برای تغییر در تعداد سرور در نرم افزار IDM به مسیر Options > Connection برید و گزینه Max. connection number را بر روی16 تنظیم کنید تا موقع دانلود فایل تقسیم به 16 بشه:n09::n17:نقل قول:
Printable View
برای تغییر در تعداد سرور در نرم افزار IDM به مسیر Options > Connection برید و گزینه Max. connection number را بر روی16 تنظیم کنید تا موقع دانلود فایل تقسیم به 16 بشه:n09::n17:نقل قول:
سلام دوستان به یک نکته بسیار بسیار ظریفی برخورد کردم
من دانلود منجر رو 16 کانکشن هست سرعت دانلودم صبح ها که بیشتره رو 800 کیلوبایته :n10: اما با دانلود منجر فایرفاکس سرعت 30-40 کیلوبایته!!! برای همین تو سایتهای پخش فیلم یا آهنگ که خیلی کم حجمن مثل آپارات
فیلم رو تیکه تیکه پخش میکنه اما ظرف 10 ثانیه میتونم کلش رو دانلود کنم چیکار کنم فایرفاکس هم مثل دانلود منجر 16 کانکشن داشته باشه برای پخش فیلم و اهنگ انلاین :n13:
باسلامنقل قول:
مرسی از جوابت ولی دان استریم من روی 18000 هست و این مورد رو شما مطمئن هستید و چرا این کار رو میکنن و امکان تغییر ندادن و موندن تو این حالت هست اگه نمیشه خودم برم مخابرات؟
وضعیت دانلود شبانه دوستان چطوره من که حدود 6 گیگ دانلود دارم هرشب
سلام.به نظر من خودتون برید پیشن مهندس یا برید مرکز مخابراتیت.نقل قول:
مرکزتون کجاست؟
من سریال میگیرم شبی حدود 10 گیگ البته دانلود باید همزمان باشه 8 لینک باهم وگرنه تک لینک تا صبح هم نمیتونم 2 گیگ بگیرمنقل قول:
اگه دان استریمتون 18000 هستش پس با نرم افزار محدود شدید شما،مخابرات که برید بگین سرعتم رو اینه ،می گن درسته دیگه،خیلی هم بیشتر بهتون سرعت دادیم :n01:نقل قول:
دوستان راسته که دیگه مخابرات سرویس نامحدود نمیده ؟
بیشتر این بچه که اینجا هست محدودشون رو دارن.اگه محدودش باشه نمیگیرین هم ریسکش بالاست هم اینکه سرعتش زیاد پایینه.مخابرات سرعت بالایی که داره به خاطره همین محدودیتی که داره.نقل قول:
متوجه نشدم دقیق . الان سرویس نامحدود میدن ؟نقل قول:
نه تا جائی که میدونم
امضات هم به نکته خوبی اشاره داره
دوستان ترافیک مصرفی رو در سایت از کجا باید ببینم
در گزارشات>ریز مصرفنقل قول:
بعد تاریخ رو مشخص میکنی و ترافیکتو میبینی.
دوستان سرعت دانلود شبانه برای شما هم مثل مال من افتضاحه ؟؟؟
نمیشه گفت افتضاحه. مثل قبل نیست. من دیشب 2 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
===========
یکی از دوستام تو فریدونکنار رفت از مخابرات سرویس بگیره بهش گفتن شبانه رایگان نداره!! راسته بنظرتون؟
ما فقط به خاطر شبانه هست که به مخابرات اومدیم.یه شرکت دیگه اومده تو مخابرات که تمام افراد مخابرات برای ثبتنام و گرفتن پولش به آدم میگن که اینم مخابراته هیچ فرقی نمیکنه.برای پسرداییم هم همین اتفاق اومد بعد که برای نصب اومد دید که چه کلاهی به سرش گذاشتن.نقل قول:
سلام . دوستان الان 3روزه که نمیتونم شارژ و ببینم و کسی از ساری این مشکلو داره ؟
پس اگه جای ما بودید که مخابرات اصلا" شبانه نداره چکار میکردید ؟؟ تازه روزانه هم بالای 150 نمیاد سرعتش . برید خدا رو شکر کنید .نقل قول:
دوستان در طرح کمپین شرکت نکنید .
من همین الان 2020 تماس گرفتم و در مورد این طرح پرسیدم گفتن تا مدتی محدودی شبانه رایگان داره و قرار هست که به ازای هر حجمی که به شما میدن 2 برابرش برای شبانه بدن که با پایان حجم شبانه باید ترافیک خریداری کنید .
در واقع برای سرعت پایین نتم زنگ زدم که گفت طرح کمپین بگیر سرعتش خوبه،اما شبانه رایگان نیست .
میگم سرعت نتم پایینه و خطم نویز داره یارو پشتیبانی بر میگرده میگه اگه سرعت شما 32 کیلوبایت هست یعنی عالیه .
دیگه ریدن به خودشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03:
این کمپین چی هست اصلا؟:n13:
دوست عزیزنقل قول:
طرح کمپین یه طرح ملی برای اینترنت پر سرعت هست که داره در سراسر کشور توسطشرکت مخابرات ایران اجرا میشه
مزایا این طرح هم اینه که میشه هزینه اینترنت زو به صورت اقساط هر دو ما طی یک سال پرداخت کرد ,...
