-
تاریخچه دیدارهای پرسپولیس و ابومسلم در لیگ و جام حذفی
پرسپولیس چهار برابر ابومسلم برنده بوده است
تیمهای فوتبال پرسپولیس و ابومسلم تاکنون 27 بار در مسابقات لیگ به مصاف هم رفتهاند که حاصل آن 16 برد برای سرخپوشان تهرانی بوده و 4 بار برتری از آن ابومسلم بوده است. اولین دیدار دو تیم در اردیبهشت ماه سال 1354 در مشهد برگزار شد که تیم پرسپولیس با تک گل محمدرضا زادمهر به برتری یک بر صفر رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس،اولین برد تیم ابومسلم برابر پرسپولیس در سال 71 رقم خورد که در مشهد با تک گل علی حنطه یک بر صفر به برتری رسید. در ضمن دو تیم 5 بار در چارچوب مسابقات جام حذفی به مصاف هم رفتند که در سال 56 بعد از تساوی بدون گل تیم ابومسلم در ضربات پنالتی 4 بر 3 به برتری رسید.
در سال 80 در بازی رفت در تهران دو تیم به تساوی یک بر یک و در مشهد به تساوی 2 بر 2 رسیدند و پرسپولیس به خاطر گل زده در خانه حریف به مرحله بعد صعود کرد.
در جام حذفی سال 83 تیم ابومسلم با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید و در جام حذفی 84 در مشهد تیم پرسپولیس 3 بر 2 تیم ابومسلم را شکست داد.
-
کوشکی و کاظمی از همراهی استقلال محروم شدند
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز:با تصمیم کمیته انضباطی بیژن کوشکی و حسین کاظمی به دلیل تخلف در بازی دربی از همراهی استقلال محروم شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،در مسابقه فوتبال بین دو تیم پیروزی و استقلال تهران از سوی آرش برهانی،بیژن کوشکی و حسین کاظمی تخلفاتی صورت گرفته است.بر همین اساس اعضا باید روز یکشنبه 21/7/87 راس ساعت 16:00 در کمیته انضباطی حضور یابند تا در خصوص تخلفات خود توضیحاتی را ارائه دهند. همچنین حسین کاظمی و بیژن کوشکی با صدور دستور موقت تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم مربوطه و حضور در مسابقات رسمی محروم هستند./
-
پرسپولیسی ها ساعت 18 راهی مشهد می شوند
هران – خبرگزری ایسکانیوز: تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای دیدار با ابومسلم خراسان از هفته دهم لیگ برتر امروز ساعت 18 بعد از ظهر راهی مشهد می شود.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس امروز بعد از ظهر پس از برگزاری تمرینات خود بلافاصله راهی مشهد می شوند و در هتل پردیس اقامت خواهند کرد.
دیدار پرسپولیس مقابل ابومسلم فردا ( چهارشنبه ) ساعت 15:45 دقیقه در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار می شود
-
-
خیلی باحال بود
کریمی 77%
برهانی 23%
-
-
-
زارع : براي بازي مقابل ابومسلم كاملا آمادهام
کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيكنان تيم ابومسلم مقابل پرسپوليس انگيزه زيادي دارند كه بايد كاملا مواظب آنها باشيم. مازيار زارع درباره بازي فردا تيمش برابر تيم ابومسلم مشهد، اظهار كرد: بايد قبول كنيم بازي بسيار سختي در پيش داريم؛ اين تيم علاوه بر اينكه ميزبان است و از حمايت تماشاگران باسابقه خود در اين مسابقه سود ميبرد، در بازي گذشته خود نيز سه بر يك مغلوب تيم مس كرمان شد و از اينرو در مقابل ما انگيزه بسيار بالايي دارد. وي افزود: ما به خوبي ميدانيم كه رويارويي با تيم بزرگي چون پرسپوليس باز هم روحيه و انگيزه بازيكنان تيم ابومسلم را دوچندان ميكند، لذا بايد با كنترل بازي، مواظب آنها باشيم. البته ما هم آخرين ديدار خود را در ليگ با تساوي پشت سر گذاشتيم و براي اينكه از ساير رقبا در صدرجدول عقب نمانيم به سه امتياز اين بازي خارج از خانه نياز حياتي داريم.
زارع همچنين وضعيت و آمادگياش در تركيب تيم پرسپوليس گفت: خوشبختانه شرايط خوبي دارم و با نظر سرمربي تيم در تركيب تيم بازي ميكنم. معتقدم بازيكنان پرسپوليس هنوز هم با گذشت زمان و انجام مسابقات بيشتر هماهنگتر خواهند شد. اين مساله در خط دفاعي ما كاملا محرز است و مربيان درصدد بالا بردن هماهنگي خط دفاعي و ترميم نقاط ضعف آن هستند.
وي درباره احتمال بازياش در خط دفاعي پرسپوليس نيز خاطرنشان كرد: من تاكنون تجربه بازي در خط دفاعي هيچ تيمي را نداشتم و آشنايي لازم را با خاصيت آن ندارم. البته حضورم در هر پستي از تركيب پرسپوليس بستگي به نظر مربيان دارد و مشكلي با تغيير و تحولاتي از اين دست ندارم. تاكنون در پست هافبك دفاعي بازي كردم و البته تصور ميكنم نظر مربيان هم ادامه كار در همين جايگاه باشد.
-
هدايتي: پولهاي من تقديم به هواداران پرسپوليس
کانون هواداران پرسپولیس : رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه نقش قابل توجهي در جذب بازيكنان اين تيم داشته تاكيد كرد بخشي از هزينه هاي اين مجموعه را از حساس شخص خودش پرداخته و قسمتي از اين كمك هاي مالي را پس نمي گيرد. وی گفت : چند روز كه مصاحبه نميكنم براي من حاشيههاي زيادي درست ميشود. مثلاً گفته شده كه من خواهان دريافت هزينههايي شدم كه براي باشگاه پرسپوليس كردم اما همينجا بايد بگويم هزينههاي من براي پرسپوليس مثل يك دستهگل تقديم به تمام هواداران اين باشگاه!. رئيسهيأتمديره اضافه كرد: از ابتدا بخشي از كمكهاي من قرضالحسنه بود اما بخش ديگري بدون چشمداشت به بازگشت پرداخت شده است. هدايتي در خصوص كمك رئيسجمهور به باشگاه پرسپوليس ميگويد: بايد از رياستجمهوري محترم تشكر كنم اما اين كمك به هر دو باشگاه پرسپوليس و استقلال تعلق خواهد گرفت.
وی گفت : در واقع 2 ميليارد براي باشگاه پرسپوليس و دو ميليارد ديگر براي باشگاه استقلال. رئيسجمهور طي صحبتي كه با يكي از اعضاي هيأت دولت داشتهاند از ايشان خواستهاند به هريك از دو تيم پرسپوليس واستقلال دو ميليارد تومان كمك كنند كه اميدوارم اين مبلغ تا پايان هفته به دو باشگاه تزريق شود.
-
پیروانی : باید ضعف خط دفاعي را برطرف كنيم
کانون هواداران پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ما به عنوان اعضا كادر فني پرسپوليس وظيفه داريم كه ضعف خط دفاعي را برطرف كنيم.
افشين پيرواني در گفت و گویی اظهار داشت: بايد پرونده دربي را تمام شده بدانيم و بيش از حد به آن دامن نزنيم. امتيازها را با استقلالي ها با وجود شايستگي تقسيم كرديم. اگر هر كاري انجام دهيم، نميتوانيم به 3 امتياز آن برسيم.
وي افزود: روز چهارشنبه ديدار بسيار سختي را برابر ابومسلم داريم چون باتوجه به نتايج ضعيفشان در مدت گذشته، انگيزه بالايي در شهر خود مقابل ما دارند.
پيرواني عنوان كرد: بدون شك دنبال 3 امتياز هستيم چون ميخواهيم به قهرماني نزديك باشيم. اميدواريم كريم باقري، مسعود زارعي، ايوان پتروويچ و مهدي واعظي را حتما در مشهد در خدمت داشته باشيم چون هر كدام آنها وزنه سنگيني براي پرسپوليس هستند.
پيرواني درباره مشكلات خط دفاعي گفت: از لحاظ فردي بهترين مدافعان ايران را داريم، اما در دفاع تيمي مشكل داريم. وظيفه كادر فني اين است كه با تمرينات بيشتر، اين مشكل را حل كند تا در بازيهاي سرنوشتساز دچار مشكل نشويم.
وي درباره مسئله مالي خود با باشگاه عنوان كرد: در اين شرايط حساس حرفي براي گفتن ندارم چون پيراهن پرسپوليس را دوست دارم و هرگز نمي خواهم براي اين تيم محبوبم مسايل حاشيه اي به وجود آورد.من سال ها در اين تيم حضور داشته ام و به تمام عوامل باشگاه احترام مي گذارم