سلام
یه سوال با چه هیرویی میشه anti mage رو زد
بچه یکم در مورد ترکیب هیرو ها هم بگین که چه ترکیبی برای چه هیرویی خوبه
Printable View
سلام
یه سوال با چه هیرویی میشه anti mage رو زد
بچه یکم در مورد ترکیب هیرو ها هم بگین که چه ترکیبی برای چه هیرویی خوبه
عزیزم من این روشو بلدم منظورم بازی با اینترنت بود با GG که چطوری میشه که تنظیمش کرد که بشه راحت بازینقل قول:
کرد :11:
دوست من جنرال ور افتاد !!!! الان فقط Tibireum Wars فکرکنم اشتباه نوشتم ؟نقل قول:
:20:
اره منم باهات موافقم .دیگه کمتر کسیه ژنرال بازی کنه . الامن همه رفتن تو کار دوتا و بازیهای دیگهنقل قول:
راستی یه سایت اپلود بگین تا ریپلی butcher را براتون بذارم برین حال کنین:27:
بله من خودمم دیگه بازی نمیکنمنقل قول:
البته Tibireum Wars هست ولی زیاد حال نمیده
اما من مسابقاتشو تو شبکه game tv دیدم
خیلی باحال بود
باشه هر وقت خواستینقل قول:
ببینم فوقش نیاز باشه 1 آواتار بزنیم ببینیم چطوری این باچر میخواد هرو بکشه تو تک به تک
نکنه با اون اتک اسپییدش!
-آنتی مگ
2-تینی
3-سون
4-وارچیف
5-فوتمن
6-پرستس
7-یورسا(چه حالی میده این هرورو بکشی بچسبونی به هروی دیگه)
8-و ... تو تیم 1 با اینا باهات بازی میکنم
و تو تیم 2
1-سل کیپر
2-رازور
3-وایپر
4-ونومنسر
5-آرتاس
6-نایکس
7-سند کینگ (وقتی خوردنتون تموم شد سیخ شیش و اگه نخوری فقط شبکه)
8-تاید هانتر و ...
باتچر تک به تک هیچه ،اما قبول دارم تو تیمی هروی خوبی هست.
ما گفتيم كمتر بگيم شايد بازي كنيدنقل قول:
الان بهتر شد اگه دوست داري پي ام بده قرار بزاريم
باچر يدونه جلوش كياس نايت برداريد ببينيد چجوري تيكه تيكه ميشه
حتی با اسنایپر هم میشه راحت زدشنقل قول:
راستی یادم رفت 1 هرو از تیم 2رو بگم که مثل هلو میزنش
گارد
:21:
منم میگم می شه استرنج ها جلوش بازی کنن(که اونم برد صد درصد استرنج نیست) اما اگیل و اینتلیجنس که health اول بازیشون کمه زود میمرن و نمی تونن پا بگیرننقل قول:
برای اثبات با shadow fiend بازی کردم . یه سایت اپلود بگین تا ریپلیشو براتون بزارم
دوست من در نهایت همه چیز برمیگرده به بازی طرفیننقل قول:
اما اگه طرفی که با باتچر بازی میکنه نتونه خیلی بهتر بازی کنه از خیلی هروها میخوره
هروهای غیر استرنج :
1-اسنایپر
2-ترول
3-پرستس
4-آنتی مگ
5-شدوشمن
6-ناگا
و تیم 2
1-وایپر
2-ونومنسر
3-سل کیپر
4-ویچ داکتر (اگه آواتار ببندی)
5-رازور
6-1 هروی پرنده که الان هرچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد(همون که بونز دمیج میزنه و مانا پر میکنه :31:)
:42: -----> Godنقل قول:
عزیز جان من در صفحات قبلی یه سایت برای اپلود گفتم که نمیدونم متوجه شدی یا نه :6:
این سایت مال P30world هست :
Www.UploadBazar.Com
مشکلی بود بگو .
:13:من قبلا متوجه شده بودم . اما خب باید بگم این سایت فرمت ریپلی وارکرفت را ساپورت نمی کنه بنابراین اپلود هم نمیشه یه سایت دیگه بگیننقل قول:
نقل قول:
باشه هر وقت خواستی
ببینم فوقش نیاز باشه 1 آواتار بزنیم ببینیم چطوری این باچر میخواد هرو بکشه تو تک به تک
نکنه با اون اتک اسپییدش!
-آنتی مگ
2-تینی
3-سون
4-وارچیف
5-فوتمن
6-پرستس
7-یورسا(چه حالی میده این هرورو بکشی بچسبونی به هروی دیگه)
8-و ... تو تیم 1 با اینا باهات بازی میکنم
و تو تیم 2
1-سل کیپر
2-رازور
3-وایپر
4-ونومنسر
5-آرتاس
6-نایکس
7-سند کینگ (وقتی خوردنتون تموم شد سیخ شیش و اگه نخوری فقط شبکه)
8-تاید هانتر و ...
باتچر تک به تک هیچه ،اما قبول دارم تو تیمی هروی خوبی هست.
butcher غیر از موارد anti mage,warchif,tidehunter,naix همشونو تو تک به تک میزنه چطور هم میزنه
اتفاقا منظورم تک به تکهنقل قول:
اتفاقا کیاس نایتو رو هوا میخورهنقل قول:
این هیروها هیچ کدوم تا لول 6 دووم نمیارن بعد از 6 هم فقط سل کپر مشکل سازهنقل قول:
هر کدوم گذرتون به تبریز افتاد بیاد گیم نت شبکه تا ببینه بهترین هیرو برای تک به تک باچره اون هیرو ششمی هم اسمش destroyerاست کمی هم دسترویر مشکل ساز میتونه باشه
نقل قول:
با هر هیرو که دلت بخواد به جز خیلی ها.:31:
مثلا با Faceless Void میشه.یه (ماسک اف مدنس) براش ببند با یه ( پا ) و (مانکی و بش) و .......
ترکیب بستن هم بستگی به هیرو مقابلت داره.
دوست من شما تبریزی و ما کرجنقل قول:
اما 1 چیزی هست
بازی با باتچر حال میده ولی دلیل نمیشه که بخواهی این هرو رو اینقدر شاخ نشون بدی.
با هر کدوم از این هروها که خواستی باهات بازی میکنم.نقل قول:
فقط مسئله فاصله مکانی رو حل کن
یا تو شبکه بزنیم.
من هیرو رو شاخ نمیکنم خودش شاخ است و کاملا اطمینان دارم که همه این هیروها رو گفته شده میزنهنقل قول:
باشهنقل قول:
میتونی هر وقت قسمت شد و تونستیم بازی کنیم
چه شبکه و چه تو گیم نت
ضعیف ترینشون رو انتخاب کنی.
نقل قول:
من به حرفم اطمینان دارم و با باجر جلوی همه اونا بازی کردم.شما کرج تو کدوم گیم نت بازی میکنی؟ ادرسشو بده شاید گذرمون افتاد
منم باهات موافقم . هیرویی که health ضعیف داره نمی تونه جلوی butcher واسته مگر اینکه چند تا استثنا باشه .راستی mrg نمی شه دوتا را مثل ژنرای با نرمافزاری مانند hamachi بازی کرد؟نقل قول:
نقل قول:
بله درسته مثلا هیروهای blinkدار و هیروهایی مثل warchifمیتونن جلوش دووم بیارن. دشمن درجه اول butcherکه مقابلbutcher خوب وای مسته moghoul khanهست.:27::27::27::31:
سلام
اقا یه سوال اگه میشه زود جواب بدید من امروز 4 تا باخت جلوی Faceless Void دادم اخه همش Bash میخوردم میشه
کاری کرد اینقد ادم Bash نخوره یا چه هیرویی رو جلوش بردارم؟ با Morphing میشه زدش؟ کلا باید چیکار کرد جلوی این هیرو پدرم در اومد نمیشد بزنی هر وقتم میخاستم بکشمش با لولش از دستم در میرفت اقا من چیکا کنم از اون ته با لولش میومد دنبالم با جون Full میکشتم چون همش Bash میخوردم :(
این چند تا سایت دیگه :نقل قول:
www.zupload.com www.zshare.net
اینم یکی دیگه www.sendover.com
یکی دیگه www.mooload.com
یکی دیگه www.megashares.com
بازم www.spread-it.com
در ضمن عزیزم فرمت فایلهای وارکرافت رو جایی ساپرت نمیکنه باید فایل رو فشرده کنی بابرنامه
هایی مثل WinRar و اون فایل فشرده رو اپلود کنی نه اصلی رو شما در همون سایت Upload bazar
میتونی این کارو بکنی و حتی از این سایت ها هم لازم نیست استفاده کنی
نقل قول:نقل قول:
قدمتون رو چشم ، گیم نت شوالیه
اینم آی دی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم این که قصه ندارهنقل قول:
برو جلوش وارچیف بر دار و 3 تا اتک برگردون ببند ببینم میخوا چکار کنه :21:
برو جلوش پرستس بردار تا خواست کات بده بپر فوقش کم آوردی 2تا اتک برگردون ببند تو اینونتوریت
برو جلوش اینچنترس بردار بازم اگه کم آوردی اتک برگردون ببند
برو جولوش تینی بردار بزن بترکونش وقتی کات بده اتکت کنه همش بش میشه
برو جولوش آنتی مگ بردار و بشر ببند
و... اما وارچیف رو حتما امتحان کن :31:
مگه دكتره آخه همش اتك برگردون ببنده كه چي بشهنقل قول:
بجاش هارت يا سيتنيك ببند ببين چي ميشه
البته با تيني و اينچنترس راحت ميشه زدش
يا اگز بردار
در ضمن اون اتك برگردوني كه ميگي اتك برميگردونه نه بش رو پس بي فايدس
اره منم با وارچیف مواقم اونم چه جورم.انشالا میاییم اون طرفا میبینیم چطوری میشه زدنقل قول:
از همه دوستان که پاسخ دادن ممنون یه امتحان میکنم ببینم چی میشه راستی اگه ریپلی دارید اپلود کنید تو این سایت هایی که گفتم یا هر جا که دوست دارید البته با فرمت Rar مرسی :11: :11:
برای اینکه جلوی bash شدن گرفته بشه باید تا اونجایی که میشه attack طرف miss شود . برای این کار آیتم هایی مانند butter fly و radiance 8% وجود دارد و غیر از آن میشه از heroهایی که level dodge و evasion (miss) دارن استفاده کرد مانند پاندا ، ترول، بانتی هانتر و.... برای اینکه در آحرین لحظه نتونه از دستت دربره silence کمک شماست ! ولی از اونجایی که هیچ هیرویی سایلنس و میس رو با هم ندارد باید آیتم های فوق رو بخری !نقل قول:
ببخشید اقای سام فیشر .سام فیشر همون شخصیت تو splinter cellنیست من که عاشقشم
وقتی میگم اتک برگردون خوب هیلشم باید بالا باشه دیگهنقل قول:
در ضمن تو به بشش چکار داری خودش اتک میکنه میمیره :31:
همین طوری که نمیشه بش رو بیخیال شد....؟ اونم کی Faceless
چون میمیری
...:10:
درست میگم؟؟؟؟؟؟؟؟:21::5:
میتونی امتحان کنینقل قول:
با وارچیف3تا اتک برگردون بزن
هیلتم ببر بالا
بعد برو درگیر شو ببین اگه اتک نکرد و مرد
حساب اینم بکن که آرمورت میره روی 20
سلام دوستان
اول - مرسی از همتون که کارتون درسته :7:
دوم - sam fisher 07 جان گفته بودن که هیچ هیرویی سایلنس و Miss رو با هم نداره درسته قبول دارم اما در ورژن 6.49 یه
ایتم اضافه شده در قسمت New Shop که سایلنس انجام میده من فکر کردم از اونم میشه استفاده کرد ولی شما باید از پول
یکی از ایتم هات بزنی تا اون رو بخری نظر شما چیه ؟ :13: راستی از Radiance و butter fly کدوم بهتره برای Miss ?
سوم- روش جناب Mrg رو امتحان کردم برای وارچیف عمل کرد اما برای Anti-mage و بقیه زیاد نه --مرسی-- :12:
چهارم- T-AVA_STATIC اونی که شما هم گفته بودید امتحان کردم Enchantress رو کشیدم خیلی خوب بود Tiny رو هم یه دست کشیدم خوب بود ولی زود می مرد فکر کنم به خاطر Armor کمش بود یا چیز دیگه ؟ :9:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان جدای از قدرت هروها با کدوشون بیشتر دوست دارید بازی کنید
من :
1-شدو شمن (میمیرم براش)
2-باچر
3-ویچ داکتر
4-سند کینگ
5-شدو فین
-ا- Shadow Shaman هیروی خوبی ولی حیف که اسپیدش کمهنقل قول:
بچه ها یکم در مورد kill گرفتن توضیح بدید به صورت کلی اگه میشه ؟ مثلا باید اول Slow کنی یا اخر کار
یه همچین چیزایی اگه میشه Hero هایی که دوست دارید بگید . مرسی
شدو شمن اسپیدش پایین هست ولی وای به روزی که به هرو برسهنقل قول:
اما وقتی براش تراول میزنی مشکل اسپیدشم حل میشه
من همیشه بعد از اینکه شیششو قوی کردم و رفرش بستم
1 تراول هم براش میبندم تا در اولی فرست بریزم رو تاورای هریف.
در مورد کیل گرفتن با شدو که عین آب خوردن تو بازی تیمی
میری هکسش میکنی
مار میریزی دورش نتونه فرار کنه
شکل میکنی
و برق میزنی
یا 1 روش برای ویچ داکتر اینکه با 1 هرویی که توانایی نگه داشتن هروی دیگرو داره میری
مثل اونایی که بولت دارن یا لول شیش باچر که خوب بتونن دمیج بزنن
بعد اکسترا میندازی رو هرو و اون هرو دیگه مرده مخصوصا اگه خود ویچداکترم 6 داشته باشه
ولی با باچر تستش کردم خیلی حال میده .
tiny ميمرد يا اون ؟نقل قول:
اگه تيني ميمرد ديگه آيتم بهتر از ازولت فكر نكم پيدا بشه براي تيني