ممنون میشم آپ کنی راستی دوست من رنگ ماشینو میتونی عوض کنی یا ثابتهنقل قول:
Printable View
ممنون میشم آپ کنی راستی دوست من رنگ ماشینو میتونی عوض کنی یا ثابتهنقل قول:
بچه ها این پچ ها مگابایت دقیقا بعد 10 دقیقه بازی کردن کد اکتیو میخواد برا شما اینجوری نمیشه؟
پچ جدید اگه بریزیم، سریال بازی هم میپره ؟ دوباره باید سریال بزنیم؟
آرم عقاب برای دوستداران اسکانیا:
با قابلیت تغییر رنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرم عقاب برای دوستداران اسکانیا:
با قابلیت تغییر رنگ
نه نیازی به دوباره سریال زدن نیسنقل قول:
1.2.5.1 که هنور تر من سریال نخواسته!
بچه برای نصب پچ ها آیا باید اول پچ 1.1.3 وبعد 1.2.5.1 رو نصب کنیم یا اینکه این پچ آخری 191 مگی کافیه اگه کسی میدونه دمش گرم راهنمایی کنه کامل
یه سوالم داشتم واونم اینکه آیا مدی هست برای بیشتر شدن ارتعاشات کامیون منظورم تکون خوردن کامیون البته طبیعی نه ژله ای
اونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته فرقی نمیکنه چه ورژنی باشه.نقل قول:
اگه ورژن بازی شما 1.1.1 هست که اون 192 مگیه که نوشته patch from any older version to 1.2.5.1 رو نصب کن اگه 1.1.3 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن .نقل قول:
سلام. منم بازی رو نصب کردم ولذت بردم.
یه توضیحی در مورد بانک و وام میدید که چحوریه ؟
ورژن بازی من 1.1.1 هستش اون 192 مگی رو نصب کردم اما تو بازی بعد 10 دقیقه بازی کردن موقعی که میخوام سیوش کنم ازم اکتیو میخواد یه با مرام کمک کنه
برای تبدیل ورژن 1.2.5 به ورژن 1.2.5.1 کدوم رو باید دانلود کنیم؟؟
نقل قول:
توضیح خیلی خاصی نداره
وارد قسمت بانک که شدی از بالا بسته به پولی که میخوای یکی از گزینه های 100 و یا 400 هزار یورو رو انتخاب میکنی و ماهانه قسط هاشو پرداخت میکنی
با پولی که از بانک گرفتی میری به یه Truck Dealer یا همون کامیون فروشی خودمون یه برند رو انخاب میکنی و متناسب با پولت یه کامیون واسه خودت میخری
از این لحظه به بعد میشه آقای خودت و دستت میره تو جیب خودت و با این کار درآمد بیشتری بدست میاری
شما باید این دانلود کنیدنقل قول:
یه با مرام هست جواب مارو بده چرا بعد 10 دقیقه بازی موقع سیو اکتیو میخواد
این مشکل خیلی از بچه هاست که اکتیوشون غیرفعال شدهنقل قول:
اکثرا از جمله خود من با نصب پچ 1.2.5.1 مشکلمون حل شد
حالا شما این کد رو بزن ایشالا که حل میشه
HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
در ضمن بازیت رو با فایروال بلاک کن و تو خود بازی هم تیک دسترسی به اینترنتش رو بردار
نه فکر نکنم بخواد چون من یه مد دارم برای unlock کردن اپدیت ها توی اون بیشتر فایلهای لازم رو دارم و واسه آکسور باید اتاق رو تعریف کنم روی شاسینقل قول:
منطور من همون base.scs هستش اگه بتونم اون رو با وین رار باز کنم که باز نمیشه و ارور میده میتونم گیربکس رو بسازم
البته من الان یه فایل transmision.sii از آکسور دارم شاید بتونم با تغییر اون گیربکس با دنده بالاتر بسازم
نقل قول:این گیربکس که توی پچ هست توی لیست آپدیت ها میاد یا با موتور همراه هست ؟نقل قول:
من پچ 1.2.5.1 رو نصبیدم حالا موقع رفتن توی بازی ارور stop working میده:sq_11:
من با 1.2.5.1 هم مشکل اکتیو دارم!!
فکر نمیکنم کمکی از کسی ساخته باشه واسه منم همینجوریه ولی خب بگیر نگیر داره بعضی اوقات ده بار Esc میزنم میام تو منو میرم تو بازی اکتیو نمیخواد ولی بعضی وقتا .......نقل قول:
یکی از دوستان چند صفحه قبل درباره بارون و خیس شدن زمین پرسیده بود الان که دقت کردم موقعی که بارون میاد زمین خیس هست ولی مثل قبل نیست ، بازتاب نداره قبلا عکس کامیون رو خیسی زمین میوفتاد ولی الان نه ، یعنی من ندیدم !
فرمون خیلی تیز شده منظورم اینه که یکمی میگیری به راست خیلی منحرف میشه به راست اگه حساسیت فرمون رو کم کنی باز خیلی کند میچرخه جاهایی که مثلا میخوای فرمونو کامل بچرخونی به یه جهت طول میکشه ، قبلا بهتر بود .
قدرت موتور 560 اسکانیا قبلا شتاب کمی داشت الان بیشتر شده ولی کابین مثل قبله رو دست انداز تکون کمیی میخوره .
شدت ترمز رو هم اگه زیاد کنی با یه ترمز کوچولو کامیون متوقف میشه که بازم جالب نیست . فقط اون تنظیم احتمال بارندگیش بد نبود ، اتوبوسشم واسه تنوع خوب بود ، چراغا بهتر شده ولی یه باگ بزرگی دیروز تو بازی دیدم که بیا و ببین تا وارد گاراژ شدم بارم رو تحویل بدم آسمون سیاه شد با راه راه های قرمز :sq_2: .
نقل قول:
شاسی و کابین باید توی فایل اصلی کامیون باشن ولی چیزهای مثل sun shild و ... تو یه بخش جدا سیو شدن و از فایل متنی اینارو بهش معرفی میکنه.
آره منم میخواستم اول با وینرر استخراجش کنم ولی با این میشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولا اصلا اطلاع ندارم چون هنوز دانلودش نکردم.ولی قطعا یا با موتور عوض میشه یا یه بخش جدا داره.
سلام دوستان محترم.با اجازتون من چند تا سوال دارم!
1-این که میگید با فایروال دیگه کد اکتیو نمی خواد یعنی چی؟اصلا فایوال یعنی چی؟اینو اگر لطف کنید یک توضیح مفصل بدید و روش کار هم توضیح بدید ممنون می شم.
2-بازی من صفحه ی کیلومتر ماشین هاش مات هست.من باید چی کار کنم؟
3-اگر امکان داره مد برداشتن سرعت(تا180km)با تکان خوردن معمولی ماشین و صدای داخل ماشین قرار بدهید؟خوهش می کنم:42:
4-چه طوری باید راننده بگیرم و براشی زماشین تهیه کنم؟
5-مودی هم اگر امکان داره قرار بدید برای درست شدن آرم ماشین ها
با تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررر فراوان:sq_8:
در مورد سوال اول که باید بگم چه تو فایروال بزاری چه نزاری اکتیو میخواد:sq_11: پس نزار که لااقل بتونی رادیو گوش بدینقل قول:
1. فایروال فایده نداره .نقل قول:
2. رزولیشن و scaling تو بازی رو ببری بالا بهتر میشه ولی سیستمت باید جواب بده هرچند که با کارت های انویدیا وقتی MLAA رو فعال میکنی به جای اینکه کیفیت تصویر بهتر بشه بدتر میشه ، تار میشه اونم خواستی از تو تنظیمات گرافیک تیکش رو بردار .
3.محدودیت تا 180 :
صدای داخل کابین :
5. فعلا اینو داشته باش :
سوال 4 رو خداییش الان حال ندارم توضیح بدم خسته ام میخوام برم خونه .
از دوستان عزیز اگه کسی محدودیت سرعت 120 یا 130 رو داره لطف کنه.
180 دیگه خیلی زیاده ریس که نیس:sq_22:
خیلی ممنون.
بچه ها من 2تا رم 2 گیگ داشتم که جمعا 4 گیگ میشد امروز عصری با 2تا رم 4 گیگ که جمعا بشه 8 گیگ عوض کردم رما رو که انداختم رو سیستم مانیتور بالا نیومد تصویر نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم این هم مشخصات سیستم من
motherboard asus p5g41t-mlx
cpu intel 7500
vga geforce gts 450 ddr5
پاورم مارکشو نمیدونم ولی فقط میدونم که بالاست
آیا به نظر شما مادر بردم ساپورت نمیکنه درضمن فقط 4 گیگ رو هم انداختم بالا نیومد
خواهشنا راهنمایی کنید
احتمالا رما رو خوب جا ننداختی ...یه بار دیگه امتحان کن مطمئن شو که صدای تق جا افتادن رم رو تو بورد بشنوی ...اگه نشد که باید از بخش مربوطه بپرسی.نقل قول:
البته باید فرکانس رمها وساپورت مادربوردت رو هم در نظر داشته باشی!
کامیون بسیار زیبا و جدید من ! اگه خوشگله رو تشکر کلیک کنین :دی
نقل قول:
دوست عزیز دفترچه مادربوردمو خوندم ساپورت میکنه باس رمها هم 1333 هستش همه چیزش درسته خوب جا انداختم اصلا بالا نمیاد وقتی رم 2 گیگ میندازم بالا میاد
من عوش کردم شاسی رو یعنی تعریف کردم ولی خب مثل بقیه شاسی ها نیست چون بخش سپر و چراغها روی شاسی ثابت میمونه و با اتاق تغییر نمیکنه دقیق ان مورد رو نمیدونمنقل قول:
sunshild رو هم اگه مدلش برای کامیون درست شده باشه میشه تعریف کرد
ممنونم از بابت برنامه باز من اگه تونستم از نحوه کار تجهیزات جانبی و اتاق و شاسی بیشتر اطلاعات پیدا کنم میگم
ولی تا این حد فهمیدم که بیاد شاسی روی کامیون باید مدل شده باشه حالا امشب رنو رو امتحان میکنم نتیجه رو میرسونم
آلبوم عکس گذاشتین ؟!!! تاپیک پوکید
:31:
این هم چند تا سریال نامبر برای آپدیت 1.2.5.1
نمیدونم قبلا کسی معرفی کرده یا خیر آخه عکس ها زیاد بود و منم از سر کار اومدم دیگه حوصلم نکشید
وقتی اجراش کردید کافیه غلطک موس رو بچرخونید تا سریال ها رو ببینید
توضیحات سایت :
Title: Euro Truck Simulator2
Version: v1.2.5.1 [EN/RU]
Release Group/Person: THETA
Protection: Custom Serial
از تو بایوس مادربورد همه گزینه ها رو به صورت پیش فرض auto فرار بده ایشالا ردیف میشه در ضمن از سالم بودن رمها هم باید مطمئن باشی. رم یکی از قطعاتیه که امار خرابی بسیار بالایی داره و معولا مرجوعیش خیلیه .نقل قول:
جالبه که 1.2.5.1 هر از گاهی از باری میپره بیرون!! در حالی که 1.1.3 اصلا این مشکل نداشت
برای تنوع بد نیست::sq_8:نقل قول:
دوستان عکسای کامیون هایی که دارید بازی میکنید بزارید ببینیم :
من امروز با این دوتا شرکت!!!!!!!!!!!!!! کارکردم!!!!!!!
دوستان لطفا رعایت کنید عکساتون رو کوچیک کنید.......
مگه جنگه سایز اصلی میزاید؟!!!!!
شرمنده دیگه عکس بی عکس !!!!1:sq_3:نقل قول:
سلام به همه.من این بازی را دانلود کردم.از کجا میشه ورجن بازیمو ببینم؟برای نصب پچ ورجن بازی مهمه؟
کسی جواب منو ندااااد هااااا!!!!
دوست من انجمن سیستم کوچیک کننده خودکار عکس رو داره نگران نباش به صورت اتومات کوچیک میکنه!نقل قول: