نه دیگه...پی گیری نکردم...ارزش نداشت....ولی ضد حال بود...:41:نقل قول:
راستی کسی لینک دانلود pes 06 رو نداره؟تورنت یا http فرق نمیکنه.(cd هاش خراب شدند....تو بازی فروشیها هم پیدا نکردم)
Printable View
نه دیگه...پی گیری نکردم...ارزش نداشت....ولی ضد حال بود...:41:نقل قول:
راستی کسی لینک دانلود pes 06 رو نداره؟تورنت یا http فرق نمیکنه.(cd هاش خراب شدند....تو بازی فروشیها هم پیدا نکردم)
نقل قول:
یه بامرام نبود ما رو راهنمایی بکنه ؟!!!! سیرچ هم کردم باور کنید جوابی پیدا نکردم ...... .......:41:
منظورتون از تغییر زمان بازی همون شب و روزه؟:18:نقل قول:
یه بامرام نبود ما رو راهنمایی بکنه ؟!!!! سیرچ هم کردم باور کنید جوابی پیدا نکردم ...... ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اون قسمت انتخاب استادیوم و داور و اینا پایینش نوشته
time
night
day
نقل قول:
سلام خیلی گلی:11:
دیگه داشتم نامید میشدم :41: برا توجهت ممنون.
دوست عزیز وقتی می خوام دونفری بازی کنم
زمان تقریبا 5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه
چطوری تو بازی دو نفره زمان رو بیشتر کنم مثلا
15 دقیقه ... تو اون قسمت بعداز انتخاب تیم ها
ورنگ لباس ها مستقیما وارد بازی میشی یادمه
که یه تنظیماتی این قسمت بودکه می تونستی
زمان بازی رو کم وزیاد کنی استادیوم رو تغییر بدی
تنظیم کنی که وقت اضافی باشه یانه خلاصه
ازاین تنظیمات اگه لطف کنی بکی کمک بزرگی
کردی موضوع حیثیتی شده.:11:
خواهش می کنم قابلی نداره:10:نقل قول:
بعد از مرحله ای که تیم ها رو انتخاب می کنی یه صفحه میاد که مه ای تنظیماتی که گفتین توش هست اما شما میگید که نمیاد این شاید به خاطر اینه که شما و دوستتون هی دکمه میزنید میره تو بازی یا شاید هم توی تنظیماتش این قسمت رو غیر فعال کرده باشین
البته این عکسی که پایین گذاشتم زبانش ترکیه :31: ولی خوب اونی که شما دارید توش انگلیسی اینا رو نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بابت لیگ برتر ممنون ولی اینکه بدجوری مشکل داشت
اگه کسی لیگ برتر (87-88 یا 88-89)درست حسابی داره لطفا بزاره
با سلام خدمت دوستان عزيز
چرا يكي نيست جواب بده
من كه خسته شدم
اگه کسی لیگ برتر (87-88 یا 88-89)درست حسابی داره لطفا بزاره
شما هنوز اين نسخه رو بازي ميكنين:31:
سلام.
واسه این بایز پچی چیزی نیومده که بازکنا و همه چیرو به روز کنه.نقل و انتقالالو اینارو
وحید جان پچ لازم نداره شما آپشن فایل تابستون 2009 رو دانلود کن تمام نقل و انتقالات هست لینکشم چند صفحه قبل موجوده:5:
:31:قابل توجه اساتید محترم :31:
بخاطر بازی خوبم کلی امتیاز بهم زدم:31: حالا چطوری یه بازی کنم بخرم تو مستر لیگ هستم. هفته 13 بازی امتیازم 9700 هست :20:البته یه چیزی هم نوشته با عنوان تیم سالاری که امیتازم 14374 زده
1- حالا اینا یعنی چی ؟:18:
2- برای خرید بازیکن چطوری باید اقدام کنم.
3- بازی من Soccer 6 & League Iran هست.
سلام چندتا سوال داشتم
میخواستم بدونم نحوه گل کردن تک به تک چه جوریه؟بدون استفاده از ضربه چیپ چون متاسفانه من با کیبورد بازی کردم و عادت کردم
نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 تیم اینتر چیه؟یعنی با سه تا مهاجم بازی میکنه که مهاجمان چپ راست از جناحین حمله میکنند و توپ میفرستن برای مهاجم وسط
RWF -CF-LWF
تیم منم هم میلان هست
دوست من اگر می خوای تک به تک هات گل بشه کافیه در هنگام رو یا رویی با گلر زاویه خودت رو به دروازه کمی مایل بگیری ( البته باید جوری باشه که توپ روی پای موافق بازیکن باشه ) و با گرفتن دکمه R2 یا شیفت کیبرد شوت خودت رو بزنی . که حتما گل میشه :) ولی بازیکنی هم که باش شوت می کنی مهمه مثلا مسی یا آنری این توپ ها رو حتما گل می کنن ولی کریس رونالدو بقل باش زیاد خوب نیست و اگه رو پا شوت کنی (بدون شیفت) خیلی بهتره
گزینش یادم نیست ولی تو همون منوی اصلی مستر لیگ هستنقل قول:
2- برای خرید بازیکن چطوری باید اقدام کنم.
ببین دوست عزیز اگه بازیکن شوت زنی داری یه ذره مایل شوت کنی تمومه(یه ذره البته:دی)نقل قول:
میخواستم بدونم نحوه گل کردن تک به تک چه جوریه؟بدون استفاده از ضربه چیپ چون متاسفانه من با کیبورد بازی کردم و عادت کردم
اما اگه بازیکنت تکنیکیه و بهش اعتماد داری زمان بندی کنی و قبل از رسیدن دروازه بان یه جهت بدی میتونی دروازه بان رو رد کنی و دروازه خالی نوش جان کنی:27:
البته یه ذره تمرین میخواد بعدش کیف میکنی از این همه دروازه خالی:دی
سه پنج دو , حالت آخرش می تونه بهت کمک کن ;)نقل قول:
نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 تیم اینتر چیه؟یعنی با سه تا مهاجم بازی میکنه که مهاجمان چپ راست از جناحین حمله میکنند و توپ میفرستن برای مهاجم وسط
RWF -CF-LWF
سلام
كسي ليگ برتر ايران 88- 89 رو براي پرو 6 رو اگه داره بزاره ممنون ميشم
اون آپشنی که تو چند صفحه قبل بود رودانلود کردم می خوام بدونم همون یکی وجود داره یا نه؟:20:
من چند تا فیس بازیکنان رو در آپشن قبلی تغییر داده بودم وقتی این آپشن رو ریختم آی دی ID اون بازیکنان عوض شده بود و در نتیجه
قیافه اونها عوض شده چرا این اتفاق افتاده یعنی ID تغییر میکنه؟:3:
بعد چرا تو این آپشن قیافه بازیکنان اون قدر درب و داغونه؟:22:
ممنون میشم اگه آپشن دیگه ای اگه هست معرفی کنید:42:
سپاس:15:
تنها ایرادی که به این بازی می تونم بگیرم.مستر لیگش هست.آخه چرا نمی شه تیم رو عوض کرد توی مستر لیگ؟
نکنه می شه و من بلد نیستم؟
من یه پچ میخوام
که با نقل وانتقالات جدید هماهنگ باشه
با توجه به اینکه فصل نقل انتقالات تموم شده از دوستان درخواست آپشن رسمی این بازی رو دارم
بابا ما فقیر فقرا وسعمون نمیده از pes6 بالاترو بازی کنیم...
سلام.
اگه میشه دانلود اخرین نقل وانتقالات تیم ها در pes6رو برام بزارین
پیروزی واستقلال در pes6
===================نقل قول:
منظورت از عوض نشدن چیه
=================نقل قول:
1 - یعنی اگه 4674 تا کم داری وگرنه آخر فصل gamr over میشی
2 - اولا باید امتیازت از تیم سالاری بیشتر باشه تا آخر فصل کم نیاری
ثانیا خرید وفروش فقط در تعطیلات آخر فصل ممکنه و به شکل زیر است
روی بازیکن کلید کرده اولین آیتم را کلید میکنی و ادامه کار ...
منظورش اینه که مثلا الان تیم رئال رو داری,بخوای فصل بعد منچستر رو داشته باشی.نقل قول:
نمیشه...داری مستر لیگ بازی میکنی،فیفا منیجر که نیست.نقل قول:
ببخشید دوستان یه راهی نیست که بشه تو مستر لیگ بازیکنان بازنشسته نشن؟ ممنون
اینم از آخرین اپدیت Pes6 که تمام بازیکنان رو داره با آخرین نقل و انتقالات . همراه با ویرایش قد و وزن بازیکنان تیم های مطرح مثلا قد ابراهیموویچ همه جا 192 وارد شده که درستش 195 سانتیمتر است . برین حالشو ببرین فقط اگه خوب بود تشکر یادتون نره تا جدیدترش رو هم بزارم .
لینک دانلود :لینک سایت PESGAMINg :کد:http://rapidshare.com/files/283396447/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
کد:http://www.pesgaming.com/showthread.php?p=1520381&posted=1#post1520381
داداش این لینکت که خرابه ، یه لینک درست بزار ، یا اگه داریش خودت آپ کن بدجوری تو کفیم ، ممنون
سلام دستان من یه چندتایی پچ گیر آوردم ، هنوز خودم تست نکردم ولی از تعریف هایی که ازشون شده بود پیداست که به درد بخور هستن
1.
These are teams what i've updated so far:
National Teams
Brazil, Argentina, Italy, Spain, Germany, France, England, Portugal, Netherland, Russia
EPL(full)
Arsenal, Aston Villa, Birmingham, Bolton, Blackburn, Burnley, Chelsea, Everton, Fulham, Hull, Liverpool, Man City, Man Utd, Portsmouth, Stoke, Sunderland, Wigan, WHU, Spurs, Wolves
Primera Division(full)
FC Barcelona, Real Madrid, Villareal, Valencia CF, Sevilla, Atletico M, At.Bilbao, Getafe, Almeria, Mallorca, Deportivo, Espanyol, Malaga, Osasuna, Zaragoza, Xerez, Tenerife, Sporting Gijon, R. Valladolid, Racing Santander
Ligue 1
AJ Auxerre, Ol. Lyon, Ol. Marseille, G. Bordeaux
Serie A(full)
Genoa, Atalanta, Siena, Fiorentina, Juventus, AC Milan, Inter Milan, Roma, Lazio, Palermo, Udinese, Chievo, Cagliari, Sampdoria, Catania, Bari, Parma, Livorno, Napoli, Bologna,
Bundesliga
Bayern M.,Wolfsburg, Stuttgart, Hamburger SV, Werder, Schalke
Other teams:
Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce, Trabzonspor, Sporting, FC Porto, Benfica, FC Timisoara, AZ, Ajax, Shakhtar, Anderlecht, Celtic, Rangers, Hearts,
اینم لینک :
2.کد:http://www.speedyshare.com/538583428.html
Full Leagues Teams
New English League Teams
Most Of Kits are Updated
Transfer until half of August complete
New Players Added
Some of National Teams Updated
Attention: Some transfers added to option file Until: 2009-sep-03
اینم لینک :
3.کد:http://www.mediafire.com/?qryndg041w2
لینک :
منبع :کد:http://www.2shared.com/file/7985793/836a17e4/KONAMI.html
اگه خوشتون اومد یه صلوات برامون بفرستین :) ممنونکد:http://www.pesgaming.com
چرا میشه . اولش که داری مستر لیگ رو میسازی میتونی انتخواب کنی که سن بازیکن ها تغییر نکنه ولی دقیقا یادم نیست اسمش چی بودنقل قول:
سلام به همه
یه برنامه ای می خواستم که بشه با اون فیس های PES6 رو ساخت
اینم از آخرین اپدیت Pes6 که تمام بازیکنان رو داره با آخرین نقل و انتقالات . همراه با ویرایش قد و وزن بازیکنان تیم های مطرح مثلا قد ابراهیموویچ همه جا 192 وارد شده که درستش 195 سانتیمتر است . برین حالشو ببرین فقط اگه خوب بود تشکر یادتون نره تا جدیدترش رو هم بزارم .
لینک تصحیح شد .کد:http://hotfile.com/dl/13527918/3ca752b/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
=============نقل قول:
یه جای دیگه بذارش
rapidshare یا mediafire
میخواستم ببینم اگه من این فایل رو جایگزین کنم اونوقت بازیکن ها یا تیمهایی که خودم ساختم از بین میره؟نقل قول:
آره از بین میره .
من خیلی وقته مستر لیگ و درست کردم:19:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_Y2K [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان یه راهی نیست که بشه تو مستر لیگ بازیکنان بازنشسته نشن؟ ممنون
چرا میشه . اولش که داری مستر لیگ رو میسازی میتونی انتخواب کنی که سن بازیکن ها تغییر نکنه ولی دقیقا یادم نیست اسمش چی بود
حالا چند تا از بازیکنهای خوب دارن آخر فصل بازنشسته میشن. اصلا راهی وجود نداره که منصرفشون کرد تا چند فصل دیگه تمدید کنن:31: یا از این جا به بعد سن بازیکنان تغییر نکنه؟
یه سوال دیگه چرا وقتی این آپشن ای جدید رو که جایگزین میکنم تو اون تیمی که تو مستر لیگ دارم بعضی بازیکنان تیم عوض میشن مثلا بجای برباتوف میبینی یه بازیکن دفاعی بجاش میاد؟
ممنون:11:
دوستان من تازه به این سایت ملحق شدم آموزش استفاده ی از کیت سرور برای PES6 به خصوص تغییر چهره و لباسها رو می خوام البته این رو هم بگم که تمام صفحات قبلی رو چک کردم یا نبود اگر هم بود لینک دانلودش خراب بود منتظره لطفه شما
چی شد بابا یکی نیست جواب ما رو بده
آقا یکی پچ لیگ برترایران 89-88را بذارید تورا خدا من رواین سایت خیلی حساب بازکردم:41:
سلام به همه دوستان
این پست رو میدم که شاید بتونم بعضی از سوال های شما رو جواب بدم .
اون عزیزی که گفته بود کار با kitserver سخته باید بگم اصلا این طور نیست.
1- ball
بزای وارد کردن توپ تو بازی کافیه فایل png با mdl هماهنگی داشته باشه ( mdl فایلی که نوع ترکیب عکس رو روی توپ مشخص می کنه و اکثر فایلهای که دانلود می کنید خودش مشخص می کنه ) برای مثال
Ball Server ball map file
"Adidas Kopanya","teamgeistmdl_newtex.bin","Adidas\Kopanya \1.png"
esme toop","mdl morede nazar","file png toop" ok "2- boot
وارد کردن کفش شبیه وارد کردن face و hair هسته که برای وارد کردن اینا می تونید از برنامه player gdb manager استفاده کنید .
اما به صورت دستی باید شماره هر بازیکن در آپشن فایل رو داشته باشین که می تونین از برنامه pes fan editor استفاده کنید.
روش وارد کرن به صورت دستیboot server 160,"Nike\T90 2\58.png" # Rooneyبرای مثال roonyshomareye roony toye option file,"esma va adrese file png kafsh" ok3و4- face & hair
رای وارد کردن اینا می تونید از برنامه player gdb manager استفاده کنید .
اما به صورت دستی باید شماره هر بازیکن در آپشن فایل رو داشته باشین که می تونین از برنامه pes fan editor استفاده کنید.
روش وارد کرن به صورت دستیface & hair -- 160,"EPL\ManU\Rooney.bin" # Rooney
shomareye bazikon,"EPL\ManU\adres va esme file bin" # Rooney(EPL\ManU\Rooney.bin) یعنی فولدر EPL بعد فولدر ManU و بعد فایل Roony.bin
5- stadium
برای وارد کردن استادم احتیاج به map ندارین فقط با گذاشتن فولدر استادیم که حاوی فولدرها و فایلهایin folder:1_day_fine,2_day_rain,3_day_snow,4_night_fi ne, 5_night_rain,6_night_snow , adboards_tex , info.txt, credits.txt , preview.bmpاست میتونید استفاده کنید.
6- uni
برای گذاشتن لباس کافبه شماره تیم و فولدر مربوطه رو مشخص کنیدin map: 0,"National\Austria" okفولدر حاوی
pa , pb , ga , gb
----------------------------------------------------------
طریقه استفاده از توپ و استادیم در بازی
بعد ورود به صفحه انتخاب لباس در بازی با زدن کلید page up , page down وارد قسمت های مختلف می شید و با زدن شماره 0 و 9 و 8 بالای حروف صفحه کلید توپ و استادیم عوض کنید.
--------------------------------------------------
soccer 07 اصلا وجود خارجی نداره و همون soccer 06 با کمی تغییرات و kitserver 06 بهش می خوره.
برای ساخت آپشن فایل میتونید از pes fan editor استفاده کنید که زیادم راحت نیست.
پچ 88-89 رو کسی نداره؟؟؟:41: