-
سه تا ترک که دیر به قطار رسیده بودند، دنبال قطار دویدند. دو تا از آنها با زحمت سوار قطار
شدند. آخری که به قطار نرسیده بود، ایستاد و شروع کرد به خندیدن. از او پرسیدند: حالا که از
دوستانت عقب افتادهای چرا میخندی؟ او گفت: آخر من مسافر بودم و آنها برای بدرقه آمده بودند
-
اگه نتوني ارنجتو ليس بزني تو هم كوني ميشي
-
خوكها به لحاظ فيزيك بدني ، قادر به ديدن آسمان نيستند
اگه خواستي جواب بده تا برات تعريف كنم اسمون چه شكلي
-
هر خال "شاه" در بازي ورق ، نشانه يكي از پادشاهان بزرگ تاريخ است:
*خال پيك : شاهديويد
*خال گشنيز : اسكندر كبير
*خال دل : شارلماني...امپراتور فرانسه بزرگ
*خال خشت : ژوليوس سزار
اوني كه داره اس ام اس ميخونه:شاه دل ماست
-
زبو نتو در ار
گفتم درار
.
.
.
جهنم
كروكوديل نميتواند زبانش را به بيرون دراز كند
-
موشهاي صحرايي چنان سريع تكثير پيدا ميكنند ،كه در عرض هجده ماه دو موش صحرايي
قادرند يك ميليون فرزند داشته باشند .
سعي كن رعايت كني كي ميخواد خرج اينا رو بده
-
رشتيه شب عروسيش به دوستاش ميگه
بچه ها من امشب پرده برداري ميكنم از فردا شما
بهره برداري كنيد
-
ترکه دل درد داشت رفت دکتر.دکتر یه ظرف کوچیک بهش داد و گفت :فردا تو این مدفوعت رو بریز
بیار. ترکه فرداش با یه سطل پر ان رفت پیش دکتر . دکتر گفت این چیه ، چرا اینقدر زیاد . گفت :
آقای دکتر گفتم شاید تعارف میکنی
-
یه پسره با موهای عجیب غریب و سبز رنگ کنار یه قزوینی نشسته بود.قزوینیه یه سره به پسره
نگاه میکرد . پسره عصبانی شد و گفت:مگه آدم ندیدی.قزوینیه گفت : چرا . ولی یه روز توی
جوونی که مست کرده بودم.رفتم خونه و یه طوطی رو کردم حالا داشتم نگاه میکردم ببینم تو پسر
منی ؟
-
یه قزوینی یه چاه ۹۰ متری کنده بود و پشتش کمین کرده بود . تا یه سوسول میاد برای کنجکاوی
لب چاه ببینه چه خبر شده . قزوینی میاد می چسبونه پشت پسره . میگه یا ۹۰ متر میری پایین یا
اینکه ۱ سانتی متر میای عقب .
-
با اینکه انتخابات خیلی وقته تموم شده ولی تو قزوین هنوز مردم تو صف های به هم فشرده
مشغول رای دادن هستن.
-
پسره به دختره میگه : نترس تا ۱۰ بشمری همه چیز تموم میشه و بعد مشغول میشه . دختره
شروع میکنه به شمردن . ۱............۲............۳...........۴....... .....۵..............۶
..............۷............۷............۷...... ......۷......بازم ۷............
-
ترکه میره کولر بخره . بهش میگن کولر آبی میخوای ؟ میگه رنگش فرقی نمیکنه..
-
شنیدی ترکه تو لیوان می گوزه . نشنیدی ؟ جدی میگی ؟ خب اگه تولیوان بودی میشنیدی...
-
به ترکه میگن : موقع س..س چیکار میکنی که زنت اینطوری دیونه میشه . ترکه میگه : هیچی
وقتی کارم تموم شد با پرده تمیز میکنم.
-
شباهت زن با قهوه ؟
هر دو تا وقتی داغ هستن بد می چسبن.
هر دوتا با شیر خوشمزه ترن.
هر دوتا وقتی میخوای شب بیدار بمونی بدرد میخورن
-
یارو قزوینیه بعد از مدتها دوستش رو میبینه . شروع میکنه به رو بوسی . یه چند دقیقه رو بوسی
میکنه . بعد میگه : هر چقدر می بوسمت سیر نمیشم باید بکنمت.
-
اون چیه که زنا از عقب میدن و مردا از جلو ؟ اشتباه کردی . جواب بلیط اتوبوس.
-
ترکه شلوارشو برعکس می پوشه . مادرش میگه : قربونت برم ننه . وقتی داری میری انگار که
داری میای.
-
فرق سرباز با دختر میدونی چیه ؟ سرباز موقع تسلیم دستاشو بالا میره . دختر موقع تسلیم
پاهاشو بالا میبره.
-
به قزوینه میگن قرار شده یه همایش رو توی قزوین برگزار کنیم . قزوینی میگه : شما تهرانی ها
هم هر چی کنگره و کنفرانس دارید تهران می برید همایش هاتون رو میارید قزوین.
-
به فارسه ميگن: ساعت چنده. بلد نبوده ميگه: بدو بدو ديرت شده!
-
تركه ميخواست از خودش عكس بگيره اما دوربين نداشته ميره تو اتوبان همت جولوي دوربين
كنترل ترافيك با سرعت ميدوه.
-
از نظر ترکها فرق بین حادثه و فاجعه چیه ؟
حادثه یعنی اینکه ۱۰۰۰ تا ترک در یک کشتی غرق بشن.
فاجعه یعنی اینکه هر ۱۰۰۰ تا شون شنا بلد باشن.
-
از تركه ميپرسن نظرت راجع به زندگي چيه ؟ ميگه مربع زندگي سه ضلع دارد ايمان و تقوا .
-
اگه ديديد يارو سيگارشو زيره پاي چپش ميذاره بعد با پاي راستش خاموش ميکنه بدونيد طرف تركه
-
اگه ديديد يارو تو کافينت نشسته با Yahoo Helper چت ميکنه بدونيد طرف تركه
-
ترکه دكتر ميشه بعد به مريضش دو تا قرص ميده ميگه يكيشو يه ربع قبل از خواب بخور يكيشم
يک ربع قبل از بيداري
-
يه روز يه آبادانيه رو از زير آوار زلزله در ميارن مي بينن موبايلش دستشه. يارو يه نگا به ملت ميكنه ميگه
ويبراتور رو حال كردين؟!
-
تركه ميزنه پدر ومادرشو ميكشهبهش ميگن چرا پدر و مادرتو كشتي؟ميگه ديشب به سي سال
رابطه كثيفشون پي بردم(غیرتو حال کردی؟)
-
به يه فارسه ميگن خر بهتره يا گاو؟ ميگه گاو. ميگن چرا؟ ميگه خوب آدم كه از خودش تعريف نم يكنه!
-
سه ثانيه نگاه کردن است
سه دقيقه خنديدن است
سه ساعت صفا است
سه روز آشنايي است
سه هفته بي قراري است
سه ماه وفاداري است
سه سال انتظار است
سي سال پشيماني است
-
يه روز يه كوره ميره تو آشپزخونه دستش مي خوره به يه رنده ميگه اين كس شعرا چيه اينجا نوشتن!
-
-
يه روز يه تركه ميميره ميره جهنم ميبينه كه جنيفر لوپز با احمدي نژاد دارن راه مي روند و احمدي
نژاد هم اونو مي بوسه. تركه ميره پيش خدا ميگه اي خدا از اين عذابها كه به احمدي نژاد دادي به
من هم بده. خدا مي گه خاك بر سرت احمق اون عذاب جنيفر لوپزه نه احمدي نژاد.
-
به فارسه ميگن عاشورا چه روزيه؟ ميگه فكر كنم روز جهانيه قيمه پلو باشه!!
به يه فارسه ميگن سه تا اسم بگو كه توش الله باشه ميگه يدالله، روح الله، سيندرالله!
-
یه روز از یه ترک دانا میپرسند: وجه تشابه موش با مرد چیست؟ جواب میدهد: هردوتاشون
دنبال سوراخ میگردند
-
قزوینی داشته ترتیب یه بچه رو میداده. بچه هم که اون زیر خیلی بهش سخت میگذشته داد
میزده: کمک.... کمک.... قزوینی شاکی میشه میگه: ببم جان اولا که از کمک خبری نیست
دوما اگه کمک هم بیاد کمک من میاد نه کمک تو!
-
كچله ميرسه سلموني، تا از در ميره تو همه ميزنن زير خنده... كچله هم ميگه: چيه؟ اومدم آب بخورم
-
قاضي به شاهد كه يه ترك بود ميگه: لطفا" بريد تو جايگاه شهود و كتاب انجيل رو بگيريد دستتون و قسم بخوريد كه راست ميگين. تركه ميره جايگاه شهود و انجيل رو ميگيره دستش و بلند ميگه: اين تو كون آدم دروغگو