مسعود جان من این عکسهایی که برای متال گیر گذاشتی رو نمی تونم ببینم
مشکل از سایت اپلودر هست یا از isp منه؟
اگه میشه یه تستی بکن
مسعود جان من این عکسهایی که برای متال گیر گذاشتی رو نمی تونم ببینم
مشکل از سایت اپلودر هست یا از isp منه؟
اگه میشه یه تستی بکن
مصاحبهای با کلیف بیلزینسکی در مورد صنعت بازی
چه بازیای انگیزه شد که شما به بازیسازی روی آورید؟
اولین بازیای که من در عمرم بازی کردم، "Space Invaders" بود که بر روی Atari 2600 اجرا میشد. ایده شکلگیری تصاویر بر روی صفحه تلویزیون برای من بسیار جالب بود ولی در ان هنگام اینقدر بزرگ نبودم که بفهمم این میتواند یه نوع شغل با حساب آید. اما عنوانی که مرا به شدت در فکر فرو برد بازی "Super Mario Brothers" بود. من حس میکردم چیزی در آن بازی است که تابحال کشف نشده است.
مهمترین اتفاق زندگی شغلی شما تا بحال چه بوده؟
من مجبورم که بگویم پردهبرداری از پروژه "Gears of War" در سال 2006 که بسیاری از مردم را شگفت زده کرد، در صدر لیست خواهد بود. امیدوارم که لحظهای اینچنینی، باز هم منتظرم باشند.
موفقترین پروژهای که تابحال بر روی آن کار کردهاید چه بوده؟
بازی Gears of War که تا کنون در دسته خود بیش از 5.5 میلیون نسخه فروخته است. ادامه این بازی نیز تابحال خوب عمل کرده و احتمالا رکود قبلی را خواهد شکست که البته فعلا نزدیک یک ماه است که عرضه شده.
به نظر شما مشخصه این دوران و این نسل از بازیها چیست؟
این نسل احتمالا دورانی خواهد بود که به صنعت بازی کمک کرد تا بازیبازهایی را که اخیرا بازیای انجام نداده بودند و یا کسانی را که تا بحال به هیچ وجه بازی نکرده بودند، به سوی خود بازگرداند. کسانی که این موضوع را بفهمند، راهی پیدا خواهند کرد تا آن را به سرمایه تبدیل کنند.
به نظر شما مشکلات و ایرادات صنعت بازی چیست؟
به نظر من ما باید در وحله اول تلاش کنیم، تا مخاطبان اصلی خود را راضی کنیم و در کنار آن، محبوبیت و گیرایی خود را برای جمعیت بزرگتر و عموم مردم نیز حفظ کنیم. مثلا اگر شما در حال ساخت یک شوتر حرفهای هستید، سعی کنید که آن را به سادهترین راه ممکن برای بازیبازها بسازید نه سادهترین راه ممکن برای بازیسازان و همه چیز را جذاب طراحی کنید.
چگونه در طراحی بازی خود، بازیبازهای غیرحرفهای را نیز در نظر گرفتید؟
ما همیشه به این نکته توجه میکردیم و تلاش میکردیم که بازیهایمان برای همه قابل دسترس باشد. ما معتقدیم که مود "Casual" واقعا کژوال( غیرحرفهای) است و در بازیای مثل Gears 2 ما درجههای سختی متفاوتی داریم که برای بازیبازهای متفاوتی ساخته شدهاند و همچنین سیستم خونریزی و خشونت بازی نیز برای کسانی که ازاین عناصر خوششان نمیآید، قابل تنظیم است.
نظر شما راجع به مود co-op در بازیها چیست؟
Co-op بهترین راهی است که در آن یک گیمر حرفهای میتواند به عصایی برای یک گیمر نه چندان حرفهای تبدیل شود. بازیهای مثل "Lego Star Wars"، "Gears" و "Halo" از بهترین نمونهها هستند. من فکر میکنم ما در دنیایی هستیم که مود co-op از یک " خوب است ولی ضروری نیست" به یک " باید باشد" در صنعت بازی تبدیل شده است.
طولانیترین زمانی که در یک بازی صرف کردهاید چقدر بوده؟ کدام بازی؟
من اولین بازی از سری "Zelda" را برای 24 ساعت پیاپی بازی کردم. از همان اولین صحنه بازی که یک آبشار را نشان میداد مجذوب موزیک و گیمپلی سحرآمیز آن شدم.
دوست داشتید که کدام یک از بازیها ساخته دست شما بود؟ چرا؟
بازی BioShock. زیرا من یکی از طرفداران پروپاقرص "System Shock" بودم و البته "Deus Ex". من عاشق محیط این بازی و آلمانهای RPG آن هستم.
عمر فروش "Gears 2" را چقدر پیشبینی میکنید و چه تعدادی DLC برای این بازی عرضه خواهد شد؟
ما امیدواریم که "Gear 2" برای چندین ماه آینده فروش مناسبی داشته باشد و به تازگی نیز مپ "Combustible" را در XBL قرار دادهایم. شروع و استارت یک بازی در هفته اول بسیار مهم است اما مهمتر این است که این بازی شاخ و برگ پیدا کند و در دست بازیبازان باقی بماند. DLCها ارزش آنلاین یک بازی را بالا میبرند، چیزی که در خرده فروشیها به دست نمیآید.
بازار بازیهای دست دوم چه خطری برای بازیسازان دارد؟
خیلی ساده است. ما ترجیح میدهیم که طرفدارانمان به جای بازیهای دست دوم، ازبازیهای نو استفاده کنند و با این راهکار مثبت، صنعت بازی را دلگرمتر کنند.
اکنون در حال انجام چه بازیای هستید؟
فعلا من مشغول بازی Fallout3 هستم. چند سالی است که بازیهای RPG انجام ندادهام و این اولین RPG است که واقعا مرا درگیر خود کرد. اتمسفر این بازی بسیار خاص و ویژه است و تلاش شما برای زنده ماندن در این محیط بسیار سرگرم کننده است.
اگر بازیساز نبودید، چه شغلی را ترجیح میدادید؟
خدا میداند... احتمالا در هالیوود مشغول انجام کاری بودم.
منبع:
کد:http://www.----------.com/game-news-1201.html
سلام
از stronghold جدید خبری نیست؟؟؟
من که عاشق این بازی هستم اومد منو خبر کنیدنقل قول:
البته من از سری Crusader خوشم میاد نه از بقیش...
کپکام لیست بازی های 6 ماهه ی اول 09 خودش رو با تاریخ عرضه معین کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Flock! (XBLA/PSN) - February
- Street Fighter IV (360/PS3) - February 20
- Dead Rising Chop Till You Drop (Wii) - February 27
- Neopets Puzzle Adventure (Wii/DS/PC) - February 27
- Resident Evil 5 (360/PS3) - March 13
- MotoGP (Wii) - March
- Bionic Commando (XBLA/PSN) - March
Hideo Kojima در حال متمايل شدن به بازار غرب !
Hideo Kojima خالق سري Metal Gear و مدير Kojima Productions به Famitsu اعلام كرد كه انها در سال 2009 همه چيز را بازسازي خواهند كرد و براي موفقيت جهاني به سمت بازار غربي متمايل خواهند شد.
Kojima مي گويد: " ما در حال حاضر , در حال بازبيني همه چيز هستيم. از استخوان بندي تيم , وسايل و ابزارمون و همچنين خدمه هايمان و به همين خاطر در حال ساخت Kojima Productions هستيم كه قابليت رقابت با خالقان خارجي و مراكز نرم افزاري را داشته باشد. به همين خاطر سال 2009 سال بسيار مهمي براي ما خواهد بود."
وي در ادامه مي گويد:" من متوجه شدم بازي هايي كه ما تا به حال ساخته ايم به صورت جهاني برگردانده و ساخته نشده است و من فكر كردم كه Kojima Productions بسازم كه بتواند با تمام سازنده هاي دنيا رقابت كند."
" من خيلي در اين مورد فكر كردم كه چگونه بازي هاي غربي موفق هستند. من از زاويه جهاني به اين موضوع نگاه كردم و متوجه نكاتي زيادي شدم. پس سال 2009 سال تغيير براي ما هست , سالي كه ما دوباره از صفر شروع خواهيم كرد."
"زماني كه شما بازي مي سازيد پول زيادي براي ان خرج مي كنيد.پس شما نمي توانيد بازي بسازيد كه فقط براي سليقه هاي ژاپني سازگار باشد. پس در 2009 ما رو مي بينيد كه در حال ادامه اين موضوع هستيم كه چگونه تيمي بسازيم كه دنيا را فتح كند."
منبع :
کد:http://www.----------.com/game-news-1208.html
لیست عناوین کپکام در نیمه اول 2009
کپکام لیست بازیهای پرستاره خود را برای نیمه اول 2009، بصورت رسمی تایید کرد و اعلام کرد که هفت عنوان بزرگ خود را حداکثر تا ماه ژوئن عرضه خواهد کرد.
بازی Flock در ماه فوریه عرضه میشود که در XBLA و PSN و همچنین برای PC موجود خواهد بود.
در بیستم فوریه، سری انقلابی Street Fighter یک بازگشت بسیار خوشایند را با Street Fighter IV تجربه میکند که این بازی نیز راه خود را بر روی 360 و PS3 باز خواهد کرد.
و اما 27 فوریه روز خوبی برای کنسولهای نینتندو خواهد بود. Dead Rising: CTUD برای Wii در نظر گرفته شده و همچنین عنوان زیبای Neopets Puzzle Adventure برای Wii، DS و PC عرضه خواهد شد.
گیمرهای سراسر جهان روز 13 مارس 2009 را بر روی تقویمهای خود نشانهگذاری کردهاند. در این روز بازی پرآوازه Resident Evil 5 منتشر خواهد شد. همچنین نسخه Wii بازی Moto GP نیز برای ماه مارس در نظر گرفته شده است.
و تکمیل کننده این لیست طلایی، بازی Bionic Commando خواهد بود. اولین دنباله رسمی برای یک بازی کلاسیک که حالا قدرت کنسولهای جدید در آن نفوذ کرده است.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19860
پرده برداری از بازی اختصاصی جدید PS3
مطابق با Dutch Official PlayStation Magazine یا مجله رسمی پلی استیشن آلمانی زبان در هفته جاری (میلادی) از بازی جدید اختصاصی سونی پرده برداری خواهد شد.
به گزارش سایت ps3center.net در این مجله نوشته شده که اونها در این لحظه نمیتونن اطلاعات بیشتری رو فاش کنن چون این یه پروژه سری هست.ولی اونها پروازی رو به لوس آنجلس خواهند داشت که گزارش کاملی رو برای ماه آینده مجله تهیه کنن.
منبع:کد:http://www.ps3center.net/news/2085/new-ps3-exclusive-to-be-unveiled-soon/
کپکام، نگران از بازیهای غربی
شرکت کپکام و یا بهتر است بگوییم، Jun Takeuchi، سازنده Rsei 5، نگرانی خود را از بازیسازان و عناوینی غربی بدین گونه ابراز کرده است:
" من در مورد تصمیمات اخیر بازیسازان غربی اندکی نگران هستم زیرا که آنها اکنون ژاپن را مورد هدف قرار دادهاند. در واقع ژاپن تنها بازار بزرگ دنیاست [که هنوز سبک و سیاق قدیم خود را حفظ کرده است]. واقعیت این است که استدیوهای غربی در حال ساخت بازیهای بزرگی هستند و قصد دارند که همچنان نیز به کار خود ادامه دهند".
او ادامه داد:" به نظر من این اصلا شایسته نیست که ببینیم بازیسازان ژاپنی، عناوینی میسازند که مردم ژاپن نمیتوانند از آن لذت ببرند".
" و اما... سال 2009 سرانجام بازی Resident Evil 5 را به خود میبیند و همچنین در این سال ما به مرحله بعدی صعود کرده و به سراغ پروژه بعدی خود میرویم. ما هنوز نگفتهایم که کپکام برای سال 2009 چه چیزی در چنته دارد و بزودی شما را سورپرایز خواهیم کرد".
منبع:کد:http://www.developmag.com/news/31024/Resident-Evil-5-producer-worried-about-Western-devs
صحبت هاي مسئول Remedy درباره Alan Wake
فروم Alan Wake كاملا شلوغ هست و MarkusRMD كه بيشتر جواب هاي رسمي اين فروم را مي دهد به سوالات زير جواب داده است.
ايا تمام Trailer بازي برگرفته از Engine شما بود ؟
Markus :بله تمام انها برگرفته شده از Engine بازي بود. افكت depth-of-field هم بعد ها براي بالاتر بردن و بهتر كردن جلوه هاي داستاني به كار رفته و اضافه شده بود.
