صفحه مشترکینش هم بالا میاد فکر کنم مشکلش حل شدهنقل قول:
Printable View
صفحه مشترکینش هم بالا میاد فکر کنم مشکلش حل شدهنقل قول:
سرویس پلاس و سرویس معمولی توی سرعت دانلود هیچ تفاوتی ندارن فقط از لحاظ قیمت فرق دارننقل قول:
سرعت دانلود هر منطقه متفاوت هست ولی میانگین ۵ مگابایت در ثانیه هست
نه مشکل از این نبودنقل قول:
قضیه این بود که با دو تا یوزر مختلف وارد تنظیمات مودم میشدم و با دو یوزر جدا مثلا وی پی ان رو خاموش روشن میکردم
فقط با ی یوزر انجام دادم و الان درست کار میکنه
pptp متاسفانه رو مبین نت اصلا برای من جواب نمیده فکر میکنم جلوش رو بستن
تو گوشی هم وصل نمیشه
مودم که هیچ
به هرحال اخرش تونستم وصل بشم :))
بچه ها مودم من slc هست الان
توصیه میکنید مودم رو عوض کنم و مودم دیگه ای جز جیبی بگیرم؟
قیمت اون مدلی که مد نظرتون هست رو هم لطفا بگید
مرسی
نقل قول:
سلام
برای بنده وضعیت سیگنال مطلوب زیاد نیست
اما قطعی اصلا ندارم
سرعت دانلود حداکثر ۲ مگابایت بر ثانیه دارم
وضعیت پایداری کیفیت شبکه مطلوب است .
کسی از دوستان چیز پی ان روی مودم فعال کرده؟
من هرچی دانلود میکنم حجم کم نمیکنه :n02:
صداشو درنیار :n02:نقل قول:
نه اون که به روز بشه میبینی چقدر حجم ازت پریده !!!نقل قول:
دفعات پیش که وارد حساب کاربری نمیشد ولی اینترنت همچنان برقرار بود . در واقع قبل از اینکه چنین مشکلی پیش بیاد چیزی از مدت طرح من باقی نمونده بود ولی با این حال در تمام مدتی که سیستم اکانتیگ قطع بود همچنان اینترنت داشتم و استفاده میکردم . بعد از اینکه مشکل ورود به حساب کاربری برطرف شد و یکی از طرح ها رو انتخاب کردم هیچ چیزی ازش کسر نشد یا حجمی ازش نپرید به خاطر استفاده های قبلی .نقل قول:
الان هم فکر نمیکنم با برطرف شدن مشکل سایت ، چیزی کم کنن به خاطر استفاده های قبلی . نهایت از طرح فعلی من که یکماهه هست کم میکنن که مهم نیست . به همه هم پیشنهاد میکنم در این زمانی که مشکل هنوز هست طرح پرحجم انتخاب نکنن .
ممنون بابت توضیحنقل قول:
مشخص نشده کی درست میشه ؟ دارند چیکار میکنند دقیقا؟
مشکل مبین نت مثل اینکه برطرف شده . بابت استفاده های قبلی هم هیچ حجمی کسر نشده .
این قسمت جزییات کارکرد درست کار میکنه یانه؟ چون توی سه روز زده 500 مگ استفاده کردم اما 4 گیگ کم کرده !؟
آقا سلام به همگی, من همین دیشب مودم TD-LTE رو گرفتم هم آنتنش طرف ما اوکیه پینگشم مشتیه, یه سوال که خیلی درگیرم کرده این گیگ پک ها رو از کجا میشه خرید ؟ توی پنل جایی برای خریدش نداره فقط نوشته که این هست, ولی انگار غیر فعاله :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علت بروزرساني پنل كاربري، فعلاً خريد و فعال سازي گيگ پك ممكن نيست. ولي انگار ميشه حجم اضافه خريد كرد.نقل قول:
حالا بازم بهتره با پشتيباني تماس بگيريد.
لطفا مدل مودمی که به شما دادند رو بگید اگه عکس بدی که عالی میشهنقل قول:
کسی اطلاع داره قیمت و حجم این گیگ پک ها چه قدر هست ؟
واسه همه اولش خیلی سرعتش خوبهنقل قول:
بعد کم کم ....
الان مبین نت چه مودمی میده ؟ اگه B612 باشه میشه رو شیار دوم سیم کارت همراه اول گذاشت برا نت FD ؟ 612 حالتی داره که سر ساعت نت TD قطع بشه بره رو FD ؟
مودم B612 شیار دومی نداره و اون قابلیت مورد نظر شما رو هم نداره .نقل قول:
در مناسبت های خاص مثل نوروز یه سری گیگ پک میذارهنقل قول:
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
بله من pp2p فعال کردمنقل قول:
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
داداشا :
1- در صورتی که طرح 360 فعال کنن فقط اگر دکل مبین نت انتن نده میتونیم از همراه اول استفاده کنیم یا امکان انتخاب شبکه به دلخاهمون وجود داره ؟ مثلا اگه دکل مبین نت انتن بده میشه اگر مودممون انلاک نبود بازهم fd رو انتخاب کنیم ؟
2- من هر جا تعرفه های تی دی رو نگاه کردم اکثرا 100 گیگش بالای 150 تومنه مخصوصا ایرانسل .الان تنها جایی که زیر 100 تومنه مبین نته .من هم به همین امید میخام مبین نت بخرم .به نظر شما ممکنه چند وقت دیگه مبین نت هم گرون کنه یا همینقد میمونه ؟
3-سرعت سرور خارج توی مبین نت چه جوریه ؟ به اندازه ی داخله ؟
سلام.. از تهران کسی سیمکارت مبین نت داره برای فروش ؟
نقل قول:
سلام
۱- در صورتی که شبکه مبین نت تحت پوشش نباشد یا حتی اگر باشد شما می توانید بین شبکه همراه اول و مبین نت انتخاب و متصل شوید
۲- بله تعرفش فعلا خوبه و مدتهاست من این تعرفه که می فرمایید رو دارم میبینم .
کیفیت:
بنده راضی هستم سرعت ۴-۵ مگابایت بر ثانیه و شبکه کاملا پایدار
الان چه مودمی میدن و باید حتما طرح ورود رو بگیریم اول ؟ من سالانه 1000 گیگ با 2000 شبانه بخوام بگیرم باید حتما اول طرح ورود بگیرم ؟
اگه برای بار اول هست که میخاین از مبین نت استفاده کنید بله حتما باید از طرح های ورود استفاده کنید و بعد از پایان این طرح میتونید از سایر طرح ها استفاده کنیدنقل قول:
نوع مودم بستگی به موجودی شرکت و نمایندگی داره ولی میتونید قبل از نصب با نصاب نمایندکی هماهنگ کنید که مودم مورد نظرتون رو بیارن
اگه مبین نت در منطقه انتن نده حتما از مودم بی ۶۱۲ که قابلیت طرح ۳۶۰ زو داره نصب میکنه
لازم به ذکر مودم بی ۶۱۲ هواوی در حال حاضر کمیاب و با قیمت بسیار بالایی خرید و فروش میشه
اقا در راه خدا یکی که 360 داره یه تست از سرور داخل و خارج روی دکل همراه اول برام بزاره .دم همتون گرم
خرید با طرح ورود خیلی زور داره راه دیگه ای نیست فوت کوزه گری چیزی دوستان بلدن یاد بدن ؟نقل قول:
مودم و سیم کارت دست دوم هم میتونید پیدا کنیدنقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
قبلا به مناسبت های مختلف این شرکت ... بهم چند گیگ هدیه داده بود و گفته برو قسمت هدایا فعالش کن. الان میخوام فعالش کنم اما قسمت هدایا اصلا وجود نداره ظاهرا. داستانش چیه این؟
هدایا رو اگه فعال نکنی استفاده کنی بعد از یه مدت حذف میشن انگار. برا منم همینطور بود.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان اینجور که من از کامنت ها متوجه شدم اگه طرح ۱۲ ماهه فعال کنی میتونی به دکل همراه اول وصل بشی، درسته؟ (چون الان مبین نت توی محله مون پوشش نداره میخواستم ببینم میشه کاریش کرد یا نه)
اگر تا به حال مبین نت نداشتید میتونید موقع خرید بگید طرح 360 رو براتون فعال کنند تا هم از همراه اول بتونید استفاده کنید و هم از مبین نت ، برای استفاده از 360 (همراه اول) الزامی به خرید طرح یک ساله نیست و میتونید سه ماهه هم بگیرید .کلیه طرح های خریداری شده ی اینترنت شما از مبین نت خواهد بود قیمت ها همونی هست که توی سایت مبین نت زده .فقط برای طرح 360 در صورتی که در شهرهای تحت پوشش مبین نت باشید (حتی اگر منطقه شما پوشش نداشته باشد )حدودا 100 هزار تومان اضافه تر از شما دریافت میشود و اگر در شهر های تحت پوشش نباشید با همان هزینه ای که در سایت هست طرح 360 فعال میشه.نقل قول:
من مودم و سیمکارت مبین نت رو دارم و این یک سال گذشته توی اهواز ازش استفاده میکردم، الان آوردمش شیراز ولی محلهمون پوشش نداره (اما شیراز کلا جزو شهرهای تحت پوشش هست). الان بخوام این طرح۳۶۵ رو فعال کنم چیکار باید کنم؟ توی پنل مبین نت که چیزی ندیدم.نقل قول:
خودتون که نمیتونید فعال کنید ، باید به عوامل مجاز فروش که لیستشون توی سایت مبین نت هست مراجعه کنید یا همون جا براتون فعال میکنند یا کارشناش میفرستن چک کنه اما در هر صورت باید حداقل 100 تومن بابت فعال سازی طرح 360 بدید .اگر سرویس فعالی هم ندارید که هزینه ی سرویس هم جداست و جزو این 100 تومن محسوب نمیشه .در حال حاضر چون مکان فعلی شما با ادرسی که موقع ثبت نام دادید متفاوته و شرکت فقط ادرس اولیه رو قبول داره نمیدونم چقدر باهاتون همکاری میکنه ولی احتمال زیاد توی همون نمایندگی طرح 360 رو براتون فعال کنن.نقل قول:
دو تا سوال داشتم:نقل قول:
1) 100 تومن هزينه رو فقط يكبار پرداخت ميكنيم براي طرح 360 يا اينكه هر دفعه براي هر طرح بايد پرداخت بشه؟
2) من الان اشتراك يكساله مبين نت دارم، آيا ميتونم بدون تغيير طرحم و اينكه بخوام مودم و سيمكارت رو تحويل بدم و از اول ثبت نام كنم، همين طرحم رو تبديل كنم به 360 يا نه؟ مثلاً اگر تغيير آدرس داشته باشم و برم جايي كه خود مبين نت آنتن نده ولي همراه او آنتن بده
ممنون
1-هزینه فقط برای فعال سازی طرح 360 هست که یک بار پرداخت میکنید و ارتباطی به هزینه ی سرویس های حجمی خریداری شده ندارد.نقل قول:
2-از طریق نمایندگی های مجاز نباید مشکلی باشه احتمال زیاد فعال میکنن .
دوستان اینجا کسی از این سرویس برای گیم و PS4 استفاده میکنه؟ پینگ و نت تایپ چطوریه؟
سوال دوم اینه که کسی میدونه این طرح هایی که توی سایت مبین نت میفروشه مثلا نوشته مودم رومیزی با 100 گیگ ترافیک سه ماهه ، این طرح مودمش چه مدلیه ؟ هیچ جا مدل مودم رو ننوشته!
برای من امروز آورد b612 بود خیلی هم همراش داشت فکر کنم همین مدل رو دارن. سیگنال خوبی نمیداد محل من کنسل کردم .نقل قول: