میشه یه لینک سالم بزارین که بشه با موس بازی کرد؟ممنون
Printable View
میشه یه لینک سالم بزارین که بشه با موس بازی کرد؟ممنون
بفرمایید این هم لینک دانلود MouseAim 2.0نقل قول:
باید فایلهارو از حالت فشرده در بیاری و در مسیر نصب بازی کپی کنی . بعد فایل Loader.exe رو اجرا کنی و روی گزینه load game کلیک کن تا بازی اجرا بشه و بعد میتونی با ماوس اجراش کنی.
کد:http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/files/MouseAim200.zip
جالبه.منم الان با موس نمیتونم بازی بکنم.حتی از ادامه سیوام.با نصب دایرکت ایکس مشکل حل شد.دستتون درد نکنه.
Ps:مشکل با اجرای یه فایل دیگه حل شدش.دوباره حتما خدمتتون میرسم:20:
هر مشکلی داشتی حتما به ما بگو . در ضمن MouseAim 2.0 رو که گذاشتم برای دانلود اخرین ورژنشه اگه خواستی حتما دانلودش کن.
بعد از اینکه اشلی رو نجات میدم و کمی جلو میرم دوباره به همون دهکده ای برمیگردم که کمی قبل تر اونجا بودم.اونجا یه در داره که بسته هستش.اون در هم دری هستش که وقتی میرفتی توش برات از روی پل سنگ مینداختن پایین که باید جاخالی میدادی.اون در بسته هستش.یه جای دیگه هستش ولی دوروربرش با چوب حالت دیوار پیدا کرده.نمیدونم چه جوری رد کنم.
برديا جان كنار اون در كه دوروبرش حصار هست يه خونه قرار داره كه بايد بري توش و به وسيله نردبان بري قسمت شيرواني يا همون سقفش و از طريق پنجره بپري به قسمت تراس مانند و از روي اون هم بپري به پشت حصارها ويا طرف در
پس من چرا هیچ وقت نمیتونم با ماوس بازی کنم؟:41:
برنامه قبلی کار نمی کرد...:41:
این جدیده هم کار نمی کنه....:41:
عزیزم با دسته که راحت تره .
تقریبا میشه مثل Ps2 .
من خودم قبلا با دسته بازی میکردم .
با موس اصلا خوب نیست .
چون شوک نداری خیلی اذیت میکنه .
اوه.به زحمت بعد از 3بار مردن تونستم از دست دهاتیا در برم.اونجایی بودم که توی خونه محاصره شدن.
این پسره کیه که میاد و بعدش میره؟
راستی بعدش چه خبره؟الان باید برم سر درسم نمیتونم ادامشو بازی کنم.
اسم اون پسره لویس سرا است . بیچاره تو یکی دو مرحله ی دیگه کشته میشه.
برا هدفگیری با ماوس باید کلیک راست ماوس رو نگه داری تا بتونی هدفتو نشونه بگیری . برای شلیک کردن هم از کلیک چپ استفاده کن .نقل قول:
من که با همین برنامه ها بازی کردم درست بود....نقل قول:
به جای این که از ایکون خود بازی بری تو بازی باید با اون نرم افزاره بازی رو شروع کنی ها! به این توجه داری که؟؟؟
سلام به همگی.میبینم با وجود اینکه دو ماهی بود که دیگه تو فروم نبودم ولی هنوز تاپیک اویل 4 رو پاست.ماشالا.عجب پشت کاری دارین.کلی حال کردم وقتی دیدم هنوز کار میکنه!
راستی کسی از مگی و علیرضا خبر نداره.دلم براشون تنگ شده!
هستن ولی این اطراف زیاد نمی چرخن!
بايدم تاپيك همچنان فعال باشه چون هنوز هستند كساني كه تازه بازي رو شروع كرده اند.
سلام اویل بازای عزیز.
منم همون مرحله ای م که بردیا هست.
از اون دو تا راه کدومش بهتره؟
پیش غوله رفتم هی میزنه اشلیو له میکنه.
اون یکیم که خیلی زیادن اصلن نرفتم توش!!
من همون غوله رو رفتم.اون یکیو نرفتم سر بزنم.
قبل ازینکه دمو غوله رو نشون بده از دور زنجیرای درو با کلت بزن بندازه,این خیلی کارتو راه میندازه و سرعتتو بیشتر میکنه..بعدش میرسی به چنتا کلبه.توی اولی نه توی کلبه دومی یه کلید توش هست.اون کلیدو جنگی بردار و به راهت ادامه بده و بعدش یه درو باز میکنی و بعد سیو میشه.با یه کم تمرین راحت میشه ردش کرد.ولی سرعت عملت خیلی باید بالا باشه
مندز رو کشتم.زیاد سخت نبود.ولی بعدشو دیگه بازی نکردم.نشستم سر کنکور
دقيقا موافقم از اين راه آسون تره چون اون طرف تعدادشون هم زياده هم اين كه 2 تا اره اي از دو طرف حمله ميكنن فرار كردن و كشتنشون سخت تر از كشتن غولس:31::20:نقل قول:
پس خدا رو شکر که نرفتم سر اون راه.
ببینم ترجمه اویل4 رو شروع کردید یا نه؟
راستی یه دمو دیده بودم یه جا با یه کماندو میجنگه.اون کماندو وسکر هستش؟
Ps:من فکر کردم رسیدم به آخراش که یوهو دیدم تازه رفتم توی یه قلعه با یه نقشه بزرگتر.ای خدا چیکار کنم با این کمی وقت؟
بچه ها کسی تا حالا اون دری که کنار اونجایی که کلاغها دارن آب میخورن(بعد از اون باغ پیچ در پیچ) رو تونسته باز کنه؟
فکر کنم اونجا رو میتونی با ادا بری . یعنی اگر درست فهمیده باشم شما هومن در رو میگید که پشتش یه صندوقه و بالای در هم پنجره است که اگه اون باشه ادا به وسیله اون اسلحه ای که باهاش به بالای در و دیوار میره از اون استفاده میکنه و به کمک اون از پنجره ی بالای در به اون طرف در میره و بعد از برداشتن یه چیز از درون صندوق به وسیله همون تفنگ و از همون پنجره به اون طرف در برمیگرده.
من داخل اون اتاقک رفتم. ولی یه جور دیگه. نمیدونم اینجوری که گفتی هم میشه یا نه.نقل قول:
کسه دیگه یای نرفته؟
نقل قول:
ببین من خودم با ایدا رفتم.در واقع با همون اسلحش.ولی یه جا خوندم که میشه با لیونم رفت.اینطور که وقتی اشلی رو گیر آوردی ،بر میگردی اونجا.بعد برا اشلی قلاب میگیری و اشلی میره تو و در رو از پشت باز میکنه.
سلام به همگی
من دو تا سوال دارم، ممنون ميشم اگر جواب بدين:20:
اولی اينکه اين اسلحه رو که عکسش رو گذاشتم چه جوري گير بيارم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی رو هرچی فکر ميکنم يادم نمياد!:13:
حالا شما همين يکی رو جواب بدين تا ببينيم چی ميشه...
توضيح: PS2 بازی ميکنم.
آره منم همين كار كردم.با لئون و اشلي.نقل قول:
براي بدست اوردن اون اسلحه بايد يه بار بازي رو روي درجه سخت يا همون Pro تموم كني كه در اخر اون اسلحه رو بهت ميده.
میشه آدرس بدین اینجا که میگین کجاست؟یا یه عکس بذارین؟راستی اونجا که اشلی و آزاد می کنم از اون در قرمزه بر میگردم تو دهکده چیزی تو دهکده پیدا میشه؟من نرفتم بگردمنقل قول:
اونجا قصر سازلاره.
اون قسمتي هم كه ميگيد بايد حتما برگرديد به دهكده چون يه سري كارهايي هست كه بايد انجام بديد
متاسفانه نميتوم دقيق ادرس بدم. ولي بعد از اون جايي كه توي باغ پيج در پيچ با كلي گرگ هست.وارد برج كه شدين.نزديك اونجايي كه كلاعها روي فواره نشستن دارن آب ميخورن. سمت راستش يه دري هست كه باز نميشه.بايد بعدا وقتي كه اشلي رو آزاد كردي دوياره كلي برگردي عقب و براي اشلي قلاب بگيري و اون برات در رو باز كنه. البته به زحمتش مي ارزه.:46:نقل قول:
ترجمه ي اويل 4 كه تموم شد اول از همه اون ترجمه شد:20:نقل قول:
نه ... وسكر اصلا توي اين بازي نيست فقط يه جا نشسته دستور ميده! شايد منظورت كرازر هست:31:
واي حالا صبر كن برسي به اون قسمتش.....
ضد حال ترين قسمت بازي بود:27:
به خدا همه این کارا رو کردم ولی نشد.....:41:نقل قول:
ضدحالو الان خوردم مگی.دستم در رفت.نمیتونم دیگه تا 2هفته بازی کنم.الانم با دست راست دارم تایپ میکنم.
Ps:ترجمه فایلای اویل4 رو کجا پیدا کنم؟
ارش جان بازي رو از طريق برنامه اجرا ميكني يا نه؟
بازم نفهمیدم کجاست؟ اشلی و که ازاد می کنم، میره تو حیاط که قبرستونه از اونجا عقب بر نمی گرده چون پل ریخته!بعد میره دهکده که از اونجام فقط یه در بازه. از اونجا به جایی شبیه همون دهکده که یه ساختمونه شبیه طویله دو طبقه هم داره و جفت دراش بستست، اشلی از لیون میره بالا درو باز می کنه. بعدم اونجایی که یه گله آدم میریزه سرم و قضیه دو راهیه البته من ps2 بازی میکنم. مود آسون :دینقل قول:
نقل قول:
آقا اين چرا دانلود نمیشه؟؟؟:19:
نه این که من میگم توی برجه.نقل قول:
به احتمال زیاد اکانتش تموم شده.نقل قول:
نقل قول:
لعنت به اين rapidshare:4:
حالا چيکار کنم؟؟
آهان پس من هنوز نرسیدم.الان تو اتاق آبم عجب جای خفنیهنقل قول:
اره بابا...نقل قول:
اصلا این برنامه هه کار نمی کنه...
انگار نه انگار از اون بازی رو اجرا کردم...
برنامه قبلیا لا اقل ماوس بالا پایین می شد .....:41: