دقیقا منم منظورم همین روش بود ولی با کلیک روی PRODUCT UPDATE سیستم پیام میده که شما به آخرین ورژن آپدیت هستید در صورتی که من هنوز ورژن 9 هستمنقل قول:
Printable View
دقیقا منم منظورم همین روش بود ولی با کلیک روی PRODUCT UPDATE سیستم پیام میده که شما به آخرین ورژن آپدیت هستید در صورتی که من هنوز ورژن 9 هستمنقل قول:
درود:نقل قول:
این مسئله زمانی پیش میاد که لایسنس شما یا تریل باشه (حتی اگه شش ماهه یا یکساله باشه) یا اینکه مثلا از نوع گیفت یا پروموشن باشه (هدیه) و فقط برای همون نسخه یا نسخه های فرعی همون نسخه اصلی مثلا نسخه 9 تمام ورژنهاش باشه...
شما آنتی ویروستون رو آنیستال کنید و نسخه جدید رو نصب و با سریالی که دارید فعال کنید...
چجوری advanced heuristics رو در ورژن 10 غیر فعال کنم ؟ برا افزایش سرعت سیستم
سلام دوستان چند تا یوزر و پسورد دارم که فکر کنم تا چند وقت فعال باشن من از یکی استفاده کردم و الان یک ماهه حدودا دارم استفاده میکنم ازش و هنوز غیرفعال نشد و برای اپدیت مشکلی ندارم بقیشو میزارم هر کسی که خواست ازش استفاده کنه
فعال بودن یا نبودنش پای من نیست ولی امتحانش ضرری نداره
کد:Username: EAV-0168807244
Password: pdkmt64vkr
Username: EAV-0168988035
Password: jsuj2682ke
Username: EAV-0169073657
Password: h3jt558cas
Username: EAV-0181347168
Password: 3768n8mxfk
For version 9.0 and 10.0: B7X8-X5K3-JPPX-RKMB-685G
با سلام من اینترنت سکیوریتی ورژن ESET Smart Security 8.0.319.0 رو نصب کردم ولی وقتی ویروس رو پیدا میکنه اون رو پاک نمیکنه.لطفا کمکم کنین.
من ایست اسمارت سیکیوریتی نسخه 10 دارم و با یک لایسنس رایگان فعالش کردم.
الان چند وقتی است که پیغام میده که قسمت network protection غیرفعال شده و نمیدونم چجوری میتونم فعالش کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چندتا اسکرین شات از برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات مدت اعتبار لایسنس:
سلام. چطوری تو ورژن 9 دسترسی یک برنامه رو به اینترنت قطع کنم؟ از تو پست اول حذف شده
ویندوز شما 10 هست؟
ببینید لینکی که دادم کمکتون میکنه؟
کلیداف5 یا گزینه تنظیمات پیشرفته-بعدبریدتوی تنظیمات پرسونال فایروال-بعدگزینه ادونس-بعدگزینه های رول و زون وباادیت دسترسی برنامه روقطع کنیدنقل قول:
سلام فایل نصبی آنتی ویروس رو اجرا کنید و ریپیرش کنیدنقل قول:
سلام. من امروز eset smart security premium 10 رو نصب کردم. یک مشکلی دارم. با بالا آمدن ویندوز، صفحه ی اصلی آنتی ویروس (home screen) باز میشه. تو منوش چیزی پیدا نکردم که همچین چیزی رو غیر فعال کنم. البته منظورم splash screen نیست ها. خود برنامه اجرا میشه و وسط صفحه ظاهر میشه!
اینم عکس سیستمم موقع بالا اومدن:
دوستان تو نسخه 9 و 10 میشه از سرور آپدیت کاستوم استفاده کرد ؟
منظورم تغییر در نرم افزار برای اضافه شدن دکمه edit هستش. (همانند نسخه ۷ و ۸)
من آپدیت آفلاین انجام دادم. از سرور نمیدونم.
ورژن 9 نمیشه آپدیت افلاین به برنامه داد ؟
کلید نود نمیشه گذاشت نه؟
بخاطر اینکه سایت توی لیست سیاه آنتی ویروس قرار میگیره کلید نباید بگذارید
سلام، یه سوال:
آیا امکانش هست برای آنتی ویروس nod ویروسی نوشت که اونو نشناسه؟ یا حالا هر آنتی ویروس دیگه ای.
