دوست عزیز رجوع شود به پست زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز رجوع شود به پست زیرنقل قول:
دوست عزیز، این پست مربوط به کار نکردن اینترنت هست نه مودم. مشکل اینجاست که ویندوز 10 اصلاً مودم 3372 را شناسایی نمیکنه. فلش را شناسایی میکنه ولی مودم را شناسایی نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان ایا راهی وجود داره که من مودمHuawei B68L همراه اول رو انلاک کنم تا بتونم از سیمکارتهای دیکه هم استفاده کنم اگه راهی هست لطف می کنید بگید ممنون میشم.
دوستان من میخوام برم مودم 3372 بگیرم ایا تضمینی هست که حتمی بتونم انلاک کنمش در ضمن فریمور رو چرا اپدیت می کنن
والا منم همین مشکل شما رو داشتم.فلش شناسایی میشد به عبارت دیگه یه ایکون توی مای ماکپیوتر میومد در صورتی که باید وقتی فلش وصل می کنیم مستقیم بره ادرس ای پی مودم رو باز کنه نه اینکه بره توی مای کامپیوترنقل قول:
شما همون تنظیمات رو انجام بده مشکلت رفع میشه
فقط یه فایل اتوران هست که وقتی فلش رو وصل می کنی به کامپیوتر باید بار اول نصبش کنی
سلام دوستان
ی مشکل عجیب پیدا کردم، یک دستگاه مودم e8372 گرفتم، ولی وقتی سیم ایرانسل میزارم سایت بالا نمیاره،
فقط تلگرام کار میکنه و واسه بالا اوردن اینستا یا وب باید وی پی ان یا فندق شکن بزنم.
عجیبه کلی ولی با همراه اول اینجور نیست.
خود گوشی هم تو اون نقطه با سیم ایرانسل مشکلی نداره...
ممنونم
dns رو به شکل دستی به چهار تا هشت یا چهار تا 9 تغییر بدیدنقل قول:
خوب مشکل اینه که توی مای کامپیوتر هم چیزی نشون نمیده. فقط پایین صفحه گوشه سمت راست آیکون فلش میاد ولی توی ما کامیپوتر اصلاً چیزی نمایش داده نمیشهنقل قول:
والا دیگه نمی دونمنقل قول:
امیدوارم دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن
سلام و خسته نباشيد
مودم E5377T از عراق اوردم
ميزنه sim lock چيكار بايد بكنم درست شه
سلام
یدونه e3372 هست
آقا میزنم یو اس بی اصلا تشخیص نمیده اشتباه آبدیت زدم
چی کنم ؟؟؟
:n41::n01:
سلام
یدونه e3372 هست
آقا میزنم یو اس بی اصلا تشخیص نمیده اشتباه آبدیت زدم
چی کنم ؟؟؟
:n41:
مودم 8372 هواووی دارم برای جلوگیری از هک شدن این تنظیم درست هست یا خیر
دوستان گرامی با سلام ی مشکلی دارم کسی اگر تجربه رفعش رو داشته کمک کنه لطفا
من ی مودم D-Link DWR-953 Wireless LTE Modem Router دارم که ی فرکانس 2.4 گیگا داره و ی 5 گیگا الان فرکانس 5 گیگ رو گوشی موبایل میاد ولی با وجود اینکه ی کارت شبکه خیلی قویASUS USB-AC68 Dual-band AC1900 USB 3.0 Wifi Adapter with Included Cradle گرفتم ولی بازم ندارمش رو پی سی در حالی که بقیه شبکه های 5 گیگ مودم های دیگه رو پیدا میکنه فریموری هم ظاهرا بر این مودم نیموده بنظرتون مشکل از چیه؟
اینم لینک محصول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ۸۳۷۲ هواوی دارم و رو تبلتم برنامه هواوی های لینک نصب کردم و موقع لاگین شدن پسورد ورودی مودم رو میزنم این پیغام رو میده مشکل از چیه؟
روی pc چک کن ببین چه اروری میدهنقل قول:
دوستان این مدل ایرانسل آنلاک میشه یا نه ؟
مودم USB 3G هوآوي مدل E8231
درود دوستان
به تازگی یک مودم LH92 ایرانسل(کارکرد و آنلاک) گرفتم اما از سرعت دانلود راضی نیستم.
در شرایط برابر با گوشی سونی با 2 خط آنتن دهی, میتونم با سرعت حداقل 5 مگ بر ثانیه دانلود داشته باشم.
با همون سیم کارت و با مودم LH92 با 4 خط آنتن دهی سرعت از 3 مگ فراتر نمیره. بین 2 تا 3 است.
هر دو مورد متصل به سیستم هست, اولی هات اسپات گوشی و دومی وای فای مودم.
و هر دو روی 4G از نت همراه اول.
از چه روشی میشه سرعت مودم رو افزایش داد؟ حد این مودم همینه یا مشکل داره؟
وایفای مودم شاید ضعیف باشه
با سیم وصل کن
و اینکه شاید رو گوشی به ۴جی پلاس وصل باشی
اما این مودم ۴جس پلاس نداره
دوست عزیز برای مودم با مشخصات زیر:
IMEI 862870021216851
Serial Number K7YBY14B04004472
Product ID 52302121
Product Model E8231S-2
Model E8231s-2
End of warranty 2015-01-11
Country:IR
کدآنلاک ورژن دو رو ابتدا تست کن در صورت بروز مشکل تلگرام پاسخگو هستم
0938-983-2783
IMEI 862870021216851
Model E8231s-2
Unlock Code v1 37276521
Unlock Code v2 11965476
Unlock Code v3 32932135
New Hash 86c55cdbbc38a3361f281d9c9ac53664
Old Hash 39115330f9c949fcaf83a5fa9f7fc4d1
Flash Code 38543945
برای کلیه مودم ها کد آنلاک بصورت رایگان وجود داره کد قفل شبکه رو نسوزانید درصورتی که مودم شما مشکل نرم افزاری پیدا کرده:----->>>
آپدیت و آنلاک توسط دانگل DC_Unlocker با حداقل هزینه انجام می شود
تلگرام:
09389832783
کد آنلاک رو از سایت :
url: fastunlocker.in/huawei-unlock-code-calculator-free.html
با وارد کردن ایمیل مودم می تونید دریافت کنید در صورت بروز مشکل یا سوال از طریق تلگرام در این خصوص پاسخگو هستم.
0938-983-2783
[QUOTE=saber73;9027220]دوستان این مدل ایرانسل آنلاک میشه یا نه ؟
مودم USB 3G هوآوي مدل E8231
دوست عزیز برای مودم با مشخصات زیر:
IMEI 862870021216851
Serial Number K7YBY14B04004472
Product ID 52302121
Product Model E8231S-2
Model E8231s-2
End of warranty 2015-01-11
Country:IR
کد آنلاک ورژن 2 رو ابتدا تست کنید
IMEI 862870021216851
Model E8231s-2
Unlock Code v1 37276521
Unlock Code v2 11965476
Unlock Code v3 32932135
New Hash 86c55cdbbc38a3361f281d9c9ac53664
Old Hash 39115330f9c949fcaf83a5fa9f7fc4d1
Flash Code 38543945
درصورت بروز مشکل از طریق تلگرام به ما اطلاع دهید
ببین در قسمت setting network میتونی رو شبکه 4g قفل کنی و سپس تست بگیری در ضمن دانگل دریافت کننده پی سی از چه نوع و چه مارکی هستش .نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم الان مودم داره تجمیع فرکانس میکنه یا نه
نقل قول:
اینجا مشخص نمی کنه
داخل پنل مودم علامت + میاد
با سرعت 125 مگ قطعا داری پلاس می گیری
امروز ی چرخی تو بازار زدم و ی مودم B525کارکرده پیدا کردم به قیمت ۳۰۰ گرفتمش و ی تستی با ی سیم کارت 4.5G زدم فقط اینکه چرا سرعت اپلودم نسبت به دانلود اختلافش زیاده بنظرتون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم TF-i60 انلاک میشه که بشه از سیم همراه اول هم استفاده کرد و اگر انلاک شد قابلیت TDD از کار میافته یا نه ؟
فعلا تا این لحظه خبری از انلاکش نیست
ی مودم انلاک خوب بخرید بهتره تا لاک ها
مودم TF-i60 انلاک میشه که بشه از سیم همراه اول هم استفاده کرد و اگر انلاک شد قابلیت TDD از کار میافته یا نه ؟
مبارکه بالاخره خریدی سرعتت هم خوبه قیمت خوبی هم گرفتینقل قول:
بله سلامت باشین قیمت خوب داد منم گرفتم ۴۸ ساعتم مهلت تست دادش ی جفت انتن تی پی لینک 8db هم داشتم وصل کردم این شد نتیجه دیگه عمرا سراغ اون TDLTE بیخود و مسخره برم حیف پول بود واقعا و افتضاح
توی پنل مودم B525 قسمتی برای وارد کردن کد USSD نیست
راهی نیست بشه این گزینه رو بهش اضافه کرد؟
سلام و عرض ادب
مودم huawei 5577s 932 دارم که متاسفانه برای ورود به تنظیمات مودم پسورد رو فراموش کردم و کلید ریست سخت افزاری هم کار نمیکنه موندم چیکار کنم
دوستان راهی میدونید پیشنهاد بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام به همگی وقتتون بخیر ، چند ماهی میشه مودم E5186s-22a از سایت مودم مــارت خریدم خیلی هم راضی بودم و هستم ، خب اولین باری که اپدیت انجام دادمچون ناشی بودم صدمه زدم ، چیزی نگذشت تا کلی اپدیت دیگه امتحان کردم تا بلاخره به درجه استادی رسیدم و خیلی راحت پارامترهای nvram رو مینوشتم تا مشکلم حل بشه ، خب بگذریم تقریبا اخرین ورژن اپدیت استفاده میکنم , چندتا سوال داشتم که دوستان بگن ایا راه حلی براش هست یا نه
مورد اول اینکه نمیشه برای دستگاها و اشخاصی که به مودم وصل میشن سرعت و محدودیت تعیین کرد؟ Download Speed limit
مورد دوم راهی هست که بدون اتصال تلفن با کابل rj11 به مودم بشه از voice یا همون تماس با سیمکارت داخل مودم استفاده کرد؟ مثال از طریق وای فای به گوشی
مورد اول خیلی واجب تره ، مثال من اندروید باکسم رو میخوام سرعتش فول باشه ولی کاربرا رو خیلی کمتر،مرسی
مودم 8372 هووای رو ب کلگی شارژ ی امپر میزنم هم باز داغ میکنه و روزی بالای 12ساعت تو برق هست راه بهتری سراغ دارید که اسیب نبینه؟
رفقا ممنون میشم ج بدیدنقل قول:
دوست عزیز هیچ مشکلی بوجود نمیاد و داغ کردن این مدلها عادی میباشد ضمنا سعی کن شارژر اصلی +2امپر استفاده کنید مخصوصا همون مدلهای هواوینقل قول:
ممنونم پس مشکلی پیش نمیاد مداوم استفاده بشهنقل قول:
چون گفته بودن دو امپر بیشتر داغ میکنه ی امپر گرفتم و تغییر نکرد پس همون قبلی رو استفاده میکنم
شارژر های گوشی های هواوی خودشون 1.5 امپر هستن ...نقل قول:
فرقی نمیکنه با همون 1امپر هم مشکلی پیش نمیاد اکثرا مدلهای مشابه چه با باطری چه دانگل های بدون باطری داغ میکنن....
حتی گوشی هم داغ میکنه