براي Trailer شما از چه پلتفرمي استفاده كرده ايد ؟
Markus : خب PC . همچين عكس ها كه رزولوشن انها 1080P و داراي AA 4X بود و ما براي اينكه انها را در اينترنت قرار دهيم تا 720P انها را پايين اورديم. ما فقط چندين عكس از بازي را نشان داديم. افكت depth-of-field ما بعدا به براي جلوه هاي داستاني اضافه كرديم . ما همچنين مي خواستيم عكس هايمان قابل پرينت گرفتن هم باشه در حالي كه رزولوشن بالايي هم دارد. بازي براي X360 بسيار خوب به نظر مي رسد اما در 720P اجرا مي شود.
در يكي از عكس ها كه يك اتاق نشان مي دهد از افكت Depth-of-Field فوق العاده اي استفاده شده ايا Real-Time هست ؟
Markus : اون عكس از Trailer سينمايي بازي گرفته شده است. ما قصد استفاده از افكت Depth-of-Field براي بهتر نشان دادن داستان را داشتيم اما حداقل در حال حاضر اين به صورت يك offline post process خواهد بود. وگرنه عكس كاملا توسط Engine بازي رندر شده است.
شما مي تواني به ما به تاييد كني كه Alan Wake از تكسچر هاي بسيار بسيار حجيم استفاده مي كند ؟
Markus : تكسچر هاي بسيار حجيم( Ultra large texture) يك نوع تكنيك نيست. خيلي سخته گفتنش اما ما تكسچر ها در يك جفت مراحل جريان مي دهيم.
نظر Remedy در مورد X360 و PS3 ؟
Markus: من خوشحالم كه شما ها رو مي بينم انقدر براي اين پلتفرم ها احساس به خرج مي دهيد. نكته اول من هيچ وقت پلتفرم مشخصي را اعلام نكرده بوديم به جز اينكه بازي براي كنسول هاي نسل بعد عرضه مي شود. نكته دوم اين هست كه Microsoft فشاري را براي بدست اوردن حق انتشار بازي به ما وارد نكرد.
زماني كه اين تصميم گرفته شد بازي سازي براي PS3 يك مسئله ناشناخته براي بازي سازان 3rd Party در سال اواسط سال 2005 بود. در حالي كه PS3 امروزه بازي هاي خوبي دارد و دستگاه بسيار خوبي است اما هنوز بسياري از سازندگان اينطور ميگويند كه بازي سازي براي PS3 بسيار پر هزينه تر و اهسته تر از X360 است. ما مطمئنا هيچ مخالفتي با PS3 نداريم. و ما هنوز يكي از سازندگان بازي براي PS3 هستيم. اين يك تصميم بزرگ براي ما بود كه براي Alan Wake با يك ناشر first party همكاري داشته باشيم اما فكر ميكنم اين تصميم خوبي براي بازي و كمپاني بود.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19846
غزه را نجات بده!
در حالي كه اوضاع مردم غزه روز به روز وخيم تر مي شود و هر روز تعداد بيشتري از مردم بي گناه اين منطقه به خاك و خون كشيده مي شوند. شايد آرزوي هر كسي باشد كه بتواند به غزه رفته و در مقابل نيروهاي اسرائيلي بجنگد. اين امكان را بازي سازان اسرائيلي فراهم كرده اند!
يارون داتان برنامه نويس 34 ساله اسرائيلي، سازنده اصلي بازيي به نام Rising Eagle است. داستان اين بازي در سال 2040 اتفاق مي افتد و طي آن سربازان اسرائيلي به جنگ با كماندو هاي ايراني مي روند كه براي كمك به مردم فلسطين به غزه آمده اند! در اين بازي سه بعدي اول شخص كه بصورت آنلاين نيز انجام مي شود، شما قادر خواهيد بود كه در نقش يك سرباز ايراني يا اسرائيلي ظاهر شويد.
سازنده بازي مي گويد: ما خبرهاي اين بازي را براي الجزيره و ديگر شبكه هاي عربي خواهيم فرستاد و پيش بيني مي كنيم كه عرب ها در نقش سربازان ايراني ظاهر شوند!
در بازي صداي فرياد الله اكبر شنيده خواهد شد و تصوير رئيس جمهور ايران، محمود احمدي نژاد نيز بر روي ديوارها ديده خواهد شد. در تصوير نيروهاي اسرائيلي را مي بينيد كه در حال حمله به يك مسجد هستند. اگر براي دفاع از مردم غزه، سربازان ايراني و مساجد مسلمانان لحظه شماري مي كنيد، مي توانيد اين بازي را با حجم 1.3 گيگ از اينجا دانلود كرده و حساب سربازان بي رحم اسرائيلي را برسيد!
STORM BIRDS پیش از نمایش کنسل شد!!
به نقل از "گرگ کالورت" یکی از هنر پیشه گان شاغل در استودیو بازی سازی Juice Games یک بازی نبرد هوایی به نام STORM BIRDS که در این استودیو در حال ساخت بود به درخواست مالک استودیو یعنی THQ کنسل شد.این بازی قرار بود بر روی پلتفرم های PS3،PC وXBOX 360 عرضه شود اما THQ با بررسی وضعیت بازار و اینکه عرضه ی چنین عنوانی با ریسک زیاد همراه است از ادامه ی ساخت این بازی صرف نظر کرد.در آخرین پست هایی که کالورت در بلاگ شخصی خود فرستاده متذکر شده که سبک و سیاق بازی بسیار به Ace Combat و HAWX شبیه است.
Juice Games در سال 2006 توسط THQ خریداری شد و بهترین اثر این ستودیوی انگلیسی تا بحال سری ریسینگ Juiced بوده است.دو عدد Art Work و همچنین یک Intro Animation از بازی موجود میباشد(درون لینک قابل مشاهده هستند).
منبع:منبع اصلي:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19857
کد:http://www.shacknews.com/onearticle.x/56588
KillZone2 90 دقيقه موسيقي دارد.
Joris de Man آهنگساز تمامي قسمتهاي اين بازي و شماره جديد است.
Music4Games مصاحبه اي رو با ايشون داشته كه در اين مصاحبه به اين موضوع اشاره ميكنند كه:
دركل داخل بازي داراي 60 دقيقه موسيقي هست (كه در طول بازي ميشنويد) و 28 دقيقه موسيقي كه با اركستر نواحته شده براي Cutscence هاي بازي در نظر گرفته شده كه توي استوديوي Abbey Road ساخته شده. تمام موسيقي ها جديد هستند اما اين به اين معني نيست كه آهنگهاي قديمي رو نشنويد. كساني كه Helgast Theme رو دوست دارند از اين موضوع هيجان زده خواهند شد كه اون هنوز تو شماره ي دوم با يك تغيير جديد وجود داره.
براي ديدن متن مصاحبه به لينك زير برويد
کد:http://www.music4games.net/Features_Display.aspx?id=324
جزییاتی در مورد Operation Flashpoint 2
حدود 8 سال پیش و در سال 2001 بود که بازیای به نام Operation Flashpoint عرضه شد و در زمان خود به یکی از بهترین شوتر های بازار تبدیل شد که گیمپلی عمیق و گیرایی داشت. در این بازی که به سبک tactical shooter اجرا میشد شما در نقش سربازی بودید که وارد جنگ NATO و ارتش روسیه میشدید.
دنباله رسمی این بازی که Operation Flashpoint 2: Dragon Rising نام گرفته است توسط Codemasters، مدتهاست که در دست ساخت است. داستان این قسمت در جزیرهای نفتخیز در ضلع شرقی روسیه و شمال ژاپن اتفاق میافتد. در این بازی نیروهای ژاپن و روسیه بر سر بدست اوردن این جزیره، وارد جنگ میشوند.(البته چنین جنگی هیچگاه وجود خارجی نداشته).
تمامی سربازان، سلاحها، وسایل نقلیه و غیره... از روی مدلهای واقعی طراحی شدهاند و از جزییات بالایی برخوردارند. این بازی از نسخه ارتقا یافته موتور Neon-engine استفاده میکند. شایعات اخیر حاکی از آنست که این بازی در 27 مارس 2009 منتشر میشود.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19837
شخصیت پشت پرده Alan Wake
بازیگری به نام Ilkka Villi، دست راستش را بلند کرده و انگشتش را به سوی دوربین نشانه میرود، ابروهایش در هم کشیده میشوند و گوشه لبهایش کمی رو به پایین میروند، او تجسمی از Alan Wake است.
او چه شخصیتی دارد که باید به مدلی برای یک بازی تبدیل شود؟
Villi مردی 32 ساله و یک بازیگر فنلاندی میباشد که اخیرا در یکی از تئاترهای شهر کار میکرد. او در فیلمهای مانند Promise، Tali-Ihantala و Pelican-man ایفای نقش کرده است.
Alan Wake بازیایست که توسط استدیوی فنلاندی و خوش نام Remedy در حال ساخت است. این بازی از سال 2004 کلید خود و طرفداران بیشماری پیدا کرده که بیصبرانه در انتظارش هستند.
بازیهای سری Max Payne که در سالهای 2001 و 2003 منتشر شده بودند، چیزی بیش از 7 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش کردند و این موفقیت بزرگ، به شرکت کوچک Remedy انگیزهای داد که بدون فوت وقت به سراغ پروژه بعدی خود بروند.
Ilkka Villi میگوید:" شخصیت Alan Wake به عنوان یک نویسنده، از تمام جوانب مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حتی تهریشی که او دارد به خاطر هدف مشخصی برای او قرار گرفته است".
شروع ماجرا
وقتی که تیم Alan Wake برای اولین بار با Villi تماس گرفت، او در ذهن خود به شخصیتی شبیه به ماریو فکر میکرد. او اطلاعات زیادی در مورد بازیها نداشت و نمیدانست که قصد و هدف Remedy چیست.
او برای تست دادن آماده شد و وقتی که سازندگان گفتند که از او خوششان آمده، Villi وارد کار شد. آنها بازی Max Payne را به او دادند تا به خانه ببرد و بازی کند.
" من که خیلی مشتاق بودم، سریعا بازی راشروع کردم و چند ساعت بعد... اسیر آن شده بودم. تازه میفهمیدم که اتمسفر و جو یک بازی چقدر میتواند قوی باشد. گاهی حس میکردم که سرما در درون ستون فقراتم رخنه کرده است."
اولین باری که Villi برای برداشت صحنههای بازی دست بکار شد در ابتدای سال 2005 بود. او پس از آن چندین بار با Remedy ملاقات داشت که آخرین بار در بهار سال پیش بود. ایفای نقش در یک بازی ویدئویی قابل مقایسه با شغل بازیگری معمولی نیست. همه صحنهها در مقابل پردهآبی و در محیطی مجازی برداشت میشوند.
" در واقع باید بگویم که این شغلی است که شما مدام در حال قیافه گرفتن و اجرای ژستهای مختلف هستید. من روی یک صندلی مینشستم و چهرهام از جهات مختلف اسکن میشد. همچنین مسئولین حالتها و احساسات متفاوتی را برای موقعیتهای مختلف بازی نیاز داشتند. برای مثال وقتی که کارکتر در تنگنا بود و یا خطری او را تهدید میکرد و این یکی از قسمتهای پیچیده کار بود".
از سوی دیگر او اظهار میکند که به خاطر قبول این پروژه بلند پروازانه بسیار خوشحال است.
" شما در فنلاند غیر ممکن است که بتوانید پروژهای سینمایی به این عظمت بدست آورید. فیلمهای فنلاندی به هیچ وجه چنین گستردگی و توزیع وسیعی ندارند".
اگر همه چیز خوب پیش برود، Villi و Alan Wake بزودی محبوب میلیونها بازیباز در سراسر جهان خواهند شد.
" من پوسترهای Alan Wake را در نمایشگاههای مختلف بازی که در سالهای پیش برگزار میشدند، دیدهام. من فکر میکنم این بازی بهترین جایی است که من میتوانم در آن تجربهای شبیه به عناوین هالیوود داشته باشم".
Villi تنها بازیگر فنلاندی پروژه Alan Wake میباشد و بقیه بازیگران و حتی صداگذاران از ایالات متحده خواهند بود.
کابوسهای یک نویسنده
Villi در طول این پروژه ارتباط نزدیکی با Sam Lake، نویسنده بازی داشت و در مورد شخصیت Alan Wake و دنیایی که در آن زندگی میکند با هم بحث و تبادل نظر میکردند. Same Lake همچنین اولین کسی بود که Max Payne را به دنیای بازی آورد. او میگوید Max Payne استیلی شبیه به فیلمهای ماتریکس و John Woo دارد که با اتمسفر فیلمهایی شبیه Noir مخلوط شده است. نتیجه کار یک بازی سینمایی و اکشن بیسابقه و عالی بود که به خوبی تا انتهای خط رفت.
او توضیحات دیگری در مورد AW میدهد: این بار بازی Alan Wake شبیه به یک سریال تلوزیونی خواهد بود. ایده این بازی مانند یک فصل سال است که چرخه روز و شب، تغییرات را در آن بوجود میآورند. در این زمینه Alan Wake شباهتی به مکسپین ندارد و یک open world به تمام معناست.
جزییات بازی با دقت در خفا و دور از دسترس نگهداری شدهاند و حتی Ilkka Villi نیز داستان بازی را نمیداند. سایز و اندازه دنیای Bright Falls در کلاس و رتبه صنعت فیلم می باشد و شما با دنیایی بسیار وسیع روبرو خواهید بود.
پایان
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19872
Resident Evil 5 and Star Ocean 4 Xbox 360 Bundles
Microsoft دو hardware packages مخصوص که در سال 2009 عرضه خواهد شد معرفی کرد...این دو bundles برای بازی های *Star Ocean 4 و Resident Evil 5 میباشد.
اطلاعات این bundle ها به شرح زیر میباشد!!!
نام bundle این بازی Xbox 360 Arcade Star Ocean 4 Premium Pack میباشد که شامل یک 360 Arcade و خود بازی و Live Arcade Omniverse Disk.همچنین یک قاب و و گزیده هایی از موزیک های بازی.قیمت این bundle حدودا 28,725 yen میباشد که شما میتوانید این را با قیمت 24,800 yen خریداری نمایید (ژاپن)
و اما این bundle که شامل یک 360 60 گیگابایتی یک هدست و Biohazard 5 Deluxe Edition که قبلا خودم در مورد این Edition تاپیک زده بودم که در یک کیس فلزی به همراه soundtrack CD.این bundle قاب ندارد و قیمت ان 34,800 yen اعلام شده است ..
برای عکس های بیشتر به منبع مراجعه کنید
کد:http://www.andriasang.com/e/articles/2009/01/06/star_ocean_and_biohazard_x360_bundles/
- 1. FIFA 09 (EA)
- Call of Duty: World at War (Activision Blizzard)
- Mario Kart Wii (Nintendo)
- Need For Speed Undercover (EA)
- Dr Kawashima’s Brain Training (Nintendo)
- Wii Play (Nintendo)
- Quantum of Solace (Activision Blizzard)
- Professor Layton and the Curious Village (Nintendo)
- Tomb Raider Underworld (Eidos)
- Wii Fit (Nintendo)
سیستم مورد نیاز Alan Wake
در طی تماسی با Remedy سوالاتی در مورد سیستم مورد نیاز برای اجرای AW از مسئولین پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:
آیا Alan Wake فقط بر روی ویندوز ویستا اجرا میشود؟ اگر اینگونه است، چرا؟
مسئولین Remedy بدین گونه جواب دادند:" ما تایید میکنیم که Alan Wake بازی انحصاری Vista و X360 میباشد. ما میدانیم که برخی از افراد واکنشهای تندی نسبت به این موضوع انجام خواهند داد اما این یک تصمیم کلیدی برای ما بود که به ما کمک میکند بهترین بازی ممکن را بسازیم.
تمرکز بر روی پاتفرمهای کمتر بدین معنیاست که بازی بهتری عرضه خواهد شد. با رفتن به سمت ویستا ما دیگر مجبور نیستیم که بازی را برای هر PC با مشخصات پایین نیز سازگار و هماهنگ کنیم. این تمرکز، تکنولوژی و کیفیت طراحی بازی را بالاتر میبرد".
چه سیستمی برای اجرای بازی Alan Wake نیاز است؟
" فعلا مشخصات دقیقی وجود ندارد ولی شما به یک PC قدرتمند و البته ویندوز ویستا نیاز دارید. Remedy گفت که یک سیستم با CPU Intel Core 2 که تا 3.73Ghz اورکلاک شده باشد، در کنار یک GeForce 7900GTX میتوانند بازی را با تنظیمات نسبتا معمولی اجرا کند.
Remedy گفت:" قطعا Alan Wake بر روی هیچ پردازنده تک هستهای اجرا نخواهد شد. پایین آوردن تنظیمات تا درجه آخر و اورکلاک کردن CPU نیز نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه بسیار خطرناک بوده و تجربه زیبای بازی را نیز حرام میکند.
این بازی محاسبات فیزیکی بسیار بالایی دارد. از انجایی که از موتور فیزیک Havok استفاده کرده است، این بازی از کارت فیزیک جداگانه استفاده نخواهد کرد و همه پردازشها بر عهده CPU میباشد. مارکوس گفت حتی در یک CPU دوهستهای، تقریبا بیش از 80 درصد یکی از هستهها برای پردازش فیزیک بازی استفاده میشود.
ما قویا پردازشگرهای 4 هستهای را برای اجرای این بازی پیشنهاد میکنیم. بسته به موقعیت بازیباز در Brightfalls، گرافیک در برخی از مراحل به شدت سنگین میشود. بهرحال تا انتشار سیستم قطعی باید صبر کنید."
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19889
استفاده بیشتر Naughty Dog از SPU های PS3 !
Uncharted Drake's Fortune جزو بهترین عناوین PS3 از نظر گرافیکی است .
محیط سرسبز و طبیعت باشکوه و انیمیشنهای کاملا پویا و عالی از مشخصه های این بازی است که میتواند همه رقبای خود را به کنار بزند و Uncharted هنوز هم واقعا فوق العاده به نظر میرسد . البته با توجه به عناوینی نظیر MGS4 و بازیهایی مثل Killzone 2 و Heavy Rain که در راه هستند این بازی تحت شعاع قرار گرفته است .
اما این مسئله مانع سعی Naughty Dog در پیشرفت دادن و اصلاح کردن Uncharted 2 نشده است.
در جدیدترین مصاحبه رئیس این کمپانی Christophe Balestraدرباره اینکه چه طور میتوانند این کار را انجام بدهند صحبت کرد .
"Uncharted از 30 درصد SPU های PS3 استفاده میکرد و اینبار قصد درایم که از تمام قدرتش استفاده کنیم " "! this time we’re maxing it out"
اینکار اجازه خواهد که محیطی بهتر و پویاتر و پرجزئیات تری داشته باشیم و بتوانیم انیمیشنهای صورت و بدن واقعی و باور پذیرتری طراحی کنیم .
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19887
کد:http://www.edge-online.com/magazine/uncharted-2-uncovered?page=0%2C2
Magna Carta: Crimson Stigma براي X360 معرفي شد !!
Softmax يكي از سازندگان معروف كره اي كه تبهرشان در ساخت بازي هاي JRPG است اعلام كرد قسمت جديد سري Magna Carta براي X360 به صورت انحصاري عرضه خواهد شد.
اين شماره كه سومين قسمت از سري Magna Carta است با نام Magna Carta : Crimson Stigma شناخته مي شود. هنوز اطلاعاتي از بازي منتشر نشده اما گمان مي رود شركت Atlus بازي را در اروپا و امريكا منتشر خواهد كرد.
دو شماره قبلي بازي به نام هاي Magna Carta و Magna Carta: Tears of Blood براي PC و PS2 ساخته شده بودند و اين اولين بار است كه يك شماره اين سري براي سري كنسول XBOX عرضه مي شود.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19881
اولين اطلاعات از I Am Alive
بازي I Am Alive يكي از جنجالي ترين بازي هاي امسال Ubisoft خواهد بود. مجله GamesTMدر شماه جديد خود اولين اطلاعات را درباره اين بازي فاش كرده است.
هر چند اين بازي به طور رسمي در E3 2008 معرفي شد و در همان زمان توانست جايزه بهترين Trailer نمايشگاه E3 را از سايت Game Trailers دريافت كند اما مدتي قبل از شايعه شده Jade Raymond تهيه كننده بازي Assassin's Creed در اين پروژه حاضر خواهد بود. Alexis Goddard تهيه كننده ارشد بازي بلاخره اين شايعه را رد كرد و اعلام كرد كه Jade Raymond هيچ دخالتي در اين پروژه نخواهد داشت.
Darkworks تيم سازنده اين بازي كه به خاطر دو بازي Cold Fear , Alone in The Dark : The New Nightmare سابقه دارند قصد دارند اين دفعه يك بازي بسيار واقعي تر را تحويل خريدارن دهند.
Alexis Goddard مي گويد:" خرابي و بدبختي يك موضوع تكراري براي صنعت سرگرمي از بدو تولد ان بوده است. ما جدا نمي خواهيم چنين موضوعي را تكرار كنيم بلكه قصد مخلوط كردن چندين عنصر با هم را داريم. بيشترين كاري كه ما انجام ميدهيم اين است كه شما را به ياد چيز هاي جالبي كه ديده ايد و يا شينده ايد مي اندازيم. Robert Neville در فيلم I Am Legends به تدريج انسانيت و عقل خود در فاجعه نيويورك از دست داد. در The Day After Tomorrow و War of the Worlds شما ديديد كه شهر هاي غرب چگونه توسط يك نيروي نامشخص از هم پاشيدند."
Goddard همچنين بازي را با Armageddon , Titanic , Cloverfield , Jericho , Lost مقايسه كرده است. داستان بازي درباره فردي به نام Adam Collins است. بعد از زلزله مهيب و غير طبيعي شيكاگو وي بايد به دنبال دوست دختر خود بگردد و به قدر كافي بازمانده پيدا كند تا توجه نيرو هاي دولتي را به خود جلب كند. Goddard معتقد است لحظه به لحظه game play اين بازي چيزي است كه تا به حال تجربه نكرده ايم. و انها بسياري از سنت هاي موجود را تغيير داده اند.
وسايل به خصوص اسلحه و مهمات بسيار كم ياب تر از ديگر بازي هايي هست كه تا به حال بازي كرده ايد. حتي كمتر از ميزان استفاده در بازي هاي survival horror مثل Resident Evil. هدف اصلي بازي كسب كردن وسايل مورد نياز براي زنده ماندن است. وسايلي همچون بطري اب و ... . در بازي اب به عنوان يك وسيله شفا دهنده استفاده مي شود.
" مبارزه يكي از راه هاي روبرويي با گروه هاي خشن است اما كمتر مي شود اين روش جواب دهد. ما كاري در بازي كرديم كه بازيكنان ترغيب به استفاده از تاكيك و احتياط كردن شوند. شما در بازي ممكن است يك shotgun پليس را پيدا كنيد كه خالي از گلوله است. اما چه كسي جز شما متوجه ميشود كه اسلحه خالي است ؟ شما مي توانيد با اين كار موجب ترس افراد شويد و وسيله مورد نظر خود را تامين كنيد."
با توجه به اينكه اين بازي يك بازي FPS است و عواملي شبيه استفاده بسيار كم از اسلحه باعث مي شود بسيار شبيه Mirror's Edge به نظر بيايد. اين در حالي است Goddard معتقد است I Am Alive مي بايست يك بازي FPS باشد تا به شما همه چيز را منتقل كند.
" ما مي خواهيم بازيكن واقعا متوجه قدرت طبيعت شود و حس كند خطراتي كه توسط خراب شدن ساختمان و ويراني به وجود مي ايد چگونه است. حس اين كه هرج و مرج چگونه است و هيچ ]چيزي به جز زوايه ديد اول شخص ( first-person ) اين حس به شما منتقل نمي كند."
I Am Alive براي PC , X360 , PS3 در تاريخ نامشخصي از 2009 عرضه خواهد شد.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19886
تاریخ عرضه بازی انحصاری 360 یعنی Ninja Blade مشخص شد
این بازی در ژاپن در تاریخ January 29 منتشر میشه
و برای اروپا در Q1 2009 منتشر میشه
قسمت هاي جديد Rainbow Six و Ghost Recon به زودي تاييد مي شوند !
Ubisoft اماده است كه قسمت جديد از سري بازي هاي Tom Clancy يعني Ghost Recon , Rainbow Six را معرفي كند.
طبق گفته هاي منبع مخفي سايت CVG هر دو اين بازي ها در اواخر امسال توسط Ubisoft معرفي خواهد شد و اين احتمال هست كه بازي هاي بعد از Christmas عرضه شوند. در حال حاضر چيزي كه معلوم نيست كه ايا اين دو بازي دنباله Ghost Recon Advanced Warfighter و Vegas هستند يا اينكه يك شماره جديد در اين سري هستند.
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 دو سال پيش و Rainbow Six Vegas 2 كمتر از يك سال است كه عرضه شده اند.
منبع :
کد:http://www.----------.com/game-news-1216.html
سیستم مورد نیاز برای اجرای Dawn of War II اعلام شد.
THQ سیستم مورد نیاز برای اجرای جدیدترین عنوان RTS خود یعنی Dawn of War II که توسط Relic در حال ساخت است را اعلام کرد.
Minimum Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* 1 GB RAM (XP), 1.5 GB RAM (Vista)
* A 128MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 6600 GT / ATI X1600, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
Recommended
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* AMD Athlon 64×2 4400+ or any Intel Core 2 Duo
* 2 GB RAM (XP and Vista)
* A 256MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 7800 GT / ATI X1900, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
این عنوان در February 23 برای PC منتشر میشود.
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19894
کد:http://www.videogaming247.com/2009/01/07/dawn-of-war-ii-pc-specs-released/
مجله EGM تعطیل شد، 1UP فروخته شد
Ziff Davis یک ناشر آمریکایی و یک شرکت اینترنتی میباشد که در 1927 در شیکاگو تاسیس شد. دیشب Ziff Davis با توجه به شایعات اخیر، واقعیت را مشخص کرد و اعلام نمود که این کمپانی، صنعت بازی را کنار گذاشته است( هم در بخش Media و هم Publishing ) در حالی که متاسفانه مجله معتبر EGM نیز تعطیل شد و امتیاز سایت 1UP نیز به UGO Entertainment فروخته شد. در این میان بیش از 30 تن از کارکنان این کمپانی نیز اخراج شدند.
Jason Young سرپرست اصلی Ziff Davis میگوید:" این معامله به ما اجازه میدهد که ما قرضها و بدهیهای خود را ادا کنیم از این پس تمرکز اصلی خودمان در کار بر روی PC Magazine قرار دهیم".
" ما از اعضای تیم 1UP که مدتهاست در خدمت ما بودند تشکر میکنیم، از همکاری آنها کمال قدردانی را داریم و امیدواریم که آینده موفق و سربلند باشند".
EGM حدود 20 سال سابقه کار داشت.
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19891
کد:http://www.videogaming247.com/2009/01/07/ziff-davis-quits-egm-closed-1up-sold/
Sega’s Rising Dragon PS3 & Sony’s Limited Edition Resident Evil 5 PS3
Ryu Ga Gotoku 3: Rising Dragon Bundle
این باندل شامل یک PS3 80 GB و بازی Ryu Ga Gotoku 3: Rising Dragon میشود که به قیمت 45,980 ین ($495) در ژاپن به فروش خواهد رسید .
همچنین سگا روی بدنه این PS3 عکس زیبای اژدها را هکاکی کرده است.
پ.ن: Ryu Ga Gotoku 3 (همان Yakuza 3 است که در ژاپن با اسم این اسم شناخته میشود
Limited Edition Resident Evil 5 PS3
این باندل نیز شامل یک PS3 80 GB و 2 دسته Dual shock 3 و بازی RE5 میشود به قیمت 48,980 ین ($525) به فروش خواهد رسید.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19892
cheater های بازی Left 4 Dead از بین خواهند رفت !!!
با توجه به زیاد شدن cheater ها در بازی Left 4 Dead پچی خواهد امد که از کار این افراد جلوگیری خواهد کرد..
طبق گزارش هایی که مردم در مورد چیت زدن افراد در online mode داده اند قرار است پچی عرضه شود که این چیتر ها را شناسایی کند...
با این پچ دیگر کمتر کسی میتونه چیت بزنه که این پچ یا اپدیت هم برای Xbox Live و هم pc خواهد امد...
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19897
کد:http://www.consolemonster.com/newspost.php?id=0000004705
من چند جا خواندم x360 ffxiii برای اسیا تایید شد این خبر درسته ؟
بله درستهنقل قول:
من چند جا خواندم x360 ffxiii برای اسیا تایید شد این خبر درسته ؟
خیلی وقته تایید شده
XboX360 از مرز 28 ميليون گذشت !
طبق گفته شركت Microsoft سال 2008 بهترين سال از بدو تولد كنسول XBOX بوده است. در حال حاضر 28 ميليون XboX360 به فروش رفته كه امار بسيار عالي براي اين شركت هست. تعداد كاربران شبكه XBOX LIVE هم به 17 ميليون نفر رسيده است
منبع :
کد:http://www.----------.com/game-news-1213.html
Bioshock 2 قبل از Bioshock 1
اخیرا پستی در فروم Bioshock 2 فرستاده شده است که طبق آن به نظر میرسد که Bioshock 2: Sea of Dreams یک prequel برای قسمت اول این بازی باشد[ یعنی وقایع قسمت دوم قبل از Bioshock 1 اتفاق میافتند].
همچنین تصویری از یک بیگ ددی با شکل و شمایلی جدید و لباسی متفاوت نشان داده شده است. فرستنده این پست معتقد است که بیگ ددی در این تصویر یک سلاح جدید در دست دارد، کلاه خود جدیدی به سر دارد و کپسولهای پشت سر او کوچکتر شدهاند.
در تماسی که وبسایت VG247 با 2K Games برقرار کرد، آنها توضیحاتی بدین شکل را ارائه کردند:
" آن تصویر مربوط به Bioshock 1 میباشد که در E3 سال 2006 به نمایش درآمده بود. کسی که این مطلب را نوشته یا نمیدانسته و تا تعمدا این کار را کرده".
و اما وقتی در مورد اینکه قسمت دوم یک prequel برای قسمت اول می باشد سوال شد، آنها گفتند:" فعلا که چیزی بصورت قطعی اعلام نشده است ولی تا چند وقت دیگر اطلاعات جدیدی عرضه خواهد شد".
Bioshock: Sea of Dreams در اواخر 2009 عرضه خواهد شد
منبع :
کد:http://www.----------.com/game-news-1217.html
- World Of Warcraft: Wrath of the Lich King
- The Sims 2 Double Deluxe
- Spore
- Left 4 Dead
- The Sims 2 Apartment Life
- Fallout 3
- Call Of Duty: World At War
- World Of Warcraft Battle Chest
- The Sims 2 Mansion & Garden Stuff Exp.
- Bejewled Twist
Halo از مرز 25 ميليون گذشت !!
ديشب Robbie Bach از Microsoft در همايش CES 2009 واقع در Las Vegas اعلام كرد كه فروش مجموعه بزرگ Halo از 25 ميليون نسخه گذشته است. وي همچنين اعلام كرد ميانگين بازي كردن هر فرد با Halo 3 در Xbox Live حدود 150 ساعت است.
وي هچنين اعلام كرد كه Halo Wars در تاريخ February 28 براي امريكا عرضه خواهد شد. دمو اين بازي هم در February 5 در Xbox Live قرار خواهد گرفت. وي در اخر اضافه كرد كه Halo 3 : OSTD حتما در سال 2009 عرضه خواهد شد.
منبع :
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19915
ساخت عینک سه بعدی توسط Nvidia
این عینک اطلاعات دو بعدی صفحه مانیتور شما را به تصاویر سه بعدی تبدیل میکند. این وسیله توسط اینفرارد کار میکند و توسط درگاه اینفرارد با کارت گرافیک شما ارتباط برقرار میکند. این وسیله توسط شرکت Nvidia در این ماه با قیمت 199$ عرضه میشود.
منبع:کد:http://www.gamespot.com/features/6202819/index.html?tag=topslot;thumb;2#
Mass Effect 2 بزودی ظاهر خواهد شد
امروز روز خوبی برای طرفداران 360 بود. طبق گزارش CMPevents, دنباله بازی Mass Effect که یکی از نقش آفرینیهای زیبای کنسول 360 و کاری از BioWare بود، در GDC 09 رونمایی خواهد شد.
مدیر پروژه و طراح بازی، از طرف BioWare گفتهاند:" تیم سازنده Mass Effect هم اکنون در حال کار بر روی مراحل بازی هستند تا بتوانند کیفیت بازی را هر چه بیشتر، بالا ببرند."
فعلا هیچ تاریخ عرضهای برای این بازی مشخص نشده است.
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19923
کد:http://www.videogaming247.com/2009/01/08/mass-effect-2-to-appear-at-gdc-09/
همکاری اسکوار انیکس و یوبیسافت
طبق مذاکراتی که اخیرا بین SE و UBI در جریان بود، از این به بعد این دو شرکت همکاری نزدیکتری با هم خواهند داشت که بر اساس آن اسکوار انیکس میتواند تعدادی از عناوین یوبیسافت را به بازارهای ژاپن نیز تعمیم داده و در آن جا منتشر کند.[ فعلا مشخص نیست کدام بازیها].
Yoichi Wada، رییس اسکوار انیکس گفت:" به خاطر همکاری با گروه مجرب یوبیسافت حالا ما میتوانیم بازیهایی با کیفیت بالا که محبوب بازارهای جهانی باشند را خلق کنیم. از این پس علاوه بر اینکه بر روی بازیهای ژاپنی پسند کار میکنیم، حضور خود را در صنعت بازی به عنوان یک کمپانی کلینگر و مورد پسند عام نیز تثبیت میکنیم".
" بازار جهانی بازیهای ویدئویی در صورتی میتواند به رشد و ترقی خود ادامه دهد که مشتریانی از مناطق جغرافیایی گوناگون وگونه و نژادهای مختلفی را در کنار خود داشته باشد".
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19916
کد:http://www.videogaming247.com/2009/01/08/square-enix-and-ubisoft-strike-japan-deal/#comments
2K: تا پنچ Bioshock دیگر نیز میتوانیم بسازیم
Christoph Hartmann رییس 2K در دیداری با MCV توضیحاتی در مورد بازی Bioshock داد که در زیر میخوانیم:
وی گفت:" چون Bioshock یک بازی داستان محور میباشد، سوال اساسی که ممکن است در ذهن هر کسی پیش آید این است که: این بازی چقدر میتواند ادامه داشته باشد بدون اینکه افت کیفیت پیدا کند و به چیزی شبیه به فیلم ماتریکس تبدیل شود".
" اولین فیلم ماتریکس بسیار عالی بود، دومین قسمتش عجیب بود و سومین فیلم از سری ماتریکس.. خودتان میدانید...".
" حالا بیایید نگاهی به Star Wars بیندازیم. این عنوان نیز مثل Bioshock، نبرد بین خوب و بد را به نمایش گذاشته است. اگر ما همه چیز را به خوبی انجام دهیم و سعی کنیم نوآوریهای بهجا و درستی را در بازی اعمال کنیم، در آینده میتوانیم 6 قسمت از بازی Bioshock را داشته باشیم، همانطور که Star Wars این کار را با موفقیت انجام داد".
" اما در این راه باید کاملا مراقب باشیم که خودمان عامل شکست خود را فراهم نکنیم. من نمیخواهم اسم ببرم ولی مثلا در سالهای گذشته یکی از کمپانیها، بازیهای ریسینگ بسیار خوبی عرضه میکرد. آنها به کارشان ادامه دادند هر سال یک عنوان از این بازی را منتشر کردند و وقتی که شما به امتیازات آن بازیها نگاه میکنید، تعجب میکنید که واقعا چه بلایی سر این عنوان در آوردند. واقعا تاسف انگیز است".
Bioshock 2 Sea of Dreams برای اواخر سال 2009 در نظر گرفته شده است.
منبع:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19920
پروژهای مخفی برای PS3/360
وبسایت شرکت بازی سازی Volatile Games تو یکی از صفحه های خودش خبر از چند پروژه سری داده که برای 360 و ps3 در حال ساخت هست و این بازیها ظاهرا همگی در سال 2009 عرضه خواهند شد.
کد:http://www.volatilegames.com/secretproject/
توی این سایت تک دموهایی از سه بازی گذاشته شده که ممکنه مربوط به این پروژه های مخفی باشن.
این عکسا مربوط به این تک دموها هستن:
Continental Hotel:
Triple A Shooter - Crime Scene:
Eagle King
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19921
کد:http://oxcgn.com/2009/01/08/volatiles-secret-360ps3-un-named-triple-a-shooter/#more-9764
Lionhead :تاریخ انتشار DLC وpatch بازی Fable II نزدیک است
سخنگوی شرکت Lionhead به videogaming247.com قبلا گفته بود که تاریخ انتشار DLC وpatch این بازی تاخیر خورده است ولی او الان میگوید تاریخ انتشار Knothole Island نزدیک است..
"انها میگویند که ما به تاریخ انتشار DLC و همچنین به انتشارpatch نیز نزدیک هستیم"
Knothole Island قبلا از تاریخ December به January تاخیر خورده بود...
همچنین این شرکت امروز سایت خود را اپدیت کرده و گفته است که در انگلیس به درجه platinum رسیده است...به این معنی میباشد که این بازی در این کشور 300000 نسخه فروخته است و این بازی RPG پنجمین بازی بوده که فروشی سریع داشته است (انگلیس) {البته بازی هایی که بعد این بازی امدند در این امار قرار نگرفتند}
منبع:منبع اصلی:کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=19898
کد:http://www.videogaming247.com/2009/01/07/lionhead-very-close-to-fable-ii-dlc-release-date-and-patch/
از رزیدنت اویل 5 خبری نیست؟