پسر خاله منم 128 نامحدود گرفته سرعت دانلودش 100-120 هست.معلوم نیست چطوریه
این Ip بعضی مواقع و بیشتر ظهر دیددم.سرعت دانلود با Ip 46 از سرور های خارجی بهتر هست اما پینگ خرابه
Printable View
پسر خاله منم 128 نامحدود گرفته سرعت دانلودش 100-120 هست.معلوم نیست چطوریه
این Ip بعضی مواقع و بیشتر ظهر دیددم.سرعت دانلود با Ip 46 از سرور های خارجی بهتر هست اما پینگ خرابه
سلام دوستان , میشه چند تا سایت دانلود معرفی کنید که سرورشون داخلی باشن که سرعت دانلود 100 خورده ایی باشه مرسیی:n16:
سرعت دانلود و باز شدن صفحات وب برای من به شدت افت کرده برای باقی دوستان هم این وضعیت پیش اومده با فقط من اینطوری شدم ؟
تایید میشه .... سرعت در حد صفر...نقل قول:
اقا به خدا گیج شدم میخوام بیام مخابرات ولی واسه یکی افت سرعت ! یه نفر 128 گرفته سرعت دانلودش 120-130 ! یه نفر 256 نامحدود گرفته سرعتش 70 ! خدایی موندم بیام مخابرات یا نه ؟! الان 512 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟ :n01:
الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چند دقیقه پیش سرعت یکمی افت کرده بود
دانلود از سرور خارجی در حد مورچه
سرعت خوبه امروز
سرعت دانلود واسه من داغـــونه .....
مخابرات شانسیه. مخابرات خوبیش ارزون بودنشه.نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
سرعت پج باز کردن عالیه ولی سرعت دانلود افتضاح مخصوصآ از سرورهای خارجکی./
1مگ محدود ریت دانلود بین 11 تا 20 هستش
سرعت دانلود من الان 10 تا 12 از سرورهای داخلی.حوصله تست گرفتن از اسپید تست دات نت را ندارم چون یه ساعت باید صبر کنم تاصفحه بالا بیاد.سرویس 512 نامحدود
دقیقا مال منم همینه ....:n21:نقل قول:
بیا اینم یه مگ محدود همین الان تست گرفتم سرعت توپه توپه تا 160 میره از داخلی و خارجینقل قول:
جدیدا چون مصرفم رفته بالا به جای اینکه ترافیک بخرم مرتبا سرویس رو تغییر میدم مثلا یه هفته یه مگ هفته بعدش اینطوری می فهمم کدومش بهترتره فقط نمیدونم چرا سرعت اپلودم از 256 بالاتر نمیره که البته مهم هم نیست .همونطور که میبینید از دیروز که به جای 2 مگ مسخره یه مگ گرفتم اصلا سرعتم پایین نیومده تازه بیشتر از یه مگ هم بهم میده و مهمتر از همه اینکه سرعت از تمام سرورها ثابته پینگ رو هم که دیگه نمیشه کاریش کرد...
دقیقاً پاسخت اینه:نقل قول:
واسه من همچنان سرعت دانلود عالیه(نسبت به سرویسم)نقل قول:
سرعت از سرورهای داخلی عالی و از سرور خارجی داغون
1 مگ نامحدود
سلام دوستان سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید
ویندوز رو عوض کردم اکس پی نصب کردم الان. به اینترنت وصل نمیشه در صورتی که با وایرلسش از طریق موبایل و لپ تاپ وصل میشم...همه ی چراغ های مودم هم روشنه توی مرورگر ویندوز حتی صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه انگار اصلا نشناختشه به پشتیبانی زنگ زدم گفت. اینترنتت مشکل نداره ویندوز چک کن منم نمیدونم چه کنم؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلام ببخشید یه سوالی داشتم. من امروز یه سر رفتم مرکز تلفن آزادی.گفتم چرا خط رو بدون اطلاع تبدیل وضعیت کردید. حالا هیچجا بهم ای دی اس ال نمیدن میگه که اگر بخوای خطط برگرده به حالت سابق باید 3 یا 4 میلیون پول بدی واسه تجهیزات داری بدی؟:n06: گفتم مگه من گفتم تغییرش بدید:n01: میگه دیگه زیرساخت این مرکز رو کلا تغییر دادیم همه وضعشون مثل شماست.هیچ گفتم حالا چکار کنم. گفت که از خود مخابرات بگیر دیگه بحث رو ادامه ندادم شلوغ بود.حالا یه چیز جالبتر:n03:قبل عید واسه ای دی اس ال مخابرات ثبت نام کردم زنگ زدم به پشتیبانی گفتم چرا پیگیری نکردید خودتون اینهمه تبلیغ می کنید که بیاید بگیرید الان یه ماهه نیومدید گفت حضوری باید بیای دیگه وقت نکردم تا بعد عید زنگ زدم خواستم ببینم هستن آخه 14 فروردین بود حالا یه خانومه ورداشته میگه خططون فیبره سرویس نمیدیم.حالا این یعنی چه؟:n02::n28:
سلامنقل قول:
شما بروید در تاپیک تنظیمات مودم و پیگیری کنید. بعد هم بگید که با چی وصل نمیشید. چون گفتید با لپتاپ و گوشی وصل میشید.
سلام دوست عزیز شما که در کار اینترنت استاد هستید لطفا به من کمک کنید خواهشا...قبل مدتی ویندوز عوض کردم وفایرفاکس واینترنت دانلودمنیجر هم نصب کردم که idm رو تو فایرفاکس همسان سازی کردم و تو کلیک راست فایرفاکس گزینه دانلود توسط idm هم اومده ولی نمیدونم چرا وقتی فایلهایی که برا دانلود تو سایتهای فیلم ودانلود نرم افزاروکلا سایتهای مختلف گذاشتن رو وقتی کلیک میکنم بصورت اتوماتیک توسط idm برای دانلود نمیاره اجرا نمیکنه و خود دانلودر ضعیف فایرفاکس میخواد شروع به کار کنه که من کنسل میزنم و......یا اصلا بعضی وقتها برای کلیپهای انلاین مثل سایت یوتیوب و.....کادر idm میاد ولی تا شروع دانلود رو میزنم خطا میزنه در حالی که سایت یوتیوب معروفه برای دانلود فایلهای انلاینی....نقل قول:
حالا باید چکار کنم که اتوماتیک دانلودهام تو idm اجرا بشن؟؟؟ورژن idm 6.15 هم هستش مرسی
دوستان واسه من سرعت افت کرده. واسه کسی اینجور شده؟
بله افت سرعت هست ... بهتر شده اما هنوز پابرجاست .....نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز! این فوروم تاپیکهای زیادی برای موضوعهای مختلف داره که باید هر پرسش را در تاپیک خودش پرسید.
در هر تاپیک آدمهای واردی هستند که پاسخ شما را میدهند.
من IDM استفاده نمیکنم؛ فایرفاکس هم همبنطور.
ولی بنظر من بهترین دانلودر برای فایرفاکس DownThemAll هست که بصورت افزونه روی اون نصب میشه.
یوتوب و خیلی سایتهای دیگه اجازه استفاده از دانلود منیجر را نمیدهند. برای دانلود از یوتوب بروید در تاپیکهای مربوطه بپرسید. راه داره!
سرویست چیه شایان؟نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
شما از منوی idm قسمت downloads گزینه options بزننقل قول:
مثل عکس زیر وارد تب مربوطه بشو ....
پسفند فایل یا فیلم و .... هر چیزی که با کلیک بر روی لینک idm بالا نمیادو با حروف بزرگ وارد کن (اول یه فاصله بزار بعد حروف بزرگ ) مثلا = MKV
در نهایت اوکی کن ..... درست میشه
2 مگ محدودنقل قول:
سرعت واسه من افتضاح :n21:
عجب بابا یه جوابی بدید من چکارکنم:n03: کسی از این شرکتی که واسه فیبرا سرویس میده ای دی اس ال داره؟نقل قول:
مهندس به 2020 بزنگ .بگو شماره پشتیبانی فیبر رو بهت بدن.توی اهوازه .من اهواز نیستمنقل قول:
2020 زنگیدم میگه باید بری پاس پاناماد رفتم اما درش بسته بود دیر رفتم:n02: به نظر شما این شرکته سرعتاش خوبه؟ آخه تنها خودش واسه فیبرا ارائه میده :n27:نقل قول:
من ثبتنام اینترنتی کردم و طرح ۵۱۲یکماهه نامحدود خریدم و پولشم اینترنتی دادم. مرکز آزادی هستم.معمولاً چند روز طول میکشه تا کارشناسشون بیاد؟ حتماً نامه میخواد؟ چون گفت وقتی کارشناس بیاد باید نامه رو بهش بدم. اما هرجای سایت رو گشتم هیچکجاش ننوشته بود که نامه میخواد!
اگر شمت هم فیبر هستید پس باید زنگ بزنید به 2020 یا 2227007 تا بیان وصل کنند. آخه فیبر نوری رو خود شرکت مخابرات نمیده یکی از شرکت های وابسته به مخابرات ولی با همون تعرفه ها میده(زنگ زدم پرسیدم)نقل قول:
دوستان اعلام وضعیت کنن
من سرعتم از ساعت 4 عصر اومده پایین و پینک از گوگل شده 450ms واسه عزیزان چطوره ؟
سرعت 512 نامحدود و سرعت دانلود 40-50.پینگ از گوگل هم 330.افتضاح