چطور میشه گوشی (p990i)رو آپدیت کرد؟
لینک توضیحشو ندارین؟
چطور میشه گوشی (p990i)رو آپدیت کرد؟
لینک توضیحشو ندارین؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای گوشی های k800 و k810 هم همین مشکل پیش میاد و برای خلاصی ازش باید ببری فلش کنن چون مال دوستم k810 همینجوری شد هر کاری کردم+(ریست کلی) درست بشو نبود تا فلش کردم درســـت شد :46:
شما هم باید ببری یا اگه خودت بلدی فلش کنـــی:11:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
من میخواستم شماره های p990 رو به htc touch hd انتقال بدم شماره ها زیاده و نمیخوام چند بار بریزمشون توی سیم کارت و انتقال
بدم راه دیگه ای هم هست؟
اگه از تو خود گوشی از شماره ها backup بگیرم میشه اون backup رو روی htc touch hd بریزم؟
سلام
میخواستم در مورد کیفیت و قدرت صدای دو گوشی c903 و c510 بدونم.چون صداش خیلی برام مهمه.اگه میشه با چند تا گوشیه دیگه هم مقایسه بکنید تا درکش راحتتر باشه.ممنونم
بفرمایید:نقل قول:
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
شما از قسمت تنظیمات برو و یه بار setup wizard رو اجرا کن.نقل قول:
چند مرحله داره که یکیش مربوط به کالیبره کردن صفحه تاچ اسکرین هست.باید با دقت رو چهار نقطه ای که تعیین کرده کلیک کنی تا خوب کالیبره بشه. اگه دقیق روش نزنی ممکنه خوب کالیبره نشه و همین مشکلی که داری بازم پیش بیاد.
(با عرض پوزش خدمت هادی خان:40::40::40:)
موفق باشی.
شما میتونی کانتکت هاتو از طریق بلوتوث یا اینفرارد سند کنی برای هر گوشی دیگه ای که خواستی.نقل قول:
از طریق برنامه های کامپیوتری هم میشه که البته باید برنامه ای که به HTC بخوره پیدا کنی.
موفق باشی.
دوست عزيز واقعا ممنونم من به خاطر مشكلم ميخواستم تاچ رو عوض كنم ولي با راهنمايي شما مشكلم حل شد
يه سوال راجب باطري ها سوني اريكسون داشتم
در w350 مشخصات باطري نوشته
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 7 h
Music play Up to 15 h
ايا اين Music play هنگامي است كه گوشي ميشود به مكالمات پاسخ داد يا نه مانند سوني اريكسون قديمي سري w اول كه روشن ميكني گوشي ور دو حالت انتخاب داره فقط mp3 باشه يا .. چطوري؟كسي اطلاع داره
دوســـت عزیز منظور این نوشته ها میشــــه :نقل قول:
دوام باتری (بدون استفاده), تا 300 ساعت
زمان مكالمه مداوم : 7 ساعت
زمان مداوم گوش دادن به موزیــک : 15 ساعت
موفق باشیـد!:40:
يعني گوش دادن به موزيك بطور مودام منظور سوال من بودنقل قول:
نميدونم يادتون هست مدلهاي قديمي مثل w700 اولش كه روش ميكردي دوحالت انتخاب داشت كه فقط موزيك پلير باشه يا تلفن هم ميخواي باشه حالا اين 15 ساعت ايا فقط موزيك يعني تلفن نداري؟
دوست من اگه از دو حالت موزیک تنها رو انتخاب کنی که زنگ دیگه نداری(آنتن قطع میشه) فقط گوش دادن به شعـــر به طور مداوم 15 ساعت هستش که به باطری هم ربط داره که شارز اولــیه شده باشه یا نـــه :20:نقل قول:
سلام به دوستان عزيز ، من يه w880i دارم كه ورژن فريمور اون R8BA024 هست كه مشكل من با اين در اينه كه تو برنامه ها و بازيهاي جاوا فونت ها رو خيلي بزرگ نشون ميده كه صفحه ميريزه به هم ... ميخواستم بدونم مشكل از فريمور هست يا چيز ديگه ؟؟ مثلا تو برنامه هايي كه از فونت سيستم استفاده ميكنن اين اتفاق مي افته و اعصاب آدم رو ميريزه به هم ...
ممنون
دوست عزیز خودتون فریمورش رو تغییر دادین ؟نقل قول:
به فریمور دیگه تغییرش بدین ببین فریمور های دیگه هم همینجوری هستن !!!
اگه فریمورهای دیگه هم همینجوری بودن که باید دنبال فونت گوشی بگردی و فونت ریز رو روی گوشی فلش کنـــی تا مشکلت حل شـــه . . .:11:
سلام
یه سوال داشتم، گوشی k770 چه type هایی از ویدئو رو میتونه باز کنه و نشون بده؟
3GP و MP4
سلام من يه w550 دارم
يه مشكل هست و اينه كه زود ايندباكس اون پر مي شه(محل ذخيره اس ام اس هم پر مي شه)
حالا چه جوري مي تونم نامحدود كنمش؟؟
راهنمايي كامل كنين
تنها راهش اینکه گوشیتو عوض کنی
عجب راه جالبينقل قول:
تنها راهش اینکه گوشیتو عوض کنی
يعني هيچ راهي نيست
همون که گفتم تنها راهشه
بچه ها یک سوا داشتن می خواستم ببینم توی گوشی G705 سنسور های حرکتی که کار گذاشته شده همونای هستن که توی W595 هم استفاده شده؟؟؟
با تکان دادن گوشی می شه آهنگ عوض کرد
یا در بازی های که با سنسور می شه بازیکرد رو این گوشی پشتیبانی می کنه؟
کسی تا به حال با این گوشی کار کرده؟
اگه G702 شتابسنج (همون سنسور حرکتی) داشته باشه باید کار کنه K850 و W910 هم شتابشنج دارند و این بازی ها روشون جواب میده
دوست عزیز من mp4 رو امتحان کردم ولی فقط صدای فیلم پخش شد و تصویر نداشت. برای این که مطمئن باشی میگم که یه سری فایل رو از youtube توسط سایت keepvid دانلود کردم که تو اونجا لینک دانلود به صورت mp4 وجود داشت.نقل قول:
مطمئنی که k770 میتونه فایل های ویدیویی رو با پسوند mp4 باز کنه؟
بچه ها یه سوال داشتم
کسی میدونه چراغ کنار w580 چجوری میشه خاموش کرد اخه بدجوری باتری مصرف میکنند:41:
احتمال خیلی زیاد فایل MP4 که شما ریختی رزولوشنش بیشتر از 320*240 بوده و باید یا 320*240 باشه یا کوچیکتر تا پخش کنهنقل قول:
دوست عزیز من mp4 رو امتحان کردم ولی فقط صدای فیلم پخش شد و تصویر نداشت. برای این که مطمئن باشی میگم که یه سری فایل رو از youtube توسط سایت keepvid دانلود کردم که تو اونجا لینک دانلود به صورت mp4 وجود داشت.
مطمئنی که k770 میتونه فایل های ویدیویی رو با پسوند mp4 باز کنه؟
خودم با K770 تا حالا MP4 پخش نکردم ولی گوشی های سونی از اون اول MP4 رو پخش میکردن و گوشی های جدیش خیلی بهتر از گوشی های قدیمیش MP4 رو پخش میکنن
سلام
دکمه شاتر(همون دکمه که عکس میگیره) گوشیم خراب شده و عکس نمی گیره گفتن که باید کیبورد رو کامل عوض کنی.
میخواستم سوال کنم پچی هست که بشه دکمه دیگه ای رو شاتر کرد که با اون دکمه عکس بگیره -دکمه ای غیر از دکمه عکس؟:41:
دوست عزیز همچین پچی فکر نکنم باشــــه :41:نقل قول:
شما برید همون کیبورد رو عوض کنی بهتـــره قیمتـــی هم نداره :20:
اره منم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم .ده تومن بیشتر نمی گیرن(!) کیبورد عوض میکنند.
ممنون !نقل قول:
دوست عزیز 10 تومن فکر نکنم برای عوض کردن کیبورد W810 بگیرن کمتــــر میشــــه :20:
سلام عرض شد خدمت برو بکس ، خصوصا هادی عزیز ، آقا ارادتمندیم ...
هادی جان ، یه دوستی می خواد یه 950 رو بگیره ، منتها آک نیست ، از کجا می شه کامل فهمید که سالمه ، تعمیری نباشه ، خلاصه از کجا می شه فهمید که کامل اوکیه و حله ؟
مخلصیم
یا حق
اگه يارو حرفه اي باشه تقريبا نميشه فهميد...
CDA گوشي رو بايد با CDA اصل مقايسه كني. گرچه ميگم اگه حرفه اي باشه اونو درست ميكنه.
همون تست هاي معمولي رو روش انجام بده اگه جواب داد حله مشكلي نداره.خوبي گوشي هاي UIQ اينه كه هر بلايي سرشون بياد قابل حل هستش.
موفق باشي.
سلام
من گوشی w800i دارم مدتی بود که خود به خود خاموش می شد حالا برخی اوقات وقتی زنگ هم می خوره بلافاصله خاموش میشه یا در حین صحبت خاموش میشه
دوستان اگر اطلاعی در مورد رفع این مشکل دارید لطفا بفرمایید
سلام دوستان.راستش من مشکل ندارم یه سوالی دارم و سوالم اینه که دوستم یه k750 داره که وقتی هندز فری سیمی فابریکشو رو بهش میزنیو اهنگ گوش میدی صدای خیلی خیلی قوی و بدون نویز و در کل یه ایپد استیریو.ولی k750 دیگرو که با این هندز فری تست کردم به هیچ وجه اینطوری نبود.دلیلش چیه؟ایا حدس من مبنی بر گوشیه تقویت شدست درسته؟؟؟ممنون
سلام p990
وقتی با کابل توش اهنگ يا کليپ ميريزم بيشتره وقتا اونو پخش نميکنه!! ميشه رهنمايی کنين که بايد چی کار کنم ؟؟!
دوست عزیز با یـــه باطری دیگه امتحان کنید ببینید بازم همینجوری اگه بودنقل قول:
که باید ببری گوشیت رو فلش کنـــی تا درســت شـــه :11:
دوســـت عزیز ببینید تنظیمات صدا رو دستکاری کنید همون Equaliserنقل قول:
با این گزینه میتونید صدا رو بالا پایین و دستکاری تو صـــدا . . . :20:
بلوتوث گوشی من خراب شد چه کارش باید بکنم
دوست عزیز مشکلتون چیــــه اگه خراب شده کار نمیکنه ببر تعمیرگاه ها برات درستش میکنن بلوتوث یه سیم بیشتر نیســـت تو گوشی هاااا:11:نقل قول:
سلام دوستان
کدی هست برای فرمت کردن گوشی های سونی اریکسون؟
نه عزیز به اکولایزر نیست.یه جورایی فکر کنم تقویت شدست.کسی از دوستان میتونه پست منو جواب بده؟نقل قول:
شما باید اهنگ ها تو تو پوشه DCIM>media files>audio کپی کنید:20:نقل قول: