بایرن مونیخ بدنبال آلوارو آربلوا
باشگاه آلمانی قصد دارد مدافع رئال را به خدمت بگیرد.
سایت گل- به گزارش نشریه کاده نا سر، بایرن مونیخ، یکی از شانس های قهرمانی این فصل لیگ قهرمانان، قصد دارد در تابستان پیش رو آلوارو آربلوا، مدافع تیم رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
بایرنی ها در دیدارهای این فصل در خط دفاعی بسیار متزلزل ظاهر شده و به همین دلیل قصد دارند در تابستان یک مدافع باکیفیت را به خدمت بگیرند. گفته می شود که آربلوا یکی از اهداف بایرنی ها در فصل نقل و انتقالات است.
این مدافع27 ساله در تابستان گذشته از لیورپول به رئال پیوست و در این فصل تاکنون در 27 بازی برای کهکشانی ها به میدان رفته است. او در چند ماه گذشته یکی از بازیکنان باثبات رئال بوده است.
بایرنی ها برای به خدمت گرفتن آربلوا باید با باشگاه یوونتوس رقابت کنند. این مدافع در حال حاضر تا سال 2014 با رئال قرار دارد و باید دید که رئالی ها حاضر به جدایی این مدافع هستند یا خیر.
توافق اولیه بنیتس با یوونتوس
گفته می شود که سرمربی اسپانیایی و مسئولان تیم تورینی به یک توافق شفاهی رسیده اند.
سایت گل- به گزارش نشریه ایتالیایی توتواسپورت، تیم یوونتوس در آستانه به خدمت گرفتن رافا بنیتس، سرمربی تیم لیورپول قرار دارد. آنها به تازگی با مدیر برنامه های بنیتس، مانوئل کیون گارسیا، به توافقات اولیه رسیده اند.
روبرتو بته گا، مدیر باشگاه یوونتوس، با مدیر برنامه های بنیتس روز دوشنبه در مونته کارلو دیدار کرد و در مورد حضور سرمربی اسپانیایی در تورین به مذاکره پرداختند.
در حال حاضر دو طرف بر روی یک قرارداد سه ساله به توافق شفاهی دست پیدا کردند و بستن قرارداد به زمانی موکول شد که قرارداد بنیتس با لیورپول به پایان برسد.
ژان کلود بلان، رئیس باشگاه یوونتوس در پایان هفته به مرسی ساید سفر خواهد کرد تا مسئولان این باشگاه را برای در اختیار گرفتن مربی اسپانیایی متقاعد کند.
علی رغم این گزارش، باشگاه یوونتوس ادعا کرد که بته گا روز دوشنبه در تورین بوده و صحبتی بین او و مدیر برنامه های بنیتس صورت نگرفته است.
آینده مبهم کاپیتان رائول ؛ رائل چه تصمیمی خواهد گرفت ؟
تصمیم گیری در مورد آینده حرفه ای رائول برعهده این بازیکن است و باشگاه در این زمینه اعمال نظر نخواهد کرد.
سایت گل- به نظر می رسد که این فصل، آخرین فصل حضور رائول، کاپیتان اسطوره ای رئال، در این تیم باشد و او علیرغم اینکه هنوز یک سال از قراردادش با این تیم باقی است، در تابستان برنابئو را ترک کند.
او که در تمام فصل به عنوان یک بازیکن ذخیره برای رئال به میدان می رفت، اکنون دچار مصدومیت نسبتا شدیدی شده و به نظر می رسد که این فصل برای او به پایان رسیده است. احتمالا او در فصل بعد در لیگ برتر انگلیس یا تیمی از لیگ حرفه ای آمریکا به میدان خواهد رفت.
به گزارش نشریه مارکا، تصمیم گیری در مورد آینده حرفه ای رائول برعهده این بازیکن است و باشگاه در این زمینه اعمال نظر نخواهد کرد. باشگاه رئال تصمیم ندارد که کاپیتان باتجربه اش را مجبور کند که پیش از به پایان رسیدن قراردادش باشگاه را ترک کند.
با ورود کریس رونالدو و کریم بنزما، رائول در این فصل دقایق بسیار اندکی برای حضور در زمین پیدا کرد. اما رائول چندان از نیمکت نشینی ابراز نارضایتی نکرد در حالی که با توجه به سابقه اش در تیم رئال به راحتی می توانست جو تیم را به هم بریزد.
رائول در کنفرانس مطبوعاتی اخیرش فاش کرد که قصد ندارد از فوتبال خداحافظی کند؛ او البته در مورد تیم آینده اش و احتمال جدایی از رئال توضیحی نداد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصمیم پیشنهادی : خداحافظی از دنیای فوتبال در انتهای فصل ، کاری که ایکاش کریم باقری ما هم در آخر این فصل انجام میداد .:41:
فوتبال ایران سه پله صعود کرد / برزیل جای اسپانیا را در صدر گرفت
مهر: فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فیفا با سه پله صعود و 521 امتیاز در جایگاه شصتم قرار گرفته است. استرالیا با 883 امتیاز به عنوان برترین تیم آسیایی است و ژاپن (674 امتیاز) و کره جنوبی (619 امتیاز) به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند.
فوتبال کشورمان در رده بندی تیم های آسیایی نیز در رده چهارم قرار دارد. عربستان سعودی هم در رده پنجم جای گرفته است.
برزیل در رده بندی اخیر به حضور 5 ماهه اسپانیا در بالای جدول پایان داد و با 1611 امتیاز در صدر قرار گرفت.
رده بندی 10 تیم برتر جهان:
1- برزیل 1611 امتیاز
2- اسپانیا 1565 امتیاز
3- پرتغال 1249 امتیاز
4- هلند 1221 امتیاز
5- ایتالیا 1184 امتیاز
6- آلمان 1107 امتیاز
7- آرژانتین 1084 امتیاز
8- انگلستان 1068 امتیاز
9- کرواسی 1052 امتیاز
10- فرانسه 1044 امتیاز
رده بندی پنج تیم آسیا:
1- استرالیا 883 امتیاز
2- ژاپن 674 امتیاز
3- کره جنوبی 619 امتیاز
4- ایران 521 امتیاز
5- عربستان سعودی 495 امتیاز
پیشنهاد 23 میلیون یورویی رئال به پاتریس اورا
سايت گل- مسئولان باشگاه رئال مادريد قصد دارند با پيشنهادي 23 ميليون يورويي، پاتريس اورا، مدافع فرانسوي منچستر يونايتد را در تابستان پيش رو به سانتياگو برنابئو ببرند.
مادريدي ها به اين نتيجه رسيده اند كه بايد براي فصل آينده خط دفاعي تيم را تقويت كنند و قصد دارند پاتريس اورا را به عنوان يكي از بهترين مدافعان چپ جهان جانشين مارسلو كنند.
به گزارش نشريه فرانس فوتبال، اورا در صدر گزينه هاي رئال قرار دارد. ديگر گزينه هاي باشگاه مادريدي اشلي كول، وارگاس و گائل كليشي هستند.
علاوه بر اين، احتمالا اورا براي پاسخ دادن به پيشنهاد باشگاه رئال با كريس رونالدو، همبازي سابقش در منچستر يونايتد مشورت خواهد كرد.
کریس رونالدو آماده ترک مادرید
كريس رونالدو آماده ترك مادريد!
رونالدو: فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دورهاي دارد.
سايت گل ـ كريستين رونالدو ستاره پرتغالي باشگاه رئال مادريد در مصاحبهاي اعلام كرد كه آدمي نيست كه مدت زمان زيادي در اين باشگاه بماند و بنابراين رئال را ترك خواهد كرد.
اين مهاجم 80 ميليون يورويي كه در اين فصل دستاورد خاصي نداشته و در حال حاضر به اميدي قهرماني در اسپانيا در اينباره به روزنامه ديلي استار گفته است:«به نظر من فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دورهاي دارد. وقتي كه شما در يك تيم به همه افتخارات ميرسيد بايد تيم باشگاهتان را ترك كنيد و اين همان اتفاقي است كه براي من در منچستريونايتد رخ داد. من فوتبال متفاوتي دارم و اهداف متفاوتي را دنبال ميكنم و از تمام تصميمهايي كه ميگيرم راضي هستم.» او همچنين اعلام كرد كه رئال مادريد آخرين باشگاهي نخواهد بود كه وي در آن بازي ميكند.
رونالدو گفت:«همانطور كه آلكس فرگوسن تصميم من را قبول كرد بقيه هم به من احترام خواهند گذاشت من سالهاي زيادي را براي رئال انتظار كشيدم اما همانطور كه گفتم فوتبال را بايد در يك دوره و در يك سير نگاه كرد. من خودم را تا سن 40 سالگي در مادريد نميبينم.»
ون در وارت دوست دارد به بايرن بيايد
بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که به رئال مادريد آمدم...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،رافائل ون در وارت،هافبک هلندی باشگاه رئال مادريد آماده است تا در صورت موافقت لوئيس ونگال به باشگاه بايرن مونيخ بپيوندد.
او امروز در مصاحبه اي با يکی از مطبوعات هلندی از علاقه شديد خود به بايرن مونيخ خبر داد و گفت:
به نظر من بازی در آلمان و در بوندسليگا از اسپانيا بهتر است،در آلمان جای پيشرفت برای هر بازيکن وجود دارد و من بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که از هامبورگ به رئال مادريد آمدم،دوست دارم که به بوندسليگا بازگردم.
من به باشگاه بايرن مونيخ علاقه زيادی دارم،لوئيس ونگال يکی از مربيان بزرگ دنياست و کار کردن با او واقعاً عالی است.
برخی از مطبوعات هلندی در اينباره مينويسند،ظاهراً تماس هايی هم بين لوئيس ونگال و اين بازيکن هلندی صورت گرفته شده است و باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا تابستان امسال برای خريد او اقدام کند.
همچنين روزنامه بيلد امروز درباره اين خبر مينويسد با توجه به اينکه هنوز سران باشگاه بايرن مونيخ خبر انتقال ون در وارت به رختکن باوارياييها را تأييد و يا تکذيب نکردند اما خبرهای شنيده شده در اينباره نشان از آن دارد که به زودی باشگاه بايرن مونيخ با ون در فارت قرارداد خواهد بست و ظاهراً ون در وارت با شروع فصل جديد پيراهن باوارياييها را به تن خواهد کرد.