سعی کنید نسخه جدیدی روی دستگاه نصب کنید ( ویندوز )نقل قول:
Printable View
سعی کنید نسخه جدیدی روی دستگاه نصب کنید ( ویندوز )نقل قول:
ممنونم از راهنمایی وکمک شما . واسه خاطر اینکه بیشتر نرم افزارها 32 بیتی هستند مجبورا نسخه ویندوز 32 بیتی نصب کردم . اگه ممکنه لطفا میشه بفرمایید چه دلایلی می تونه داشته باشه تا چک کنم .نقل قول:
با سپاس فراوان
موفق باشید
ببینید ممکنه ایراد از فایل های سیستمی باشه ، ممکنه از خود ویندوز و نسخه ویندوزی که نصب کردید باشهنقل قول:
ممکنه از عدم هماهنگی درایورها با سخت افزار باشه ، ممکنه از نسخه BIOS باشه که با XP سازگار نباشه
پیشنهاد میکنم یکبار دیگه XP Pro 64bit نصب کنید با درایورهای دقیقا مدل خودتون مخصوصا چیپست
اگر فقط نیاز به XP دارید که باید با همین روش ایراد رو پیدا کنید و رفع کنید در غیر اینصورت نصب Windows 7 شدیدا توصیه میشه
سلام ویندوز نت بوک من vista basic بود اما پاک شده میشه دوباره ویندوز اصلی رو بریزم که معتبر باشه؟
اساتید گفتن این سوال رو باید اینجا مطرح کنم
دو تا سوال فنی!
-به شارژ زدن لپ تاپ داخل قطار مشکلی به وجو میاره؟(آخه یکی می گفت برقی که داخل قطار تولید میشه نوسانات زیادی داره که طبیعتا باعث آسیب رسوندن به دستگاه میشه)
- آیا شارژر(آداپتور) خود لپ تاپ میتونه جلوی نوسانات رو بگیره؟ یا که باید از محافظ استفاده کرد؟
سلام ویندوز نت بوک من vista basic بود اما پاک شده میشه دوباره ویندوز اصلی رو بریزم که معتبر باشه؟
به گمانم باید از ریکاوری استفاده کنی تا اورجینال باشه
سلام دوستان
یه لپ تاپ Lenovo V500 دارم
و روش ویندوز 7 رو نصب کردم
میخواستم ببینم آیا برای این لپ تاپ برنامه ای برای وبکمش هست ؟
یعنی بتونم از وبکم به عنوان دوربین در ویندوز استفاده کنم ؟
البته این قابلیت رو ویدوز XP داشت ولی تو ویندوز 7 گویا ندارد یا اگه داره نمیدونم کجاست و چطور فعال میشه
ممنون میشم کمک کنید
دوست خوبم ممنونم از راهنمایی و کمک شما . درایورها رو از خود ایران رهجو گرفتم یعنی ممکنه با سخت افزارها سازگاری نداشته باشه ؟ امروز هم متوجه شدم دکمه ( fn+f5,f6) که نور مانیتور رو کم و زیاد میکنه کار نمیکنه . ممنون میشم راه حلی بفرماییدنقل قول:
با سپاس فراوان
پیروز و سربلند باشید.
سلام دوستان
من یه سوال پیش اومده واسم
لپ تاپ هایی که مودم ندارند چطور به اینترنت وصل میشن؟
عذر میخوام اگر سوالم خیلی غیر حرفه ایه
ممنون
ورژن Firmware رو از کجا باید بگیرم
همون ورژن درایور نیست
اگر از آداپتور استفاده میکنی حتما باتری رو نوت بوک باشه.نقل قول:
با استفاده از اداپتور دستگاه دچار مشکل نمیشه اما ممکنه آداپتور دچار مشکل بشه.
اگر بتونی از باتری استفاده کن و وقتی باتری خالی شد نوت بوک رو خاموش کن و بزار شارژ بشه و وقتی شارژ تموم شد دوباره استفاده کن!
نقل قول:
سلام
میتونی از یه مودم اکسترنال یا همون مودم خارجی که با یو اس بی به لپ تاپ وصل میشه برای وصل شدن دایال اپ استفاده کنی یا اینکه مود ای دی اس ال بگیری و با همون سوکت شبکه یا یو اس بی به اینترنت وصل شی
من خودم داخل قطار هیچ آداپتوری رو وصل نمیکنم ، مگر در شرایط ضروری و اون هم شارژر گوشی که قیمتی ندارهنقل قول:
من هم شنیدم که دارای نوسان هست
شارژر وسیله ای برای پیشگیری نیست ، خود شارژر ها هم دچار مشکل میشن و خراب شدنشون پیش میاد
شما از تو Properties سخت افزارتون و Driver Version میتونید تو اینترنت سرچ کنید تا پیدا کنیدنقل قول:
کار زیاد سختی نیست
سلام
دوستان این لپ تاپ هایی که بلوری رام دارن ... دی وی دی رایتر هم هستن؟ یا فقط رام هستن؟
سلام من لپتاپ dell xps m1330 دارم الان یه mini cd گذاشتم توش گیر کرده در نمیاد نمیدونم چی کارش کنم!!!!!؟؟؟؟؟ تو رو خدا کمک کنید خیلی ضروریه
درایورو تو اینترنت پیدا نکردم - از همونجا زدم درایور آپدیت، آپدیت هم شد ولی هنوز اون مشکلو دارهنقل قول:
وقتی بهش USB هم وصل می کنم مینویسه Access is Denied.
Driver Version:6.0.6001.18000
با سلام.
من میخواستم از روی ویندوز7 لپ تاپ یکی از اقوام یک دی وی دی نصب تهیه کنم. می خواستم بدونم آیا راهی برای انجام این کار هست یا خیر؟
ممنون.
سلام
من یه لپ تاب فوجیتسو-زیمنس دارم که ویندوز xp روش نصب کردم (رجیستر شده هم هست). بجای صفحه لمسی بیشتر از موس استفاده میکنم که بصورت اتصال usb وصل میشه. ولی هر بار بعد از چند دقیقه کوتاه که به موس دست نمیزنم از کار میفته و مجبور میشم اتصال usb رو جدا و مجددا وصل کنم تا موس کار کنه آیا کسی میدونه اشکال نرم افزاری یانه؟ ایا جایی تو ویندور تنظیمات داره؟
سلام دوستان
لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
مشکل خاصی داره؟
سلام دوستان
لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
مشکل خاصی داره؟
منم یه لپ تاپ فوجیتسو - زیمنس دارم که windows اریجینال هم روش نصب هست دقیقا همین مساله سیاه سفید شدن صفحه برای یه لحظه رو دارم.نقل قول:
سلام و خسته نباشید.امیدوارم سوالم رو در تاپیک اشتباهی مطرح نکرده باشم.
من یا کمک و مشورت دوستان در تاپیک های مختلف در نهایت امروز رفتم و FW56GF/Bبا گارانتی ایران رهجو را خریدم.اما یادم رفت در مورد باطریش بپرسم که امیدوارم اشتباه بزرگی نکرده باشم.و سوالم این بود که در کاتالوگ این مدل در سایت سونی نوشته بود که 2مدل باطری را ساپورت میکنه که یکیش تا2ساعت و دیگریش تا4ساعت کار میکنه.اما مروز که رفتم فقط گفتند که باطری 2 ساعته وجود داره و نه 4ساعته.البته گفتند بعدا میتونید بخرید و بذارید البته یک زائده اضافی هم به وجود می آید.
حالا از دوستان این سوال رو داشتم که آیا صحبت ایشون درست هست یا نه؟
و اینکه اگر باطری 4ساعته را بعدا بخوام بندازم،با توجه به اینکه کاتالوگ محصول گفته که باطری 4ساعته را نیز در آن استفاده کرد،پس چرا باید زائده اضافی به وجود آید؟؟؟ضمنا یمت باطری4ساعته چنده؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]
جای سوالتون اشتباه بود ولی :نقل قول:
درست گفتند دوست عزیز
ببینید ما برای لپ تاپ ها ( Netbook - UMPC - Notebook ) کلا باتری هایی داریم که بهشون گفته میشه مثلا 3 سل - 4 سل - 6 سل - 8 سل - 9 سل - 12 سل و ...
