سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
ممنونم
سلام.نقل قول:
متاسفانه فروشگاه های چاره و دیجی کالا EP-630 موجود نداشتند و من متاسفانه فقط همین دو فروشگاه را می شناسم. این مدل را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.
در مورد سونی هم لینک زیر می تواند مفید باشد که در آن اشاره شده است که کیفیت این هدفون از هدفون های اپل بالاتر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال هدفون های همراه گوشی ها گاهی فقط برای پر کردن سبد محصولات به کار می روند که این مدل سونی هم از این قاعده مستثنی نیست و در بخشی از لینک بالا اشاره شده است:
به نظر من خرید EP-630 انتخاب بهتری است.نقل قول:
MH750 is a side project of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with the goal of maintaining the same tuning, but with cheaper cost of manufacturing.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
بخشی از لینک بالا:موفق باشید.نقل قول:
The nice thing about having the Z1000 headphone is that it’s very easy to drive, even a tad easier than the Audio Technica M-50. Plug it in to an Ipod directly, or even better to a HM-602/601, and you’re good to go. With the Ipod, a good portable amp would help improve bass articulation slightly, but the Z1000 is very good sounding even driven direct.
سلام.نقل قول:
با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
یا خود mp4 های سونی
موفق باشید.
اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.نقل قول:
در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.
به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.نقل قول:
من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.
ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.نقل قول:
پس با این حساب ، توی این رنج انتخاب ها روینقل قول:
AKG
K 328
Q350
K340
Sennheiser
CX 300-II
PC 300 G4ME
CX 310
OMX 680i
MM 70i
محدود میشه به نوعی
پیشنهاد شما چیه ؟
Klipsch S4 که دیگه اصلا گیر نمیاد... اگرم گیر بیاد قیمتش بالای 300 تومنه ... حواستم باید باشه فیک بهت نندازن بتونی اصل گیر بیاری خوبه :n02:نقل قول:
سلام
من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید
نقل قول:
نقل قول:علاوه بر صحبت های دوستان باید اضافه کنم که:نقل قول:
معمولاً وقتی می گن که هدفونی ایرادات سورس رو نشون میده، این قضیه در مورد هدفون هایی هست که صدای طبیعی یا سردی دارن، در مورد هدفون های با سبک صداهای دیگه، چنین چیزی مفهوم خاصی نداره و به کار نمیره
صرف قیمت نشون دهندۀ این نیست که هدفون ما ایرادات سورس رو بیشتر نشون می ده یا نه
سلام .
نظرتون راجع به این هدفون چیه .صداش برای چه سبکی مناسب تره ؟
Etymotic hf5 و همچنین
er-4s
برای پاپ و کلاسیک. سورس هم clip+ - cowon j3 - nokia n91
هدفونهای قبلیم tp.fi10 و shure se535 و m50 که از صدای tf10 بیشتر خوشم میومد .اینو برای محیط پر سر وصدا فقط میخوام و فقط میدونم ایزولیشن بالای داره ولی از جنس صداش هیچی نمیدونم .
اینو یکی از بچه های pt قراره با کارمزد برام بیاره . انتخاب دیگه چی دارم برای ایزولیشن بیشتر یا صدای بهتر والا خودمم موندم چی به چیه؟
خب چونکه این چند وقته بحث اینکه sony ex1000 آمپ نیاز داره یا نه، خیلی تکرار شده بود، با اینکه نظر شخصی خودم رو قدیم ها داده بودم، لازم بود که یک جمعبندی بشه که بالاخره این هدفون آمپ می خواد یا نه.
اول از همه مفیده که بگیم که چه مواقعی با یک هدفون آمپ استفاده می شه: (فکر کنم این سومین باره که این عوامل رو دارم نام می برم :n18:)
1- مواقعی که سورس ما توانایی (قدرت) راه اندازی کامل هدفون رو نداره
2- مواقعی که آمپ داخلی سورس ما بی کیفیت هستش و می خوایم که آمپ داخلی بی کیفیت سورسمون رو با آمپ با کیفیت خارجی جایگزین کنیم. (که حالا چگونگی این کار و عملی بودنش خودش داستان داره.)
3- مواقعی که از آمپ صرفاً برای رنگی کردن صدا استفاده می شه. به عبارت دیگه، از آمپ مثل یکدونه اکولایزر استفاده می شه تا یا بیس رو کم و زیاد کنن یا تریبل یا مید
حالا وقتی که ما می پرسیم که آیا ex1000 برای درایو شدن به آمپ احتیاج داره یا نه؟ منظورمون از احتیاج، صرفاً همون گزینۀ 1 در بالا هستش. یعنی آیا ex1000 اونقدر نیاز به قدرت داره که پلیرهای معمولی قدرت کافی برای راه اندازیش رو نداشته باشن؟
حالا من برای جمعبندی جواب این سوال، به 7 نفر که می دونستم که توی مبحث هدفون و یا هدفون داخل گوشی، ید طولایی دارن و طی چند سال ریویوهاشون رو دیده بودم و جزء معتبرین های هدفای هستن، پیغام خصوصی دادم، خوشبختانه 6 تاشون جواب دادن
صورت سوال این بود (اگر ایراد گرامری می بینید دیگه شرمنده)
نقل قول:
hello!
I have a question that I haven't found an accurate answer for it
does ex1000 need an amp to be completely driven? or using an amp is a matter of coloring the sound?
thanks
لیست افرادی که ازشون سوال پرسیدم این هان:نقل قول:
سلام!
من یک سوال دارم که جواب دقیقی برای اون پیدا نکردم،
آیا ex1000 برای راه اندازی کامل، نیاز به آمپ داره؟ یا استفاده از آمپ صرفاً مربوط به رنگی کردن صدا می شه؟
متشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جزء dfkt، بقیشون تا حالا جواب دادن. اینها همشون برای من حکم معتبرترین ها رو دارن و نظر اینها رو بیشتر از کسی مثل jude (رئیس هدفای) قبول دارم.
جواب ها به ترتیب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
در جواب این پیغامش، من این رو گفتم:نقل قول:
در اغلب موارد دومی درست است (برای رنگی کردن صدا استفاده می شود)، اگرچه به سورس هم وابستست. اگر بخواهیم سخت گیرانه صحبت کنیم، ex1000 کاملاً به صرفه هست و نیازی به آمپ ندارد. اون به خوبی با مثلاً سانسا کلیپ کار می کنه
" منظورم از سورس، آیپاد/آیفون های جدید و dap های جدید بود. پس شما فکر می کنید که مشکلی برای راه اندازی ex1000 با این سورس ها وجود ندارد"
در جواب این رو گفت:
بعدینقل قول:
آره، اونها باید (should) مناسب باشند. من نسبتاً آیفون 4s رو به عنوان سورس دوست دارم.
بعدینقل قول:
من ex1000 برای خودم ندارم. اما براساس اونچیزی که از آخرین بار یادم میاد، اون تقریباً (fairly) راحت راه اندازی می شه و نیازی به استفاده از آمپ اضافی نداره.
بعدینقل قول:
من شخصاً احساس نمی کنم که تو نیاز خواهی داشت که برای ex1000 یک آمپ استفاده کنی. (دوباره، من از اونها استفاده نکرده ام اما طراحی های سونی را به خوبی می شناسم، و مدل مشابه قدیمی تری رو استفاده کردم.)
من فکر می کنم که اگر سیگنال لاین اوت رو به آمپ بدی، اونچیزی که تو پیدا خواهی کرد این است که انتهای پایینی فرکانس ها تا حدی باز خواهد شد که این بدلیل این است که خروجی هدفون آیپاد و آیفون ها، در حدود 50 هرتز دچار رول آف می شه.
جواب ایشون خیلی طولانی بود و در حد یک صفحه بود واقعاً ازش تشکر کردم. قسمت های مهمش این ها بودن:
بعدینقل قول:
این مسئله کاملاً به سورس وابسته است. اگر از آیپاد ها و mp3player های مال سال 2005 و اون حواشی استفاده می کنی، جواب ساده اینه : "بله"
این مسئله به آمپ هم ربط داره، ده ها و صدها آمپ توی بازار وجود دارن که به طور صحیح نمی توانند ایرفون ها رو راه اندازی کنند. در واقع اگر از پلیرهای نسبتاً جدید استفاده می کنی، اغلب اون آمپ ها بدتر از خود پلیرتون، هدفون رو راه اندازی می کنن.
آیپاد های امروزه عالی نیستن، اما اونها ولتاژ و جریان خوبی رو به ایرفون ها می رسونن در واقع آپاد نانو نسل 7 واقعاً شگفت آوره ...
اگر سورس ضعیفی داری، یکچیزی مثل کوون D2 یا آیپادهای قدیمی یا واکمن های سونی که نمی تونن سیگنال رو با ایرفون های امپدانس پایین به خوبی حفظ کنن (به خصوص با ایرفون هایی که دینامیک نیستن) یک آمپ خوب، کمک می کنه.
ex1000 یک هدفون خیلی سخت برای راه اندازی برای وسایل امروزه نیست. و ....
وقتی می خواه چیزی را تست کنم، مطمئن میشم که تا اونجا که ممکنه وسایل با کیفیت و مشخصات بالا استفاده کنم، ولی به منظور لذت بردن از موزیک، اگر سورست تا نیمۀ مسیر جواب میده (half decent) تفاوت (منظورم تفاوت واقعی هستش) حداقل هستش، وقتی که با یک سیگنال لاین اوت خوب که به یک آمپ خوب وصل شده، مقایسه می شه.
بعدینقل قول:
در یک کلام، نه. اون از اغلب dap ها (digital audio player) بلند و به اندازۀ کافی کنترل شده اجرا می شه.
البته گفته می شه، اگر ولوم مورد نظر گوش دادن به موسیقیتون تقریباً بالا باشه، در ضبط هایی که با ولوم پایین ضبط شدن (مثل کلاسیک ها) یک آمپ هدروم بیشتری رو به شما خواهد داد. اما این ریسک هم وجود دارد که صدا را رنگی کنید اگر آمپی انتخاب کنید که شفاف نباشد.
نقل قول:
ex1000 نیازی به آمپ داشتن ندارد. اون از لحاظ راه اندازی بسیار راحت است.
سلام.
امروز z1000 بلاخره رسید. حدود دو ساعته دارم موزیک گوش میدم. از دوستان تشکر میکنم که مارو راهنمایی نمودند:n12:
انشالا بعدا برای خریدن امپ به تاپیک مربوطه رجوع میکنم:n02: اخه وقتی ولوم رو حتی رو ته میذارم هم از کارت صوتی کامپیوتر و هم گوشی موبایل (s2) صدای با بلندی متوسط دریافت میکنم ( میتونم بگم از iem ها دو برابر این صدا دریافت میکنم). در کل تو این دو ساعت راضی بودم.
مرسی:n16:
خوب شما کاملا درست می گی ولی من فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که این هدفون رو با چه سورسی درایو کنمنقل قول:
که مناسبش باشه
خوب یه کم حیفه که بیایم این هدفون رو با موبایل درایو کنیم چون باید بتونیم از تواناییش در حد مناسبی استفاده کنیم.
قبلا یه بحثی داشتیم که حدود 70 30 برای هدفون و پلیر هزینه کنیم.
در مورد بحث قیمت هم حق با شماست من جو گیر شدم.:n02:
من یه Panasonic SV-3800 دارم که در واقع یه DAT recorder/player استودیویی هست که دارای Digital > Analogue converter داخلی هست و یه خروجی هدفون داره. من حتی HD800 رو بهش وصل میکنم و نصفه ونیمه درایوش میکنه ولی تا 100 اهم رو بخوبی درایو میکنه و الحق و الانصاف صداش فوق العاده ست. DAC داخلی بسیار عالی عمل میکنه و بخش امپلیفایر هدفونش هم واقعا صدای رفرنس استودیویی داره. ورودی دیجیتال دستگاه اپتیکال هست، من یه پلیر وسترن دیجیتال بهش وصل کردم که فایل Flac رو بصورت دیجیتال 0 -1 بدون کوچکترین تغییری خروجی میده، خروجی وارد این دستگاه میشه و تبدیل به آنالوگ میشه و میشه روی نوار DAT ضبط کرد یا از طریق هدفون خروجی گرفت.نقل قول:
من با این دستگاه و Klipsch s10 صدای خیلی خوبی شنیدم.
بچه ها شانس من رو میبینیدنقل قول:
امروز زنگ زدم سفارش بدم میگه نداریم
به نظرتون چی کار کنم؟
مبارکت باشه داداش خوش به حالت:n16:نقل قول:
داداش غمت نباشه زنگ زدم برات ته و توشو در اوردم.نقل قول:
ایران رهجو تو مجتمع پایتخت 245 تومن ارزون تر از اونی که میخواستی از دنیای سونی بخری داره یعنی 605 تومن:n04:
حالا برو بگو شانس مارو:n02: اگه میخریدی 250 ضرر مینمودی. در ضمن دنیای سونی ارسال نمیکنه ولی ایران رهجو به سادگی میکنه
اینم شمارش: 02188879150
در ضمن تو اصل بودنش نگران نباش مطمئنا اصله ولی فکر کنم جنس قدیم باشه که ارزون تره (که چه بهتر)
سلام.نقل قول:
سورس و سبک مورد علاقه خود را بگویید تا راحت تر راهنمایی کنیم. در ضمن شما هدفون بزرگ می خواهید یا داخل گوشی؟
موفق باشید.
سلام .احتمالا پست منو ندیدین.نقل قول:
داداش خیلی باحالی دمت گرم ولی اگه شانسه منه، شنبه که من میخواهم برم یا تموم شده یا دیگه نمیفروشهنقل قول:
خیلی گلی داداش خیلی برات ناراحت شدم ولی واس تو فکر کنم از این جنس جدیداس
از بعضی جهات حرفتو قبول دارمنقل قول:
ولی مسئله اینه لحظه به لحظه باید گوش موسیقیایی رو به دقیق ترین صداها عادت بدیم و لحظه به لحظه تو هر کاری (حتی گوش دادن به موسیقی ) پیشرفت کنیم همین طرز تفکر باعث ساخت هدفونی مثل ultrasone یا سنهایزر میشه همین وسواس باعث بوجود اومدن شرکتی مثل اپل میشه
( هر چند بعضی اوقات صدای آقا جواد از نیسان آبی از خیلی سبک ها واسمون لذت بخشه):20:
به قول شما همین( مسیقی!!:n01:) که مارو آواره کوه و بیابون کرده.
درضمن من موس و کیبوردم logitech performance mouse mx و logitech bluetooth illuminated keyboard k800 i هستش و راضی هم نیستم از هر دوشون (دلایلش از بحث تاپیک خارجه)
امیذوارم اسپم تلقی نشه
جالب ترین جاش اینجا بود : CONS- Flimsy earpadsنقل قول:
نوشته شده توسط t-jays;77504د.
لینک های مفید:
[URL
- Does not sound natural
- I go to an art school and I am afraid someone else might come to school with the same [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and it will be so embarrassing ohmargawd
2 - عرض شود momentum کمی بیشتر از یه سرو گردن بالاتره .
از دوستان اینجا کسی بیرداینامیک T1 داره یا تجربه شینداری داره ازین هدفون؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلاً سبک صداش با این هدفون هایی که داشتی متفاوته
بیس کاملاً طبیعی، مید شفاف و تریبل طبیعی همچنین
بیسش از همۀ هدفون هات کمتره، تریبل و میدش از همشون بیشتر به نظر خواهد اومد
er4s از طبیعی ترین هدفون ها هست و از hf5 دقیقتره، به آمپ نیاز داره تا تمام توانایی هاش رو بروز بده
سورسم ایفون و سبک پاپ گوش میدم نوعه داخل گوشینقل قول:
با سپاس
آقا این آیتم های "Frequency Response" و "Maximum Input Power" چی هستند و بالا بودنشون نشانه برتریشونه یا پایین بودنشون؟
دوستان نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ایا میشه هم برای مکالمه و هم برای رادیو گوشی استفاده کرد
مدل بسیار جالبیهنقل قول:
خروجی فقط خروجی هدفون داره؟ برای اسپیکر یا line out چی؟
به طراحیش میخوره که از مدلهای قدیمی استدیویی باشه
البته من نفهمیدم چرا پست من رو نقل قول کردید :n02:
راستی فکر میکنم منظورتون x10 باشه چون s10 من تا حالا نشنیدم.
موفق باشید.
نظرتون در این رابطه چیه ؟
ایرفون روی گوشی سونی زد چجوریه دوستان مدلش چیه بهxba1میرسه؟ ی ایرفون دوروبر 100 تومن میخوام.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
پاسخ فرکانسی محدوده فرکانسی هست که یک هدفون یا بلندگو میتونه بازآفرینی کنه. هرچه این محدوده گسترده تر باشه، بهترهنقل قول:
حداکثر توان ورودی هم یعنی میزان میزان قدرتی که یه ترنسدوسر صوتی (هدفون، بلندگو) میتونه تحمل کنه بدون اینکه اسیب ببینه
اره منظورم X10i بود. با S4 قاطی شد :n01:نقل قول:
چون بحث سورس و اینا بود نقل قول کردم.
خروجی هدفون داره جلوش و پشتش شونصد تا ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ داره.
یکم قدیمی هست ولی دستگاه استودیویی حرفه ایه. rack mount هم داره که توی عکس مشخص نیست چون بازش کردم. صداش واقعا رفرنس استودیوییه. نوارهای دت هم دارم روش ضبط میکنم. قیمت اکبندش 1695 دلار بوده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یعنی قاعدتا اینجا باید 5 میلیون باشه، ولی یکی از دوستان اکبند (تو جعبه در چسب) رو براساس هر دلار 450 تومن میده اگه کسی بخواد (میشه 750). دست دوم خیلی تمیزش هم هست که حدود 500 میشه، فرقش اینه که اکبندها ریموت هم دارند ولی دست دوم ها نه. :n01: خیلی از استودیودارها میگیرن برای مسترگیری
سپاس؛
آقای pedi-xx فکر کنم z1000 دو تا مدل داره یکیش زیر آرم سونی بر چسب studio use داره و همچنین L و R ی که چپ و راست رو مشخص کردن قرمز رنگه ولی تو اون یکی مدل L سفیده و R قرمز. ربطی به فیک بودن نداره که؟
یه سوال دیگه: دوستان اگه آمپ داشته باشی، نوع پلیر هم تاثیر داره یا نه؟ اگه تاثیر نداره پلیر نخرم، دنبال یه آمپ باشم.
مرسی
صدای یک سیستم صوتی تابعی ست از برق + سورس + اینترکانکت + تقویت کننده (شامل پری و پاور) + پخش کننده (هدفون یا اسپیکر) + اکوستیک محیطی (اگه اسپیکر باشه)نقل قول:
یه رابطه هایی وجودداره، مثلا اگه شما بهترین هدفون دنیارو هم داشته باشید ولی امپلیفایر مناسبش نباشه با یه هدفون 50 تومنی صداش یکی میشه. یا اگه بهترین امپلیفایر و هدفون رو داشته باشید و سورس مناسب نباشه، باز هم صدای نهایی تابع سورس خواهد بود. به نظر من یه هدفون با امپدانس پایین و پلیر مناسب، بهتر از یه هدوفون گرون و با امپلیفایر و سورس نامناسب هست.
نهایتا سورس خیلی مهمه، شما شخصی رو در نظر بگیر که یه آمپلیفایر بسیار معظم و عالی و یه هدفون خیلی عالی داره ولی باهاش رادیو FM گوش میده!
سلام.نقل قول:
مدلهای که پیشنهاد می شوند اینها هستند:
Creative EP-630 اگر به بیس علاقه دارید. (گارانتی شاب)
(با افزایش بودجه) Sony XBA-1 که بیس خیلی قوی ندارد. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان است. (گارانتی ایران رهجو)
موفق باشید.
عکسایی که تو ریویویی که اقای t-jays دادن یه برچسب قرمز رنگ داره که فکر نکنم باهم فرقی بکنن. اینی که من گرفتم برچسب نداره و راست قرمز و چپ سفیده. فکر کنم اگه فرقی باشه برای مدلایی هست که برای یه کشور خاص تولید شده یا مثلا مدلای محدود که تو ظاهر فرق دارن. البته اینا استدلال های کاملا شخصی بودن. و هیچ پایه اساس علمی و صنعتی ندارن.نقل قول:
بعد شما یه زنگ بزن ایران رهجو موجودی بگیر ببین چند تا دارن و به نظر من اگه میترسی تموم بشه میتونی بهشون بسپری یکی نگه دارن.
مگه جمعه هم میشه زنگ زد؟ من شنبه صبح میخواهم اولین نفر اونجا باشم
اگه بخوام بیشتر خرج کنم اینا کیفیتشون چتوره ؟نقل قول:
Sennheiser Headphone CX 300-II Precision
AIAIAI Headphone Pipe Grey
Sennheiser Headphone CX 215
توان ورودی درواقع توی سورس یا پلیر میتونه مهم باشه دیگه،نه؟یعنی درواقع هرچی توان خروجی پلیر به توان ورودی هدفون نزدیک باشه میتونیم حداکثر کیفیتو داشته باشیم؟نقل قول:
سورس های معمولی که نمیتونن توان بالاتری از توان هدفون بدن دیگه نه؟(البته بصورت عام منظورمه)پس با استفاده از آمپلی فایر میتونه توان بالاتر و درنتیجه احتمال آسیب دیدن هدفون مطرح باشه دیگه؟