بچه ها حال پدرم دوباره خراب شده بازم باید ببرمش آلمان :41: معافیت خدمتم رو هم که گرفتم اگه بازم وقت نشد برای کنکور دیگه اصلا ایران برنمیگردم میرم مالزی یا هند درس بخونم :20:
Printable View
بچه ها حال پدرم دوباره خراب شده بازم باید ببرمش آلمان :41: معافیت خدمتم رو هم که گرفتم اگه بازم وقت نشد برای کنکور دیگه اصلا ایران برنمیگردم میرم مالزی یا هند درس بخونم :20:
دوستان معماری تبریز قبول شدنش سخته؟
رتبه بالایی میخواد؟
ببخشید اینجا پرسیدم دیدم زود جواب میدید بازم معذرت
نقل قول:
من ادبيات و بينش ام نسبتا" خوب هست:8: عربيم هم معمولی رو به بالا:20:
اما اين زبان...:41::13:
اقا اين صحافي كتاباي خيلي سبز واس شمام انقدر اشغاله ؟:19:
من سومين باره كه دارم فيزيك 3 احمد مصلايي رو روزنامه وار ورق ميزنم...ولي الان 8 تا از ورقه هاش در اومده ...:18:
خدا كنه بقيه كتابام مث اين نشه ...تا كنكور چيزي از كتابا نميمونه:41:شايد منگنشون كردم :19:
سلامنقل قول:
بده بیرون سیم کنن
هیچیشون نمی شه اون وقت!
۱۲۰۰ تومن من دادم واسه کتابایی مثله شیمی ۳ خیلی سبز.
اصلا خراب نمی شن
نقل قول:
کلا کتابهای پر حجم همین جوری هستند....
منگنه هم نمیخورن اغلب .....
اتفاقا به نظر من جرخوردن يك كتاب لذت بخشه، به آدم اعتماد به نفس ميده! مثلا من وقتى حسابان گاجم رو ميبينم كه تمام جلد و برگه هاش پاره پوره شدن كلى اعتماد به نفسم بالا ميره :دى
یه نصیحت دارم برا بچه هایی که تو درسای عمومی مشکل دارن ، من خودم سال 88 تا بعد از عید فقط معارف دوم رو اونم دست و پا شکسته خونده بودم اما از 14ام تا اوایل خرداد با روزی یک ساعت خوندن و نیم ساعت تست زدن تو کنکور 86 درصد زدم پس مطمئن باشید اگر تو درسای عمومی هنوز لنگ میزنید به راحتی میتونید به نقطه قوت تبدیلش کنید و وقت هم زیاده تا کنکور البته اگه روزی حدود 10 ساعت درس بخونید و امتحانای پیش2 رو هم اگه پیش هستید جدی بگیرید چون میتونید در عرض دو هفته پیش2 رو کلا برای کنکور جمع کنید
پس میخواستی کجا بپرسی؟ :31:نقل قول:
کاش میگفتی منطقه چندی
دانشگاه تبريز منطقه 1: 3600 منطقه 2: 3400 رتبه كشوري 7700
دانشگاه هنر تبريز-نيمسال دوم منطقه 1: 6900 منطقه 2: 4500 منطقه 3: 2200 رتبه كشوري 14000
برو از سایت کانون یادگار ماندگار قلمچی رو دانلود کن همه ی رشته ها و شهرهارو نوشته
گاج سفيد با نقره اى چه فرقى ميكنه؟
گزینه دو این تخمین رتبه اش رو برداشته کسی از بچه ها اگر عضو گزینه دو هست میشه این درصد ها رو برام بزنه
-------------------------------------------
ادبیات : 21
عربی : 0
معارف : 0
زبان : 78
ریاضی : 15.5
فیزیک : 38.5
شیمی : 23
----------------------------------
ادبیات : 60
عربی : 50
معارف : 50
زبان : 78
ریاضی : 15.5
فیزیک : 38.5
شیمی : 23
دوستان سلام...
با تو جه به این که سوالهای ادبیات(مثل عربی) چینش خاصی دارن و از هر مبحث معمولا تعداد مشخصی سوال میاد دوتا سوال اساسی دارم.
زبان فارسی تو کنکور حدودا 4 یا 5 تا(اگه اشتباه نکنم) تو کنکور سوال داره.... تا جایی که من نگاه کردم:
1-یه دونه تکواژ شماری میاد
2-یدونه شمارش صفات
3-یدونه شمارش مرکب و مشتق و ...
4- یه دونه نگارش
خواستم ببینم شما تاحالا دیدن که مثلا از متن درس ها هم سوال بیاد؟ مثلا در مورد انواع نوشته ها(تشریحی و .... ) ؟یعنی اون ها رو هم باید بخونیم؟
سوال دیگم در مورد در آمد های کتاب ادبیات هست.ممکنه از بخش هایی مثل نوشته های تعلیمی یا این که انواع نوشته های غنایی و اینها سوال بیاد.؟
کدوم منطقه ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببینید برای کنکور اولین و مهمترین مرجع کتاب درسی هست.
وبا توجه به اینکه هر چند سال یکبار سبک سوالات تغییر میکنه پیش بینی اینده کمی سخت هست واسه اینکه ببینیم چه جوری سوال میاد.
ولی در کل نکات کتاب درسی مثلا زبان فارسی با مثال های اون هست.
پس توصیه میشه ابتدا کتاب رو بخونید بعد از اون با تستهای سال گذشته اشنا بشید
موفق باشید...
نقل قول:
سلام
وبا توجه به اینکه هر چند سال یکبار سبک سوالات تغییر میکنه پیش بینی اینده کمی سخت هست واسه اینکه ببینیم چه جوری سوال میاد.
موفق باشید...
نقل قول:
سلام
موفق باشید...
منطقه 2 هستمنقل قول:
سلام
دوستان واسه من که 3 روز آدم شدم و درسو شروع کردم چه ایده ای دارید ؟
تا الان تو تعطیلات بودم و درس نمیخوندم (ترازم تو قلمچی حدود 5700 هست)
چه راهکاری برام دارید که تو این سه ماه مونده تمام مباحث رو در سطح قابل قبولی بخونم؟
کتاب کم حجم و مفید چی بهم پیشنهاد میکنید
نمیخوام بمونم پشت کنکور و باید امسال یه جای خوب قبول بشم
شدیدا منتظر ایده هاتون هستم
ممنون
نرم افزار يا سايتی برای تخمين رتبه سراغ دارين؟! مشابه گزينه دو
قطعا بهترین منبع برای خوندن کتاب درسی هست.:27:نقل قول:
ایده ها رو نمیشه پیش بینی کرد ولی بعضی ایده ها رو اول تو کنکور خارج کشور میارن و سال های بعدش تو کنکور داخل.البته بیشتر ایده ها، ایده های مثال ها و تمرین های کتاب هستن،برای همین هم هست که میگن تمرین ها و مثال های کتاب رو حتما حل کنین(حتی شده که عین تمرین کتاب رو سوال کنکور بدن :دی ) :27:
برای همین هست میگم کنکور غیر قابل پیش بینینقل قول:
در سال قبل از سوالات خارج از کشور ها نسبت به قبل خیلی خیلی سوالت کمتر تکرار شد
در ضمن در برخی دروس مثل شیمی تکرار داره نه همه دروس پس نمیشه به عنوان یک منبع مهم بحساب اوردش ....
موفق باشید
پارسال که کلا همه چی عوض شد(هیچ وقت 3 تا سوال اول ادبیات یادم نمیره! + انتخاب رشته!)!!!:31::31:نقل قول:
اگه کنکور قابل پیش بینی باشه که کنکور نیست!!! :31::27:
ولی از رو یه بار عوض شدن شیوه سوالات نمیشه برای سال بعد تصمیم گرفت که چی میشه :31: :20:
تکرار شدن یه سوال که زیاد اتفاق نمیفته ولی ایده سوال چرا!نمیگم منبع مهم ولی نباید خیلی هم دست کمش گرفت،بالاخره اونم کنکور هست دیگه،مثل کنکورهای داخل سال قبل :20:
دوستان هر چی برنامه ریختم بهش نتونستم عمل کنم ! واسه همین انگیزم کم شده نهایتا روزی 5 ساعت میخونم ! به نظرتون چکار کنم ؟ گزینه 2 و اینا مشاوره میکنن ؟ 86 روز دیگه مونده ! بهتر نیست الان تا امتحانای خرداد بشینم کل پیش رو بخونم ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
نه فکر کنم بتونی رو پایه مسلط شی خیلی به نفعته :20:نقل قول:
یه مورد دیگه : تو 45 روز میشه فیزیک پیش رو از رو گاج تموم کرد ؟ 2660 تا تست داره ولی با آموزشش زیاد حال نکردم ! کتاب کم حجم و مفید تری سراغ دارین ؟
نقل قول:
دوست عزیز
شما میگ قبلش توی خارج از کشورها میاد توضیح دادم نه همیشه اینجوری نیست توی پست اول هم همین رو گفتم
چون سبک سوالات عوض میشن پس باید به کتاب درسی تکیه کرد بعد سایر منابع ...
موفق باشید
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اگر اراده کنید سختترین کارها هم ساده میشود
پس امیدوار باشید و به خدا توکل کنید
کتابهای توی بازار اغلب پر حجم هستند.
ولی نیازی نیست همه تستهای اون زده بشه ....
تستهای سالهای اخیر در اولیت هستند ...
بصورت گلچین از هر مبحث چند تست بزنید
موفق باشید
احتمالا موقع برنامه ریزی جو گیر شدی گفتی روزی 12 ساعت میخونم من که خودم همش اینجوری میشم :31:نقل قول:
به نظر من رو قسمتایی که قوی هستی و یا فکر میکنی راحتتر میتونی یاد بگیری و سوال خیز هستن بیشتر تمرکز کن مثلا من از ریاضی مباحث احتمال ، تابع ، حد ، مشتق ، دایره ، هندسه فضایی ، و هندسه تحلیلی رو انتخاب کردم
آخه گاج سفید پیش دانشگاهی تستاش ستاره دار نیست نمیدونم کدومو بزنم ! چه کار کنم ؟ تست های قلمچی آبی رو بزنم ؟نقل قول:
نقل قول:
ببینید با توجه به درسنامه هایی که داره شما توی اون مبحث چند تا تست رو بزن ...
قبلش سعی کن مسلط شده باشی ...
از هر درسنامه تا درسنامه بعد چندتا بزن
ونکته دیگه ببین توی اون مبحث چقدر سوال توی کنکور اومدی به این ترتیب میتونی مباحث مهمتر رو متوجه بشی و بیشتر کار کنی.در مورد کانون هم فقط یکم جواب تشریحی هاش جالب نیست
موفق باشید
کسی نظری نداره برام ؟نقل قول:
سلام. مهم ترین چیز اینه که شروع کنی و یه استارت مشتی بزنی. و در ضمن انگیزه داشته باشی و فکر پشت کنکور نباشی. خداروشکر تو این دوتا رو باهم داری. پس فقط میمونه برنامه و کتاب و اینا.
اگه یکم فکر کنی میبینی که بیشتر چیزای لازم رو خودت میدونی. انقد مشاورا توی تی وی و اینور اونور برامون حرف زدن که دیگه حفظ شدیم. و نکته ی مشاوره ای خاصی از فضا وارد نشده!
نباید هیچ مبحثی رو بصورت عمده تست بزنی. باید مختصر و مفید بخونی. ازین به بعد هم بیشتر باید تستای کنکور رو کار کنی. جزوه ای هم که میخوای بخونی حدالامکان باید جزوه ای باشه که قبلن یه بار خوندیش. مباحثی رو هم که اصلن نخوندی از روی یه جزوه ی مختصر مفید بخونی. نه اینکه مثلن واسه دیفرانسیل بشینی همه ی رمزینه رو بخونی. واسه بعضی از درسا اینا به ذهنم میرسه: عربی: نشر الگو جمع بندی - دینی: فقط کتاب درسی + آیات و نکات - تحلیلی و شیمی: آبی قلمچی (چاپ 90 به بعد) گسسته: تست های ستاره دار گاج
راستی من فرض کردم که رشتت ریاضیه!
در مورد دروس دیگه هم باید بگی در چه سطحی هستی تا اینجا بچه ها بتونن یه جواب درست و حسابی بهت بدن.
ببخشید الان واسه دیفرانسیل من تازه دارم رمزینه میخونم ! پس میگید چی بخونم ؟ شیمی رو هم تازه میخوام از مبتکران بخونم ! میگید از آبی قلمچی بخونم ؟ در ضمن اگه اگه چیزی بلد نباشیم رو آموزش های آبی قلمچی میشه حساب کرد ؟نقل قول:
راستی واسه تحلیلی من هم گاج سفید دارم هم آبی قلمچی . کدومش بهتره ؟
سلام. کسی میدونه کی باید بریم کارت ورود به جلسه رو بگیریم؟
کارت ورود به جلسه معمولا هفته آخر توزیع میشه (اینترنتی)
اگه برای اولین بار توی این زمان میخوای دیفرانسیل رو از رمزینه بخونی بنظرم اشتباهه. مگر اینکه خیلی فول باشی و سرعتت عالی باشه.نقل قول:
از روی یه جزوه مثل جزوه ی معلمتون بخون و تستهای آبی قلمچی رو بزن یا اینکه نصفش رو بزن. تستهای سطح 1 میکرو بانک گاج هم میتونه خوب باشه ولی شنیدم دیگه این کتاب توی بازار نیست!
همه ی این حرفام واسه شیمی هم صدق میکنه! اگه شیمی پیش 1 و شیمی 2 و شیمی 3 رو چیزی بلد نباشی، احتمالن همون گزیده نکات آبی قلمچی (که خیلی مختصر و مفید و جمع و جوره) کفایت میکنه. (نویسندش (انوشه) پارسال دبیرمون بود). البته حواست باشه که حتمن باید کتاب درسی رو بخونی. اگه توی بعضی قسمتاش دچار مشکل شدی، مثلن اگه جواب یه فکر کنید رو بلد نبودی و یا نیاز به توضیح داشتی، اونوقت برو همون قسمت رو از مبتکران بخون.
واسه شیمی پیش2 هم نظر خاصی ندارم!
اگه تحلیلیت خوب نیست و زیاد بلد نیستی و نخوندی، همون آبی قلمچی خوبه. گاج واسه این زمان خیلی زیاد و وقتگیره.
دوست عزیز من یکم گیج شدم . شما فکر کن من هیچی دیفرانسیل بلد نیستم . از آبی قلمچی میشه خوند ؟نقل قول:
من رمزینه جلد 1 رو خوندم . به نظرت تا امتحانای خرداد میشه جلد 2 رو تموم کرد ؟
شیمی مبتکران پیش2 رو هم تموم کزدم فقط میمونه جلد 1 ! نظرتون درباره این چیه ؟
اگه دیف1 رو از رمزینه خوندی و فهمیدی، خیلی هم خوبه و با تستای کنکور جمع بندی میکنی و مشکلی نداری. اما دیف2 رو اگه بخوای بشینی همه ی رمزینه رو توی این زمان بخونی، واسه درسای دیگت وقت کم میاری و بعیده به امتحانا برسی.