این سل ها باتری های داخلی هستند که طی روش هایی با هم موازی و سری بسته میشن
هرچه تعداد سل ها بیشتر باشد آمپراژ باتری بالاتر میرود و در نهایت زمان بیشتری لپ تاپ رو روشن نگه میداره
سری FW باتری های 6 سل و 9 سل دارد که 9 سل به شدت کمیاب است
اون 2 ساعته که گفته 6 سل هست و 4 ساعته 9 سل
قیمت باتری 6 سل برای FW فکر کنم 250 هزار تومان باشه ( گارانتی نقش )
باتری 9 سل هم چون بزرگتر از 6 سل هست کمی از پشت لپ تاپ بیرون میزنه
سری FW مناسب جابجایی و استفاده مداوم از باتری نیست ، به نظر من هزینه زیاد برای باتری اضافه نکنید
ممنون از راهنماییتون.میشه لطفا آدرس تاپیکی که بتونم سوالات مربوط به باطری رو در اونجا مطرح کنم را به من معرفی کنید.نقل قول:
ممنون از راهنماییت اما کل هاردم پاک شده بهترین ویندوزی که بتونم بریزم چیهنقل قول:
bale hastanنقل قول:
An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F
من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟
با سلام.دوستان من sr490jbb دارم.روش برچسب آپگرید به ویندوز 7 رو داره.میشه دقیق و کامل بگین باید چیکارکنم؟چطوری باد آپگرید کنم؟اگه آپگرید کنم ویندوز 7 اوریجینال میشه؟هزینه داره؟اگه میشه همه چیز و مراحل آپگرید رو توزیح بدین.ممنون
يك لپتاپ Vostro 1520 dellخريده ام كه يك درايو recovery دارد.ويستا رو عوض كردم ولي fingerprint با اينكه نصب شده بازم enroll مي ده! با recovery كه رو خود هارد هست درست مي شه؟چطوري از recovery استفاده كنم؟ نرم افزار خاصي مي خواد؟ ممنون مي شم كمكم كنيد.
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل CW15FG خریدم. اخیرا متوجه شدم بعد از اینکه لپ تاپ رو hibernate میکنم، بعد از مدتی (حدود 2 تا 3 ساعت بعد) دوباره روشن میشه. البته این مشکل همیشگی نیست و برخی مواقع خود به خود رخ میده.
اگه میتونین منو راهنمایی کنین که مشکل کجاست. سخت افزاریه یا نرم افزاری.
در ضمن ویندوزش بصورت پیش فرض windows 7 هست.
چه جوری میتونم حلش کنم؟
ممنون
البته فکر نکنم دیگه سوالم به اینجا مربوط بشه چون مشکل داره فراگیر میشه:41:
لپتاپم سی دی و ... رو نمیخونه ( مشکل از درایور هم نبود) - وقتی بهش فلش وصل می کنم پیداش می کنه ولی وقتی می خوام باز کنم می نویسه Access is denied - و مشکل جدید هم اینه که صدای لپتاپم هم به کلی قطع شده
لطفا دوستان بخش لپتاپ راهنمایی کنن.
درود
اومدم 7even رو xps1530 نصب کنم، گند زدم به همه چی!!!
ماجرا اینه که setup وین سون تا جاییکه موقع انتخاب درایو میشه پیش رف ولی روی همه درایوا پیغام زیرو میداد:
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing systm partition
خلاصه به توصیه آقای مهندسی از تو diskpart پارتیشن 0 که همون درایو c بودو active کردیم اما اتفاق دیگری افتاد: به جز پارتیشن ریکاوری و 2تا پارتیشن دیگر، بقیه درایوا محو و تبدیل به unallocated space شد. سرتونو درد نیارم......xp نصب کردم و با Acronis disk director از 4تا درایو 3 تارو recover کردم ولی حیاطی ترین درایوم ریکاور نمیشه و unallocated باقی میمونه!
راهی هس؟!! مرسی
کسی بلد نبود؟نقل قول:
منظورتون DVD Recovery هست ؟نقل قول:
سلام
من نمی دونم چه طوری بلوتوث acer 5738g رو فعال کنم؟
وقتی درایور رو نصب می کنم ارور میده که لپ تاپ شما بلوتوث نداره؟
لطفا راهنمایی کنید