خیر امسال از بس که ما خوش شانسیم نذاشتن.:31::31::31:نقل قول:
خیر امسال از بس که ما خوش شانسیم نذاشتن.:31::31::31:نقل قول:
تو قسمت پرسش و پاسخ سنجش که میگن احتمالا نمیادنقل قول:
100% NOT COME.نقل قول:
من بودم اول شیراز میزدم بعد صنعتی اصفهان بعد خواجه نصیر....:46:نقل قول:
تا چند روز امکانان انتخاب رشته وجود داره؟
این دفترچه هنوز نیومده؟(منظورم دفترچه ی فیزیکیه)
دفترچه فیزیک ؟تا 7 روز فرصت دارید
امروز که برای ما اومد.نقل قول:
7 روز دوشنبه:17 مرداد تا یکشنبه 23 مرداد.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
توروخدا منو کمک کنید رفتم هنر گفتن اونجا نپرسید اینجا بپرسیم.من 2700 منطقه 1 شدم متولد کرمانم اما تهران هستم کجا من قبول می شم؟تورو خدا زودتر بگید من اینترنتم تموم شده با موبایل میام زودتر بگید خوشالم می کنید
خب منظور بنده هم همین بود دیگه...تو مدرک میزنه علم و صنعت بهشهر بعنوان مثال! ولی من تو علم و صنعت یه دفتری تو ساختمون اموزش دیدم که نوشته امور واحد بهشهر یا اراک یا نور...یعنی نشون میده که مدرک ها از علم و صنعت تهران صادر میشه ولی اسم اون واحد دانشگاهی رو میزنه تو مدرک!نقل قول:
شما بومی جایی به حساب میایید که سه سال آخر تحصیلتون رو گذروندیدنقل قول:
سلام
اگه یکی سراسری انتخاب رشته کنه بعد که نتیجه هارو دادن ثبت نام نکنه بره ازاد و بعد انصراف بده می تونه تو کنکور ساله بعد شرکت کنه؟
فقط خواهشا جواب بدین حیاتیه
اگه روزانه قبول شی و نری،1 سال محروم میشی ولی غیر انتفاعی و پیام نور و... مشکلی نیست.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
من از بین رشته هایی که گفتین هوشبری رو انتخاب کردم....میشه بگین تو چه دانشگاه هایی احتمال قبولیم بیشتره؟
نقل قول:
با توجه به شناختی که من از دانشگاه مشهد دارم و اینکه اغلب بچه ها میمونن مشهد با رتبه های خیلی خوب و اینکه سطحش واقعا خوبه من پیشنهاد میکنم مشهد بمونین.
دوتا سوال فنی دارم
اول اینکه این برنامه انتخاب رشته ی گزینه ی 2 چقدر دقیقه؟
بعد اینکه من تهرانم ولی استان بومی من رو زده زنجان.حالا وقت انتخاب رشته من چیکار کنم؟آدرس خونمون رو بدم؟یا آدرس فامیلی چیزی تو زنجان رو بدم؟
اينجا كسي جواب منو نميده؟!!!نقل قول:
دوستان من رشته رياضي هستم و رتبم 26000(بيست و شش هزار)شد
ميخواستم بدونم توي دانشگاه هاي غير انتفاعي يا پيام نور شيراز ميتونم رشته خوبي مثل عمران يا مهندسي صنايع قبول شم يا نه
و اين كه براي قبول شدن تو رشته كشاورزي زير شاخه اب دانشگاه شيراز تا چه رتبه اي ميشه قبول شد(اخه پارسال يكي از دوستام با رتبه 35000 كشاورزي روزانه شيراز رو اورد)
درود دوستان
من تو زیرگروه 1 شدم 19000
می دونم اصلا خوب نیست ولی خوب شد دیگه بدبختانه به دلایلی
یکی از دوستان می گفت که پرستاری قم اگر شانس بیارم و پرستاری و شهرستان می تونم قبول شم
می خواستم ببینم بین المللی پزشکی می تونم انتخاب رشته کنم
اصلا احتمال قبولی دارم ؟؟
چه رشته هایه دیگه ای نسبتا خوب دیگه ای می شه رفت ؟؟؟ ( حالا انگار رتبم خوب شده که رشته ی خوب هم می خوام برم )
پزشکی فکر نکنم.من بالاتر از ۱۰ هزار برای پزشکی بین الملل تا حالا نشنیدم.(اونم سال اول پذیرش)نقل قول:
در ضمن معدل بالای ۱۶ هم میخاد.درصد زبانت هم باید خیلی خوب باشه.۱۰۰ تا انتخاب داری.دو تاش رو بزن.شد شد نشد نشد.:31:
رشته های دیگه چی می تونم بیارم ؟؟نقل قول:
زبانم 65 %
کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
نقل قول:در مورد سوال اولتون : هیچ نرم افزاری و برنامه ای صد در صد دقیق نیست،ولی به عنوان یه راهنما میتونه موثر باشه هر نرم افزاری هست بر اساس رتبه های قبولی سال های قبله!نقل قول:
در مورد سوال دومتون : یادم نمیاد پارسال موقع انتخاب رشته آدرس رو سازمان سنجش میخواست ولی در هر صورت هرجا آدرسی از شما خواستند آدرس محلی که داخلش سکونت دارید رو وارد کنید.
بچه ها رتبه ی زیر گروه چقدر تاثیر داره؟ آخه من معماری دوست دارم که زیر گروه 1 هست و رتبم تو زیر گروه 1 خیلیی بهتر از منطقمه.با توجه به اینکه معماری رشته ی ناحیه ای هست و منم بومی به حساب میام.بومی چقدر تاثیر داره؟
سی دیش رو من پارسال گرفتم زیاد کمکی بهم نکردنقل قول:
خود دفاتر قلم چی حضوری انتخاب رشته میکنن البته بازم میگم یکم بدبینانه برات انتخاب رشته میکنن
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
متاسفم تقریبا محاله حتی پسر هم با این رتبه پزشکی بیاره چه برسه به دختر. ولی احتمال اینکه دامپزشکی رو بیاره زیاده (اونم دکتراست)نقل قول:
دوستان بازم سوال!
این شیمی فناوری اطلاعات دیگه چی ـه؟! یجا خوندم انیمشین واکنشا رو درست میکنند! همین یعنی؟!
گویا برای رفتن به خارح علوم پایه خوب ـه و اینا. شیمی هم همین طور؟ محض.. کاربردی. اگه از یه دانشگاه معتبر تهران باشه واقعن جا داره برای پذیرش گرفتن تو لیسانس؟
خیلی مرسی.
جالبه بدونین که سالهاست که پرستاری هم دختر میگیره هم پسر. تنها رشته ی تک جنسیتی علوم تجربی ماماییه :31:(البته توی کارشناسیا. توی تخصص پزشکی زنان و زایمان هم تک جنسیتیه)نقل قول:
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
اگه مشکل سربازی نداشته باشین مشکلی ایجاد نمیشه . تنها رشته ای که شما رو مشکل دار میکنه روزانه ست که اگه قبول شین نرین یه سال محرومیت داریننقل قول:
بله برسی میشه . هر شرطی گذاشته باشن روش تاکید میکنننقل قول:
دوستان من زمانی که سازمان سنجش یه قسمتی داشت که برای ثبت رشته های دارای شرایط خاص بود کاری نکردم و رشته ی دارای شرایط خاص رو انتخاب نکردم میخوام ببینم توی انتخاب رشته میتونم اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم یعنی هیچ راهی وجود نداره توی انتخاب رشته اون رشته و دانشگاه رو انتخاب کنم ؟ اگر انتخاب کنم چی میشه ؟ لطفا کمک کنید !
همین زیر گروهها مهمهنقل قول:
خوب اگه رتبتون مناسب باشه و بومی هم هستین احتمالش زیادتر میشه (80 % بومیه)
کتاب انتخاب رشته قلم چی کتاب خوبیه ،همه رشته هارو توضیح داده
دوستان خواهشا سریع جواب بدین
من میخوام اعتراض بزنم میگم مشکلی بعدا پیش نیاد مثلا من اعتراض زدم تا کی باید صبر کنم یا اگه اعتراض قبول نبود درد سر ایجاد نشه
مثلا من الان اعتراض زدم فردا که انتخاب رشته ها شروع شد میتونم بزنم ؟
و یا اینکه جواب اعتراض کی میاد ؟
سلام ، به نظر شما بین رشته های فیزیک و ریاضی و کامپیوتر ( بیشتر شبکه ) کدوم یک آینده ی بهتر دارند و بهتره که کدوم رو انتخاب کنم.
رتبه کشوری : 135739
رتبه کل در سهمیه ( منطقه 3 ) :28011
در ضمن به هر سه موردی که گفتم علاقه دارم.
و خواهش می کنم متخصصین این حوزه ها ( ریاضی ، فیزیک ، کامپیوتر ) هم جواب بدهند.
5300 کشوریه؟منطقه ست؟شما منطقه چندی؟یه توضیحی بدی راحتتر میشه گفتنقل قول:
با سلام
با رتبه 17000 توی منطقه یک با سهمیه و 44000 کشوری میشه مخابرات توی هرجای ایران خوند.
ترجیحا پیوسته.
سلام
دوستان رتبه 37 هزار منطقه 3 ریاضی غیرانتفاعی کرمانشاه قبول میشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سیرجان هستم و سیرجان هم یکی از شهرستانهای کرمان هست اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم با توجه به اینکه منطقه 2 هم هستم رتبه زیر گروه در سهمیه مهم هست و یا رتبه کشوری در زیر گروه (بدون سهمیه )؟
لطفن کمک کنید.. گویا برای رفتن به خارح علوم پایه خوب ـه و اینا. شیمی هم همین طور؟ محض.. کاربردی. اگه از یه دانشگاه معتبر تهران باشه واقعن جا داره برای پذیرش گرفتن تو لیسانس؟
قطعا و قطعا شما بمونی مشهد هم راحتتری هم درست بهتره.نقل قول:
شیوه نوین آموزش پزشکی چندسالیه که اومده. پزشکی به چند قسمت تقسیم شده و بعد از هر قسمت یه آزمون جامع از شما گرفته میشه. من اونچیزی رو که شنیدم میگم ولی شما یه سرچ بکنی (شیوه نوین آموزش پزشکی خیلی خوب جواب میگیری توی گوگل
ببین توی نظام قبلی شما توی هفت سال چندین و چندبار توی ترمای مختلف در مورد یه قسمت از بدن میخوندی. مثلا در مورد کلیه ها یه بار توی علوم پایه میخونی/بعد میری فیزیوپات یکم دیگه میخونی و دوباره و دوباره. یعنی یه مطلب یکجا به شما گفته نمیشه و تیکه تیکه به شما منتقل میشه ولی توی نظام جدید همه مطلب یه جا به شما منتقل میشه این رو یکی از بچه های پزشکی بهم توضیح داد درست و غلطش با خودش. ولی سرچ کنی خیلی مطلب هست تو اینترنت
سلام به همگی،
می خواستم بدونم اگه کسی بتونه روزانه، در یکی از رشته ها قبول بشه ولی به علت دوری راه و مشکلات دیگه ازش صرفنظر کنه،وبجاش در شهر خودش یکی از غیر انتفاعی های معتبر ومعروف رو بزنه آیا کار احمقانه ای کرده یا نه؟:wac: