اول دو تا سیستم رو با هم شبکه کن بعد اینترنت لپ تاپ رو شیر کن رو pc و با نرم افزار dipatch هر دو سرعت رو باهم ادغام کننقل قول:
Printable View
اول دو تا سیستم رو با هم شبکه کن بعد اینترنت لپ تاپ رو شیر کن رو pc و با نرم افزار dipatch هر دو سرعت رو باهم ادغام کننقل قول:
سلامنقل قول:
میشه فقط با یک لپتاپ این کارو کرد؟ یعنی با لن به یک مودم وصل بشی و با وایرلس به یک مودم دیگه و سرعتهاشون با هم جمع بشه؟
درضمن نرم افزار رو نتونستم پیدا کنم. میشه لینک بدن ازش؟
بله میشهنقل قول:
از خود سایتش مدل لایت اش رو دانلود کن چون کرک هیچ نسخه ای کار نمی کنه
connectify dispatch
سلام به دوستان عزیز
سوالی در مورد انتقال اطلاعات بین گوشی و رایانه دارم
میخوام از طریق وایرلس بین گوشی آندروید و لپ تاپ تبادل اطلاعات کنم. که راه های زیادی رو امتحان کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم. اول که خواستم با ایجاد ad-hok روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم که متاسفانه آندروید ad-hok رو نمیشناسه البته نرم افزاری برای دیدن ad-hok روی گوشی پیدا کردم که باید گوشی حتما روت باشه تا این کار انجام بشه و نمی خوام گوشیم رو روت کنم. راه دوم این بود که با نصب نرم افزار airdroid روی گوشی این ارتباط رو براقرا کردم که البته باید حتما یه واسطه (یعنی مودم adsl) این وسط باشه. حالا مشکلی که اینجا پیش اومد اینه که بار اول که فایل ها رو انتقال دادم مشکلی نبود اما دفعات بعد مودم ریستارت میشد و ارتباط قطع میشد. مودم رو هم چندین بار کانفیگ کردم ولی درست نشد. حالا دنبال یه راه ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بین لپ تاپ و گوشیم هستم که پیدا نمی کنم. ممنون میشم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنماییم کنید و یا یه راه ارتباطی خوب پیشنهاد کنید. و همینطور اگه اطلاعاتی در مورد Tethering and portable hotspot که روی گوشی هست توضیحی بدهید و آیا میشه با این طریق ارتباط برقرار کرد یا خیر چون وقتی این گزینه رو روشن میکنم لپ تاپ AndroidAP رو میشناسه ولی بعدش نمیدونم چه باید کرد.
هم می تونید از Hotspot گوشی استفاده کنید و با لپ تاپ بهش وصل شید و با Airdroid فایل ها رو انتقال بدید.
هم اینکه می تونید از نرم افزار Conncetify برای ایجاد AdHoc استفاده کنید تا گوشی تشخیصش بده.
اینم که چرا مودم ریست میشه رو باید از داخل مودم و بخش لاگ هاش بفهمید.
برای نرم افزار دسترسی به شیر ویندوز هم می تونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال از حرفه ای های شبکه
من یه شبکه با شش تا کامپیوتر ساختم. یکی Xp و دو تا Seven شصت و چهار بیتی و سه تا Seven سی و دو بیتی.
Ping برای همه ip ها کاز میکنه. ولی سیستم XP به اینترنت دسترسی نداره و در یکی از 64 بیتی ها اجازه Access به هیچ سیستمی نمیده. فایروال و آنتی ویروس و .... خیلی چزها رو امتحان کردم. IP رو هم دستی دادم هم اتوماتیک.
خواهش میکنم کمکم کنید. ممنون
سیستم شیر اینترنتتون چیه از مودم میاد یا روی سرور ؟ شبکتون WORKGROUP هست یا دومین؟
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
من دو تا سویچ هشت پورت دارم که مودم ADSL رو به یکیش دادم و اون دو تا رو با کابل وصل کردم.
ضمنا Workgroup کار کردم.
سلام ممنون دوست عزیزنقل قول:
هم می تونید از Hotspot گوشی استفاده کنید و با لپ تاپ بهش وصل شید و با Airdroid فایل ها رو انتقال بدید.
هم اینکه می تونید از نرم افزار Conncetify برای ایجاد AdHoc استفاده کنید تا گوشی تشخیصش بده.
وقتی hotspot رو روشن میکنم و به لپ تاپ وصل میشم و بعد به نرم افزار airdroid میرم hotspot رو خاموش میکنه و وایرلس رو روشن میکنه و به مودم وصل میشه و دوباره همون داستان قبل.
از نرم افزار connectify هم استفاده کردم و اون رو روی ویندوز نصب کردم اما کار نمی کرد
روی سیستم XP ببینید Gateway روی مودم تنظیم شده باشه و DNS رو هم دستی بدید! البته نمی دونم قبلا اینها رو بررسی کردید یا نه.
کار باهاشون خیلی ساده هست ولی خوب اگر عمری بود حتما سعی می کنم آموزش هم بزارم.نقل قول:
سلام
ممنون از کمکتون
مشکل XP حل شد. اون یکی سیستم که اجازه دسترسی نمیده رو چیکار کنم. واقعا خسته ام کرده!
ضمنا سویچ 16 پورت خوب با حدود 150 تومن چی بگیرم؟
سلام دوستان
چگونه مي توان در يك سيستم تحت دامين ولي وارد شده با ادمين لوكال، يك صفحه IE يا خود My computer را با قدرت يوزر داميني بالا آورد؟
توضيحات بيشتر:
سيستم فعلي تحت دامين است ولي من با ادمين لوكال بالا آمده ام! حال مي خواهم فولدري را در شبكه ببنم كه فقط يوزر خاص داميني به آن دسترسي دارد و من هم يوزر نيم و پسوورد آنرا مي دانم (در واقع مال خودم هست)
آنچه مي دانستم استفاده از دستور زير است ولي متاسفانه جواب نداد:
runas /user:user\domainname "c:\windows\explorer.exe"
سلام خدمت اساتید شبکه
من یک سوال داشتم
من یک کابل شبکه دارم که از یک مودم از توی خونه بابام میاد تو خونه ام و باهاش وصل میشم اینترنت
حالا من دنبال وسیله ای هستم تا بتونم این اینترنت را به صورت وایرلس در بیارم و با گوشی وصل شم اینترنت
آیا وسیله ای هست؟
اول مطمئن شید هیچ Session ای به سرور وصل نباشه سپس با دستور زیر یک Network Drive ایجاد کنید.نقل قول:
net use X: \\ServerIP\Folder /USER:DomainName\UserName Password
Access Point کارش همینه اگر هم مودم/روتر وایرلس اضافی دارید با اون هم میشهنقل قول:
اگر دنبال گزینه ارزونتر و محدودتر(فقط در زمان روشن بودن کامپیوتر) دانگل WiFi هم می تونید استفاده کنید.
دوست عزيز مگر ممكن است session به سرور متصل نباشد؟! حداقل در هر زمان 10 نفر روي سرور در حال استفاده از منابع share شده هستند! فكر كنم متوجه منظورم نشديد! من قصدم ساختن map نيست! مي خواهم با دستور runas و استفاده از قدرت يك يوزر نيم تحت دامين، يك فولدر share شده در شبكه را اديت كنم. اگر خودم تحت دامين رو سيستمم بالا ميومدم اين كار براحتي انجام مي شد! اما من بصورت لوكالي روي سيستم خودم بالا ميام و در نتيجه براي اديت كردن فولدر share شده در شبكه (كه بر روي هارد سرور مي باشد) بايد با يوزرنيم خودمم تحت دامين لاگين كنم تا بتونم اديتش كنم .. قبلاً اين كار را كرده بودم متاسفانه مربوط به 1 سال پيش هست و فراموش كرده ام دستورش هم دقيقاً runas مي باشد ... تصور مي كنم بايد mmc بزنم.نقل قول:
شما هم منظور من رو درست متوجه نشدید منظور من نداشتن session وصل به سرور روی دستگاهی هست که الان باهاش لاگین کردید نه کل شبکه!
من مپ نتورک رو برای سادگی کار شما گفتم می تونید به سادگی فقط explorer رو باز کنید و در قسمت آدرس مسیر رو وارد کنید و بعد موقع درخواست user pass یوزر دومین خودتون رو وارد کنید.
علت اینکه اون دستور هم کار نکرده اینه که مایکروسافت از ویستا به بعد اجازه اجرا شدن دوتا Explorer توسط دوتا user مختلف در لوکال و دومین در یک زمان رو نمیده.
راه حلش :
اون نمونه های mmc یا Microsoft management console برای باز کردن سرویس هایی مثل dsa هست:
IE رو هم با این دستور می تونید با یوزر مورد نظرتون بالا بیارید:کد:runas /profile /env /user:mydomain\admin "mmc %windir%\system32\dsa.msc"
یک راه ساده تر هم اینه که فایل مورد نظرتون رو پیدا و با Shift + Right Click و انتخاب گزینه Run as different User همین کار دستوری را انجام بدید.کد:runas /profile /env /User:DOMAIN\USERNAME "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplorer.exe"
محتوای مخفی: HELP
سلامنقل قول:
همانطور كه دوستمون گفتن بايد از دانگل استفاده كنيد .. من كمي بيشتر توضيح مي دهم. ديوايس هايي هستند كه كار ارسال و دريافت بصورت وايرلسي رو انجام مي دهند در ابعادي مانند فلش كه كافيست آنها را به USB متصل كرده و درايور آنرا نصب كنيد. قيمتشان هم چيزي حدود 30 هزار تومان دارند. اسمشان Wireless USB Adapter هست. يك نمونه ارزان قيمت: Dlink DWA-125 كه من خودم ازش استفاده كردم و راضي بوده ام يعني قدرت آن در حدي است كه توان پردازش ديتا در همكاران سيستم را دارد كه تصور نمي كنم حساس تر از آن وجود داشته باشد! البته بحث دانلود مداوم بحث ديگريست كه كلاً وايرلس استفاده نشود بهتر است .. دانلود فايل هاي بزرگ بهتر است توسط كابل انجام شود چون وايرلس ممكن است به هر دليل ناگهاني لحظه اي قطع گردد و بنابراين امكان از دست رفتن كل فايل دانلود شده تا آن لحظه بسيار زياد است. ولي براي اموراتي مانند WiFi به گوشي موبايل همان آداپتوري كه عرض كردم كارت را به خوبي راه مي ندازه و قيمت پاييني هم دارد.
با سپاس از شمانقل قول:
متاسفانه هيچ كدام از دستوراتي كه فرموديد جوابگو نيست
من كل اين دستورات را قبلاً سرچ كرده و تست كرده بودم هيچ كدام جواب نمي دهد!
دستور runas قادر نيست صفحه را باز كند
دستور shift+R click هم چنين گزينه اي نمي دهد
دستور مپ كردن هم زماني كاربرد دارد كه شما بتوانيد مپ خود را با runas باز كنيد كه متاسفانه امكان پذير نيست
شما فقط راه حلي ارائه دهيد كه من بتوانم IE را با يوزر تحت دامين روي سيستم خودم باز كنم همين كافيست.
از پيگيري شما متشكرم
دستور زیر رو هم تست کردید ؟ :
البته بعد از تغییرات در رجیستری !کد:runas /noprofile /user:Domain\User "explorer /seprate"
خير ... چيزي كه به تغييرات در رجيستري وابسته باشه ترجيح مي دهم بيخيالش بشم! دستور خيلي ساده اي براي اين كار هست كه نيازي به ور رفتن با رجيستري هم نيست كه متاسفانه فراموش كرده ام.نقل قول:
با سلام، دوستان این دستور ipconfig /renew در ویندوز چه کاربردی داره؟ بعضی ها میگن برای گرفتن IP جدیده ولی مثل اینکه سرکاریه!
----------------نقل قول:
سلام دوست من
ابتدا بايد ببينيد كامپيوتر شما به شبكه اي وصل است يا خير؟؟ (حتي ADSL منزل هم خود نوعي شبكه مي باشد)
اين دستور وقتي كاربرد دارد كه شما بخواهيد IP قبلي خود را به هر دليلي به سيستم DHCP (كه مي تواند سرور شبكه باشد و يا مودم ADSL يا ...) پس داده و IP جديد دريافت نمائيد. دقت كنيد كه اگر اين دستور را به مودم ADSL كه در آن سيستم DHCP راه اندازي شده است بدهيد، طبعاً همان IP قبلي را، مجدداً دريافت خواهيد نمود و تصور مي كنيد سركاريست! اين دستور براي جاهايي كاربرد دارد كه تعداد سيستم هاي متصل به شبكه زياد است (مثل يك شركت كه كامپيوترهايش به سرور متصل هستند) همچنين دقت كنيد كه سيستم DHCP از اولين IP باز يا استفاده نشده در رنج خود شروع مي كند، بنابراين ممكن است همان IP قبلي را دريافت نمائيد و تصور كنيد هيچ عملي انجام نشده است! در شبكه هاي كوچك خانگي بهتر است IP بصورت دستي وارد شود نه Automatic .. دقت كنيد كه وقتي IP دستي است، مقصد يك ديتا يا دستور از يك كامپيوتر ديگر مشخص است و يك راست مي رود سراغ IP مورد نظر! اما با سيستم Automatic كه بحث renew در آن مطرح است، پروسه BroadCast انجام مي شود و دستور يك كامپيوتر وقتي به كامپيوتر مورد نظر مي رسد كه كل پروسه جستجو در شبكه انجام شده و مقصد رديابي گردد كه طبيعي است مدت زمان بيشتري طول مي كشد بنابراين در شبكه هاي كوچك خانگي خصوصاً در حالت غير DHCP، حتماً از IP دستي استفاده نمائيد كه ديگر نيازي به دستور ipconfig /renew نداشته باشيد. توضيح كامل DHCP تصور مي كنم در مباحث قبلي اين تاپيك باشد و بحثي است كاملاً تخصصي و مربوط به نحوه تقسيم IP بين تعداد زيادي كامپيوتر موجود در يك شبكه.
سلام دوستان اول بگم امن بهترین جایی که پیدا کردم تا سوالم بپرسم اینجا بود اگه جای دیگه ای باید میپرسیدم لطفا لینکش رو بزارید.....دوستان من یه اکسس پوینت d-link 1155 دارم .همه چیشم درست بود منم فقط برای اینترنت ازش استفاده میکردم ..ولی جدیدا وصل نمیشه به کامپیتر یا لیب تاب یعنی اکسس و که با کابل به کامپیوتر وصل میکنم میزنه unidentifyed network ...درضمن تو ضفحهی اکسس پوینت هم نمیره....از این چیزا من سر در نمیارم ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
سلام دوست عزيز
1- احتمالاً ايراد از اتصال شماست! اول كابل شبكه را چك كنيد كه به درستي و محكمي به دوسر اتصال داشته باشد. خود كابل نيز پس از مدتي مشكل پيدا مي كند، بنابراين يا كابل را عوض كنيد و يا سوكت هاي سركابل را قطع كرده و تركيب رنگ دوسر را عوض كرده (هر تركيبي دوست داريد) و سپس مجدداً سوكت بزنيد (ممكن است يك رشته سيم درون كابل شبكه، قطع و يا اتصالي داشته باشد).
2- از ويندوز سون استفاده مي كنيد، پس از اطمينان از صحت و سلامت كابل و كانكشن صحيح اينترنتي، بايد كمي صبر كنيد و سپس روي عكس نقشه شبكه يكبار كليك كنيد تا اتصال صحيح نشان داده شود.
3- براي اتصال به اكسس پوينت و در واقع ورود به كنسول مورد نظر، پس از اطمينان از صحت كابل و اتصال صحيح، آي پي اكسس پوينت را در يك صفحه IE وارد كنيد. اين IP در اكسس پوينت ها، متفاوت است كه در دفترچه راهنما و يا پرسيدن از فروشنده مي توانيد استفاده كنيد. سپس از شما يوزرنيم و پسوورد مي پرسد كه بايد هر دو را admin - admin بزنيد. اگر نشد بفرمائيد تا بيشتر راهنمايي كنم.
ممنون بابت پاسختون ولی من با یک کابل دیگه هم چک کردم که مطمینم سالمه چون باهاش Poe رو به Pc وصل میکنم و اینترنتم مشکلی نداره پس کابل سالمه...وقتی هم ip رو میزنم همچنان وا نمیشوددددنقل قول:
پشت AP شما باید یک سوراخ باشه که با نگه داشتن سوزن در سوراخ به مدت 5-10 ثانیه AP ریست میشه به احتمال زیاد تنظیمات AP به خصوص DHCP به هم خورده! اگر هم بخواهید می تونید با IP دادن دستی به مودم وصل شید و تنظیمات رو چک کنید که البته راه اول ساده تر هست.نقل قول:
سلام ممنون بابت پاسختون این کار هم قبلا انجام دادم ولی جواب نداد!!!!!!
سلام
به کمک دوستان برای port forwarding نیاز شدیدی دارم.
یه هارد NAS دارم که دو تا پورت یو اس بی داره و با وصل کردن دو تا پرینتر به راحتی پرینترها رو Share میکنم توی شبکه. سرعت ارسال پرینت خیلی پایینه و فقط فایلهای کم حجم رو پرینت میگیره.
توی تنظیمات هارد نوشته:The printer is now available to all users of your Seagate NAS. You may need to enable port forwarding on your router to manage print jobs. See your router documentation if necessary.روتر من TP link N هست، به نظرتون چیکار باید بکنم؟
خوب کابل که سالمه ، کارت شبکه کامپیوتر هم سالمه، می مونه خود دستگاه از یک پورت دیگش استفاده کنید و IP رو هم خودتون بدید توی رنج
کد:192.168.1.X
1- مسیر زیر را طی کنید:Start / Control panel / Network and sharing center2- از سمت چپ صفحه (Task panel) گزينه Change adapter settings را انتخاب نماييد.3- كارت شبكه خودتان را انتخاب نمايد و بر روي آن كليك راست كنيد
4- در اين مرحله گزينه Properties را انتخاب نماييد.
5- از پنجره باز شده و ليست موجود گزينه Internet protocol Version 4 (TCP/IPV4) را انتخاب نماييد. و سپس كليد Properties را انتخاب نماييد .6- در پنجره باز شده IP خود را در باكس شماره يك و در بخش شماره 2 Sub net Mask رو برو (255.255.0.0) را تنظيم نموده و در پايان كليد OK را تنظيم نماييد.
سپاسگزارم از پاسخ تون :n16:نقل قول:
آیا در اشتراک های ADSL هم امکان استفاده کردن از این قابلیت هست؟ یا هر ابزار دیگه ای که عمل گرفتن IP جدید رو انجام بده
من ip رو دادم ...وارد صفحه ی اکسس شدم تنظیمات دوباره ست کردم ولی مشکل هم چنان باقیست...یعد من کابلی که از poe میاد رو وصل کردم به اکسس و با تبلت وصل شدم به نت....ولی روی pc همچنان زده unidentified neteorkو no internet access
یعنی الان مشکل اینه که روی کامپیوتر که وصله به اکسس اینترنت ندارم ولی از طریق تبلت یا لپتاپ مشکلی ندارم
ممنون بابت اینکه سوالای مبتدیانه من رو جواب میدید...ولی بلاخره هر کی یه روز مبتدی بوده ;)
----------------------------------------------نقل قول:
تمنا دارم.
بايد وارد تنظيمات مودم ADSL شده و گزينه DHCP را تنظيم كنيد! در آن قسمت رنج شروع IP ها مشخص شده است كه مي توانيد هر IP در كلاس C بدهيد. به هر حال اين IP فقط در حوزه كامپيوتر خود شما كاربرد دارد و از ISP به بعد IP شما عوض مي شود مگر اينكه IP VALID خريداري گردد.
دوستان کسی قصد نداره به ما جواب بده؟همچنان مشکل وجود داره ممکنه سخت افزاری باشه؟اگه حل نشدیه به فکر خرید یه اکسس جدید باشم چون شبا کامپیونر برای دانلود میزارم...با این وضع که نمیشه هی باید سیمو عوض کنم
نقل قول:
دوست عزيز منظورتان از POE چيه؟؟؟؟
من مودم وایمکس out door دارم کابلی که از مودم میاد وصل میشه به poe ویک کابل دیگه بهت میده که اونو میشه وصل کرد به کامپیوتر یا اکسس...یعنی کابلی که از مودم میاد مستقیم نمیشه وصلش کنی به کامپیوتر...نقل قول:
اگه اطلاعات کامل میخواید برید یه این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من یه اداپتور وایرلس تی پی لینک روی سیستمم نصب کردم.
سرعت شبکه افتضاح پایینه! در حد 40 کیلوبایت! توجه کنید سرعت شبکه نه سرعت اینترنت فخیمه!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام به دوستان عزیز
سوالی در مورد انتقال اطلاعات بین گوشی و رایانه دارم
میخوام از طریق وایرلس بین گوشی آندروید و لپ تاپ تبادل اطلاعات کنم. که راه های زیادی رو امتحان کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم. اول که خواستم با ایجاد ad-hok روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم که متاسفانه آندروید ad-hok رو نمیشناسه البته نرم افزاری برای دیدن ad-hok روی گوشی پیدا کردم که باید گوشی حتما روت باشه تا این کار انجام بشه و نمی خوام گوشیم رو روت کنم. راه دوم این بود که با نصب نرم افزار airdroid روی گوشی این ارتباط رو براقرا کردم که البته باید حتما یه واسطه (یعنی مودم adsl) این وسط باشه. حالا مشکلی که اینجا پیش اومد اینه که بار اول که فایل ها رو انتقال دادم مشکلی نبود اما دفعات بعد مودم ریستارت میشد و ارتباط قطع میشد. مودم رو هم چندین بار کانفیگ کردم ولی درست نشد. حالا دنبال یه راه ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بین لپ تاپ و گوشیم هستم که پیدا نمی کنم. ممنون میشم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنماییم کنید و یا یه راه ارتباطی خوب پیشنهاد کنید. و همینطور اگه اطلاعاتی در مورد Tethering and portable hotspot که روی گوشی هست توضیحی بدهید و آیا میشه با این طریق ارتباط برقرار کرد یا خیر چون وقتی این گزینه رو روشن میکنم لپ تاپ AndroidAP رو میشناسه ولی بعدش نمیدونم چه باید کرد.
نقل قول:
سلام ممنون دوست عزیز
وقتی hotspot رو روشن میکنم و به لپ تاپ وصل میشم و بعد به نرم افزار airdroid میرم hotspot رو خاموش میکنه و وایرلس رو روشن میکنه و به مودم وصل میشه و دوباره همون داستان قبل.
از نرم افزار connectify هم استفاده کردم و اون رو روی ویندوز نصب کردم اما کار نمی کرد.
جمله بالا مشکل من هست و نقل قول زیر اون راهنمایی یکی از دوستان بود و جمله زیر اون هم جواب من به اون دوست عزیز بود. که متاسفانه مشکلم هنوز حل نشده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.