پس مشخصه کسپر آلودگی رو از فایل پاک کرده.یک پاکسازی کاملنقل قول:
برای استفاده از کرک و پچ هم راههایی که گفتم رو تست کنید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.خیلی از پچها و کرکها واقعا مخرب هستند و دارای بدافزارهای مخفی هستند.
موفق باشید
Printable View
پس مشخصه کسپر آلودگی رو از فایل پاک کرده.یک پاکسازی کاملنقل قول:
برای استفاده از کرک و پچ هم راههایی که گفتم رو تست کنید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.خیلی از پچها و کرکها واقعا مخرب هستند و دارای بدافزارهای مخفی هستند.
موفق باشید
بله حتما ممنونم بابت راهنمایی هاتون محبت کردیدنقل قول:
سلام
ورژن 2014 اشکالاتی داره الان؟ مدتیه پیگیر نسخه نهاییش نیستن . دانلودش بکنم؟
سلامنقل قول:
تنها مشکل،وارد کردن سریال هست که دو تا روش در انجمن گفته شده.به پستهای قبل مراجعه کنید.
سلام
اکثر دوستلن به صورت تریال کسپر رو فعال کرده بودن که امروز تموم شده :31:
کثل من
حالا تریال ریست برای این 2014 نیومده تا دوباره استفاده کنیم؟
غیر از روش هایی که دوستان گفتن (نصب نسخه قبلی و اینا) روش دیگه ای نیست؟
از تریال ریست استفاده نکنید.باعث کند شدن سیستم و اختلال در کسپر میشهنقل قول:
در صورت امکان یک ویندوز مجازی نصب کرده و روی آن،کسپر 13 نصب کنید و با تهیه چندین کلید از اینترنت،فایلهای رجیستری رو استخراج کنید تا در صورت از کار افتادن یکی،از بقیه استفاده کنید.
اگر هم سیستمی که کسپر 2013 روی آن نصبه،در دسترس دارید که کلا 2-3 دقیقه وقت لازم دارید.
روی ویندوز 8.1 میشه کسپر نصب کرد؟
pure 3 رو داشتم اما انگار روی 801 نصب نمیشه . چه کنم؟
سلامنقل قول:
باید از آخرین ورژن ها استفاده کنید
برای kis 2014 با بچ b روی وین 8.1 نصب میشه
pure 3 رو چی میشه پچ روش نصب کرد؟ و تریال ریست با پچ روش کار میکنه؟
اگر لینک پچ ها رو بدید ممنون میشم.
با سلام
دوستان من از کسپر2014 استفاده میکنم بصورت تریال نصبش کردم حالا فعلا یک20 روزی هم وقت داره
میخوام بدونم بعداز پایان این 20 روز ایا میتونم دوباره با تریال ریست که ازسایت گردو دریافت کردم اکتیوش کنم یانه
تریال ریستها به بدی کرکها نیستند و نباید تغییراتی در انجین اصلی انتیویروس بدن تا اونجای که من اطلاع دارم
این کرک رو تو ویروس توتال تست کردم به نظر مشکلی نداره ازنظر بدافزار داشتن حالاباید اساتیدتست کنند نظربدند
که ایا تغییرات اساسی در انتیویروس میده یانه ، تا اگر میده من و دیگردوستان ازش استفاده نکنیم و به فکر یک روش
دیگه باشیم
اینم لینک ویروس توتال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک تریال ریست
روش تریال ریستر kis2014 kav2014 pure3
گزینه self defense رو غیر فعال کنید
برنامه آنتی ویروس کسپر رو exit کنید
فایل مورد نظری که نصب کردی(با توجه به نصب کدام نسخه از آنتی ویروس کسپر2014 ) رو با run administrator اجرا کنید اونوقت دوباره میتونید آنتی ویروس رو دوباره 30 روزه فعال کنید
موفق باشید
کد:http://www.mediafire.com/?pdfp576gg6do20o
سلام دوستان . من نسخه کلاینت کسپر 2011 رو با ادیتور فایلهای msi مایکروسافت ادیت کردم و ارور سازگار نبودن سیستم عامل رو برداشتم تا بتونم نسخه کلاینت2011 رو روی ویندوز سرور نصب کنم .
این روش روی 2011 به بالا جواب نمیده و الان دیگه برای 2011 نه کلید هست و نه سرورهای کسپر درخواست اکتیو کردن بصورت تریال رو جواب میدن !!!
الان برای استفاده ازکسپر روی ویندوز سرور 2008 بصورت تریال یا با کلید یا .... چه پیشنهادی دارید ؟
ممنون
سلامنقل قول:
در همون نتایج میبینید که اکثر آنتی یروسها به عنوان ابزار ه.ک و برخی هم مشکوک شرح داده اند
من از این روش استفاده نکردم اما تجربیات دوستان در صفحات قبل کاملا گویای این مسئله هست که استفاده از تریال ریست هم باعث کندی سیستم و هم ایجاد مشکلاتی در کار برنامه کرده است
به هر حال این ابزار،برنامه رو داره ه.ک میکنه،پیشنهاد میشه استفاده نشود
سلامنقل قول:
برای شبکه معمولا از نسخه kaspersky endpoint استفاده میشه
توضیحات این صفحات رو مطالعه کنید:
کد:http://www.kaspersky.com/endpoint-security-windows
http://www.kaspersky.com/business-security
سلام. من اون روش استخراج کلید برای کسپر 2014 رو از روی یک Pure3 امتحان کردم و جواب نداد :n03: هیچ راه دیگه ای نداره؟ مثلا مثل بقیه انتی ویروس ها سریال براش پیدا نمیشه؟
دوستان سوال در مورد کاسپر دارم :
نسخه ی 2014 توی سایت av-comparatives از لحاظ کارایی و تاثیر گزاری روی سیستم از نود و اواست و ... بالاتر هست یعنی اینقدر سبک شده ؟
کاسپر سند باکس داره ؟
سرعت لود ویندوزش چطوره ؟
سرعت سیستم را نمیگیره ؟
دو تا سوال دارم:
1- می خوام با کسپر یه سایت رو نزارم هیچ وقت باز بشه،باید چی کار کنم؟ یعنی به محض اینکه آدرس سایت رو فرضا در گوگل کروم زدم،کسپر وارد عمل بشه
2- ضمنا میخوام که کسپر از اجرا شدن یه برنامه جلو گیری بکنه(برنامه ویروسی نیست ها)
من کسپر 2013 رو دارم.
ممنون که کمک می کنید.
چرا این صفحه هنگام بالا اومدن ویندوز مدام نمایش داده میشه؟ با اینکه Don't Show this again را تیک میزنم؟
سلام" ی سری به لیست Startup ویندوز بزنید اگه اشتباهی رفته باشه اونجا. البته شاید ربطی ب این مورد نداشته باشه. چون با همین تیک باید نمایش نده.!!نقل قول:
نقل قول:
چک کردم. اونجا نیست! :n03:
ممنون از پاسختوننقل قول:
من نمی دونم چرا کسپر داره لقمه رو دور سرش می چرخونه!!!! به جای اینکه بیاد بگه این آدرس رو بلاک کن،کسپر اومده گفته کل اینترنت رو بلاک کن مگر سایت هایی که به عنوان استثنا بهش اضافه می کنیم،خب معلومه من شاید خیلی از سایت ها رو اجازه دسترسی بخوام بدم،پس به جای اینکه یه آدرس رو بنویسم که کسپر بلاک کنه باید چند صد تا آدرس بنویسم(و یا هر دفعه پسورد پرنتال کنترل رو بهش بدم) تا کسپر باز کنه.نمی دونم شایدم من بد متوجه شدم!