اینکه دیفرانسیل رو میشه از آبی قلمچی خوند یا نه بستگی به این داره که حسابان و دیف1 رو چقدر فهمیده باشی و هوش ریاضیت چقدره. اگه حسابان و دیف1 رو خوب فهمیدی و هوش ریاضیت هم خوبه، آره میشه از آبی خوند. اما اگه نه، باید از یه جزوه ی مفصل تر بخونی. حالا این جزوه میتونه جزوه ی معلمتون باشه یا هر جزوه ی دیگه ای. ولی نه اونقدر مفصل که تمام نکات ریز و درشت و بعضن خارج از محدوده رو مطرح کنه ( مثل رمزینه) .
شیمی رو هم که شاخش رو شکوندی (پیش2 رو میگم). بقیش سرازیریه. نظرم اینه که برای پیش1 کتاب درسی رو باز کن و شروع کن خوندن. جاهایی رو که متوجه نمیشی ، برو ایستگاه های درس و نکته ی مبتکران که مربوط به اون قسمت میشن رو بخون تا متوجه بشی. منظورم اینه که تا به مشکل بر نخوردی، سراغ درسنامه های مبتکران نرو چون خیلی وقتت رو میگیره. در آخر هم تستای مبتکران رو یکی درمیون بزن. آخر سر اگه بازم وقت داشتی (که خیلی بعیده) نصفه ی دیگش رو بزن.
ببخشید زیاد حرف زدم!
زیاد حرف زدین چیه ؟ حرف های شما رو باید گل (Gol) گرفت ! بسیار ممنون که وقتتون رو در اختیار گذاشتین !راستی رتبه شما چند بود ؟نقل قول:
گرامی من فصل جدول تناوبی شيمي دو رو نخوندم و بلد نيستم ولی به گوشم خورده و تا حدودی درک کردم
اگر بخوام کامل کامل از مبتکران بخونم 12 ساعت وقت ميبره!
با اين حال توصيه ميکنيد از يه منبع کم حجم تر استفاده کنم؟
همين طور برای خيلی درس های ديگه البته قبلش رو مطالبی که قبلان خوندم به تسلط ميرم بعد
من نشستم حساب کردم ديدم تا 5 خرداد 550 ساعت زمان هست ميشه خيلی کارهاااا کرد (با حساب روزی 13 ساعت و کسر زمان آزمون و مرور پنجشنبه)
8-9 تا سؤال از مکانيک ديناميک مياد چندتاش آسون هست؟ و راحت ميشه زد؟
سلام به دوستایی که خودشونو این روزا میکشن تا فردا دکتر مهندس شن
من فارغ التحصیلم و حدود سه ماه اول یعنی پاییز رو خوب درس می خوندم ولی بخاطر اینکه مجبور شدم 10 روزی درس نخونم دیگه تا امروز که میخوام درس بخونم به قول خودمون لای کتاب هم باز نکردم حالا یه برنامه ای دارم میخواستم نظرشماها رو بدونم اونم اینه که تو این حدود 80 روز باقیمانده چهل روز اول رو فقط اختصاصی + زبان بخونم و چهل روز دوم رو عمومی+اختصاصی بخونم البته همه جای کتاب رو نه بیشتر اون قسمتهایی که تو دبیرستان خوب خوندم و با یه مرور ساده میتونم کامل یادم بگیرم.
البته اینم بگم برام خیلی مهم نیست که رتبم بالا یا پایین باشه و بخاطر مشکلاتی که دارم همین پیام نور شهر خودمون هم قبول بشم خیلی ناراحت نمیشم البته سال قبل هم قبول شدم ولی به امید اینکه بتونم معافیت پزشکی بگیرم پشت کنکور موندم
اگه تجربه ای در مورد کنکور در کمترین زمان دارید بگید ما هم استفاده کنیم