دوست مننقل قول:
این که گفتی چیه ؟ پ خ کن برام جالبه تهیه کنم.
ممنون
Printable View
دوست مننقل قول:
این که گفتی چیه ؟ پ خ کن برام جالبه تهیه کنم.
ممنون
با کیفیت ترین ----- 3d پبرای 50 vt30 چیه ؟
تو بازار ایران ( و حتی اروپا) فعلاً این بهترینه : VU+ UNO که 590 تومنه.نقل قول:
لینوکسیه و هارد 3.5 و 2.5 اینچ رو میشه داخلش نصب کرد.
کد:http://www.1.dmm-tv.com/vuplus/vuplusuno.php
کد:http://linux-tv.com/vu-uno-review/
آیا تا شب عید قیمت پانا vt30 پایین میاد یا نه بریم سراغ همین مدلهای st ؟
حالا که تصمیم شد سر 50"؛ 2800بدم 50vt30R تایلندی بگیرم یا 2500 بدم ازگناوه 50vt30M (شاید ژاپنی)!؟
*poonel* جان فکر نکنم 3D باشه . اگه اشتباه نکنم فقط VU+ ultimo هست که 3D tv هست و تو بازار نیومده. درسته ؟نقل قول:
vt30m فک کنم تیونر دیجیتال نداره.نقل قول:
3D فرمت خاصی نیست که نتونه پخشش کنه.نقل قول:
ر.س.ی.و.ر فقط باید بتونه Decoding فرمت رو انجام بده و کاری به 2D و 3D نداره.
3D ها مثل 2D Full HD فرمتشون Mpeg4) H.264) هست.
UNO مدل 2011 و جایگزین SOLO هست که SOLO هم 3D پخش می کرد.
Ultimo هم هیچ فرق خاصی با UNO نداره. فقط چند تیونره هست.
آره,ولی من که باید گیرنده خارجی HD بگیرم پس واسم خیلی فرق نمیکنه،ازطرفی سریM رو میتونم آپدیتش کنم.درسته؟نقل قول:
مزیت ----T داخلی VT30 به گفته دوستانی که استفاده کرده اند اینه که تصویرش اصلا فلیکر نداره.(فلیکر : لرزش خیلی خفیف تصویر بخاطر ناسازگاری با سیستم PAL)نقل قول:
با ر.س.ی.و.ر.های معمولی مثل آی کلاس و ورودی HDMI مقدار خیلی کمی فلیکر داره که از فاصله 1 متری و با دقت به لوگوی شبکه مشخصه.
درباره فلیکر با ر.س.ی.و.ر.های فول HD هنوز اطلاعات خیلی کاملی بدستم نرسیده.
همین طور که دوستمون هم گفتند ، این صحبت کاملا درست هست . ----T داخلی از نظر کیفیت هم حتی تا حدی بهتر از دستگاه های جانبی هست. چون به هر حال ، اگه از دستگاهای گیرنده های خارجی ( چه ما - ه - واره چه ست تاپ باکس ) استفاده کرد بین دستگاه و تلویزیون از رابط استفاده شده که معایب خودش را داره ( البته این گفته ی خود من نیست.گفته ی یکی از مسولین و مهندسین صدا سیما هست که 1 بار همین سوال رو عینا جواب داد)نقل قول:
درسته.
تو چند برنامه تلویزیونی از زبان دکتر عبدالعلی علی عسگری معاونت توسعه و فن آوری صدا وسیما این رو شنیدم که گیرنده دیجیتال داخلی کیفیت تصویرش بهتر از گیرنده خارجیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم منظورم همین ایشون بود:31:
می گم جالبه ها - اکثر جاهای دنیا معیار اصلیشون انتخاب تلویزیونی هست که بتونه تصاویر با کیفیت رو با کیفیت نشون بده . اما ما باید بیشتر تلویزیونی انتخاب کنیم که بتونه تصاویر بی کیفیت را باکیفیت نشون بده (تی وی با کیفیت مناسب برای تصاویر بی کیفیت ):27:
ممنون می شم اگه کسی قیمت جدیدی از 65 اینچ VT30 را اگه می دونه بگه.ممنون
من از نمایندگی تو اصفهان پرسیدم گفت 8500000نقل قول:
به گفته یکی از معاونان صدا و سیما که اسمشون یادم نمیاد صدا و سیما پخش HD رو تو برنامش داره.
منتها چون هنوز پوشش دیجیتال در کشور 100% نشده بنابراین امکانش نیست. ایشالله وقتی همه کشور دیجیتال شد شبکه ها به کیفیت HD کوچ می کنند.
