ما رو از اين كدها بى بهره نذارين بابا! :happy:
◙
Printable View
ما رو از اين كدها بى بهره نذارين بابا! :happy:
◙
عزیز با همشون نمیشه .نقل قول:
يه كد مي زني كه زناي خيا باني جمع ميشن و دستشون dick مصنويي هستش چي طوري مي شه با اونا ارتباط xxx داشت غير از سوار كردن اونا تو ماشين.
فقط با دوست دختر هایی که پیدا میکنی میشه .
اونا رو هم در طی مراحلی که رد میکنی میتونی پیدا کنی .
بله فقط با دوست دختر هات میتونی کارهایxxxبکنینقل قول:
پس وقتى ملت سوار ماشينت مىشن بايد چيكارشون كنى؟!
◙
ماشین رو میبری یه جای خلوت و توقف می کنی !نقل قول:
پس وقتى ملت سوار ماشينت مىشن بايد چيكارشون كنى؟!
سلام دوستان. من توی مرحله ای که باید با هواپیما بری و رادار نبیندت گیر کردم. اینم سیو بازی. لطفا اگر کسی می تونه ردش کنه (فقط همین مرحله را) و سیوش را برام یه جایی آپلود کنه (به ایمیلم بفرستید بهتره)
rayeganmail[at]gmail[dot]com
این هم لینک دانلود سیو بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز حیف که من بازی رو ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم .
ببین زیاد سخت نیست . فقط شما سعی کن یه راههایی رو پیدا کنی که مسطح باشه .
زیاد درخت و اینجور چیز ها نداشته باشه .
اگه هم پیدات کردند زیاد نگران نباش . چون یه جت هایی میفرستند دنبالت که فقط با موشک بهت حمله میکنند .
میتونی از کنار موشک ها جا خالی بدی . هی باید هواپیما رو این طرف و اون طرف کنی .
موفق باشی ، O R A C L E :40:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز.
این مرحله را رد کردم ولی مرحله بعدی که باید بری داخل هواپیما چطوریه؟
قبلا از اینکه به هواپیما برسم میپره. باید مهرات موتور سواری را بالا ببرم؟ کجا باید اینکار را بکنم ؟ چون توی خیابون خیلی کم و دیر به دیر مهراتش را بالا میبره. کد تقلبی نیست؟ در ضمن من ترینر +27 را دارم ولی چیزی به این نام نداره تازه یه ترینر دیگه دارم که bike 100% را داره ولی فایده نداره.
لطفا کمک. در ضمن سیوش را هم از لین زیر می توید دریافت کنید و در صورت امکان ردش کنید برام.
کد:http://www.rayegan.ir/GTASAsf2.rar
دوست عزیز ببین این مرحله خیلی ساده هست !
شما اگه موتور رو از پشت هواپیما برونی بهش میرسی .
اگه هم باز نتونستی ، کد هوا رو بزن که هوا طوفانی بشه . اونطوری یکمی از سرعت هواپیما کم میشه .
موفق باشی ، O R A C L E
[quote=rayanehkhabar;1940717]مرسی دوست عزیز.
این مرحله را رد کردم ولی مرحله بعدی که باید بری داخل هواپیما چطوریه؟
قبلا از اینکه به هواپیما برسم میپره. باید مهرات موتور سواری را بالا ببرم؟ کجا باید اینکار را بکنم ؟ چون توی خیابون خیلی کم و دیر به دیر مهراتش را بالا میبره. کد تقلبی نیست؟ در ضمن من ترینر +27 را دارم ولی چیزی به این نام نداره تازه یه ترینر دیگه دارم که bike 100% را داره ولی فایده نداره.
ميتوني با اين كد بازي رو آهسته تر كني اونوقت خيلي راحت به هواپيما ميرسي
liyoaay
البته من پیشهاد می کنم از هیچ کدی استفاده نکنی . باید سعی کنی با موتور کمترین انحرافی نداشته باشی . تا موقعی که از هواپیما جعبه می افته پشت سرش حرکت نکن به محظ اینکه احساس کردی جعبه ها تموم شد و هواپیما داره بلند میشه بکش پشتش ... باید تمرین کنی . هلو برو تو گلو نیست که !:31:
به نظر من از کد استفاده کنه بهتره اینجوری وقت گرفته میشه آخه خیلی تمرین میخواد.نقل قول:
اصلا به هیچ وجه به هواپیما نمی رسم حتی کنارش که صبر کنم بشکه ها تموم بشه.
این سیوشه البته یه خورده عقب تر از مکان هواپیماهاست کسی می تونه کمک کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم گفتم که ازکد استفاده کننقل قول:
چه کدی؟ لطفا بفرمایید چه کدی و برای چه کاری ؟ آیا کدی که مخصوص طوفانی کردن هواست موثره؟
سلام.نقل قول:
از راهنمایی های همه ممنون. ردش کردم.
اونجایی که باید یه خانوم را از کازینو تعقیب کنی تا در خونش و نباید ببیندت چیکار باید کرد؟
من تعقیبش می کنم بعد یه جایی در یه مغازه پیاده میشه اونجا لباس جدیدمی پوشه و دوباره به تعقیب ادامه میده وقتی میرسه در خونه طرف روی محل مورد نظر هم میرم ولی دیگه جایی روی نقشه پیدا نیست بعد از چند دقیقه هم میگه شما سوختید و باید از اول برم.
وقتی رفت تو خونه صبر کن ... بعد از چند لحظه می بینی از سمت راست یه مرد که دستش چیز مصنوعی هست داره به خونه نزدیک میشه .اون مرد رو بکش و چیز مصنوعی رو بردار و برو در خونه خانوم !نقل قول:
سلام.
اونجایی که باید یه خانوم را از کازینو تعقیب کنی تا در خونش و نباید ببیندت چیکار باید کرد؟
من تعقیبش می کنم بعد یه جایی در یه مغازه پیاده میشه اونجا لباس جدیدمی پوشه و دوباره به تعقیب ادامه میده وقتی میرسه در خونه طرف روی محل مورد نظر هم میرم ولی دیگه جایی روی نقشه پیدا نیست بعد از چند دقیقه هم میگه شما سوختید و باید از اول برم.
وقتی میره داخل خونش یکمی در خونش صبر کن . بعد یه نفر داره از اونجا رد میشه . یه چیز بنفشی هم دستشه !نقل قول:
سلام.
باید بکشیش و اون چیز بنفشه رو بگیری و بری در خونش و ........
بسیار ممنون. مرحله ای که باید از طریق سیگنالهای موبایل در سم فیرو ماشین را دنبال کنم چه طوریه؟ ماشین را منفجر کردم باختم دنبالشم که میرم این خانوم اصلا نمی خواد جایی واسه همینطور میره بعدش هم گمش می کنم.
دوست عزیز اون مرحله رو نری زیاد تاثیری نداره ولی من واست توضیح میدم :نقل قول:
بسیار ممنون. مرحله ای که باید از طریق سیگنالهای موبایل در سم فیرو ماشین را دنبال کنم چه طوریه؟ ماشین را منفجر کردم باختم دنبالشم که میرم این خانوم اصلا نمی خواد جایی واسه همینطور میره بعدش هم گمش می کنم.
شما باید انقدر با ماشینت بزنی به ماشین زنه که دود سیاه ازش بلند بشه !
بعد خودش با زبون خوش ماشین رو میزنه کنار و شما میری سوار میشی !!!!
سلام. من اینکار را کردم رفت داخل خونه اون خانوم هم اونکار را برای کار کرد حالا نوبت کارله طرف خم شده و کارل هم پشتش چیکار باید بکنم؟ چه دکمه باید بزنم؟ چون اگه صبر کنم که اون نموداره بالایی تموم میشه و خانومه کتکم میزنه اگر هم space را بزنم به پشتش میزنه و باز هم کتکه را می خورم اگر اینتر یا کنترل را بزنم زاویه دوربین عوض میشه.نقل قول:
شرمنده مال ما اینو دیگه نداشت !نقل قول:
سلام. من اینکار را کردم رفت داخل خونه اون خانوم هم اونکار را برای کار کرد حالا نوبت کارله طرف خم شده و کارل هم پشتش چیکار باید بکنم؟ چه دکمه باید بزنم؟ چون اگه صبر کنم که اون نموداره بالایی تموم میشه و خانومه کتکم میزنه اگر هم space را بزنم به پشتش میزنه و باز هم کتکه را می خورم اگر اینتر یا کنترل را بزنم زاویه دوربین عوض میشه.
مال من فقط یکمی بیرون رو نشون میده که دوربین کج و راست میشه و تموم میشه .
البته بازم اون مرحله ربطی به داستان اصلی بازی نداره . میتونی انجامش ندی .
شرمنده مال ما اینو دیگه نداشت !نقل قول:
سلام. من اینکار را کردم رفت داخل خونه اون خانوم هم اونکار را برای کار کرد حالا نوبت کارله طرف خم شده و کارل هم پشتش چیکار باید بکنم؟ چه دکمه باید بزنم؟ چون اگه صبر کنم که اون نموداره بالایی تموم میشه و خانومه کتکم میزنه اگر هم space را بزنم به پشتش میزنه و باز هم کتکه را می خورم اگر اینتر یا کنترل را بزنم زاویه دوربین عوض میشه.
مال من فقط یکمی بیرون رو نشون میده که دوربین کج و راست میشه و تموم میشه .
البته بازم اون مرحله ربطی به داستان اصلی بازی نداره . میتونی انجامش ندی .
باید وایسی اون خط بره آخر بعد space بزنی :20:
دوتا خطه یکیشون هی خالی و پر میشه یکیشون فقط کم میشه.نقل قول:
راستی اگر سانسور شده بازی کنم این مرحله حذف میشه؟نقل قول:
آره . چون مال منم سانسور شده بود اینطور مسائلی نداشت .نقل قول:
راستی اگر سانسور شده بازی کنم این مرحله حذف میشه؟
دوستمون جوابتون رو دادن .
یکی از نمودار ها میزان رضایت زن رو نشون میده یکی از محورها هم نشون دهنده ی میزان شدت ضربه ای که کارل به پشت خانوم میزنه ! محور دوم به صورت پی در پی پر و خالی میشه . شما باید لحظه ای که محور پر شد دکمه ی Space رو بزنید تا کارل با قدرت هرچه تمام تر ضربه بزنه . اگر درست این کار رو انجام بدین می بینین که محور اول شروع می کنه به پر شدن و شما مرحله رو با موفقیت رد می کنید !
سعی کن خودت هم یکم فسفر بسوزونی این بازی اونقدر ها هم سخت نیست ! :31:
bany bdoneh sansor kon khyal khodeto rahat kon
bazy ba sansor kon khyal khodeto rahat kon
سلام
من چند وقتی است که این بازی را نصب کردم
و در قسمتی که باید ماشین را این ور و اونور کرد گیر کردم
هرکاری که کردم رد نشده چکار کنم تا رد بشه
خیلی ممنون میشم
دوست عزیز شما باید با دکمه های 8 , 4 , 2 , 6 سمت راست کیبورد ماشین رو در جهات هایی که میده بلند کنی .
فقط باید توجه داشته باشی که یه ذره قبل از اینکه اون فلش وارد دایره بشه شما دکمه رو که زدی یکمی نگهداری و بعد رها کنی .
با یکمی تمرین موفق میشی .
اگه باز هم موفق نشدی سیوت رو بزار دوستان واست رد میکنند .
ببخشید من که هر چی به مخم فشار آوردم این مسئله یادم نمیاد!:
کجا می شد اهنگ دلخواه خودت بریزی بعد توی رادیو پخش کنه؟
نقل قول:
سلام
در آدرس زیر آهنگهایت راکپی کن
L:\Documents and Settings\x\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks
(البته این xهمان نام کاربری است که باهاش وارد ویندوزت میشوی و Lهم درایو ویندوزت است.)
:3:
مرسی ولی وقتی اون پست را زدم خودم یادم اومد در ضمن این توضیحی که دادی کامل نیست باید توی تنظیمات بازی یه دستکاریهایی بکنی!نقل قول:
نقل قول:
مرسی ولی وقتی اون پست را زدم خودم یادم اومد در ضمن این توضیحی که دادی کامل نیست باید توی تنظیمات بازی یه دستکاریهایی بکنی!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=113693&postcount=441
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=138055&postcount=540
سلام چه جوری میشه دوست دختر پیدا کرد من یکی بیشتر ندارم !!!!
اون یه دونه ام هی علاقش به من کم میشه !!!!؟؟؟؟
توي شهر هاي ديگه كه بري بازم پيدا ميكني اگرم خواستي علاقشو زياد كني بايد هي بري دم در خونشون و ببريش بيرون بگردونيش :10:نقل قول:
قبلا یکی از دوستان یه عکس از کلیه نقشه ها گذاشته بود .
توی اون هم جاهای مخفی نقشه معلوم بود و هم جای دوست دختر ها .
من میرم دم خونشون میبرمش بیرون میگه بریم رستوراننقل قول:
میریم اما .....
به قول تتلو : دافیا گربه صفتن این ارثیه
:40: