این بازی از پاشنه ایراد داره...امیدوارم با این اپدیت درست بشه...اپیدتهای دیگه ای هم در خواهد امد در ادامه
Printable View
این بازی از پاشنه ایراد داره...امیدوارم با این اپدیت درست بشه...اپیدتهای دیگه ای هم در خواهد امد در ادامه
ببین چقدر اعتراضا زیاد بوده که کونامی رو مجبور کرده دست به چنین تغییر بزرگی بزنه ، فکر کنم اولین باره که کونامی آپدیتی به این حجم ارائه میده ، حداقل من ندیدم !
لطفا اگه اومد یه نفر لینک دانلود مستقیم بازی + لینک دانلود پچ های مورد نیاز + کرک بازی رو بزاره دانلود کنم
لیست تمامی 857 فیس جدید کونامی :براساس ملیت و آیدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: مشاهده :
تصاویر جدید از چهره های جدیدی که دی ال سی به بازی می افزاید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Konami هم کلا عجیبه ... چهره الکسیس سانچز بازم نساختن !!! چهره متخصص زدن روگذر نمیسازن بعد میرن جهره روگذر شهید لوپز میسازن
این چهره ها تو سرشون بخوره یادش بخیر با کله شترمرغ قدیما تو سوکر بازی میکردیم ولی از بس گیم پلی خوب بود عین خیالمون نبود خدا کنه تغییرات عمده تو گیم پلی ببینیم
اقا این عکسارو از کجا اوردی؟میشه لینک بدی عکسای بیشتری ببنینم؟نقل قول:
این عکسا رو تو همون سایت پس ادیت که خودتم تو تاپیکش پست دادی پیدا کردم :دی همین چند تا بود که اینا هم انگار بروبکس pes اروپایی :دی گذاشتننقل قول:
یکی دو روز صبر کنی پچ کلا میاد و دیگه خودت راحت میتونی فیس بازیکنای اینتر هم ببینی :n10:
این الان تو یوتیوب پیدا کردم :
کل فیس های اپدیت جدید هست 12 دقیقه هست خواستی ببین
دوست عزیز
این فیس ها رو یادت رفت :n02:
محتوای مخفی: فیس
این که خیلی ضایعس از 857تا حدود100تاش فیس بازیکنای ژاپنه
پچ رسمی و جدید 1.04 برای pes 2014 منتشر شد.
دوستان توجه بکنند :این پچ 19 مگا بایت هست و شامل دی ال سی2.0 نیست.
لینک مستقیم از سایت کونامی:
DVD Version Update File: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ تغییراتی در بخش آنلاین و Edit بازی رو انجام میده.(پستهای بعدی رو بخونید) و همچنین تغییرات گفته شده در گیم پلی.تا کرک نشدن توسط گروه ریلودد، این فایل رو اجرا نکنید.فقط جهت اطلاع شماست.
PES 2014 patch 1.04 released 18 November
PES 2014 patch 1.04 was released 18 November !
Additional Online features:
You can now play matches with up to 22 users.
Simply select “Team Play Lobby” from [MATCH] to get started.
“Online Competition” has been added to [COMPETITION].
You can now select “Competition” after pressing “Proceed to Match” in Master League Online.
You can now connect PES2014 to your myPES account.
Player development has been made more balanced in [FOOTBALL LIFE].
Additional Edit features:
You can now import and export teams.
You can now use “Base Copy” when creating players.
In addition, adjustments have been made to the many modes featured in this game to improve overall gameplay.
There are separate update files for the DVD Version and the Download Version. Please make sure to select the correct file, and please note that you will need to close “Pro Evolution Soccer 2014″ before
applying the update file.
تغییرات ایجاد شده:بخش آن لاین :
DVD Version Update File: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
1-بازی همزمان 22 نفره
2-انتخاب ساده “Team Play Lobby” از بخش مسابقه برای شروع
3-اضافه شدن Online Competition” به بخش Competition”
4-با انتخاب “Proceed to Match” در مستر لیگ آن لاین می توان به بخش Competition” رفت
5-اتصال به اکانت myPES
6-اضافه شدن پیشرفت بازیکنان در بخش فوتبال لایف
---------------------------------------------------------------------------------------------
تغییرات در بخش ادیت:
----------------------
1-امکان اکسپورت و ایمپورت تیم ها
2-امکان کپی کامل بازیکن ایجاد شده Base Copy
--------------------------------------------------------------------------------------------
و در نهایت::. بهبود گیم پلی .::
دوستان پرسشی درباره pes13 داشتم
توی پی ای اس 13 می شه جام سه نفره ساخت؟ یعنی ما سه نفر باشیم و بخوایم ده یا بیست یا سی تا بازی رو رفت و برگشت انجام بدیم.
این بازی ها در قالب یک جام باشه که اگر کسی مصدوم یا کارت قرمز داشت توی بازی های بعدی نتونه اون بازیکن ها رو به کار ببره و جدول امتیازها تیم نخست و دوم و سوم و... رو نشون بده و ...
دوست عزیز چه خبرته برای یه مورد سه تا پست پشت سر هم زدی اونم در حالی که این پچ تا کرک نشدنش هیچ ارزشی نداره فعلا !! می ترسم بخوای همین طوری ترجمه این پست رو به 30 زبان دیگه پشت سر هم قرار بدی !!نقل قول:
دوستان لطفا رعایت بفرمایید .
دوست عزیز این بازی برای خودش تاپیک داره لطفا در تاپیک خودش مشکلتون رو مطرح کنیدنقل قول:
تو پیس13 چنین چیزی نیستشنقل قول:
توجه:
بچه های که تا حالا از پچ PesEdit استفاده میکردن این پچ Data Pack 2 رو دانلود نکنن چون ممکنه ناهماهنگی پیش بیاد
PesEdit اعلام کرده که تا چند روز دیگه پچ جدیدش رو ارائه میده که همه پچ های جدید KONAMI از جمله Data Pack 2 هم داخلش هست
دوستان بالاخره دیتا پک 2 برای نسخه پی سی بیرون اومد با حجم تقریبی 850 مگابایت !!
Data Pack 2 for PES 2014 is available now and includes all transfers and more than 800 new faces. Online elements have improved with the long awaited addition of the 11 vs. 11 mode, enhancements to the chat elements, and gameplay tweaks.
PES 2014 DLC 2.0 Download
PES 2014 DLC 2.0 (Data Pack) Download Link :
- copy files inside in: C / ProgramData / Konami / Pro Evolution Soccer 2014 / download
البته دوستان می تونید دانلود کنید یا منتظر باشید پچ پس ادیت بیاد که شامل این دیتا پک و تغییرات دیگری خواهد بود .
پ . ن : من خودم دانلود می کنم ببینم چه تغییراتی داشته :n13:
مکه قرار نبود 1300مگ باشه؟
هرکی دانلود کرد بیاد بگه که چطوری شده
لینک مستقیم پچ کونامی رو هم میشه بذاریبد به همراه نحوه نصبش چی رو کجا باید بریزیم ممنون میشم
Konami today finally released the new PES 2014 Data Pack 2 and game patch 1.04 for the PC version of the game. The new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] includes 800+ faces, while various gameplay additions and fixes are included in the game update.
Important If you are using PESEdit.com 2014 Patch you should not apply the data pack right away when it is released, but instead wait until PESEdit will release an update to include the data pack to avoid compatibility issues. A PESEdit.com 2014 Patch update will be released within a few days after the data pack release, normally.
As the Data Pack is over 1GB in size we will not include it in the patch installer itself, but instead offer it as a seperate download via Zippyshare.
The new game patch (1.02) will be included in the upcoming PESEdit.com 2014 Patch 2.0.
We will give detailed instructions once PESEdit.com 2014 Patch 2.0 is ready to download.
باا توجه به اظهار گروه PESEdit که در لینک بالا موجود می باشد ، به دلیل اینکه دیتا پک بیشتر از 1 گیگ می باشد در نرم افزار اینستالر این گروه قرار داده نمی شود و به صورت جداگانه باید دانلود شود(البته اگر دوست خوبمvahidreza2007از ترجمه این بخش ناراحت نشوند:n02:)وهمچنین با توجه به کرک نشدن پچ 1.04 رسمی کونامی توسط این گروه ، پیشنهاد شده که فعلا این پچ دانلود نشود.
به نظر من دوستانا گر DLC رو دانلود کنند و منتظر کرک پچ 1.04 بمونن بهتره.
البته DLC حجمش 859 مگ می باشد ولی پس از اکسترک کردن به حدود 1.3 گیگ می رسد.
یکی از دوستان نصب کرده نظرشو میزارم
دوستان سلام . من کرک جدیدی که توی تاپیک کرک pes 2014 توسط Alir110 گذاشته شده دانلود کردم و مشکل حل شد
و DLC 2 کار کرد و بازی رو اجرا کردم و توصیه میکنم اگه مثل من طاقت ندارین تا پچ جدید بیاد با DLC 2 دانلود کنید .
1 - گیم پلی روان تر شده .
2 - دروازبان ها باز هم بهتر شدن و اگر یه توپ رو دفع کنن سریع بلند میشن و روی توپ برگشتی هم عکس العمل نشون میدن .
3 - پاس توی عمق ها بهتر شده و دیگه عذاب آور نیست و خیلی عالی شده .
4 - پاس ها عالی شده
5 - ورزشگاه جدیدی اضافه نشده و ...
کدوم کرک دوست عزیز لطفا لینکش رو بده :n13:نقل قول:
این لینکی که دوست خوبم mojtaba007 اشاره کرده پیدا کردم . دوتا لینک داره که توسط آقای alir110 گذاشته شده :
یا
یه فایل 24.7 مگابایتیه که البته پس از دانلود ورژن فایلش رو 1.1.0.0 می نویسه
ولی پس از کپی کردن در مسیر نصب بازیتون و اجرای آن Data version رو 1.04 و DATA pack رو 2.00 نشون می ده( به شرطی که DLC رو در مسیر گفته شده کپی کنید.).
(لطفا قبل از کپی ، از دو تا فایل اصلیتون pes2014 , rld بک آپ بگیرید.)
این هم یه نظر دیگ
نقل قول:
من این چیزایی که گفتم رو دیدم فقط داش . اما بگم که :
1 - من با کیبورد بازی میکنم و با دسته بازی نمیکنم .
2 - تکل ها همچنان همون جوری مونده و روی زمین دو متر کشیده میشن .
3 - نمیدونم شاید اشتباه میکنم اما حس میکنم گرت بیل رو کلا اندامش رو از اول ساختن چون یه جوری شبیه تر شده قد و اندامش
4 - درباره روان شدن بازی هم گفتم توی پست قبل بهتر شده و پاس ها دیگه اونقد عذاب آور نیست . پاس عمق عالی شده .
5 - قدرت بازیکن ها همونقدر هست و تغیری نکرده
6 - بنظرم خوشحالی پایان بازی هم درستش کردن.قبلا بازی تموم میشد بی احساس بودن و دستشون هم بالا نمیبردن
اما الان من سه چهار تا بازی که کردم حس میکنم خیلی بیشتر خوشحالی میکنن و هر بازی دستاشون رو بالا می برن
7 - قیچی برگردون عالی شده و برگردون هم زیادتر میزنن اگه پشت به دروازه باشن و توپ جلوشون باشه .
پس این پچ گروه پیس ادیت که شامل اپدیت جدید باشه کی میاد؟
اینا رو دانلود نکنید پچ گروه Pes Edit بزودی میاد با همه این تغییرات خیلی همه بهتر و بدون دردسرتره :n01:
سلام.
من اگه بخوام فقط پچ رسمی بریزم ، دی ال سی 2 ، شامل دی ال سی یک هم میشه ؟
من باید جفتشون رو دانلود کنم یا فقط 2 کافیه ؟
پچ که فکر کنم آخریش کافی باشه ، درسته ؟
دوستان من پچ 1.04 by konamiرو نصب کردم ولی اونطوری که گفته بود گیم پلی رو بهبود میده چیز خاصی حس نکردم...واقعا گیم پلی رو تغییر میده؟
با کرک مخصوصش نصب کردی؟
من حس میکنم بهتر شده
نه dlc بازی گیم پلی رو تغییر میده نه اپدیت کونامی
این چیزا رو من نمیدونم دوستتون از کجا در آورده.نقل قول:
تا اونجایی که دوستان ما نصب کردند، DLC هیچ تغییری در گیمپلی ایجاد نکرده!
با سلام به همه دوستان
من در حال ساخت یک سری لباس کلاسیک و قدیمی واسه تیم های معروف هستم
اینجا هم عکساشونو کم کم میذارم، اگه خواستید بعد که کامل شد همه لوگو ها رو زیپ میکنم آپلود میکنم تا استفاده کنید :)
آخر سر هم فایل های تبدیل شده برای ایکس باکس رو میذارم ...
فعلا چند تای اول رو ببینید اگه خواستید نظرتونو بگید:
دوستان من دی ال سی و پچ رو نصب کردم و به خوبی نصب و بازی اجرا شد البته با کرک جدیدش که تو صحفه قبلی هستش .
اما باید بگم که بعد از اجرای بازی از همون اول متوجه تغییرات بهتر و بهبود گیم پلی بازی میشیم .
پاسکاری بین بازیکنا خیلی عالی شده و زمان پاسخگویی تو پاس دادن ها عالی شده .
یک و دو بین بازیکن ها عالی شده و واقعا کاربردی تر شده
پاس تو عمق واقعا بهتر شده .
عملکرد دروازه بان ها فوق العاده شده و خیلی طبیعی شده
به نظر انیمیشن های جدیدی به بازی اضافه شده
اما مهمترین مورد که به نظر من عالی شده اون سرعت فضایی مدافع ها برداشته شده و بازیکن هایی مثل مسی و رونالدو حداقل یکی دو نفر رو می تونند دریبل کنند
در کل به نظرم بازی خیلی بهتر شده و حالا میشه تا حدودی از بازی لذت برد .
امیدوارم تو دی ال سی های بعدی تغییرات بسیار بیشتری تو بازی اعمال بشه :n06:
دوستان این DLC را دانلود کنیم یا صبر کنیم پچ PedEdit بیاد ؟!
پچ PedEdit همه تغییرات را داره ؟!
آقا اروند لباس تیم ملی برزیل 2002 هم بساز.
+
با چه نرم افزاری درست میکنی؟