بهترین فیلم ها و سریال ها و بازی ها هم مشکلاتی دارن:46:نقل قول:
تنها چیزی که بدون عیب هست چیزی هست که خدا خلقش کنه:20:
فیفا اینقدر خوب هست که بشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد و از فوتبال مجازی لذت ببریم
محتوای مخفی: ...
Printable View
بهترین فیلم ها و سریال ها و بازی ها هم مشکلاتی دارن:46:نقل قول:
تنها چیزی که بدون عیب هست چیزی هست که خدا خلقش کنه:20:
فیفا اینقدر خوب هست که بشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد و از فوتبال مجازی لذت ببریم
محتوای مخفی: ...
دوستان سلام
یکی می تونه بم یه ترکیب خوب بگه که بشه محاجمایه سرعتیه حریفو کنترل کرد که در نرن؟
مثلا من با ریال بازی می کنم (من ناپولیم کامپیوتر ریال) رونالدو و بنزما مثه چی از دفاع های من فرار می کننو گل می زنن. چیکار کنم که بشه اینجور بازی کنارو کنترل کرد؟
سلامنقل قول:
شما یه ترکیب 4 - 5 - 1 بچین ... ( حالا من بازیکنان ناپولی رو خیلی آشنایی ندارم وگرنه اسم بازیکنا رو هم بهت میگفتم ) ولی یه نوک کلاسیک بزار فک کنم کاوانی رو داشته باشی ... بعد هم به جای پست CM که داره توی هافبک ها یه بازیکن CDM بزار ... بعد هم تا بازی شروع شد وضعیت تیم رو بزار روی Defense و سعی کن توی خط هافبک که بازیکن زیاد داری پاسکاری کنی و توپ رو نگه داری ...
مشکلی تیم ها معمولا اینه که چون توی ترکیب هاشون RM یا LM ندارن مدافع های کناریشون مثل وینگ عمل میکنند و از RB و LB میشن RWB و LWB ..البته این دسته بازیکن نیست که مدافع کناریشون وینگ بشن یا نه ..و سیستم بازیشون اینو ایجاب میکنه .. و وقتی مدافع های کناری رفت جلو دفاع خالی میشه ... و شما که اشاره به رونالدو میکنی برای همینه که راحت از اون فضا استفاده میکنه ، سرعتشم که زیاده و تمام ! ولی این ترکیب 4 - 5 - 1 خوبی که داره اینه که LM و RM داره و کناره ها رو خوب میبنده ، و مرکز زمین هم سه تا هافبک داری .. مشکلش هم فقط اینه که حمله ات یه کم ضعیف میشه .. که البته اگه مهاجم نوکت خوب باشه یا مثلا پشت سرش که دو تا بازیکن CAM داری یه بازیکن ST بزاری اون ضعف هم مقداری برطرف میشه ...
دستت درد نکنه. تست می کنم اگه جواب داد دعات می کنم:31:نقل قول:
خب بحث در مورد مشکلات که بد نیست ولی قسمت اصلی حرف شما که درباره ی ازسال این نظرات بودنقل قول:
همه ی بازی ها و شرکت های بازی سازی قسمتی دارند که به عنوان feedback محسوب میشه یعنی هر کی بازی رو انجام داده باشه چیز هایی که به نظرش کمبود داشته بازی رو ارسال میکنه ..
برای Fifa 13 من غیر از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دیگه ای رو ندیدم و معتبر بودنش رو هم مطمئن نیستم ...ولی اینجا هست که از تمام دنیا گیمر ها نظراتشون رو میگن ...
+
اگر ما ایرانی ها میخواستیم خودمون رو نشون بدیم باید دست از این بازی های رایتی ورمیداشتیم و برای هر بازی که هر سال میومد 50 - 60 هزار تومان میدادیم که اون وقت EA بفهمه ایرانی هم وجود داره که بازی رو میخرن .. اون طوری بعد از 2 - 3 سال هم تیم می ایران و بعدش هم لیگ ایران رو میدیدیم ... ولی تا وقتی که EA بدونی که یک قرون هم از فروش بازی هاش توی ایران توی جیبش نمیره برای صرفی نمیکنه که لیگ ایران رو بزاره یا نزاره ...
سلام برای ترکیب تیم بهترین راهی که می دونم استفاده از ترکیب تیمهای موجود در بازیه و همون 4-5-1 که دوستمون گفت عالیه من با ترکیب رئال و یونایتد خیلی حال می کنم مهاجم نوک هم اگه بتونی Welliton رو از اسپارتاک بخری فوقالعاده است البته شما کاوانی رو داری که اونم حرف ندارهنقل قول:
فقط تو این ترکیب برا حمله باید صبور باشی و یکم پاسکاری کنی
نه بابا . همش الکیه .نقل قول:
مگه واسه فیفا 12 نبود که ملت پیغام میدادن که یه سری مشکلات فیفا 11 رو تو 12 برطرف کنه . کدوم یکیش برطرف شد ؟
سایتش فکر کنم هنوز هست . برید نگاه کنید ببینید چقدر از هوش پایین لجندری مینالیدن . چقدر از فیزیک بازی مینالیدن . چقدر از ...
کدوم یکیش خوب شد ؟
هوش مصنوعی که همون گاوی که بود هست . فقط یاد داره تقلب کنه .
واسه فیزیک بازی که اومدن یه موتور جدید دادن که خاک بر سرشون با این موتورشون . موتور گازی بود بهتر کار میکرد . یکی نیست بگه اخه EA تو که نمیتونی موتور impact بسازی چرا میسازی . 50 درصد گلهایی که cpu میزنه از سر همین موتور لعنتی بازیه .
سیستم assisted خوب شد ؟ نشد . بدتر هم شد . سیستم منوال هم که دیگه از اون بدتر .
البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه بهش اعتیاد پیدا کنی . ولی اینا مشکلاتی بود که EA میدونسته و یا نخواسته یا نتونسته درستشون کنه . البته حق هم داره بیچاره . اگه این مشکلات رو درست کنه بازی اسون میشه . چون هوش مصنوعی ر...ده .
راهی که در وازه بان سر کرنل ها بیاد تو منطقه جریمه حریف چی هست؟
دقایق پایانی مثلا 85 به بعد اگه تیم یه گل عقب باشه و کرنر بشه یه دکمه میزنی خودش میادنقل قول:
دقیقه یک که نمیشه بیاریش:20:
CB join to attack کجاست؟
من که با 360 بازی میکنم با دکمه ی دیجیتال (آنالوگ نه اون یکی) یه بار میزنم بالا بعدش راست معلومه خداییشنقل قول:
سلام نسخه اورجیمالش رو چجوری بدست بیارم
دوستان کسی میدونه آهنگای توی خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد یا دانلود کرد ؟؟؟؟
با توجه به این پست از تاپیک استخراج صدا های بازی های میتونی آهنگ ها رو استخراج کنینقل قول:
یا اگه میخوای از اینجا میتونی هر آهنگی رو که خواستی دان کنی :
سلام ...نقل قول:
ممنون از پاسخ شهاب عزيز.
دوست عزيز شما به اين آدرس بريد و هر كدوم رو كه خواستيد دانلود كنيد :
+
پايين همون صفحه لينكي از مگاآپلود هست كه ميتونيد آهنگ ها رو تو يه فايل زيپ دانلود كنيد.
من تازه از PES کوچ کردم به FIFA ولی درست نمیتونم تک به تکا رو گل کنم :37: روشی خاصی داره؟ بعد ضربه آزادو چطور بزنم؟
برای تک به تک ها بهترین نوع ضربه زدن دکمه RB و x هستن((در XBOX)) یا دکمه های معادل در پلتفرم های دیگه...................
ضربه آزاد هم اگه نزدیک بود از روش 3 نفره استفاده کن و اگه از 24 متر دورتر بود سعی کن توپ رو از بالای سر مدافعا با یه کات کوچیک که با همون RB میتونی بدیرد کنی..........
در ضمن هر چی ارتفاع کمتر باشه توپها بهتر گل میشه.............
چرا کسی از کریشن مستر چیزی نمیگه.کسی رو ویندوز سون نصبش کرده؟
نقل قول:
اگه میشه بجای اسم دکمه ها ، کارشون رو بنویسید به انگلیسی (همون عنوانی که در تنظیمات کنترل در بازی نوشته) مثلا دکمه pass یا دکمه sprint
اینطوری بهتر میشه فهمید کدوم دکمه رو باید زد ، برای کسانی که دکمه هاشون رو جابه جا کردند بهتره
ممنون
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
منم اینرو میدونستم ، اون دکمه کدوم دکمست که دروازه بیان رو میاره بیرون؟نقل قول:
نقل قول:دقیقا یادم نیست چون خیلی کم واسم پیش اومده ولی فکر کنم Y تو 360 یا مثلث تو PS3 :46:نقل قول:
این CPU عجب متقلبیه!
پاس میدی دستتو میخونه،شوت میزنی یه پا میندازه جلو بلاکش میکنه،سانتر میکنه مستقیم میرسه به بازیکنش . . .
لذت بازی رو گرفتن با این هوش مصنوعی
راست میگی مسخرشو دراورده دیگه:2:نقل قول:
من که دیگه رو لیجندری بازی نمیکنم ولی تقلب حرف اول رو میزنه
متقلب ترین تیم ها هم منچستر سیتی و اتلتیکو مادریده
این دو تیم حتی از رئال و بارسا هم قوی ترن:18:
قبول نداری برو لیجندری بازی کن همش تقلب میکنن:13:
و ناپولی . به کسی برنخوره :31:نقل قول:
کسی--->alireza Lam Lamنقل قول:
با ناپولی بازی نکردم ولی اگه تو میگی ناپولی هم به لیستمون اضافه میکنیم ولی اون دوتا که گفتم واقعا اصن یه طلسم اند واسه خودشون:27:
سلام دوستان
میخاستم ببینم میشه سیو گلهارو با برنامه دید یعنی داخل بازی نریم دیگه؟
مرسی
ادم عقب میافته سخت میتونه برگرده به بازی
درجه سختی بازی عجیبه!
به عنوان مثال بازی آرسنال - استون ویلا روی درجه سختی semi-pro به تیم حریف 4-5 تا گل میزنم، اما روی درجه سختی professional یا بازی مساوی میشه یا اون 4-5 تا میزنه.! من چند بار با چند تیم مختلف امتحان کردم؛ بدی این سیستم اینه که حتی ضعیف ترین تیم ها ( مثلا ویگان ) واسه خودشون بارسلونا میشن!
دیگه بحث ناموسی شد. داداش اینجا کسی از ناپولی جونم حرف زد؟ بلند بگو نشنیدم:31::31::31:نقل قول:
ولی در کل خو خوب درستش کردن دیگه. خدایی توو واقعیتم خیلی غوله. حالا من به رفیقام می گم بازم کاوانیو یکم ضعیف درست کردن:13:
از این به بعد میخوام گل های برتر هر هفته رو تو تاپیک بزارم که فقط ببینید چه گلهایی میشه تو فیفا 12 زد که ماها مثل :34: ازشون بی خبریم.
البته خیلی هاش گل هایی هست که یاد داریم بزنیم فقط خیلی سخته ولی بعضی هاش :18: ... که اصلا فکر نمیکردم همچین حرکاتی تو فیفا 12 باشه .
خفن ترین گلها مال همین هفته است که لینکش رو فردا میزارم .
اول از همه گل های هفته 11 ام که مال دو هفته پیش میشه
کد:http://www.mediafire.com/?4id2t1xi8vkyhrg
نمی خوام پز چیزی بدم ولی اگه اینا بهترین ها باشن واقعا...نقل قول:
من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد
عزیز من معلومه قدرت و سرعت شوت رو بزاری رو 100 و خطای شوت یا به عبارتی شوت اررور رو بزاری رو صفر از جلو در وازه خودتم میتونی گل بزنی میخواستن فوتبال شائولین رو پیاده کنن خیلی بازی خوبیه:31:نقل قول:
باع:31:نقل قول:
به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش!
ولی با این موافقم عجیب 11 خیلی خیلی ازین بهتر بود:20:نقل قول:
بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
به خاطر اینکه فیفا 12 سخت تر شده فیفا 11 بهتره !
اتفاقا فیفا 11 سخت تر بود! دیگه نهایتش اینه می بینی CPU خیلی گاد شده می ری یکی دو واحد سرعت CPU رو میاری پائین ولی توی 11 از این بچه بازیا وجود نداشت... البته این بد هم نیست خودت می تونی میزان چالش برانگیز بودن بازی رو با اسلایدرها تنظیم کنی ولی در کل من قبول ندارم که فیفا 12 سخت تر شده... فیفا 11 واقعا نسخه استاندارد هست و اندازه 12 باگ نداره... ولی نسخه 12 الحق عالیه چون استارت یک نوآوری هست ایمپکت انجین به عنوان اولین تجربه اش در فیفا درسته باگ کم نداشت ولی باید قبول کرد برای شروع ن. آوری قابل قبول بود و شما زیاد شاهد باگ نیستید در متن بازی و به ندرت اتفاق می افته که صحنه های مضحک اتفاق بیفتهنقل قول:
البته اینا که گفتم سری 11 بود . سری 13 یعنی مال این هفته که پایین لینکش رو میزارم گلهای خفنتری زده میشه .نقل قول:
اینا رو هم خود EA هم انتخاب کرده من مقصر نیستم وگرنه خودم گلهایی زدم که اینا رو میخوره منتهی اون موقع یادم نبود که سیوش کنم و بزارم واسه مسابقه بهترین گل .
بیشتر طرفدارای فیف 12 هم بازیکنهای PC هستن . دلیلش هم که میدونی . من که فیفا 11 کنسول ندیدم ولی این فیفا بهترین فیفا تو عمرم بوده .
در ضمن این گلها رو هم نه با اسلایدر تنظیم شده نه با درجه سختی پایین . اگه دقت کنی بیشترش مربوط به ultimate team هست که انلاینه .
گلهایی هم که با cpu بوده شما وقتی گلت رو تو سایت فیفا اپلود میکنی دقیقا تو صفحه مربوط به فیلمت اطلاعات بازی رو مینویسه که رو چه درجه ای بوده یا با کی بوده و با چی تیمی و ....
البته اگرم دقت کنین توی بعضی از گلها حریف واقعا نووبه . به همین خاطر من شک کردم که چجوریاست .
سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)
و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین :18: که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما :41:کد:http://www.mediafire.com/?b5jbi4ijmdl82mx
سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
کد:http://www.mediafire.com/?z0ie2c7brroy895
سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.
معمولا خیلی توصیه نمیشه تو فیفا 12 . بازیکنهای بهتری همینجوری هستش که اگه روی اونا سرمایه گذاری کنی بهتر نتیجه میده .نقل قول:
youth squad خیلی به من نساخت البته من از یک تیم رده پایین شروع کردم و اسکاتم ضعیف بود . حالا نمیدونم ایا با این اسکات ها درجه بالا نتیجه بهتری میده یا نه .
راستی تو فیفا 11 کنسول اسکات داشت ؟ :eh:
بله داشت! فیفا 11 کنسول هیچ چی از این 12 کم نداشت ولی خوب یه کمی نو آوری داشته قسمت مربیگری فیفا 12 ولی نه در اون حدی که بخواد یه 12 ماه دیگه درگیرم کنهنقل قول:
+
بابت گلهایی که گذاشتی ممنون جالبن واسه یه بار دیدنش می ارزن ولی خوب شاید برای کسانی که پارسال فیفا 11 کنسول رو تجربه نکردن الان این حرکت جذاب تر باشن من امسال بعد عید بود که می رفتم و توی لایو فیفا 11 رو آنلاین بازی می کردم ابر فوتبال گیمر هایی بودن که حرکت و تکنیک هاشون آدم رو متعجب می کرد بخصوص توی قسمت پرو تیمی که 11 به 11 بازی می کردیم دریبلهایی می زدن که نگو توی این فیلمها بیشتر تکنیک زدن های قبل گل هست که جالبه بیشتر گل های زیبا به خاطر فاصله دور بودن هستن... توی فیفا 11 PC خیلی انعطاف نداشت بازی ولی الان این انعطاف باعث شده که دریبل های خیلی خفنی بزنی این دریبل ها جذاب هستن ولی از اونجایی که اجرا کردنشون واقعا ساده اس خیلی دور از ذهن نیستن بخصوص اینا که معلومه روی آسون ترین درجه سختی این ها رو اجرا می کنن کاملا از سرعت بالای گیمر معلومه این قضیه... ولی خوب نهایتا این یک هدیه بزرگ از سوی EA به عاشقان فوتبال سیمولیشن هست کسانی که دیدن چنین تکنیک هایی رو توی آسمونها دنبالش بودن و یه قطعه کم کیفیت رو می ذاشتن رو چششون ولی حالا با اعجوبه ای به اسم فیفا دارن خودشون این ها رو انجام میدن ضبطش می کنن و برای دوستانشون و کل دنیا ارسال و به اشتراک می ذارن و تنها کاری که در مقابل این سخاوت EA میشه کرد اینه که بازیش رو اورجینال خرید... و بهش تبریک گفت و به راستی که مستحق بهترین بازی ورزشی سال هست
سلام دوستان خواهش ميكنم اگه كسي سيو فيفا(نقل و انتقالات جديد) براي ايكس باكس داره رو بزاره تا منم استفاده كنم ممنون ميشمَ
دوستان يه سوال
چرا در صد انجام خطا تو بازي كمه كارت زرد و قرمز هم تو بازي كمه من تو 20 بازي با ارسنال تو كرير مود يه كارت زرد گرفتم cpu هم كه اصلا خطا نميكنه كه كارت بگيره! ميخواستم بدونم تنظيمات خاصي نداره كاري كنيم خطا تو بازي بيشتر بشه تكلا بهتر بشن من كه جرات نمي كنم تكل بزنم چون فايده نداره حريف مثل ماهي تكلو رد ميكنه يه فضاي خالي هم جولوش ايجاد ميشه جه جوري اين مشكل حل ميشه؟