چطوری میشه مطمئن شد که آنتی ویروسی که داری، همه ویروس هارو میشناسه و چیزی رو از قلم نمی اندازه؟
سلام
یه برنامه یا ماژول هست که بهش وصل شی سایتها کار نمیکنه! باید لوگاوتش کنم تا سایتها کار کنم!
تو اموزشی که نوشتن با سیکوریتی بهش رول مول دادن اینجور چیزا ولی مال من سیکوریتی نیس./ نسخه قدیمیه.
حالا موندم چیکار کنم با این :n13:
منظورت اینه که نمیذاره به بعضی سایتها وصل بشی؟
بگو نسخه دقیقش چیه تا بهت بگم چکار کنی!!
سلام دوستان
نسخه 8 من میخوام فایل های dat رو کپی کنم مثل نسخه های قدیمی فرق میکنه تنظیماتش. چطوریه؟؟!!
در ضمن پوشه ناد 32 readonly هست برش میدارم تیکشو خطای ادمین میده. ای بابا تا حالا نسخه 8 رو با فایل dat بروز نکرده بودما !
عجله دارم فقط سریع ممنون
اقا ردیف کردم لی نمیدونم چرا ویروس شورتکات پاک نشد. به ماه قبل بروزه ها !!!
کلا همه سایتا.نقل قول:
درود:
منظورت اینه که نمیذاره به بعضی سایتها وصل بشی؟
بگو نسخه دقیقش چیه تا بهت بگم چکار کنی!!
نسخه 4.2.71.2 هست.
///////////
ببخشید هزینه بروزرسانی آنتی ویروس چقد باید گرفت؟
////////////////////////
اینجا چقد خشکه!
دوستان چه نظری میدین وقتی همیشه از اینترنت داریم استفاده میکنیم از سیکوریتی استفاده کنیم ینی؟ فقط آنتی ویروس استفاده کنم چی میشه؟
سلام .
ورژن 9 اسمارت سکوریتی دارم وقتی میخام فلش یا کارت حافظه ای رو که یه سری فایل داره اسکن کنم ، مثل این میمونه که بخوای یه فلش کاملا خالی رو اسکن کنی هیچ فایلی رو اسکن نمیکنه وظرفه 1ثانیه پیغام اتمام اسکن رو میده تو همون پیغام هم مینویسه که تعداد فایلهای اسکن شده : 0
:n16:
دوستان سلام عرض میشه و وقتتون به خیر،
جدیداً یه نوتیفیکیشن از آنتی ویروسم پشت سر هم (60 الی 70) بار ظاهر میشه که نمیدونم مشکل از کجاست.
با هر نرم افزاری هم که بگید اسکن کردم سیستمو ولی چیزی پیدا نشده.
اینم اضافه کنم که فقط وقتی مرورگرهامو باز میکنم این نوتیفیکیشن میاد،حتی اگر آدرس سایتی رو باز نکرده باشم و مرورگر خالی باشه.
این اتفاق هم از وقتی پیش اومد که توی گوگل دنبال کرک و سریال برای یه نرم افزار میگشتم که وقتی یه سایت رو باز کردم یه صفحه ی ای روی دسکتاپم اومد که بسته هم نمیشد و مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم تا از بین بره.
چند بار هم با خود NOD32 اسکن کردم ولی چیزی نیافت.
خواهش میکنم کسی راه حلشو میدونه بهم بگه.
ممنونتون میشم اسکرینشو ببینید بهم بگید مشکل از کجاست و چجوری برطرفش کنم،پیشاپیش ممنونم.:n16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 10 چطوره ؟ نصب کنم یا همین 9 بمونم !
زیاد فرقی ندارن چون هر دو قابلیت آپدیت آفلاین ندارن و فعالسازیشون هم با سریاله نه به یوزرذ پسورد...پس بنابراین اگه نسخه جدیدتر یعنی 10 رو نصب کنید مسلما بهتره....مگه اینکه هدفتون چیزایی که گفتم مثل آفلاین آپدیت باشه که در اون صورت هم باید حداقل نسخه هشت رو نصب کنید.
سلام . وقت بخیر
سال نو مبارک
من دو روزه ESS 10 نصب کردم . قبلا 9 داشتم
از وقتی 10 نصب کردم ، آپدیت نمیشه و میگه سرور پیدا نشد
اینترنتم مشکلی نداره . با وی.پی.ان هم امتحان کردم . نشد
چیکارش باید کرد ؟
..............
دوستانی که اخرین ورژن نود رو نصب کردن 10.1.240.0 ایا در حالت iInteractive mode به مشکل باز شدن پنچره تعیین دسترسی اینترنت روبرو شدن؟
نسخه قبلی برای هر برنامه فقط یک بار سوال میکرد و تمام
ولی همین اینک برای بعضی از برنامه صدهها بار سوال میکنه و هر چقدر create rule and remeber permently رو میزنی دوباره سوال میکنه و فقط نشون میده ادرس پورت دیگریست و بازهم سوال میکنه
کسی چاره ایی داره؟
سلام دوستان
از کجا میتونم بفهمم سریالی که الان روی آنتی ویروس من فعاله چی هست؟
از نود ورژن 10 استفاده میکنم
درود دوستـان
من ورژن 10 رو نصــــب کــَردم
برای وارد شدن به برنامه باید اول یا لایسنس داشته باشی یا از حالت فری بری کار کنی با برنامه کار ندارم -_-
مشکل من اینجاس وقتی رو Free Trial License کلیک میکنم میگه مشکل از اینترنت شماست و راست میگه ، من وقتی تو مرورگرم سایت Eset.com رو میزنم بالا نمیاره . تو نرم افزارم این Error Code :ECS.20002 رو میده
هیلـــــتِـر شکن هم وصل میکنم باز همون مشکل پا برجاست با این تفاوت که تو مرورگر سایت Eset باز میشه ولـــــــی نرـم افـــــزار هـمون ارور رو داره چـه کــُنــــــَـم!؟
سلام
انتی ویروس من با AIK Windows
مشکل برخورده جطور این مشکل را برطرف کنم
مرسی
سلام
چطوری میشه یه آی پی رو در لیست سفید بزارم؟ فک کنم باید تو رول بزارم نه؟ من که هر کاری کردم نشد. یعنی نسخش قدیمیه فک کنم 4 یا بالاتر بود. هر کاری کردم نتونستم آی پیرو در لیست سفید بزارم.
سلام. یه سایت هست که هر وقت بازش میکنم پیامی مبنی بر اینکه یه تروجان وجود داره و حذف شده میاد. هر صفحه از اون سایت این مشکل رو داره و خیلی رو مخه. چطوری میشه نوتفیکیشن مربوط به یه سایت رو غیر فعال کرد؟ (فقط همون سایت)
یا چطوری میشه کاری کرد که این سایت اعتمادسازی بشه به فایروال؟ (سایت بلاک نیست)
نوع ویروسی هم که میشناسه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. یه سایت هست که هر وقت بازش میکنم پیامی مبنی بر اینکه یه تروجان وجود داره و حذف شده میاد. هر صفحه از اون سایت این مشکل رو داره و خیلی رو مخه. چطوری میشه نوتفیکیشن مربوط به یه سایت رو غیر فعال کرد؟ (فقط همون سایت)
یا چطوری میشه کاری کرد که این سایت اعتمادسازی بشه به فایروال؟ (سایت بلاک نیست)
نوع ویروسی هم که میشناسه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت نسخه 10 چطوری باید ذخیره کرد؟؟؟ فایل های Dat که تو پوشه نیستن !
احتمالا فقط یه فایل ازش ویروسی هست ، یا iframe ممکنه داشته باشه . که نود32 میاد فقط همون رو بلاک میکنه نه کل سایت رونقل قول:
درسته. مشکل همینه.نقل قول:
حالا چطور میشه کاری کرد که نود کلا بیخیال اون سایت بشه و چکش نکنه؟
یا نوتفیکیشن مربوط به اون فایل دیگه نیاد
فایروال کارش مسدود کردن یک پک یا ازاد کردن پکت هستنقل قول:
شما باید از طریف وب پروتکشن نود اقدام به اعتماد سازی سایت کنید
Setup/ Advanced Setup / Web and Email / Web access Protection / URL Address Managment / Address List ( Edit ) / List of Address Allowنقل قول:
اینجا هر وبسایتی رو که نیاز دارید اضافه کنید
مسیر مربوط به ورژن 10 هستش که توی ورژن 9 هم مسیر همینه
سلام متاسفانه یه سایتی رو نود برام بسته
تو تنظیمات هم رفتم ولی نتونستم درست کنم
پیغام زیر رو میده