که به نظر من این طرح توی مازندران برای افرادی که استفاده زیاد میکنن اصلان خوب نیست و طرح های قدیم خیلی بهتره!!!!
اما اگه میخوای اطلاعات بیشتری به دست بیاری به لینک زیر برو
من نفهمیدم منظورت طرف از سرعت طرح کمپین از طرح قدیم بهتره چیه!!!!!من که طرح قدیم دارم سرعتم 16مگ هس:n04:نقل قول:
یعنی طیح کمپین سرعتش بالاتره:n08:
این طرح کمپین از لحاظ بستر ار تباطی هیچ تفاوتی با طرح قدیمم نداره (یعنی مشکل تایم اوت قطعی و.... رو داره):n10:
و فقط اکانتی که میدن محدودیت هایی داره مثل 2 برابر بودن حجم دانلود شبانه و ...:n09:
بعضی از این کسانی که توی مرکز 2020 هستن آخر شبکه واینترنت هستن ....:n08:
دیشب خیلی حال داد 10گیگ دانلود داشتم رایگان
شما کجا تشریف دارین؟نقل قول:
سلام دوستان امروز رفتم مخابرات شاهي نميدونستم كمپين فقط يه سالست
گفتم من به يه ماه بعد شما اعتماد ندارم چه برسه يه ُسال بعد...
علي الحساب يه سه ماهه 128 خواستم به اميد اينكه پهناي باند اينجا فلكه ملكه نداشته باشه:n27:
دوستاني كه 128 مخابرات دارن يه آمار بدن لطفا...
دوست عزیزنقل قول:
چون مخابرات مازندران خیلی رئوف و مهربانه شما چه 128 بگیری و چه 2مگ دان استریم همه برای پورت جدید روی 20مگ و پورت های قدیمی 4مگ میبندن:n10:
تنها تفاوتشقیمت در ترافیک ماهانه اون هست:n09:
قطعی و تایم اوت شدید مخصوصا از 8 شب به بعد هم داره(در کل سیستم پایداری ندارن)
درضمن چه طور شما وقتی به مخابرات 1 ماه اطمینان نداری، میری باهاشون 3ماهه قرارداد میبندی:n02:
دوستان سرعت رو داشته باشید(مخابرات دیگه ترکونده):
محمد جون اونجا بابله يا سيولشما قراردادت چه سرعتيه 128 ؟چطور ميشه تست رو kbps گرفتسرعت دانلود حقيقي شما حدودا 6 مگ در ثانيه بايد باشه درسته؟نقل قول:
من شیراز هستم . تازه حجمی هم هست که سرعتش بالای 150 نمیاد تازه همین 120 - 130 هم با IDM . شبانه هم که نداره کلا "نقل قول:
سلام من طرح 256 قدیم استفاده میکنمنقل قول:
شما هم میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست سرعت بگیری:n17:
در ضمن 25/8=3.125 سرعت دانلود از سرور های ایرانه:n02:(البته تایم اوت داره و همین سرعت نوسان داره و اکثرا تست سرعت 16 مگ رو نشون میده)
البته این تست شما باید یک لحظه باگ باشه،چون حداکثر سرعت با adsl2+ دان استریم 24 مگ هستش و آپ استریم هم 2 مگ ، اگه دوباره تکرار کنی این نتیجه رو فکر نمی کنم بگیرید :n02:نقل قول:
سلام از بین دوستان کسی هست که از سرویس مخابرت امام خمینی امل استفاده کنه و سرعتش بالا باشه؟من سرویس 512طرح قدیم ردارم سرعت روزانه 200 وسر عت شبانه 15بیشتر نمیره
اقایونی که سرعت چندین مگ دارن لطف کنن بگن دانلود ر ایگان چند گیگ دارن؟
16 لینک شب تا صبح 10 گیگ میگیرم سرویس 1 مگنقل قول:
از دوستان آملی کسی از شرکت آریا رسانه اینترنت گرفته اگه اره سرعتش چجوریه
داداش مثل منی ولی من بیشتر منظورم اونایی بود که صحبت 10 مگ به بالا رو میکنننقل قول:
دیگه خسته شدم الان حدود 2 ماهی میشه که این سیم لامصب رو وصل نکردن :n14:
اون دزده رو خدا لعنت کنه که کلا داره رو اعصاب ملت راه میره
این مخابرات رو هم خدا نابود کنه انشاالله که خیال ما راحت بشه:n08:
یکی نیست اخه بگه پس شما تو مخابرات چه غلطی میکنید بعد از دو ماه هنوز عرضه ندارین که این سیم رو دوباره وصل کنید
لعنت بهشون
عجب داستانی داریم ما به خدا به همون اینترنت زغالی 64 کیلوبایت هم راضی هستیم ولی احمقها وصل نمیکنن
یکی نیست یه اسلحه بده برم دخلشون رو بیارم و ملت رو اسوده خاطر کنم:n24::n09::n02:
سلام از بین دوستان کسی هست که از سرویس مخابرت امام خمینی امل استفاده کنه و سرعتش بالا باشه؟من سرویس 512طرح قدیم ردارم سرعت روزانه 200 وسر عت شبانه 15بیشتر نمیره