من این فریمور رو زدم اما این وب کنسول 525نیست همون معمولی هست؟نقل قول:
Printable View
من این فریمور رو زدم اما این وب کنسول 525نیست همون معمولی هست؟نقل قول:
کدوم رو زدی ؟ پس این دوستمون چطور زدن ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله باید اکستندر تهیه کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو زدم اصلا باندها رونمایش نمیده فقط همون گزینه های tdو fdهست
نقل قول:فریمور 196 ایرانسل + webui مودم b525 سازگار و کامل با امکانات عالی :بر روی شبکه tdd هم تست شده و سازگاره با نمایش علامت + در شبکه tdd
بعد انتقال فریمور حتما مودم رو ریست کنید
زبان پیش فرض روسی هست از قسمت تنظیم زبان بر روی انگلیسی قرار دهید
سرعت فریمور هیچ تفاوتی با نسخه اصلی 196 ایرانسل ندارد .
لینک دانلود :
بله همینو زدم و خبری از باندها نیست ضمنا با لودری که داخل اموزشها گذاشتید زدمنقل قول:
شما زحمت بکشید دوباره فایلو بهمراه لود که100درصد اطمینان ازش دارید رو قرار بدید
پست بالا ویرایش شد و توضیحات و لینک اضافه شدنقل قول:
سلام دوستان ، خسته نباشید . من دیروز سعی کردم یک مودم Tfi60 ایرانسل ورژن ۱۹۶ رو آنلاک کنم همه چی به خوبی پیش رفت اما وقتی کار تموم شد با هیچ سیمکارتی کار نمی کنه و می گه سیمکارتی داخل دستگاه نیست . چندین بار فریمور های مختلف از جمله ویرایش سوم و ورژن ۱۹۲ و ۱۹۶ و ورژنی که جناب saber73 تهیه کردن رو زدم ولی بازم هیچ سیمکارتی نمی خونه . حتی با آموزش هایی که توی انجمن توسط دوستان عزیز برای nvram داده شده بود nvram رو هم ویرایش کردم و انتقال دادم اما تاثیری نداشت. البته من فقط imei و سریال نامبر رو ویرایش کردم. آیا کار دیگه ای هست که به ذهنتون برسه؟؟ یا اینکه به فکر مشکل سخت افزاری باشم؟ البته من قبلا ۲ تا مودم دیگه برای دوستانم آنلاک کرده بودم و مشکلی از نظر لحیم کاری و بقیه چیزها ندارم. اساتید انجمن اگر راهنمایی بفرمایند ممنون می شم:n16::n28:
با کدوم روش و کدوم فریمور انلاک کردید؟ قبلش سیم کارت ایرانسل راحت کار میکرد ؟ موقع انجام انلاک چه سیم کارتی رو مودم گذاشته بودید یا اصلا سیم کارت نگذاشته بودید ؟نقل قول:
با روش دوم آنلاک کردم و از فریمور ویرایش سوم برای آنلاک استفاده کردم. قبلش ایرانسل راحت کار می کرد. موقع انجام آنلاک سیمکارت همراه اول روی مودم گذاشته بودم.
نقل قول:
ا روش دوم آنلاک کردم و از فریمور ویرایش سوم برای آنلاک استفاده کردم. قبلش ایرانسل راحت کار می کرد. موقع انجام آنلاک سیمکارت همراه اول روی مودم گذاشته بودم.
از سامانه همتا با استفاده از imei مودم یک استعلام بگیرید اگر همه چی درست بود مودم شما نیز مثل چند نفر از دوستان دیگه دچار مشکل عدم شناسایی سیم کارت شده و من اطمینان میدم مشکل 100 درصد نرم افزاری هست . این جور مشکلات فقط با فلش مودم توسط پروگرامر یا جی تگ حل میشه . به نظر من موقع انلاک بخشی یا یکی از پارتیشن های فلش که مربوط به شناسایی سیم کارت هست آسیب می بینه .نقل قول:
سلام صابر جان. شما و دوستان که تجربه خوبی دارید و مخصوصا اینکه دیدم توی 4pda هم فعال هستید، چرا نمی چسبید به آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت؟ از روس ها هم کمک بگیرید.نقل قول:
یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا قیمت آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت، ۱۵۰ هزار تومن هستش؟ احتمال داره بخاطر تعویض قطعه برای آنلاک باشه؟
چه کسی انلاک مبین نت رو انجام میده ؟ من تا جایی که پرسیدم و اطلاعات دارم چون ورژن این مودم 5 هست نمیشه آنلاک کرد یعنی کسی به کلیدهای این ورژن دسترسی نداره و عمومی نشده مگر نه الان تو همین فروم روسی حداقل یه خبری به بیرون درز پیدا میکرد که راهش پیدا شده . وقتی لودر بسته بشه مثل مبین نت 196 دیگه هیچ جور نمیشه رو مودم فریمور زد به غیر خود همون فریمور یا نسخه جدیدی که خود اپراتور مبین نت بیرون بده اونم از طریق فست بوت فکر کنم بشه انتقال داد یا tr069 خود اپراتور . الان فقط کلیدهای ورژن 5 رو میخواد تا از طریق اون بشه مودم رو انلاک کرد .نقل قول:
همتا رو هم الان چک کردم و مشکلی نداشت، کسی که فلش بکنه سراغ دارید شما؟ من دکمه تشکر ندارم و همینجا ازتون تشکر می کنمنقل قول:
داخل انجمن نمیدونم کسی باشه . باید مرکزی رو پیدا کنید که کارش تعمیرات مودم باشه اینگونه مراکز فلش دامپ مودم ها رو دارن و میتونن راحت مودم رو با پروگرامر فلش کنن .نقل قول:
نقل قول:
ممنون از لطفتون، پس دنبال تعمیرکار مودم می گردم:n40:
اسم نمی برم ولی همون استادی که برای اولین بار روش انلاک tfi60 رو منتشر کرد. فکر کنم در جربان باشی. توی پست های قبلی هم یه نفر جواب داده بود که روش مقرون به صرفه وجود نداره ولی در کل انجام میشه.نقل قول:
تلگرامی باش چت کردم و گفت باید مودم رو برام بفرستی.
مگه برگشته ایران؟نقل قول:
نه برنگشته! قبلا باش چت کردم. امروز که دوباره بهش گفتم؛ گفت که ایران نیستم.نقل قول:
برای مبین نت فقط کد اپراتور رو نشون میده نه اسمش رو! مگه برای اپراتورهای ایران ویرایش نشده؟نقل قول:
این عکس مال خودتونه. 196
یه پیشنهاد دارم.:n02:
اگه وقتشو داری روش های ویرایش فریمورها رو آموزش بده! همراه با نرم افزارهای مربوطه. فکر کنم با لینوکس انجام میشه.
اگرم وقت نداری، یه تاپیک توی فروم 4pda معرفی کن.
باتشکر
تاپیکش رو توی همین انجمن پیدا کردم.نقل قول:
لطفا تاپیک با همین موضوع توی فروم 4pda معرفی کنید.
نقل قول:
heyf shod hamun ruzi ke mikhastam barash modem befrestam az iran raft
hadaghal be yeki yad midad miraft puli modem unlock mikard
مستر سکریت منظورتون هست ؟نقل قول:
در اسرع وقت این قسمت رو درست میکنم و جایگزین میکنم . فقط الان عکس دادید سیم کارت tdd مبین نت هست درسته ؟ در مورد آموزش ویرایش هم من فقط از راهنمایی های آقای بلوچی و اموزشی که در انجمن قرار دادن استفاده کردم . اموزش ویرایش فریمورها .نقل قول:
الانم اگر واقعا راهی داشته باشه میشه انجام دادنقل قول:
نهایتش اینه که قسمت سخت افزاری رو توضیح میده خودمون انجام میدیم
اون کارایی هم که باید تو نرمافزار و سیستمی انجام بشه با ریموت دسکتاپ میشه انجام داد
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
بلهنقل قول:
بله ،tdd مبین نتنقل قول:
نقل قول:
ویرایش
لینک دانلود جایگزین لینک قبلی شد بالا
زبان روسی حذف شد. زبان پیش فرض انگلیسی
زبان فارسی اضافه شد و سایر زبان ها به جز عربی حذف گردید
نمایش نام اپراتورها اصلاح گردید
نمایش نوع شبکه (lte (4G به 4G تغییر یافت و همچنین نمایش (+LTE CA (4G به +4G تغییر یافت جهت هماهنگی با زبان فارسی در نمایش صحیح .
علامت + که در tdd ایرانسل دریافت میکنید به صورت ثابت هست یا نه موقع دانلود و فشار بر روی شبکه ظاهر میشه ؟ یعنی وقتی مودم روشن هست ولی نت رو قطع کردید. در این حالت هم نمایش داده میشه یا نه ؟نقل قول:
من ازشون پرسیدم مبین نت انلاک میشه و شما انلاک میکنید جواب دادن نه متاسفانه و حتی من ایشون رو از نزدیک ملاقات کرده ام و افتخار آشنایی باهاشون رو دارم و 19 سال در محل زندگی ایشون و شهر ایشون هم زندگی کرده ام . و دو بار مودم فرستادم برا تعمیر و انلاک .نقل قول:
ثابت هستش.نقل قول:
اسکرین شات رو پیام خصوصی براتون میفرستم. گفنم که حتی قیمتش نسبت به ورژن 192 ، 100 هزار تومن بیشتره.نقل قول:
اگر علامت ثابت باشه پس فقط یک علامت هست که من جاشو بلدم کجا اضافه کردن و هیچ ارزشی ندارد و باز خبری از تجمیع واقعی نیست . علامت حتما باید موقع قطع بودن نت و حالت بلا استفاده نشان داده نشه و فقط موقع رد و بدل ترافیک اونم پیوسته مثل دانلود باید ظاهر بشه و در حقیقت تجمیع کنه .نقل قول:
پاسختون رو در پیام خصوص دادم .
نت رو قطع کردم.نقل قول:
تشکر از شما . پس 100 درصد الکی و غیر واقعی هست و خبری از تجمیع در TDD هم نیست . ای ایرانسل ناقلا:n23: . یک قسمتی هست داخل WEBUI مربوط به net type اونجا راحت میتونید 4G+ سهله 5G+ هم اضافه کنید و همینطوری ثابت بمونه :n02:نقل قول:
خیلی دوس دارم مودممو آنلاک کنم ولی نه لحیم کاری بلدم نه چیزی از اینهمه پستهای متفرقه حالیم میشه.و اینکه میترسم چون ریسکشم بالاس با این قیمت فضاییش .مودم رو برای بازی آنلاین خریدم سرعت دانلود راحت تا صد مگم میره رو ولی پینگش یه مقدار بالاس و توی بازی انلاین اذیت میکنه حتی رو سیم td.کسی اگه باهاش انلاین میزنه بگه بعد انلاک کردن مودم تغییر محسوسی توی پینگ یا snr یا پایداری مودم ایجاد میشه یا نه؟
آنلاک فکر نکنم به پینگ یا snr ربط داشته باشه اکثر فریمورها از نظر شبکه با هم فرقی ندارن و عملکرد یکسان دارن . شما 196 ایرانسل داشته باشید تمومه و با tdd ایرانسل میتونید پینگ خوبی داشته باشید . مگر اینکه وضعیت نت منطقه شما خوب نباشه .نقل قول:
امشب با سیم کارت ایرانسل و همراه اول با موبایل A7 و مودم I60 تست سرعت زدم با فریمور 196 آخری که دادین نه 196 قبلی!نقل قول:
تست سرعت برای سیم کارت همراه اول با هردو دستگاه تقریبا یکی بود( حدود 42) و فرقی نداشت. موبایلم البته فروجی پلاس رو نشون میداد ولی مودم نشون نمیده برای همراه اول!( عجیبه که برای FDD و TDD ایرانسل نشون میده.!)
ولی تست سرعت برای سیم کارت ایرانسل کاملا متفاوت بود! موبایلم سرعت 70 تا 80 میداد ولی مودم سرعت 20 میداد. علامت فورجی پلاس رو هردو نشون میدن.
این دیگه چه مدلیه؟ مگه میشه برای یکی تجمیع کنه ولی برای اون یکی نه؟
سیم کارت ایرانسل fdd علامت + نشون میده ؟ و سرعت با همین سیم کارت fdd رو موبایل 80 بود و رو مودم 20 ! من اصلا ندیدم کلا این مودم رو شبکه fdd + رو نشون بده البته واقعی یعنی بیاد و بره نه اینکه ثابت بمونه .نقل قول:
بله با سیم FDD هم پلاس رو نشون میده ولی ثابت. تست هر سیم با هر دستگاه سه بار انجام شد برای اطمینان بیشتر.نقل قول: