لیست مدارک لازم برای 1 مگ انقدر طولانی بود که من ازش با موبایل عکس گرفتم :31:نقل قول:
Printable View
لیست مدارک لازم برای 1 مگ انقدر طولانی بود که من ازش با موبایل عکس گرفتم :31:نقل قول:
اگه حساس نبود که همه الان شرکتای خصوصی ول کرده بودن اومده بودن مخابرات سرویس میگرفتن:31:نقل قول:
اگه حساس نبود که من مرض نداشتم ماهی 80 هزارتومن پول نت م ا ه و ا ر ه بدم یه دو مگ یا یک مگ میگرفتم خودمو برا همیشه راحت میکردم
شرکتی خصوصی اکثرشون اصلا مدرک نمیخوان البته حرفی نباید در موردش بزنی هیچی نمیگن دیگه خیلی گیر باشن یه فتوکپی از کارت دانشجویی هر کسی که عشقت کشید بگیر بده به هر شرکتی خواستی
وی پــــــــــــــــــــــــ ــی ان بره شمام قعطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اوکی هستنقل قول:
بازخراب داره میشه....
اره ترکیده
من که دارم فرار میکنم از مخابرات دوست ندارم تابستونم خراب بشه
هنوز هم نسبت به قیمتش و نامحدود بودنش میشه روش حساب کرد :)
اینا خوب بلدن چیکار کنن کلا اذیت کنن کلتو سمت اینترنت نیاننقل قول:
اگه سرعت بالا میداد که من از خدام بود هزارتا مدرک میخوان وگرنه نامحدود سرعت پایین به چه درد میخوره؟ این همه پوله برقو اینا مثلا با 128 تو 24 ساعت 1 گیگ تقریبا میشه درد با 256 نزدیک 2 گیگ که نشون میده اصلا روش نمیشه حساب کرد حداقل باید 512 بدن که روش حساب کرد نصبت به بقیه شرکتا که اونم من که هر کار کردم ندادن:46:
دیروز یک پروتکل از ساعت 3 ظهر خراب شد بعد گفتند مشکل از زیر ساخت هست و داریم حل میکنیم بعد ساعت 7 عصر کلا اینترنت قطع شد نیم ساعت بعد وصل و درست شد همه پروتکلها و باز 2 ساعت بعد تمامی پروتکلها خراب شد صبح الان درست شد ...........تا ظهر ببینیم باز ......
داستانی داریم هان... میخوام چاپ کنم بیرون بیاد همه بخونند
از دیروز 5 بار زنگ زدم هی گفتند زیر ساخت زیر ساخت .....
یادمه isp بودم زنگ میزدم هی می گفتند مخابرات مخابرات.....
جالب اینکه مرکز با مرکز فرق میکنه خونه مون این داستان ولی شرکت همه چی درسته
اما مال من از اون روز که درست شد دیگه مشکلی نداره...صفحه های عالی باز میکنه دانلود هم عالی.. 256.
شماها الان مشکل ندارین؟
تایم اوت با سرورهای خارج؟
نقل قول:
الان همزمان خونه مون درسته حالا شرکت خرابه
دوستان من یک سوالی داشتم لطفا اگه کسی بلده لطفا جواب بده
من از اینترنت مخابرات شهرستان سرویس دارم
پورت l2tp ام خیلی سرعتش پایینه ولی pptp خوبه همچنین با udp با هرنوع پورتی مشکل دارم--خاستم بدانم فقط مخابرات اینجوریه یا همه شرکتا اینجوریند که پورتا را محدود کردند.به صورت غیر مستقیم از پشتیبانی پرسیدم که جواب کلی داد که ما محدودیت ایجاد نکرده ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید طرف اصلا حالیش نبوده
نتونستم به صورت مستقیم سوال بپرسم میترسیدم برام مشکل درست بشه
چه برنامه ای رو روی udp داری ?
یه برنامه برا اتصال وی پی ان استنقل قول:
نه هیچ محدودیتی ایجاد نکرده در این مورد چون من کارم با همین برنامه هاست که میگی:31:نقل قول:
من که این prox i fier مثل هلو جواب میده برام :دی
با پورت های 443 tcp و 5000 udp وصل میشم ولی سرعتم خیلی پایینه-نمیدانم مشکل از کجاست.به سرویس دهنده هم ایمیل زدم میگه مشکل از ما نیست نمیدونم چکار کنم
آیا امنیت در open vpn از pptp بیشتر است؟
نقل قول:443 که اصلا استفاده نکن کلا مشکل داره در مورد 5000 و اپن چی پی ان همونجور که میدونی باید قبلش یه چی پی ان بزنی تا کانکت بشه ولی مشکلی نداره و اوکی هست در کل یه چیزیم بگم تنها ای اس پی که از این کرما نمیریزه خود مخابراته بر خلاف اسمش!!نقل قول:
اره امنیتش بیشتر ولی اگه برا کار عادی بخوای استفاده کنی مصرف ترافیک زیاد و سرعت کم از مشکلاتشه ولی کاربردای دیگه ای داره روی نت ست ل ایت
من با کانکشن pptp رمزگزاری امنیتش در حد 128 بیت است به نظرتان کافی است؟
با چیز پی ان هم که وصل میشم وبعد open vpn میزنم سرعتش افتضاحه
والا من نمیدونم کارتون چیه کلا ولی اگه کارتون حساسه به هیچ وجه اپن چی پی ان هم استفاده نکنید چون شناسایی میشید چون اگه دیده باشید اپن از یک گواهی دیجیتالی استفاده میکنه که اینها که تو ایران میفروشن یا اینکه رو سرور خودتون میزنید در حقیقت گواهی فیک هست پس نتیجه اینکه هیچ فرقی با pptp و امثالش نمیکنه پس ریسک نکنید نگر اینکه از فروشنده های معتبر خارجی بگیرید که واقعا امنیتش بالاس در ضمن میتونید رو برنامه هایی مصل ج ا م پ و ت و ر کاملا حساب کنید که امنیش خیلی بالاس البته فقط برای کار موقت و سرعت مناسبی نداره شما فکر کنم با نت خودتون هستید احتیاج به اینکه 24 ساعت با این برنامه ها امنیست وصل باشید ندارید هر وقت امنیت خواستید میتونید روی اون دو برنامه حساب کنید البته برنامه های تونلینگ خارجی دیگه هم هستن که به مراتب امنیت بهتری نسبت به اپن دارننقل قول:
در مورد سرعتم که گفتم هرچیزی که امنیش زیاد بشه و تونلینگ قویتری داشته باشه سرعتتون کمتر میکنه مثل مقایسه pptp و openpn یا مثلا شما س ا کس با pptp مقایسه کن س ا کس سریعتره چون فقط یه پروکسیه سادست و هیچ تونلی ایجاد نمیکنه
ممنون که جواب دادید
نه بابا زیاد حساس نیست!!!!!!!!فقط نمیخام دیده بشم همین.راستی این چیز پی ان SecurityKIS چطوره؟
تور , shh را بلدم
این ج ا م پ چی هستش؟
خواهش میکنمنقل قول:
SecurityKIS دقیقا یکی از اون تونلینگ های عالی با امنیت عالی هستش ولی محدودیت روزانه 300 مگ داره و روی پروکتل udp و پورت های 123 5353 بادمه با سرعت خیلی خوبی کار میکنه و افت سرعت انچنانی نداره نسخه رایگانش
جام پ هم یه تونلینگ فوق العاده البته نسخه رایگانش محدودیت سرعت دایل اپ داره
من فقط با ppptp این شرکت میتونم وصل بشم l2tp خیلی سرعتش پایینه پروتکل udp هم وصل میشه ولی سرعتش میشه درحد دایل آپ.فکر کنم آی اس پی عمدی این پروتوکل ها را برام محدود کردهنقل قول:
از برو بچهخ های CS کسی اینجا هست؟ میخوام بدونم شما هم مشکل دراید با آنلاین؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
یعنی هیچ کس تو منطقه مخابراتی شهید رجائی تهران (کریمخان - میدان ولیعصر - نجات اللهی - سمیه - فلسطین - زرتشت - بهجت آباد) نیست؟
سلام
ویندوز من 7 هست
وقتی با لپ تاپی که از قبل به مودم وصل بود به اینترنت وصل میشم مشکلی نداره
اما وقتی کابل رو به لپ تا دیگه میزنم اصلا مودم دو نمیشناسه
حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمی کنه
ممنون میشم کمک کنید
تنظیمات ip و dns رو چک کن ببین اگر روی اتوماتیک نبود، اتوماتیک بزار.نقل قول:
اگر درست نشد خودت مثل کامپیوتری که درسته بهش ip بده.
در ضمن بعضی از برنامه ها درایور مجازی شبکه میسازن که ممکنه تداخل ایجاد کنند. اگر همچین چیزی بود disable کن.
باز که خراب شد..:((...اه...هر چی هم زنگ میزنیم پشتیبانی هی میگن اینو چک کن اونو چک کن..
توی شهرستانا هم خراب شده باز.
فکر کنم 2 روز بیشتر اوکی نبود.
معلوم نیست این همه اختلال عمدیه چیه ؟
توی شهرستانا هم خراب شده باز.
فکر کنم 2 روز بیشتر اوکی نبود.
معلوم نیست این همه اختلال عمدیه چیه ؟
تهران (منظقه شهید بهشتی) مشکلی نیست
دوباره میپرسم: از بچه های کانتر کسی اینجا آنلاین بازی میکنه؟
باز زدند سرعت رو به ** دادند
منطقه 2 مفتح بگ* رفت
سرعت اینترنت رو میگیم عزیز هان IDM و این چرت و چرتها نهنقل قول:
دوستان امروز خیلی نسبت به روزهای دیگه خیلی بهتره که
نقل قول:
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=3 ttl=51 time=115 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=4 ttl=51 time=112 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=5 ttl=51 time=110 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=6 ttl=51 time=113 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=7 ttl=51 time=113 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=11 ttl=51 time=114 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=13 ttl=51 time=115 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_req=14 ttl=51 time=113 ms
نقل قول:
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=1 ttl=40 time=126 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=2 ttl=40 time=126 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=3 ttl=40 time=126 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=4 ttl=40 time=126 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=5 ttl=40 time=127 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=6 ttl=40 time=125 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=7 ttl=40 time=126 ms
سلام به همگی
منم اومدم مخابرات قبلا هم از داتک داشتم که خونمون رو عوض کردیم و پرید:31:
با کارت دانشجویی 256 گرفتم آپ استریم رو 95 هستش و داون استریم رو 287 سرعت دانلود از لینک مستقیم هم بین 26 تا 29 میچرخه
پینگ من هم خوبه.....ولی سرعت دانلود رو اعصابه....خیلی پایینه با این که 512 هستش رو 10 تا 30 متغیره:((
والا من سرعت دانلودم الان با 1mb کمتر از 125KB نمیادنقل قول:
شما 1 مگ رو برای منزل گرفتید ؟ up stream و down stream شما داخل مودم چند هست ؟نقل قول: