من میخواستم موس بازی بخرم بهم سیم دار توصیه شد فکر کنم بهتر باشه ... بعد دقت موس های سیم دار بیشتر ه هه ه
Printable View
من میخواستم موس بازی بخرم بهم سیم دار توصیه شد فکر کنم بهتر باشه ... بعد دقت موس های سیم دار بیشتر ه هه ه
دوستان دیگه؟
من یه ساله وایراس فورتک دارم هیچ مشکلیم نداشته من 20 گرفتم پارسالنقل قول:
همونو بگیر حالشو ببر
سلام دوست عزیز.
من 2تا از این موسهای بیسیم a4techدارم و هیچ مشکلی تو این 1 سال نداشتم.
در ضمن این رو هم بگم گارانتی تعویض داره.
اگه خواستی بخری اول یک باطری قابل شارژبراش بخر ،وشارژرش.
وقتی که از کار افتاد فکر نکن خراب شده ،باطریت تموم شده
دوستان کسی با هارد لپ تاپ 6090 مشکل نداشته؟؟؟
سیستمم خیلی سرعتش پایینه حدس میزنم از هاردش باشه
تو سری اولیه 6000 یعنی همین 5 مدل معروف که 6090 هم بهترین مدلش بوده مشکل هارد براش خیلی پیش اومده ...
هارد رو با نرم اغزار Hard Disk Sentinel چک کن ببین چی نشون میده ...
بدون شک این مساله برای شما رخ داده در حالت فعلی یا رخ میده چون 6090 مورد خرابی هارد خیلی داشته ...
فقط هم همین مدل بوده و گزارش دیگه ای در مورد مدل های دیگه وجود نداشته تو هیچ سری دیگه ای ...
اگه مجبور به تعویض هارد شدی یا 1TB نگیر یا یه برند خوب انتخاب کن.مثل wd . سعی کن از toshiba , hitachi نگیری.اینها هم خوبند.ولی کلا هاردهای لپتاپ (2.5 inch) با طرفیتهای بالا مخصوصا با دور 7200 امکان خرابیشون بیشتره.التبه مال 6090 5400 دور بود.شاید برندهای دیگه مشکل خاصی نداشته باشند.ولی خب من یه جا خونده بودم تو ظرفیتهای بالا ممکنه مشکلاتی پیش بیاد.از seagate , wd ,... سعی کن بگیری.مال شما هم یا toshiba هست یا hitachi.کلا سری dv6 یکی از این دو تاست.مثلا مال من toshoba 500GB-7200RPM هست.تا حالا هم مشکلی نداشته.ولی خب wd , seagate فکر می کنم بهتر باشند
این اسکرینشه انگار اوضاش خیلی داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هاردت در یک قدیمیه مرگه سریعا باید اطلاعات رو ازش برداری ...
8256 بدسکتور یعنی این که کل سکتورهای هاردت نابود شده ...
باید به فکر خرید هارد جدید باشی ..
ضمنا به کلینیک هارد هم برو تو گوگل سرچ کن پیدا میشه ...
زده دیگه Critical یعنی بحرانی اوضاش ..
چطور این همه بد سکتور گرفته؟؟
دلایل زیادی داره ولی خوب هی اطلاعات ریختن و پاک کردن و ویندوز عوض کردن و ...تاثیر زیاد داره ...
منم هاردم سر هیجی 55 تا بدسکتور داره الان .
نوسانات برق هم می تونه به طور جدی اسیب بزنه به هاردهای مغناطیسی
درود
دوستان چند مدتی هست که ساعت و تاریخ این مدل لب تاب ما پس از خاموش و روشن کردن تغییر میکنه
جریان چیه؟
بعد میخواستم بپرسم که روش درست نصب کردن درایور کارت گرافیک ati این مدل لپ تاپ چجوریه؟
من از طریق کنترل پنل و درایورمنیجر آپدیدت کردم اما تو بازی ها اجرا کردن خیلی افتضاحه چرا اینجوریه؟
سپاس از یاری شما دوستان
دلایل متعددی داره حتی دلایلی که ممکن برای اولین بار کسی باهاش برخورد می کنه چون در کامپیوتر و کلا سیستم عامل همه چیز قابل رخ دادن هست ...نقل قول:
دوستان چند مدتی هست که ساعت و تاریخ این مدل لب تاب ما پس از خاموش و روشن کردن تغییر میکنه جریان چیه؟
ممکن از ویروس / مشکلات ریجستری / تنظیمات و ...باشه ...
کلا اگر می تونی ویندوز رو دوباره نصب کن .
اینجارو بخون پست 4717 ...نقل قول:
بعد میخواستم بپرسم که روش درست نصب کردن درایور کارت گرافیک ati این مدل لپ تاپ چجوریه؟
بچه ها من فن لپتاپم یکی دو هفته است بعضی وقتها خوب کار نمی کنه و صدای عجیبی می ده.وقتی مثلا یک ساعت بازی می کنم بعدش که دور فن میاد پایین این صدا ها رو می ده.ولی اگه دوباره بازی کنم و دور فن بره بالا تقریبا عادی می شه.تا حالا دو بار هم موقع روشن کردن سیستم قبل از بوت یه ارور داده که فن سیستم درست کار نمی کنه و بعد خاموش می شه.ولی دفعه بعد راحت بوت می شه.مشکل خاصی نداشتم باهاش تا حالا و دمای سیستمم حتی تو حالتی که صدا می ده بالا نمی ره.ولی من چون تا حالا پشت لپتاپ رو باز نکرد و قطعاتش رو ندیدم می خواستم بپرسم که ایا این لپتاپ فقط یه فن داره یا مثل desktop برای cpu یا gpu هم فن کوچک جدا گانه داره؟اخه جایی نشنیدم در مورد لپپتاپ.یعنی مشکل از خود فن اصلیه؟تو برنامه speed fan یه گزینه داره نوشته gpu fan جلوش نوسته 0RPM البته speedfan چرت و پرت زیاد می نویسه.ولی Gpu هم فن جدا داره برای لپتاپ؟!
من dv6 6070 دارم
راستی نرم افزاری برای تست فن هست؟
نه یه فن داره و نوعش هم sonun تایوان هست ...
این طور که مشخصه روتور دچار مشکل شده و نمی تونه درست بچرخه شک نکن باید عوض شه ...
البته سیستم هنوز مشکل رو در حدی ندیده که بخواد ارور بده چون هنوز داره می چرخه ولی با روتور دچار مشکل مثل پرنده ای که بالش شکسته ...
مشکلی نیست و نهایتا 60-50 می گیرن و عوض می کنن ...
فقط باید ببری گارانتی خوب تو پاساژ رضا .
فن پاویلیون هم تو سایت ebay حدودا 15 دلار قیمتشه که با چیزای دیگه ش میشه 60-50 تومن ..
ممکنه تا 6 ماه دیگه هم کار کنه اما تو دور پایین و تو شب ویز ویز می کنه چون روتور خراب شده ...
اصلا چیز عجیبی هم نیست چون خیلی چرخیده و به هر حال یه عمری داره و باید جایگزین بشه ..
اینم عکس :
من حدود یک ساله لپتاپ رو دارم.هنوز یه کم از گارانتیش مونده فکر کنم.گارانتی golden بود اول که خریدم.400 روزه.همون پاسا÷ رضا هم هست.به نظرت قبول می کنه که رایگان عوض کنه؟چون فنه دیگه.تو لیستشم جزو قظعات خارج از گارانتی نیست.ارزش داره ببرم اونجا لپتاپ رو؟اخه مشکلش یه جوریه دائمی نیست و مثلا الان که دارم کار می کنم اصلا هیچ صدایی نمی ده و عادی کار می کنه.حتی اگه دو روزم همینجوری کار کنم مظلکی پیش نمی اد احتمالا.ولی اگه یه کم زیاد بازی کنم و بعد دوباره بازی رو ببندم یه ربع بعدش رو دور پایین صدا می ده.تو خود بازی هم مشکلی نیست.تازه بعضی وقتها بازی هم می کنم (مثلا نیم ساعت) بعدش هم باز مشکلی نداره.یه جورایی بازی در اورده! خب ببری گارانتی اول باید بهشون نشون بدی که داره بد کار می کنه.اینجوری بگیر نگیر داره.ممکنه اونجا خوب کار کنه! خودمم نمی خوام پشت لپتاپ رو درارم.به نظرت با روغن کاری و اینا حل نمی شه؟فکر نکنم چیزیش مثلا شکسته باشه یا ... .خودم می گم شاید گرد و خاک و ... گرفته باشه یا یه چی تو این مایه ها.وگر نه باید کلا مشکل می داشت.من داییم ساله یه کامپک داره صبح تا شبم روشنه تا حالا فنش مشکل نداشته.من که یه ساله دارم.می ترسم ببرم گارانتی هیچی هم نباشه الکی سر کیسه ام کنند.می شناسی این مردم رو که!
اگر تموم نشده باشه باید عوض کنه ..
من نظرم اینه اول ببری گارانتی خودش ببینی چی میگه اگر چرت و پرت گفت و پول خواست باهاش کل کل کن ببین چیکار می تونی بکنی .
اگر راضی نشد ببر جای دیگه تو همون پاساژ رضا نه جای دیگه ...
یه گارانتی هست تو طبقه اول پاساژ رضا ( اول منظورم اینه از وسطای بازار که از اون پله ها میری بالا همون اولین طبقه آخرین گارانتی درشم روش از این نوارهای سفید داره و رگه رگه ست فکر کنم اسمش ایران نوین باشه ) ببر اونجا بگو فن پاویلیون 6000 می خوام همشون دارن و همه هم یک قیمته ...
نباید بیشتر از 60-50 باشه دیگه آخرش 70 اگر مثلا گارانتی خودت نه ایران نوین ( چون ایران نوین بالا نمی گه قیمت خودشو می گیره ) گفت 150-140 بدون می خواد بکنه تو آستینت و بش بگو بیااااااااااااااااااا !!!!
اما در مورد خود فن اصلا حرفی نمیشه در مورد این که عمرش تموم شده ست زد و باید عوض شه ...
البته ممکن تا مدت ها هم کار کنه اما دیگه هیچ وقت مثل اولش نمیشه ...
نه اصلا روغن کاری نکن چون نه تنها درست نمیشه سیستم رو هم بهم میریزه ...
نه اصلا باز کردن لپ تاپ مشکلی نیست چون فن دقیقا پشت دستگاه هست و اصلا قسمت های دیگه باز نمیشه و شک نکن لپ تاپت کوچکترین تغییری بعد از تعویض فن نمی کنه چون اصلا دخالتی تو قسمت های دیگه نمیشه که این به دلیل طراحی داخلی عالی اچ پی هست چون پیش بینی چنین چیزی رو طراحان کردن ...
نه اون کامپک که بحثش جداس شما یه سال پشت هم بازی های سنگین رو اجرا کردی با CoolSense طبیعتا از عمر روتور کم میشه اما اگر استفاده کامپک رو ازش داشتی تا 4-3 سال خراب نمیشد ...
در کل اصلا جای نگرانی نیست و اگر بردی ایزان نوین مطمئن باش بهرین سرویس رو داره به همراه فن اورجینال مثل روز اول ...
منظورت از پاسا÷ رضا چهار راه ولیعصره یا یه جا دیگه؟!! چون اونجا پله نداره!
نه بازار رضا 4 راه ولی عصر ...
اگر رفته باشی که رفتی دیدی دو تا در ورودی اتومات داره به فاطله چند متر از هم ...
از یکی شون وارد پاساژ شو بعد رسیدی وسطش دقیقا پشت قسمت مدیریت که حراست و ...هست یه پله داره میره بالا ...
اصلا چه کاریه بپرس قسمت گارانتی ها کجاس میگن برو از پله ها بالا ...!
اها راست می گی.اخه تا حالا کارم به طبقات بالا نکشیده بود.همیشه کارم طبقه همکف بود! یادم رفته بود اونجا پله داره.مرسی
کل سه طبقه گارانتیه ...
همشون خوبن ولی اونی که گفتم بهتره ...
اسمشو مطمئن نیستم ولی فکر کنم یا "ایران یا نوین" توش داشت ...
آخر سالن طبقه اول هست که در شیشه ای هم داره .
دوستان دقت کردن که کنار کادر مشکی مانیتور سمت چپ ۳ سانت بالا تر از کادر مشکی پایین ، حالت آهنربایی وجود داره ؟؟؟
من نمیدونم چرا اینجوریه ، کسی میدونه این آهنربا چیه جریانش اونجا ؟؟؟
نه فکر نمی کنم من ندیدم چنین چیزی قبلا !
مگه مشکلی هست ؟
نه مشکلی وجود نداره والی این آهن ربا وجود داره حتی بعد از خاموش کردن
من خودم ندارم ولی داداشم 6190 داره ندیدم چنین چیزی .
البته الان چک نکردم البته !
من ۶۰۸۰ رو میگم
فرقی نداره همه مثل هم هستن و با یک متریال ساخته میشن !
متریال پاتریال نکن بابا :D
من میگم اونجا آهن ربا هاست ، دقت کردن ؟؟؟
سلام .من dv6-6080se دارم میخام ویندوز 8 روش نصب کنم ولی درایور های ویندوز 8 رو توی سایتش پیدا نکردم
میشه جدید ترین درایور کارت گرافیکش و آپدیت بایوسش رو بذارید
ممنون
سلام من 6080se دارم کلید q بد کار میکنه چی کار کنم؟
بله درسته اهنربا داره :) 6080seنقل قول:
سلام چطور میشه hdmi رو فعال کرد؟
کلید f4 رو بزن 4 تا حال واست میاره هر کدومو که میخوای انتخاب کننقل قول:
معمولا از دومی استفاده میکنن
لپ تاپ من بعضی مواقع اتوماتیک خودش ری استارت میشه زمان مشخصی نیست ممکنه به روز بشه یه روز نشه اما الان چند ماهه این مشکل و دارم کسی راه حلی نداره کمکی ؟
سلام دوستان
من لپتاپم 6080 یکجورایی هنوز نوعه چون تو این یکی دو سای که خریدم جمعا دو ماه استفاده کردم 800 ساعت زمان کارکردشه ولی چند روز دست دوستم بوده میبینم هاردش یکم خرخر میکنه احتمالا تو حرکت زیاد جا به جا کرده
گفتم کلا ssd بزارم خیالم راحت شه چون جدیدا از لپ تاپ استفاده می کنم
می خواستم بپرسم این لپتاپ ساتا 3 هم ساپورت می کنه یا فقط 2 ؟ میشه دو تا هم بست مثلا ssd رو بزارم هارد هم بزارم؟
اگه مدل خوبی واسه این لپ تاپ سراغ دارید بگید ممنونتون میشم 60-80 گیگ می خواستم قیمت هم در حد 300
با سپاس
سلام دوستان
عید همگی مبارک
من یک ssd وسه لپ تاپ 6080 گرفتم ولی نمی تونم ریکاوری رو از روی دی وی دی بریزم فرمت می کنه ولی می خواد فایل رو بریزه میگه متصل نیست و...
می خواستم خودم ویندوز نصب کنم سوالی که داشتم اینه که کدوم ویندوزه؟ آلتیمیت نصب کردم ولی با سریالی که پشت لپ تاپه کار نمی کنه
نگاه کردم دیدم هوم پریمیومه ولی می خواستم ببینم اخرین ورژنش کدومه که همون رو نصب کنم؟
در ضمن این لپ تاپ از ساتا 3 بهره میبره (چون در پست قبل پرسیدم کسی جواب نداد حالا ssd sata 3 گرفتم خودم تست کردم )
با سپاس
ویندوزش Home premium هست.فقط همین ور÷ن رو می تونی با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنی
ریکاوری هم سعی کن با برنامه recovery manager خود hp انجام بدی.من نکردم تا حالا.نمی دونم چرا نمی کنه.ولی نیازی هم نیست.همون ویندوز نصب کنی راحت تره.من یه هفته پیش درایو ریکاوریم رو فرمت کردم الکی 16 گیگ گرفته بود یه کم جا باز شد!!
هاردت رو هم با یه نرم افزار تست هارد تست کن ببین نشکل داره یا نه.معمولا این لپتاپ هاردهای 1TB که مال 6090 بود بعضیا مشکل داشتن باهاش.بعیده مال شما مشکل داشته باشه.شاید صدای گرافیکه فکر می کنی مال هارده.اخه بعضی وقتا یه صداهایی می ده گرافیک.یا حتی فن.به هر حال تست کنی بهتره.مثل نرم افزار hd sentinel
سلام
ممنون دوست عزیز
در مورد هارد خیر خودش یک صدای ریز داره ولی زیا هم نیست ول یخب ssd بهتره از نظر سرعت و مصرف
در مورد ویندوز با ریکاوری نشد حتی ایمیج گرفتم ولی بعد بیخیال شدم گفتم همون خودم ویندوز نصب کنم سبک تره چون ssd هم هست حجم کم دارم فقط موندم کدوم نسخه جدیدتر و بهتره البته میدونم خودش اپدیت می کنه ول یگفتم شاید فرق کنه این دو تا رو دیدم:
اولی اسمش x15 هست دومی x17 که حجمش هم بیشتره گفتم شاید جدیدتره همینو دانلود کردم حالا نمیدونم گفتم نظر دوستان رو بپرسم به چه طریقه
با سپاس
سلام به همگی و سال نو مبارک.
از دوستانی که تجربه و اطلاعات خوبی دارن یک راهنمایی میخواستم.
من خودم 6080 دارم و میخواستم برای دوستم یک لب تاپ بخرم ،اگه میشه راهنمایی کنید چه مدلی بخرم که تو همین مایه های 6080 باشه و قیمتش زیر 2600000
cori5وcori7فرقی برام نداره