اینو یواشکی میگم، دنبالشو نگیرید! دوستان، کل کل بسه، هدفونا را دریابید! :8:
Printable View
اینو یواشکی میگم، دنبالشو نگیرید! دوستان، کل کل بسه، هدفونا را دریابید! :8:
تفاوت زیاد هست ولی امپدانس هدفون 630 از لحاظ تقسیم بندی امپدانس هدفونها ، توی دسته امپدانس پایین قرار میگیره. اگر هدفون 1200 شما امپدانس خود هدفون 2200 اهم باشه درایو کردنش با کامپیوتر مشکله یعنی نمی تونید حداکثر توان صدای ممکنه را از هدفون بشنوید و برای راه اندازی این هدفون باید از آمپ (آمپیلی فایر) هدفون استفاده کنید.نقل قول:
واحد سنجش امپدانس اهم هست و اهم هم مساوی واحد اندازه گیری مقاومت.
از اسم "مقاومت" پیداست که یعنی مقاومت در برابر جریان الکتریسیته ، خوب حالا هر چی مقاومت کمتر باشه برای راه اندازی هدفون نیاز به ولتاژ کمتر هست. پس زمانی که هدفون با امپدانس پایین به پلیری که توان راه اندازی هدفونهای با امپدانس بالاتر را دارد باید مواظب باشید که ولوم بیش از حد توان مجاز هدفون باز نشه که باعث آسیب به هدفون نشه.
واضحه دیگه ، منظور اینه که هدفون با امپدانس بالا احتیاج به ولتاژ بالاتری برای راه اندازی داره ولی هدفون با امپدانس پایین به ولتاژ کمتر.
هیچ تفاوتی نداره ، شما از هدست هایی که دو فیش جداگانه برای میکروفون و هدفون دارن ، می تونید به صورت جدا هر کدوم از این فیش ها را به یک وسیله جداگانه متصل کنید.
مثلآ فیش هدفون به پلیر و فیش میکروفون به کامپیوتر
شما هم موفق باشید.
کدوم هدفونها را از دریا بگیریم(به شوخی)نقل قول:
اینجا کسی با کسی کل کل نمیکنه، یعنی از ادب به دوره. و اگه از پستی اینطور برداشت شد که بی ادبی شده ، شاید نویسنده متن از کلمات مناسب منظورش به خوبی استفاده نکرده بوده.
به هر حال نظرهای متفاوت جذابیت یک موضوع رو بیشتر میکنه به شرطی که در چهارچوب احترام به نظرات مقابل، هر چند ناخوشایند و از روی بی توجه ای و یا از روی لجبازی باشه.
خوشبختانه توی این چند روزی که اینجا بودم کسی از این قبیل مسائل نداشته.
منظور شما با چه هدفونی هست؟
شما هم موفق باشید.
نقل قول:مگه دریا... هدفون داره؟:31:
خوب خدا را شکر... که نیست :10:
این جبرا ۳۰۳۰ هم هدست باحالیه. یه خورده تحقیق کردم دیدم ویژگیهای جالبی داره.:18:
میشه دوستان بیشتر در مورد مدلهای دیگهاش صحبت کنند بخصوص زیر ۱۰۰ تومنیهاش.
چرا که نه ، مگه پری دریایی موسیقی گوش نمیکنه؟نقل قول:
خدا رو شکر بابت همه چیز ، چه اونهایی که به ما داده و چه اون چیز خوبترا که قسمت بقیه شده.
بله دیگه پیشنهاد بدی به شما نکردم که.
متاسفانه بقیه هدست بلوتوث های این شرکت تا رنج 140 تومنش فقط همین مدل امکان اتصال هدفون جدا داره هر چند یک کمی ظاهر خوبی نداره(منظورم مدل های کوچیک هست).
مدلهای هدست بزرگ هم داره که کیفیت صدای اونها رو تست نکردم که بتونم نظر واقعی بدم ولی به نظرم بهتر از این مدلها خریداری نشه که شاید خودتون بتونید با هدفون بهتر اون رو ست کنید.
اما پیشنهاد بهتر همون سونی MW600 هست چون:
1. کیفیت صدای بهتری داره
2. مدت زمان استفاده از باطریش بیشتره
3. نمایشگر داره که یک مزیت بزرگ هست که 3030 فاقد اونه
4. کوچیکتره
5. خوشگلتره
6. فقط یه اشکال داره که یک کمی گرونه ولی قیمت واقعیشه معادل همون 3030 هست
هر چند اینجا از توی جعبه گوشی اون رو در میارن و جدا به قیمت 120 میفروشن.
شما هم موفق باشید.
iهیچ کودوم از این ها رو نداره چند وقته :2:نقل قول:
چرا نداره؟
تمام کرده و قراره بار جدید براشون برسه یا اینکه دیگه هدفون سونی نمیاره؟
شما جایی سراغ دارید که این دوستمون رو راهنمایی کنید؟
*البته برای هدفون های فول سایز و ... که میخواین به devise خاصی وصلشون بکنید که اون نمیتونه اون امپدانسنقل قول:
هدفون رو درایو کنه میتونید از headphone AMP استفاده بکنید !(در جواب دوست قبلیمون)
** اره رضا(؟)امید(؟) جان خواستم زحمت شمارو کم کنم با دادن لینک ها ... :31:
در مورد امپدانس هم شما خودت از 100 تا لینک بهتر توضیح دادی رفیق:46:
Impedance
The sum of both resistive and reactive impeding forces of a load. Headphone impedance commonly changes with frequency, and would become somewhat inductive or capacitive at different frequencies.
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
نقل قول:
خیلی از این نمایندگی ها مثل سونی یا سن هایزر همینجوری هستن !
نمونش سن هایزر که یه مدل اچ دی 555 رو 6 ماه قرار بود بیاره که بعد از 9 ماه اورد ! ...
باز سونی و کریتیو وضعشون خیلی بهتر از سن هایزر و ای کی جی هست ... برند های حرفه ای تر هم که اکثرا تعطیل
ان یا مدل های قدیمیشون رو دارن ...
* البته چیزی که از ظاهر مردم رو گول بزنه همیشه هست مثل مدل های skull candy یا beats by dre ! که فکر میکنن
بهترین هدفون های دنیا هستن !(حالا خودمم یه beats studio از us سفارش دادم = جنبه تفریحی و تنوع:31:)
یکی به من یه ایرفون عالی بین 80 -150 تومن معرفی کنه plz
به فروشگاه های خارج دسترسی داری؟!نقل قول:
چه سبکی گوش میدی؟!
با چی گوش میدی؟!
اگه این ها رو جواب بدی دوستان بهتر جوابگو خواهند بود.
اسم کاربری من همون اسم واقعیم هست. و امید هم اسم محل کارم هست. متاسفانه قبلآ که اینجا ثبت نام کردم پسورد و ایمیلم فراموش شد(نمی دونم چرا هیچ وقت با ایمیل راحت نبودم) و اسم کاربری جدید که برام راحت باشه شد REZAOMIDO. و اینکه من هیچ اطلاعی راجب به ایتالیا ندارم ، حالا چرا اون موقع این پسوند انتخاب شد تا حالا برام سواله.نقل قول:
اتفاقآ کار شما رو خیلی دوست داشتم و دارم و ازتون می خوام که همیشه بعد از پست های من ، پست کامل کننده باشه.
با این جمله شما مشخص شد که برای لینک اصلآ سرچ نکردید.
اینکه اکثر کسایی که توی بازار هستن به نوعی فروشنده هستن و تا اونجایی که تجربه کردم براشون تفاوتی نمی کنه چی بیارن ولی براشون تفاوت میکنه که برای یک جنس چقدر سود گیرشون میاد و چقدر فروش داره. چون دلشون نمی خواد از صبح تا شب خاک روی جعبه یک کالایی که مشتری کم داره پاک کنن برای همین سخت بشه راضیشون کرد هر کالایی رو بیارن.
مبارکتون باشه (ولی چه تفریح و سرگرمی گرون قیمتی دارین شما ، من که از این تفریحات نمی تونم بکنم).
شما هم موفق باشید.
نداره دیگه 7 8 ماهه نداره من میرم هی یه چیز میگه اون تپله صاحبش کلا یه دونه xb20ex داشت اونم من ازش خریدم دیگه هیچی مداره حتی xb500 که سونی سنتر ها دارن میگفت سیاست فروش هدفون هامون رو عوض کردیم :27: من نفهمیدم چی میگه سایتشم الکیه بیشتر اون لپ تاب هاشم نداره فقط چوس کلاس میزارهنقل قول:
دوست عزیز
ظاهرآ حسابی ازشون شاکی هستی.
خوب با این وضعیت به نظر شما از کجا میشه هدفونهای برند سونی که مطمئن باشه اصلیه خرید. حالا گارانتی هم نداشت ، نداشت.
خوشبختانه شهرستان وضعیتش بهتر از تهرانه. اینجا که غیر از مدلهای شناخته شده سونی (سری XB) همه چی دارن!
شما هم موفق باشید.
با سلام
دوستان نمایندگی سونی (کمان کامپیوتر) موجودی حساب شده ای نداره .از (ایران رهجو) سوال کنید .موجودی کاملی داره (XB که داشت و من خریدم)
موفق باشید
بچه ها يه كمك كنيد چرا من با هدفون hn605 وقتي با player گوش ميدم بلندي صداش خيلي بالاس ولي وقتي با pc يا گوشي و ساير چيزها موزيك گوش ميكنم بلندي صداش كم ميشه؟
و يه سوال ديگه ايرفون جي وي سي fx67 چطوره؟ قيمتش 25 تومنه و بيشتر راك گوش ميدم راستي يه چيزي كيفيت و بلندي صداش مهمه و چون واسه بيرون ميخوام راحت باشه. دمتون جيييييز
پلیر شما چی هست؟!نقل قول:
من به همه جور سبک و آهنگ گوش میدم از سنتی گرفته تا راک .جزییات کیفیت صدا و بدنه و البته باس برام مهمه به خارج هم دسترسی ندارم اگه میشه یه ایرفون تو این مشخصات برای آیباد تا سقف 150 تومن به من معرفی بکنید:19:
peaceful عزيز راستش اينو از بابام گرفتم و فكر كنم چينيه و دور صفحه نمايشش نوشته (الذكر).نقل قول:
دوربين 2 مگا داره رم هم ميخوره بدنشم فلزي و كلا من كه ازش راضيم ولي چون بدون كارتون از بابام گرفتم اسمشو نميدونم اندازه ي صفحه نمايششم 2.4 اينچه فكر كنم و عقب دستگاه هم نوشته pmp .
راستي يه فروم باشه قيمت روز player ها رو بزاره خيلي خوب ميشه .
بین این سه تا کدوم رو انتخاب کُنم؟
JVC HA-G101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genius GHP-04DJ
کد:http://shobtech.com/Products/genius/GHP-04DJ/GHP-04DJ.aspx
Edifier Music800
کیفیت که جای خود ؛ باس برام مهمه.
پیشنهاد بهتری تا 40 تومن بود، بگین.
+
برای اطمینان می پرسم...
یه مبدل جک 3.5 برای گوشیـــ ـم خریدم ولی وقتی Headset رو وصل می کنم هیچ صدایی از هدست پخش نمیشه... ( و از اسپیکر گوشی پخش میشه ، مثل حالت عادی که Hands Free بهـــ ـش وصل نیست.)
آیا باید حتماً از Headphone استفاده کُنم... ؟ اگه آره ، چرا؟. مگه هدفون چی داره، که هدست، نداره؟! و نمیتونه وقتی به مبدل جک 3.5 وصل میشه هیچ صدایی پخش کُنه و صدا مثل حالت عادی ، از اسپیکر گوشی پخش میشه؟ ...
به نظرم جک درست جا نخورده یا شاید هم ایراد داره.نقل قول:
یه مبدل جک 3.5 برای گوشیـــ ـم خریدم ولی وقتی Headset رو وصل می کنم هیچ صدایی از هدست پخش نمیشه... ( و از اسپیکر گوشی پخش میشه ، مثل حالت عادی که Hands Free بهـــ ـش وصل نیست.)
آیا باید حتماً از Headphone استفاده کُنم... ؟ اگه آره ، چرا؟. مگه هدفون چی داره، که هدست، نداره؟! و نمیتونه وقتی به مبدل جک 3.5 وصل میشه هیچ صدایی پخش کُنه و صدا مثل حالت عادی ، از اسپیکر گوشی پخش میشه؟ ...
شما اگر فیش سبز رنگ هدست رو به هر دستگاهی بزنی مثل هدفون برات کار میکنه و هیچ فرقی نداره.
سلام من یه هدفون با کیفیت تا80t میخوام.
بیشتر هم راک و هیپ هاپ گوش میدم .
راحتی گوش هم برام خیلی مهمه.
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون.
شما مطمینی ؟ بخاطر همین موضوع، امروز میخواستم برم یه هدفون بخرم... :41:نقل قول:
به جز این دوستمون، کسی نظر دیگه ای نداره؟
بین این سه تا کدوم رو انتخاب کُنم؟
JVC HA-G101
Genius GHP-04DJ
کد:http://shobtech.com/Products/genius/GHP-04DJ/GHP-04DJ.aspx
Edifier Music800
کیفیت که جای خود ؛ باس برام مهمه.
پیشنهاد بهتری تا 40 تومن بود، بگین.
+
برای اطمینان می پرسم...
من به همه جور سبک و آهنگ گوش میدم از سنتی گرفته تا راک .جزییات کیفیت صدا و بدنه و البته باس برام مهمه به خارج هم دسترسی ندارم اگه میشه یه ایرفون تو این مشخصات برای آیباد تا سقف 150 تومن به من معرفی کنید
هنوز منتظرما
دوستان یکی جواب بده، پست 3114 رو بخونید.
سلام ....
یه هدفون می خواستم کیفیت صداش خوب باشه صداش هم خوب باشه ... گرم هم نشه بعد از چند ساعت !
تا حدود 100 120 اگه می شه بگین چی بگیرم !
هدفونای AKG توی این قیمت خوب پیدا می شه ؟
هر چه قدر هم ظریف تر بهتر ولی سگ جون هم باشه ها ! :دي
ممنون !
خواهشا جواب بدین !
1. JVC HA-G101 :هدفون راحتی هست اما صدای بیس خوبی نداره.نقل قول:
2. Genius GHP-04DJ : اینو امتحان نکردم ولی پیشنهاد هم نمیکنم.
3. Edifier Music800 : به نظرم این هدفون بهتر از اون دو تا باشه اما باید خودتون تست کنید.
متاسفانه با این وضع بد بازار که پر شده از کالاهای درجه چندم چینی و گاه ناشناخته سخت بشه پیشنهاد خرید هدفون داد اما باید خودتون برید ببینید که فروشگاههای معتبر یا فروشگاههایی که با سابقه در این زمینه هستن چی دارن از بین اونها انتخاب کنید.
جواب سوال شما توسط دوست خوبم Shayan Arya داده شده و اگه در این مورد سوالی دارید بهتره جور دیگه ای مطرح کنید. چون چندان مفهوم نیست.
شما هم موفق باشید.
لطفا یکی ام به من کمک کنه:19::19::8::8:!نقل قول:
دوست عزیز شما چه نوع هدفونی از نظر ظاهر نیازتون هست؟(تو گوشی یا فول سایز و . . .)
دوست عزیز لطفاً در مورد انواع هدفون / اِرفون توضیح بدین ، که تفاوتِ نوع "تو گوشی" با "فول سایز" از نظر کیفیت صدا و باس چه هست؟ (اگر در یک رِنج قیمت باشن)نقل قول:
شاید اینجا جواب گرفتینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6066361&postcount=2
امروز رفتم یه اِِرفون دو تیکه سامسونگ که واسه مدل d 880 بود خریدم ، ( اِرفون های دو تیکه خودشون یه مبدل جک 3.5 هم محسوب میشن) بعد گوشی های این اِرفون رو جدا کردم به جاش هدست خودمو بهش وصل کردم که صداش افتضاح بود چه از نظر کیفیت و چه از نظر باس... با گوشی های Default d 880 هم که رو خودش بود امتحان کردم کیفیت صدا به طرز فجیعی افتضاح و غیر شفاف بود...نقل قول:
خود هندزفری یک تکه سامسونگ که دارم از همه ی اینایی که امتحان کردم بهتر بوده ؛ چرا؟!
آیا امکان این هست که با استفاده از جک 3.5 که دارم یه اِرفون گرون از Creative بخرم و کیفیت صداش از هندز فری یک تکه کارخونه ای سامسونگ بهتر باشه؟ اگه آره کدوم مدل کریتیو رو پیشنهاد می کنید؟ ( باز هم می گم کیفیت صدا که جای خود، باس برام خیلی خیلی مهمه! :8:)
فول سایز.نقل قول:
زیبایی زیاد برام مهم نیست فقط کیفیت صدا وساخت وراحتی.:8:
دوست عزیز بحث کیفیت صدای مبایل اینجا نیست و این رو هم در نظر داشته باش که هیچ وقت پلیر مبایل جای پلیری که تخصصی برای موزیک ساخته شده باشه پر نمی کنه.نقل قول:
این که یک هدفون برروی یک دستگاه کیفیت صدای خوبی داشته باشه و روی دستگاه دیگه ای کیفیت صدای معمولی علت های متفاوتی داره که من چند تا مثال میزنم :
1. عدم سازگاری امپدانس
2. توان خروجی پلیر
3. تنظیمات پیشفرض اکولایزر پلیر (این تنظیمات مخفی بوده توسط کاربر دیده نمیشوند)
4. عدم راه اندازی هدفونهای با تغییرات امپدانس زیاد
5. اهم DC هدفون
6. اهم DC کابل
اگه شما صدای بیس قوی دوست دارید بهترین هدفون کریتیو که قیمتش مناسب باشه EP-630 و اگه بیس متعادلتر می خواهید EP-635 و اگه هم بیس متعادل و هم کیفیت صدای بالاتر می خواهید یه نگاهی هم به EP-830 بندازید.
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
متاسفانه هدفون فول سایز با این قیمت که نیاز شما رو براورده کنه سراغ ندارم.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
درود .
یه هدفون در هر نوعی برای گوش کردن تخصصی به موسیقی راک ( نه متال ) میخواستم ، اصلا بلندی و باس برام مهم نیست و فقط میخوام همه ی صدا های زمینه و صدای های آهنگ رو باجزئیات و کیفیت خوب بشنوم . پلیرم هم موبایل هست . لطفا چند مدل در این حدود بهم معرفی کنید چون خودم نمیدونم چه مشخصه هایی رو باید در هدفون ها بررسی کنم که با خواسته هام مقارن باشه .
مثلا نمیدونم درایو چیه ؟ امپدانس چیه ؟ burn out چیه ؟ و اینکه این موارد و موارد دیگه در چه مقادیری با خواسته های من مطابقت داره ؟ مثلا من باید دنبال هدفونی با امپدانس بالا باشم یا نه ؟
خیلی ممنون .
دوست عزیز سبک متال زیر مجموعه سبک راک هست.نقل قول:
برای شروع به اینجا نگاه بنداز:
بعد بیا اینجا مشخصات هدفونی که نیازتون هست مطرح کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
لطفآ دوستان توی اون تاپیک پست ندید تا کم کم تکمیل بشه هر چند اسمش طوری انتخاب شده که پستی نشه داد.
چون قصد دارم که یک تاپیک جامع برای همه باشه. واگه اشکالی و ایرادی هست لطفآ خصوصی بگید تا اصلاح کنم.
مرسی از همه دوستانی که تا الان به این مسله دقت کردند.
شما هم موفق باشید.
سلام
یه هدفون میخوام تا 30 تومن کیفیت خروجی بالا با بیس قوی و صدای شفاف و جوری که به قیمتش بیارزه
حداقل چقدر مایه میخاد؟:8:نقل قول:
دوست عزیز
برای اینکه صاحب یک هدفون فول سایز مناسب بشید باید حداقل 2 الی 3 برابر این مبلغی که در نظر گرفتید هزینه کنید.
پیشنهاد میکنم یه نگاهی به Sennheiser PX 200-II بکنید احتمالآ همین جا گیرتون بیاد و Grado SR60i هم هدفون خوبی هست و به هزینه در نظر گرفته شما نزدیک هست. در غیر اینصورت اگر بتونید از خارج خرید کنید گزینه های متفاوتی در اختیارتون خواهد بود.
هدفنهایی که نمایندگی AKG قیمت زده خیلی گرون هستند. اگه بتونید قیمت مناسبتری گیر بیارید که مناسب کاربرد شما هستند.
شما هم موفق باشید.
تا 200T چیزی هست؟نقل قول:
AKG چه مدل هایی تا چقدر خوبه؟
دوست عزیز
شما برای فول سایز از خارج خریدی کنی بهتره ولی اگه اسرار دارید از اینجا هدفون بگیرید مدلهای AKG زیر به نظر خوب هستن البته به ترتیب اولویت شما که مالی هست:
1. K44 قیمتش 45$
2. K99 قیمتش 50$
3. K240 MKII قیمتش 110$
4. K271 MKII قیمتش 155$
اینجا تقریبآ دو برابر قیمت موجود هستن.
شما هم موفق باشید.