الآن چند سالی هست که تمام فیلم ها و سریال ها Full HD ضبط میشن که بعداً صدا و سیما تو منبع HD کمبود نداشته باشه.
گیرنده های داخلی در حال حاضر SD پخش میکنند . وهر کسی ST30 یا VT30 که بخره ناچارن باید گیرنده خارجی Full HD تهیه کنه برای دستیابی به شبکه های اچدی و سه بعدی مگر اینکه فقط بخواد بشینه SD نگاه کنه که در این شرایط مصرف لزومی به خرید ST30 VT30 نیست و مدلهایHD rady یا یک مگا پیکسل پاسخگوی مصرف کننده هست. ضمنا با پورت HDMI اصلی اگه به تلویزیون وصل بشه تصویر را با غیر فشرده گی منتقل میکنه به تلویزیون و تصویری 100 درصد دیجیتال با بالاترین کیفیت موجود در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
در بحث گیرنده دیجیتال و دریافت شبکه های داخلی: گیرنده های داخلی همان استاندارد ----T را دارند پس هرآنچه گیرنده خارجی پخش کند داخلی هم می تواند. همین الآن هم اگر اشتباه نکنم شبکه های اصلی یعنی 1 ، 2 ، 3 و ... به صورت HD در حال پخش می باشند حداقل روی ماه واره را که مطمئنم. اینم از توی ویکیپدیا کپی کردمنقل قول:
Iran uses MPEG-4/H.264/AAC SD video and ----T/H.264/MPEG-4 for HD transmissions
برای دیدن فیلم های 3D و Full HD (در حال حاضر ایران) حتما نیاز به یک پلیر یا کامپیوتر یا ----- هست که البته در صورت داشتن ----- دیگر به ----T نیازی نیست :31:.
دوستان هنوز از بدون گارانتی خبری نیست ؟
HD و حتی 3D که از نظر فنی چیز خارق العاده ای نیست که پخشش نکنه.نقل قول:
فرمت MPEG4ی که در SD زمینی هست تو HD فقط وضوحش بیشتر میشه.
همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.
----- هم شامل گیرنده خارجی میشه.نقل قول:
پونل عزیز گیرنده داخلی تلویزیون در حال حاضر HD که پخش نمیکنه هیچ 3D هم پخش نمیکنه . فرمت Mpeg4 که در SD زمینی هست تو HD وضوحش که بیشتره هیچ بیت ریتی که در فرمتش میشه جا داد در SD نمیشه جا داد اگر اینطور بود که فرمت 1080 اصلا تولید نمیشد همون 576 SD برای همه شبکه ها مورد استفاده قرار میگرفت.نقل قول:
اينتاپيگ چرااينجو.ري شد ؟ مگه تا ديروز صفحه 107 نبود ؟؟؟؟؟!!!!!!:18:
نقل قول:
شبکه های 1 و 2 و 3 و... همگی وضوحشون 720x576i است که HD نیست ولی قابلیت HD شدن با هزینه پایین رو دارند.
شبکه ها در سیستم دیجیتالی زمینی و ما.هوا.ره ای ----S2 با فرمت H.264 MPEG4 پخش میشن.
صدا و سیما چند سال پیش که MPEG4 چندان فراگیر نشده بود در دو راهی انتخاب بین MPEG2 و MPEG4 ، فرمت MPEG4 رو واسه پخش انتخاب کرد تا بعداً قابلیت افزایش وضوح و کیفیت شبکه ها با هزینه پایین وجود داشته باشه.
فکر کنم wikipedia اشتباه نوشته :31:نقل قول:
من خودم شبکه های صدا وسیما را نمی بینم و مطمئن نیستم ولی تا جایی که می دونم تمام پخش های دیجیتال زمینی (----Tِِ) و ماهواره ای(----S / ----S2) صدا وسیما در حال حاضر SD هستند . دوستانی که به کانال های صدا وسیما رو جهات ماهواره ای مختلف دسترسی دارند لطفا تایید کنند .
برای تاکید دوباره میگم :نقل قول:
همون Processor HD/SD که فایلهای مدیا Full HD رو Decode میکنه، دیتای ارسالی HD از فرستنده زمینی رو هم میتونه Decode کنه.
اینی که بیت ریت HD بیشتره قبول دارم اما مشکلی واسه ساپورت ----T داخلی نداره.
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
100% تایید شد.نقل قول:
نقل قول:
tomharrison عزيز پيام خصوصيت رو چك كن ممنون
گیرنده های داخلی بر اساس استاندارد ----T هستند که امکان پخش hd از مسیر این استاندارد هست و به عنوان مثال اگر صدا وسیما برنامه ها رو به صورت HD از طریق همین ----t بفرسته شما با همان گیرنده ----T داخل تی وی میتونید برنامه ها رو به طور hd ببینید . در مورد پخش 3d تحت استاندارد ----T من حتی یک کانال هم تا به حال ندیدم و نمی دونم ساپورت می شه یا نهنقل قول:
درمورد ساپورت 3d روی ----- ها , بعضی ----- های HD یا از ابتدا ساپورت می کنند یا اینکه با update نرم افزاری یا ایمیج ساپورت به اون اضافه میشه البته ----- های ارزون ساپورت نمی کنند
بچه ها من الان یه st30 خریدم خیلیم راضیم چون گیمرم باورم نمیشد روی بازی و گرافیک اینقدر تاثیر داشته باشه الان دارم روزی 5-6 ساعت فقط زوش گیم بازی میکنم روی حالت dynamic الان بعضی بچه ها شنیدم باید آب بندی بشه من که اینکارو نکردم ممکنه بعدا تی ویم خراب بشه؟
با تشکر از پونل عزیز جهت تایید پخش SD کانال های صدا و سیما در تمام جهات , Wikipedia اصلاح شد :
( Iran (uses ----T MPEG-4/H.264/AAC SD :720x576i
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/----T
درسته ولی کاری به بعدا نداریم . اگر مثلا تا 4 5 سال دیگه همچین طرحی اجرایی نشه کسی حاضره تا 5 سال دیگه صبر کنه؟ و قید ----- بزنه؟نقل قول:
سپاس از راهنمایی های دوستان.
بااین تفاسیر خرید باگیرنده داخلی پیشنهادمیشه یاخارجی full HD باقابلیت پخش 3D؟
زیاد سایز بزرگ نخرید واقعا چشم رو اذیت میکنه
رفیق، کی گفته قید ر.س.ی.و.ر رو بزنی؟نقل قول:
ر.س.ی.و.ر توپ واسه همچین TV خوبی، از واجباته. به خصوص VU+ UNO
من خودم اهل ما.هوا.ره نیستم اما ر.س.ی.و.ر توپ رو واسه Upscaling خوب شبکه های داخلی و تماشای چند تا شبکه محدود الجزیره الریاضیة HD و EuroSport HD و... خیلی لازم می دونم.
خیالت راحت باشه در آینده هیچ مشکلی به وجود نمیاد.نقل قول:
نميدونم اين تاپيك چرا اينجوري شده .نقل قول:
من اين جمله رو ننوشتم ولي به اسم من زده شده :41::18:
حتما Password کاربریت تو یه کامپیوتر دیگه یا کافی نت Save هست. سریع تغیرش بده.نقل قول:
می دونم اینجا زیاد مربوط نمی شه .اما چون صحبتش پیش اومد گفتم.
اگه از مباحث تخصصی مربوط به کیفیت تصاویر و سیاست های صدا و سیما بگذریم ، چیزی که دکتر عبدالعلی علی عسگری معاونت توسعه و فن آوری رسانه ملی صدا وسیما توی گفتگوی ویژه خبری چند ماه پیش گفتند این بود که کیفیت تصاویر فعلا همون SD هست اما اگه تصاویری که پخش می شه با کیفت های بالا و روز دنیا باشه ، با گیرنده های دیجیتال (چه ----T داخلی تلویزیون چه دستگاهای خارجی) می تونه تصاویر را تا حد کیفیت near hd (نزدیک به hd) پخش کنه.( یعنی مثلا اگه صدا و سیما 1 برنامه full hd مثل مستند زمین را پخش کنه کیفیت near hd پخش می شه) حالا منظور ایشون از near hd از نظر رزولوشن بوده یا از نظر کیفیت یا هر دو یا کلا چیز دیگه نمی دونم .
این را هم اعلام کردن که بزودی در آینده ای نزدیک قرار هست کیفیت پخش افزایش پیدا کنه ( حالا hd بشه یا full hd رو نگفت) و مسلما همین طور نسبت تصاویر 16:9 بشه . آینده ی نزدیک هم خب معلوم نیست کی باشه (احتمالا چند سال دیگه)
سلام دوستان من چجوري از اينترنت vt30 استفاده كنم ؟
من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم . :20:نقل قول:
وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .