ گیگ روش اطلاعات دارم که خیلی برام مهمن .
لطفا راهنمایی کنید ، چیکار کنم .
ممنون
روی یک سیستم دیگه و با پاور دیگه تست کنید درست نشد مشکل میتونه از هد و پارکنگ هد باشهنقل قول:
ابتدا کابل هارد رو بررسی کنید و هارد حتما روی یک سیستم دیگه بررسی بشهنقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
ممنون میشم اگه در این مورد هم اگه کسی اطلاعات داره کمک کنهنقل قول:
ممنون از وقتی که گذاشتید .نقل قول:
کابل اضافی نداشتم که امتحان کنم ولی با سیستم دیگه امتحان کردم همین مشکل رو داشت .
ولی با نرم افزار چک کردم عکس گذاشتم براتون ، عکس اول مربوط به هارد اکسترنالمه که توضیح دادم و عکس دومم مربوط به هارد اینترنالمه که بعضی موقع ها اذیت می کنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نرم افزار معرفی میکنید که هارد لپ تاپ رو چک کنم ببینم بد سکتور شده
اخه یکمی صدای هاردش زیاد شده
مدل لپ تاپ z500 i7
کابلش رو عوض کردم باز هم روشن میشه اما تو سیستم بالا نمیاد .نقل قول:
گارانتی که الان چند سالی میشه تموم شده .
به نظر شما کجا کارش بهتره . جایی سراغ دارین مغرفی کنید؟ که مطمئن هم باشه
هر دو هارد رو ببرید رو تست hdd regenerator ببینید بدسکتور داره یا Delay sectorنقل قول:
hdd regenerator است ولی قبلش از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول: