سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
اگر مدرک ببریم حداقل تا چه سرعتی می تونیم بگیریم
Printable View
سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
سلام
تنظیمات gprs از همون قدیم که تنظیم کرده بودم،بود،wcdmaمیزنم من،هاشمیه هستمنقل قول:
فردا یا پس فردا شاید بشه وصل شدنقل قول:
هر وقت تست کردی وصل شد خبر بده! :n02:
ایرانسل هیچ چیز در این باره نگفتهنقل قول:
فعلا که سرعت باز هست
من يك مصاحبه از رئيس سازمان تنظيم مقررات ديدم كه گفته بود اپراتورها ميتونن سرعت رو باز كنن همونطور كه ايرانسل أين كار رو كردهنقل قول:
من irancell 3g رو پیدا میکنم ولی وقتی وصل میشم،شبکه فقط edge میشه.نزدیک دکل هم تست کردم همینجوری بود
علتش چیه؟
من هم اون سمت ها تست کردم قطع شده کلا. فکر کنم ایرانشُل واسه تیلیغ بعضی جاها قطع میکنه بعضی جاها وصل چون خودش میدونه ظرفیت پوشش همزمان ایران که هیچ تهرانم نداره واسه اینکه جاهایی که جدید راه افتاده تبلیغ کنه این کارارو می کنه و تو تلویزیون داره تبلیغ نسل سه و چهار میکنه . پریشب یه بسته از من دزدیدن بعدش یکی دیگه فعال کردم رو دستم باد کرده. به هر حال دزدی شاخ و دم نداره!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
کتاسفانه الان تعرفه خاصی نداره قانون جنگله یه جا قطع یه جا وصل یه روز برعکس میشه یه جا خوبه سه جا داغون.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین چند روز سودی هنگفتی کرده ایرانسل
تبلیغ میکنه نسل جدید سراسر ایران؛خیلیا بسته میخرن ولی در حالی که اصلا زیر
پوشش نیستن خیلیا زیر پوشش هستن بسته میخرن به خیال نسل سه ولی یا قطه یا سرعتش مثل نسل دو هست،پس ایرانسل داره با یه تیر دو نشون میزنه؛از طرفی کسی نمیتونه شکایتی چیزی بکنه چون میگه هنوز کامل راه اندازی نشده:n07:
آره نمونه اش خود من که با 3g وصل بودم و خبر نداشتم میخواد قطع بشه . بسته 1گیگا بایتی شبانه گرفتم بعدش کلا قطع شد و 1 کیلوبایت هم از 1 گیگابایت شبانه نتوستم مصرف کنم و 1000 تومان سوخت شد!!! حرومش باشه ایرانسل!!! :n27:نقل قول:
ایرانسل با این کارش میتونه تحول خیلی بزرگی توی اینترنت کشور بوجود بیاره چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت.
شبیه همون تحولی که چند سال پیش بوجود آورد که بعد از مدت ها انحصار شرکت ارتباطات سیار (همراه اول کنونی (حتی دنبال گذاشتن یه اسم قشنگ هم نرفته بودن چون نیازی به این کار نمیدیدن) ) توسط ایرانسل شکسته شد و مردم برای اولین بار لگو Google رو توی صفحه گوشیشون دیدن ( به شخصه چه ذوقی میکردم اون موقع)
انحصاری که باعث شده بود برای فعال کردن sms سیم کارت، مالک اون باید با سند و مدرک پا میشد میرفت مرکز مخابرات و با پرداخت هزینه فعالش میکرد، انحصاری که باعث شده بود قیمت سیم کارتی که توی کشور های دیگه رایگان توزیع میشد اینجا مثل بازار خودرو چنان دلال بازی براش بوجود اومده بود که قیمت رو به چند میلیون تومن هم رسونده بود. اما با ورود ایرانسل همه فهمیدن که بابا سیم کارت و گوشی فقط واسه زنگ زدن و حرف زدن نیست خیلی کارای دیگه هم میشه باهاش کرد.
حالا اما ایرانسل به جایی دیگه ای ورود کرده ، جایی که همیشه دغدغه همه ما بوده "بازار اینترنت پر سرعت"
بازاری که با وجود isp های مختلف هنوز هم احساس میشه انحصار خاصی توش هست!! احساس میشه isp ها یه جورایی همه دستشون تو یه کاسست، بازاری که هر روز شاکی های زیادی داره که مطمئنا ناشی تقلب زیادیه که توی این بازار وجود داره
مطمئنا اگه ایرانسل بتونه پهنای باند لازم رو به اندازه کافی برای همه مشترکین ارائه با توجه به برتری بسیار بزرگی که نسبت به سایر isp ها داره و اون "در دسترس بودن در همه مکان ها"ست باید منتظر تحول دومی باشیم
چون هیچ isp ای با این شرایط نمیتونه باهاش رقابت کنه isp ها قطعا باید بسته های جذاب تری چه از نظر قیمت و چه سرعت ارائه کنن وگرنه میزان درآمدشون به شدت افت میکنه
نمونه بارزش شرکت مبین نت که قیمتاش واقعا بالاست و هیچ صرفه اقتصادی نداره، 90% افرادی که از مبین نت استفاده میکنن به ناچار و به دلیل نداشتن گزینه دیگه ای به سراغ این شرکت رفتن اما با ورود ایرانسل و در صورتی که پهنای باند کافی رو بتونه ارائه کنه این 90% دیگه قرارداد مبین نتشونو تمدید نمیکنن و این شرکت در صورت عدم انتخاب استراتژی جدید به سمت ورشکستگی پیش خواهد رفت همینطور سایر isp ها.
به امید ایرانی سربلند
دوست عزیز اگر تحقیق کنید متوجه خواهید شد ایرانسل به کجا وصل هستش. هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. ایرانسل داره کلی دزدی می کنه بسته که میخری نت اون منطقه قطع می کنه تو این چند پست اخر چندتا مورد گزارش شده. خلاصه سگ زرد برادر شغاله!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
منبع خاصی دارین برای این صحبتتون؟نقل قول:
به نظر من حداقل می تونه وضعیت اینترنت رو کمی بهتر کنه
اگر تعرفه ها قیمتش بالاتر نره و همین سرعت ها بمونه خوبه
جدا از همه ی این حرفا
اینترنتی که همه جا در دسترس باشه عالیه
به هر حال تا چند ماه آینده مشخص میشه وضعیت چه جوریه
به نظر من دوستان هم کمی صبر کنند
اگر مشکلی دارن علاوه بر اینکه اینجا می پرسن با پشتیبانی تماس بگیرن
از Ecare ایرانسل استفاده کنند
من خودم از طریق Ecare دو تا سوال پرسیدم
فردا خودشون زنگ زدن و راهنمایی کردن
در صورتی که من سوال داشتم و مشکل خاصی نداشتم
+
ظاهرا هم ایرانسل طرفدارای زیادی داره
این رو حداقل از تعداد صفخات تاپیک نسبت به اپراتورهای دیگه میشه فهمید
برای من همش قطع وصل میشه سرعت رو کیلو هست پینگ هم انقدر بالاست که هیچی باز نمیکنه راهی برایش هست چکارش کنم
من بسته 24 گیگ 1 ماهه رو خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سلامنقل قول:
یعنی کلا 4جی متوقف شد؟ چون میخاستم گوشس یگیرم یکی از اولویتهام فورجی بود
من به شما پیغام خصوصی دادم اما دریغ از یک خط جواب
فکر کنم رکورد زدم
3.5G منطقه نیروی هوایی تهران
سلام
کرج منطقه شاهین ویلا
۱۴ شهریور ۹۳ ساعت ۵ صبح
طرح ۲۴ گیگ شبانه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
شما رو 2g هستی از قسمت setting/network/network type شبکه را به umts/hspa تغییر بده ببین آنتن میاد یا نه اگر نیاد که اصلا زیر پوشش نیست.نقل قول:
اگه کانکت بشه وای چه بشه :n09:نقل قول:
خودت که تو جریانی اون از رایتلمون اینم از این...الان اینترنت 4مگ دارم ها ولی اگه ال تی ای بیاد کوچ میکنم به اون :n08::n19:
اینم از سرعت امروز ما فقط اپلود داشته باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خوشبختانه محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بردوشته شد و ایرانسل بدون مشکل میتونه سرعتهای بالاتر از 1مگ رو ارایه بده:
حالا باید دید که همراه اول و رایتل هم دست از این قانون های بی مورد ارایه مدارک و... بر میدورند و سرعت رو باز میزارند یا خیر؟!
دوستان نزدیک خونه ما دکل نسل ۳هست ولی دکل نسل ۲نزدیک تره.من به صورت دستی به دکل نسل ۳ وصل میشم ولی چون نسل ۲نزدیک تره خوده گوشی دوباره وصل میشه به نسل ۲ و اعصاب منو خراب کرده!تنظیمات یا نرم افزار خاصی هست که جلوی این کار گرفته بشه؟!
اگر بذارید روی wcdma only فقط به نسل 3 وصل میشه ولی اگر روی auto بذارید آنتن هر کدمو بیشتر باشه به اون وصل میشهنقل قول:
====================
ذوستانی که میگن ایرانسل هم دزده و نمیدونم از این حرفا ، بدونن که ایرانسل تا همین حالا و با این همه مخالفت کار خوبی کرده که تونسته سرعتای حتی تا 12 مگابیت بر ثانیه ارائه بده! یه سری به سایت همراه اول و رایتل بزنین متوجه میشین که اوضاع چقدر وخیمه . فعلا ایرانسل موفق بوده و این کارش حتما در آینده باعث میشه که اون دو تا اپراتور دیگه که دزد سرگردنه هستن اون قیمتای فضایی با سرعت لاک پشتی رو تغییر اساسی بدن.
نقل قول:
ایییییییییییییییییییییییی ول:n01:
بخشی از متن خبر بالا :
برای روشن شدن علت دسترسی عموم مشترکان ایرانسل به اینترنت همراه با سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه، موضوع را با دکتر صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی مطرح کردیم.
وی دربارهی ارائهی اینترنت همراه با سرعت بالا به خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: «یک دستور العمل برای افرادی که نیاز به اینترنت با سرعت بالا دارند مانند اساتید دانشگاه، خبرنگاران و .. از قبل وجود داشت و دستورالعمل جدیدی در این باره نیست. ارائهی اینترنت همراه نسل سوم به مشترکان اپراتورهای همراه اول و ایرانسل طبق روال قبل و مانند رایتل ارائه میگردد و همان چیزی که تا به حال بوده برای مشترکان اعمال خواهد شد. دستیابی به سرعت بالا منوط به ارائه مدارک مورد نیاز است و محدودیتها برای دسترسی به سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه هنوز وجود دارد.»
منم مشکل شما رو دارم به نسل دو همش وصل میشم روی wcdma only تست کنیدنقل قول:
مشکل از گوشی نیست. سایت hand ower خوبی ندارد .نقل قول:
به این قسمت از این خبر توجه کنین بیتشر متوجه جریان میشین. مثل اینکه قراره روی 3g فقط اینترنت ملی باشه !!نقل قول:
با توجه به اینکه شبکههای یادشده داخلی هستند، انتقال دیتا با سرعت بالای یک مگابیت بر ثانیه برای این شبکهها نیاز به ارائه مجوز ندارد و استفاده از آن برای همه مشترکان دو اپراتور اول و دوم آزاد است.
ساعت 4:40 صبح:
الان:
هر روز همین بساط رو دارم. نزدیک ظهر که میشه سرعت میاد زیر 3مگ!
نمیدونم بخاطر اختلالات هست یا کمبود پهنای باند.....:n27:
عزیز مگه چه اشکالی داره شبکه داخلی سرعتش باز باشه؟نقل قول:
==========
فعلا که ایرانسل سرعت اینترنت بین الملل و شبکه داخلی رو باز گداشته.
پست شما در مورد این خبر به گونه ای بود که به نظرم فقط تیتر رو خونده بودین که نوشتین محدودیت 128 برداشته شد . درصورتی که توی خبر گفته شده پهنای باند برای شبکه های داخلی باز خواهد بود و مثلا برای استفاده از نرم افزارهای خارجی مکالمه تصویری و صوتی پهنای باند محدود شده خواهد بود . یکی از مسائلی که توی پیوست فرهنگی هم مشخص میشه و اوپراتو موظف به انجامش میشه همین مسئله تفکیک شبکه داخلی و خارجی هست .نقل قول:
من بخوام یه سرویس خوب روی تبلتم داشته باشم چه سرعتی بگیرم بیشتر برای وبگردی و چت میخوام
دوستان لطفا از این سایت سیتنا citna مطلب نقل نکنید.چون بیشتر مطالبش جز شایعه دروغ و حمایت همه جانبه از مبین نت و همراه اول چیزی نداره و فاقد هرگونه ارزش خبری است.
دهه ؟؟!!! چرا ترکید ؟
نکنه هر چی پهنای باند بود رو به 4G دادن؟ من تو همین منطقه و همین جا 17 مگابیت سرعت میگرفتم ولی الان با 10-20 کیلو پینگم نجومی میشه !! پهنای باند BTS رو درو کردن مثل اینکه :n08:
eeee!!
چرا اینجوری شد ؟ به کل آنتن 3G رفت !!! :|
من دقیقا همینکارو می کنم ولی بازم وسط دانلود میره رو edge !!!نقل قول:
کلا این تغییر آنتن خودکار شده مصیبت، چون تا از edge دوباره بخواد بیاد رو 3g هم طول میکشه هم باید یه بار دیتای گوشی رو خاموش روشن کنم
که اونم وقتی به گوشی دست میزنم آنتن 3g از 20asu میاد رو 8asu !!!
تو تهران محله ما هر ثانیه همین جوری اصلا نمیشه مثل ادم کار کنه جالب با خود مودم بهتر انتن میده ولی گوشی با بدبختی میشه وصل شد 1 انتن به زورنقل قول:
بلاخره 3G ایرانسل در اصفهان پیدا شد این هم تست دیشب ...
آنتن 3 و -99 dBm
محتوای مخفی: عکس