راهه دیگه ای نیست؟
حالا که برای کسپر راحت سریال گیر نمیاد ، میشه یک آنتی ویروس دیگه نصب کرد ولی در کنارش password manager کسپر رو نصب کرد؟
سلام .من تازه کاسپر 2014 رانصب کردم خوبه .فقط یه سوال من قبلا نورتون نصب داشتم و همش کرک و پچهای نرم افزار گیر میداد و خذفشون میکرد.ولی کاسپر به یه دونه هم گیر نمیده چرا؟ درحالی که میدونیم کرکها قابلیت و ماهیت ویروس دارند.آیا این جزء معایب انتی ویروس هستش یاجز مزایا ممنون میشم جوابم بدید:6:
کرک ها وقتی آلوده نباشند دیگه مخرب به حساب نمیاند و با فایل های سالم فرقی ندارند.نقل قول:
به نظر من جزو مزایاش هست که وقتی فایلی آلوده نیست دیگه اون رو به اشتباه مخرب تشخیص نمیده.
داداش من افزونهنقل قول:
lastpass
رو نصب کنی هزار شرف داره به
Paswordmanger
کاسپرسکی
سلامنقل قول:
بله بیش از اندازه سبک شده، از لحاظ اینترفیس (تغییرات ظاهری برنامه) عالی تر شده، کاربر پسند شده
خیر کاسپر سندباکس نداره
سرعت لود عالی هستش فقط بعد از بالا اومدن ویندوز، حداکثر دو دقیقه با سیستم کاری ندناشته باشید تا کاملا لود شه!!!
در حالت عادی خیر ولی در حالت اسکن چرا سرعت سیستم کم میشه
کلید شما انتقضا نشده؟نقل قول:
از چه بیلد نامبر نسخه ی 2014 استفاده میکنید؟
از کجا دانلود کردین؟
چجوری اکتیوش کردین؟
چه آنتی ویروسی مد نظرتون هست؟ --------->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- بله میشه!
بدلیل اینکه در کشور روسیه قانون کپی رایت وجود ندارهنقل قول:
بهمین دلیل کاسپر به بیشتر کرک و کیجن ها گیر نمیده! (دقت کنید گفتم به بیشترشون)
ماهیت ویروس ندارند، کدنویسی که در سیستمشون دارن باعث میشه آنتی ویروس ها اون هارو به عنوان فایل مخرب و آلوده بشناسند.
خیلی وقته از کاسپر استفاده نمیکنم
میشه آخرین نسخه آنتی ویروس و اینترنت سیکرتی رو بزارید واسه دانلود
+ اینکه نحوه فعال سازیشون
و آیا قابلیت آپدیت آفلاین هست یا نه
پیشاپیش ممنون :n16:
مرسینقل قول:
2 دقیقه که خیلی زیاده در واقع اگر اینجوریه کاسپر اومده کاربرا را گول زده زود ویندوز لود میشه ولی خود کاسپر طول میکشه که باز با قبل فرقی نکرده ...
من 2013 که نصب کرده بودم سیستم خفه شد هم سرعت لودش کم بود و هم سرعت کار با سیستم .
چطور میشه یک نرم افزار (سیفون) را در کاسپرسکی بلاک کرد؟
همانطور که میدونید این نرم افزار بطور پرتابل هست و نیاز به نصب نداره.
می خوام طوری بلاک اش کنم که از هر کجا (فلش و ...) اجرا شد، به سرور وصل نشه؟
یعنی اجرا بشه ولی به سرور وصل نشه و دسترسی به سایت های فلان باز نشه.
دوستان
من برای تست Kaspersky PURE 3 رو نصب کردم
الان هم پاک کردمش.میخوام بیتدیفندر نصب کنم.ولی ارور میده کسپرسکی رو پاک کنید به طور کامل
چه کار کنم الان>
سلامنقل قول:
با این برنامه اقدام به حذف برنامه بطور کامل کنید
کسی اطلاعی در این زمینه نداره؟نقل قول:
دوستان سایت معتبری هستش که بشه رتبه بندی نرم افزار های ضد ویروس رو اونجا مشاهده کرد؟
نقل قول:
بچه ها من دیروز وقتی کلید کاسپرم تمام شد بعد از 7 سال استفاده از کاسپر بخاطر مسئله کلید ورژن 2014 کوچ کردم به نورتون
میخواستم بگم کسی که تجربه 7 سال کاسپر رو داره بگم که این نورتون واقعا بی همتاست
اصلا انگار روی سیستم نصب نیست..بطور چشمگیری سرعت سیستم من بعد از پاک کردم کاسپر و نصب نورتون بالا رفته
فقط 3 ثانبه بعد از شروع ویندوز بالا میات
به کرک گیر میده ولی راحت میشه بازگرداند
اپدیتهاش روزی 2 مگه بوده این دو روز نصب کردم
کلید هم راحت گیر میات و برای من 174 روز فعال شد
فایروالش خیلی خوبه ولی به پای کاسپر نمیرسه
البته از نظر ویروس یابی باید مدتی بگذزه ببینم و اقعا مثل کاسپر هست
البته من در این 7 سال حتی یکبار هم ویروسی نشدم که از کاسپر استفاده میکردم
من کاربر اواست هستم و قبلا از کاسپر 2013 استفاده کردم که خیلی سرعت میگرفت چند روزه برای تست کاسپر 2014 نصب کردم ولی با افت سرعت مواجه شدم و در تسک منیجر بین 50 تا 160 مگ از حافظه و کمی هم cpu در گیر هست در صورتی که اواست فقط 2 -3 مگ رم استفاده میکرد و بقیه ی منابع هم استفاده ی خیلی ناچیزی داشت .نقل قول:
توی سایت av-comparatives زده کاسپر از اواست سبکتره ! ! ! من موندم اونا چطوری تست میکنن ؟!!! همین الان داره کاسپر سیستم را اسکن میکنه که استفاده از دیسک شده 100% و از رم داره 200 تا 500 مگ استفاده میکنه و cpu هم شده 50 تا 100% و صدای فن لپتاپم بلند شده و باد داغ میزنه داره خفه میشه .
کلا از موقعی که نصب کردم افت زیاد سرعت دارم مخصوصا در لانچ اولیه .
محیط کاسپر ساده تره ابزاراش در دسترس تره و من باهاش راحت ترم ولی نمیتونم افت سرعتش را تحمل کنم و مجبورم برم سراغ همون اواست سبک ...
سلامنقل قول:
درمورد اوست اطلاعاتی ندارم چون تستش نکردم!
درمورد کاسپر در ورژن 2013 بله سنگین هستش، ورژن 2014 هم سبکه ولی در لود اولیه ویندوز مانند نسخه 2013 دیر لود میشه
استفاده از دیسک، حافظه و پردازنده در حالت اسکن بسیار زیاد است!
بنا به دلایلی کاسپر دیگه از کابراش حمایت نمیکنه و سیاست خودش و شرکت رو داره پیش میره
شما بهتره یه تستی هم در مورد Comodo Internet Security Premium کنید
رایگان، فارسی، فایروال قدرتمند و انعطاف پذیر، سیستم شناسایی قوی و بهبود یافته، استفاده کم از منابع، هوش مصنوعی قوی، پشتیبانی در همین انجمن توسط متخصص، آپدیت های بسیار کم حجم و مزایای دیگر...
:n16:
من از 2014 KIS استفاده میکنم.
میخوام یک برنامه را طوری زیر نظر بگیرم که برای هر اتصال به شبکه، از من سوال پرسیده شود.
در حقیقت این برنامه با اتصال به شبکه و اینترنت لایسنل خود را از لحاظ اعتبار بررسی میکند. میخوام متوجه شوم این برنامه به چه آدرسی وصل شود. آیا این کار را میتوان از طریق فایروال کسپر انجام داد؟